Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ: ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ!

 


Αν είναι αλήθεια, ετοιμάστε από τώρα τα τουφέκια!

Ελπίζουμε να πρόκειται για ένα κακόγουστο αστείο, αν κι έχουμε για όλα ικανό τον γραικύλο Μπουτάρη!
Αν πάντως ισχύουν τα δημοσιεύματα τουρκικών εφημερίδων που αναπαράγουν τα "τούρκικα νέα", τότε πολύ φοβόμαστε πως οι αντιδράσεις δεν θα μείνουν απλά στα λόγια!
Για ό,τι συμβεί, υπεύθυνη είναι η συνωμοταξία των ανθελλήνων που προκαλεί ασταμάτητα τους Έλληνες, επιζητώντας να μας φορέσει φέσι με το ζόρι! 
http://hellasxg.blogspot.com

ΣΧΌΛΙΟ
Ψάχτε τρύπες να κρυφτείτε σκατοεβραίοι  της Θεσσαλονίκης, το παρατραβήξατε.
Κι αν νομίζετε πως δεν νοιαζόμαστε οι νότιοι Έλληνες για τους Βόρειους γελαστήκατε. 
Μπορεί κάποιοι 'αφηρημένοι' εκεί πάνω να το χουν χάψει το παραμυθάκι σας για τους "Βόρειους" και τους "Νότιους" αλλά εδώ κάτω κρατάμε λογαριασμό, κι αλοίμονο σας όταν έρθει η ώρα να τον πληρώσετε. 
Και δείτε γιατί γίνονται όλα....


το σχόλιο του video
 "Το βίντεο Είναι από την χθεσινή (Τρίτη 5 Απρίλη 2011) εκπομπή του βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης του Λάος Κυριάκου Βελόπουλου στο «Τηλεάστυ». Ο 46χρονος Βελόπουλος παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελληνική Τηλεόραση συμβολαιογραφικά έγγραφα που αποδεικνύουν - πέραν πάσης αμφιβολίας - ότι ο Διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρός - Κάν, είναι Σεφαραδίτης Εβραίος από την Θεσσαλονίκη, όπως ακριβώς και ο Σαρκοζί. Όπως θα δείτε στο βίντεο, ο Βελόπουλος αποκαλύπτει - μέσω των εγγράφων που δείχνει στην κάμερα - ότι η οικογένεια του Στρός - Κάν διεκδικεί μιά τεράστια έκταση στην ευρύτερη περιοχή Θεσσαλονίκης που άρπαξε μετά τον πόλεμο το Ελληνικό Κράτος...
ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ: Ο Γιώργος Καραγκιοζοφέρης αποκαλεί Έλληνα τον Σαρκοζί, διότι είναι Εβραίος της Θεσσαλονίκης. Τώρα που ο βουλευτής του ο Βελόπουλος αποκάλυψε πως και ο Στρός - Κάν είναι Σεφαραδίτης Εβραίος της Θεσσαλονίκης, ο Αρχηγός του Λάος θα αποκαλεί Έλληνα και τον Στρός - Κάν; Κρατάτε Τούρκοι τ' 'άρματα, διότι ο Εβραίος Ραββίνος Τζέζους Μπέν Γιοζέφ (με τις αρλούμπες που ξεστόμισε) έχει κάνει τους Νεοέλληνες να χάσουν κάθε επαφή με την Λογική του Αριστοτέλους..."    

1 σχόλιο:

  1. "Τζέζους Μπέν Γιοζέφ";;;; Όοοοχι!!!! Τζόσουα Μπεν Πανθέρα είναι το πραγματικό όνομα του ανθέλληνα μπασταρδοεβραίου. Κέλσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή