Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Η Προδοσία του Εμφυλίου Επαναλαμβάνεται

Όλοι Λευκό?????????????????





Το έργο το έχουμε ξαναδεί, ως Λαός...Δήθεν προοδευτικοί  συντάσσονται μαζί με φασίστες, λαμόγια και ερπετά για να σώσουν την Ελλάδα και να την βάλλουν στο...."σωστό δρόμο" το δρόμο της Ευρώπης , το δρόμο της Δύσης.. Έτσι έιχαν μαζευτεί και το "45, για να την σώσουν την έρμη της Γριούλα μας. και την κατέστρεψαν παντελώς.
 Και όπως και τότε , έτσι και τώρα , η Αριστερά "απαξιεί", "απέχει", δεν συζητάει και δεν συμμετέχει σε τίποτα, αφήνοντας όλους τους άλλους να κάνουν παιχνίδι εις βάρος του Λαού, τα συμφέροντα του οποίου υποτίθεται πως εκπροσωπεί.
 Δήθεν  Προοδευτικοί, δήθεν ευρωπαιστές, δήθεν σοσιαλιστές,δήθεν Έλληνες, παρήλασαν από εφημερίδες ραδιόφωνα και τηλεοράσεις  για να μας πείσουν άραγε? Όχι, για να μας μπερδέψουν και να μας τρομοκρατήσουν. Για να " τυλίξουν τον ντορό τους" όπως λένε και οι παλιοί  κυνηγοί στο χωριό μου.
 Έτσι και τότε, ένας Περήφανος Λαός, τους είχε χαλάσει τα σχέδια και τους είχε τρομάξει.
Του το κρατάνε από τότε, δεν ξεχνάνε, πρέπει άλλωστε να πετύχουν τα σχεδιά τους. Μόνο που και πάλι ο ίδιος Λαός τους έκανε και λερώσανε τα παντελόνια τους, στη Θεσσαλονίκη τώρα, όπως και τότε, στην Πίνδο.
 Οι ανάξιοι ηγετίσκοι που βολοδέρνουν άπραγοι στη χώρα δεκαετίες τώρα, εκτελώντας διαταγές πότε από τις Η.Π.Α και πότε από το Λονδίνο, όντας προδότες και δοσίλογοι από οικογενειακή παράδοση
( βλέπε Πάγκαλο και Παπανδρέου αλλά κ.α) διαμαρτυρήθηκαν στα αφεντικά τους "που μας αφήνετε μόνους, σ'αυτή τη χώρα των Βαρβάρων" θα είπαν. Έτσι έιχε χαρακτηρίσει τους "Ιθαγενείς" ο Γιωργάκης ο βλαμμένος, το άψυχο και άχρηστο κολόπαιδο της Μαργαρίτας και ενός χαφιέ των Αμερικάνων που ήταν με τη σειρά του γιός ενός χαφιέ των Άγγλων και τύχαινε να έχει ελληνικό όνομα, αλλά τίποτε άλλο ελληνικό μέσα του.
Διαμαρτυρήθηκαν και "σκοτώθηκαν" να προλάβουν  να κάνουν τον μεγαλύτερο "τεμενά" στους σύγχρονους Αγάδες της Ευρώπης και της Αμερικής.Τους ΕβραίουςΤραπεζίτες. Τεμενάδες κάνανε και "πεσκέσια"  τάξανε, την περιουσία του Ελληνικού Λαού.Αυτή που πάλεψε να λευτερώσει από τους Μογγόλους, κάθε λογής, Τούρκους και Γερμανούς.
  Και το "κόμα του Λαού" στη γωνιά του... κάνει κι αυτό τη δουλειά του, την δουλειά που του αναθέσανε τα ίδια αφεντικά.. Φροντίζει να κρατάει το καλύτερο κομμάτι του Λαού αποχαυνωμένο και ελεγχόμενο, υποτακτικό σε κάθε κάλεσμα.... και σε κάθε Μη κάλεσμα...  άλλοτε να  καλεί σε γενικό ξεσηκωμό κι άλλοτε να εκτελεί εν ψυχρώ τους μεγαλύτερους επαναστάτες.
Κι ο Λαός στη μέση προδομένος από όλους πάντοτε, έρμαιο στις ορέξεις του κάθε σαρκοβόρου. Και ένοχος για όλα. Κυρίως αυτό, το μεγάλο ψέμα της Δημοκρατίας, "εμείς φταίμε", "εμείς τους βγάλαμε". Δεν πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη μαζική πλάνη από αυτή. Πλάνη στην πλάνη, το κόλπο το ξέρουν άλλωστε, μας πλάνεψαν πάλι.
Μας παρέδωσαν στην Σκύλλα και στη Χάρυβδη, οι ίδιοι άνθρωποι, τα ίδια τζάκια, οι ίδιες οικογένειες, αυτοί άλλωστε, όπως όλα τα ερπετά, δεν κολάνε  σε  ιδεολογίες. Μη γελιέστε, οι ιδέες είναι γι'αυτούς ότι είναι το δέρμα για τα φίδια. Τις αλλάζουν ανάλογα με την εποχή.
 Τα ίδια φίδια, μας παραδώσανε πάλι  αλυσσοδεμένους χειροπόδαρα στα ίδια αφεντικά...και πρέπει να είμαστε λέει και ευχαριστημένοι , γιατί τώρα.  δεν χρειάστηκε να μας .. εξαγνίσουν πριν την Θυσία , με ένα εμφύλιο αιματοκύλισμα.....


 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου