Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Οι παπούδες μας δεν φοβήθηκαν για τη ζωή τους, εμείς θα φοβηθούμε για μισθούς και συντάξεις;




Γερμανοί και ντόπιοι γερμανόφιλοι (από εδώ ειπώθηκε ότι εκπορεύτηκε η ιδέα των υπογραφών), κατάφεραν αρχικά να βάλουν τον Σαμαρά στο κάδρο του μνημονίου και τώρα πλέον, με μοχλούς πίεσης την 6ηδόση και την συμφωνία για το «κούρεμα» του χρέους, τον κατέστησαν μέρος του προβλήματος. Και όχι απλά τον κατέστησαν μέρος του προβλήματος, αλλά επιπλέον τον έβαλαν και στο κέντρο της κρίσης. Από εδώ και στο εξής, εάν δεν συναινεί εγγράφως και ο Σαμαράς στην πλήρη υποτέλεια και το ξεπούλημα της χώρας, θα απειλούμαστε με μη καταβολή μισθών και συντάξεων, με έξοδο από το ευρώ, με πόλεμο κ.λ.π..
Στο τέλος να δείτε ότι θα επαληθευτούμε όταν λέγαμε ότι, αν καταφέρει τελικά το καθεστώς ΠΑΣΟΚ να βάλει την Νέα Δημοκρατία στο κάδρο του μνημονίου, τότε το ΠΑΣΟΚ θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια και θα το παίξει αντιπολίτευση στα μνημόνια!!! Εδώ θα είμαστε…

Το πρόβλημα όμως δεν είναι τώρα πλέον το πολιτικό μέλλον της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ. Το πρόβλημα είναι… η παράδοση ή όχι της Ελλάδας στην απόλυτη κυριαρχία και στις ορέξεις της Γερμανίας.

Το «ΟΧΙ» πλέον του Σαμαρά είναι ιστορικά και Εθνικά επιβεβλημένο. Το «ΟΧΙ» αυτό λαμβάνει τώρα πια κορυφαίο συμβολικό χαρακτήρα. Δεν έχει να κάνει με μια απλή υπογραφή ενός πολιτικού. Έχει να κάνει με την αξιοπρέπεια ενός λαού (του ελληνικού) απέναντι σε έναν άλλο (τον γερμανικό). Και αυτό το «ΟΧΙ» στον Σόϊμπλε και στην Μέρκελ, θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο και ευανάγνωστο και δεν θα πρέπει να είναι ένα συγκαλυμμένο «ναι» με κάποια πλάγια πολιτική οδό.

Στο τέλος τέλος, αυτό το «ΟΧΙ» σηματοδοτεί και την αξιοπρεπή στάση μας απέναντι στην ιστορία του Έθνους μας και τον σεβασμό μας απέναντι σε όλους εκείνους που προτίμησαν να πεθάνουν, από το να πουν ένα προσωρινό «ΝΑΙ» στις γερμανικές δυνάμεις κατοχής πριν από 70 χρόνια!!!

Άλλοι δεν φοβήθηκαν για τη ζωή τους, άραγε εμείς θα φοβηθούμε για μισθούς και συντάξεις;;

Πέτρος Χασάπης


από  ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου