Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Αντώνη Σαμαρά, το σχέδιο στο είχαμε σφυρίξει έγκαιρα…

Ποιός να είναι άραγε μέσα στο κοστούμι/παγίδα?


Από τους “Εξοργισμένους με άποψη”
Στο γράψαμε εδώ Αντώνη Σαμαρά: Ιστορίες «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ» τρέλας. Στις 12 του Οκτώβρη και ακόμα παλαιότερα. Όταν οι βαρώνοι έψαχναν τον Μεσσία.
Και τώρα τι;
Έστω ότι θα δώσεις ψήφο εμπιστοσύνης.
Ψήφο εμπιστοσύνης με την προοπτική ότι οι εκλογές θα γίνουν όπως είχες συμφωνήσει. Πως λοιπόν θα τους δεσμεύσεις;
Τα βλέπεις τα Κυριακάτικα φύλλα σήμερα; “Ο λαός” δεν θέλει πρόωρες εκλογές. “Ο λαός” θέλει κυβέρνηση Παπαδήμα για ακόμα δύο χρόνια. Το παραμύθι έχει ξεκινήσει και εσύ θα βρεθείς στο καναβάτσο. Με τι δεσμεύσεις λοιπόν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης;
Θα δώσεις ψήφο εμπιστοσύνης στον κύριο Αβραμόπουλο ώστε να μιλά με τους εμπόρους όπλων; Το σημερινό “Βήμα” το διάβασες; Το γνώριζες ότι ο κύριος Αβραμόπουλος μιλούσε απ’ ευθείας με τον Γιώργο Παπανδρέου; Στο είχαμε αποκαλύψει (και αυτό): ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Από τις Κάννες στον Παπαδήμο. Όλο το παρασκήνιο που ανατρέπει αυτά που γνωρίζαμε εως σήμερα.
Σήμερα, κατόπιν εορτής φιγουράρει πρωτοσέλιδο στο Βήμα και στο Έθνος. Τα “φιλανθρωπικά ιδρύματα” δηλαδή.
Που λοιπόν θα δώσεις ψήφο εμπιστοσύνης;
Στον ευθυτενή κύριο Καρατζαφέρη να διαχειρίζεται τις άδειες των Ταξί, τα δημόσια έργα και τους εφοπλιστές; Για τέτοια εμπιστοσύνη μιλάμε;
Και πως θα κάνεις την εξεταστική για το μνημόνιο όταν έχεις δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον κύριο Παπακωνσταντίνου; Τι θα πεις; “Κάνω ειδικό δικαστήριο στην κυβέρνηση που έδωσα στο 90% των μελών της ψήφο εμπιστοσύνης;
Και πες ότι μπροστά στις εκλογές και στην αποτίναξη της σοσιαληστικής λαίλαπας, αξίζει τέτοια “θυσία”…
Εάν οι εκλογές δεν γίνουν ποτέ, τι θα κάνεις; Θα βολευτείς με ένα 15% Αντώνη. Δράσε τώρα λοιπόν όσο έχεις ακόμα καιρό. Μία ζαριά σου απέμεινε. Για να σου θυμίσουμε λοιπόν τι γράφαμε τότε:
Από τους “Εξοργισμένους με Άποψη”
Θυμάστε τι γράφαμε πριν δύο, μόλις, ημέρες με τίτλο «Το Μετέωρο «ΒΗΜΑ» του κυρ Σταύρου;»
          «Πριν αλέκτωρ φωνήσαι» έσκασε, χθες Τρίτη, μύτη και η ηγερία του Φαλήρου.  Για να «πληρωθεί το ρηθέν», δια χειρός Αλέξη των «Φακέλων» -και έμπνευσης Χάρρυ Κλυνν- «Μεγάλε μας την πέσανε».
          Και για να μην σας κουράζουμε με παραβολές:  Φάνηκε το όλο σκηνικό που περιγράφαμε για τον κυρ Σταύρο.  Το παιγνίδι είναι κοινό μεταξύ των συνεταίρων, αλλιώς «νταβατζίδων» Σας το λέμε καιρό: Αφού το μεγάλο στήριγμά τους, ο Γιώργος Παπανδρέου, καταρρέει, δεν μπορούν να ανεχθούν ούτε την παλινόρθωση Καραμανλή και τη δικαίωση των αγώνων του που θωράκισαν εθνικώς τον τόπο. Ούτε την προοπτική να γίνει αυτοδύναμος Πρωθυπουργός ο Αντώνης Σαμαράς.  Διότι το ξέρουν, δεν θα τους κάνει τα χατίρια.  Σκεφθείτε μόνο τούτο:  Αυτοδύναμο Αντώνη Σαμαρά με στήριξη Κ. Καραμανλή!  Όλος ο σχεδιασμός του ξεπουλήματος του τόπου, που τόσον καιρό απεργάζονται, πάει χαμένος!!!
          Γι’ αυτό μιλάνε και δουλεύουνε για συναινέσεις.  Γι’ αυτό αναζητούν «Ναινέκους» -κατά την κυπριακή διάλεκτο- σε όλες τις Παρατάξεις.  Αλλού μπορεί να τους βρουν.  Στη Νέα Δημοκρατία ελπίζουμε όχι.  Και κάτι «παιδάκια» που κουνιούνται τα ξέρουμε.  Αντώνη πρόσεχε.  Το νου σου και την έγνοια σου στην κοινωνία.  Εκεί είναι η δύναμη, τωρινή και μελλοντική.  Αυτή θα σε στηρίξει όταν αναλάβεις να βγάλεις τα κάστανα από τη φωτιά που άναψε ο Γιώργος Παπανδρέου, με στόχευση και σκοπιμότητα.
          Η καλλίτερη απόδειξη για το ότι αυτό σχεδιάζει –δηλαδή Ναινέκους- το ντόπιο και ξένο κατεστημένο, πολιτικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό, για τη στήριξη της Κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου και των «προθύμων» του, φαίνεται καθαρά από την ήδη καθορισθείσα επίσκεψη του Joe Biden στην Αθήνα, αρχές Δεκέμβρη.  Πως να απαρνηθούν οι ΗΠΑ, και οι εδώ «ακροατές» των συνομιλιών του Κ. Καραμανλή, το γιό της Μάργκαρετ;  Που θα βρουν τέτοιο κελεπούρι για τα συμφέροντά τους;
          Φίλοι αναγνώστες και συμμαχητές, μην σας φοβίζουν όλα αυτά τα φαντάσματα της εθνικής μειοδοσίας και του πολιτικού καιροσκοπισμού.  «Τα σπερνά τους είναι λίγα», κατά που λέει ο λαός μας.  Θα φύγουν νύχτα.  Μόνο που νύχτα θα μας αφήσουν.  Και εξαρτάται από εμάς, όλους εκείνους που βρίσκονται σε εγρήγορση και νοιάζονται για τον τόπο και τα παιδιά μας, να κάνουμε τη νύχτα μέρα και να τους θυμίζουμε πάντα τη ρήση του Καραϊσκάκη:  Και για το τι τους περιμένει και για το τι θα τους δείξουμε.  Το υπαγόρευε στον Πανουργιά. Αρκεί να μην ξεχνάμε ποιοι είναι, σε τι στοχεύουν και ποια λαγούμια ανοίγουν.  Αρκεί δηλαδή να έχουμε συνείδηση με ποιο «ΒΗΜΑ» περπατάνε «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ» για να υπονομεύουν «ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ» το «ΕΘΝΟΣ». Τα «ΝΕΑ» έρχονται.
Και ο νοών νοείτο.

από Ολυμπία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου