Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

ΠΟΙΟΙ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΑΣ;


 
Το νερό,η ελίτ και οι πολιτικάντηδες 
Σας λέμε απο πριν οτι αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω,φαντάζουν ακραία.Παρ'όλα αυτά πιστεύουμε οτι οι αναγνώστες μας θα τα "ζυγίσουν" με το μάτι του ερευνητή και όχι δογματικά.




Το πιο ακριβό προϊόν αυτή την εποχή δεν είναι ούτε το χρυσάφι ούτε το πετρέλαιο, είναι η κατάλληλη πληροφορία. Συγκρατήστε το αυτό. Πρίν απο δύο χρόνια περίπου η ΝΕΤ έδειξε ένα ντοκυμαντέρ και εξηγούσε για το πόσο πολύτιμο είναι το νερό και για την εξαγορά των πηγών και των εταιρειών υδρεύσεως στην Λατινική Αμερική.

Τεράστιες πολυεθνικές απο Ευρώπη και Αμερική εξαγοράζουν οτιδήποτε περιέχει πόσιμο νερό. Έδειξε φυλές Ινδιάνων που ενώ ζούσαν δίπλα στο ποτάμι και έπαιρναν για χιλιάδες χρόνια νερό απο το ποτάμι, έχασαν την δυνατότητα να πέρνουν νερό απο το ποτάμι και έπιναν απο λακούβες που σχηματίζονται απο τη βροχή, γιατί οι πολυεθνικές αγόρασαν το συγκεκριμένο ποτάμι. Χρειάζεται να πούμε τι εθνικότητας είναι αυτές οι πολυεθνικές;.......






Νομίζετε ότι αυτές οι εξαγορές γίνονται μόνο στην Λατινική Αμερική ή μόνο στην Ευρώπη; Δυστυχώς όχι. Πρίν απο λίγους μήνες ένας φίλος του πατριωτικού χώρου απο Θεσσαλονίκη γνωστός ενός επιχειρηματία απο τη Βόρεια Ελλάδα, αλλά όχι Έλληνας(ισχυρίζεται ότι είναι Έλληνας και κρύβει την πραγματική καταγωγή του,καταλάβατε ποια είναι η καταγωγή του; διερωτιέστε ίσως γιατί δεν λέω ευθέως την καταγωγή του, όπως τόσες άλλες φορές σε προηγούμενα άρθρα, προσπαθούμε να δείξουμε το πόσο γελοίο είναι, κυβερνητικοί παράγοντες να γνωρίζουν τη πραγματική καταγωγή ανθρώπων που στρέφονται κατά της Ελλάδας και ταυτόχρονα ισχυρίζονται ότι είναι Έλληνες και κρύβουν την καταγωγή τους για να αποφύγουν τον αντισημιτισμό). Εν ολίγοις έγινε ο εξής διάλογος: Τον ρώτησε ο Έλληνας «με τι ασχολείσαι τώρα»; Απάντηση: « Έχει δοθεί εντολή να εξαγοράσουμε τα νερά της Ελλάδας και τρέχω εδώ στην Ήπειρο, Μακεδονία κτλ για την κατάλληλη ευκαιρία».

Δεν διευκρίνησε απο ποιούς έχει δοθεί εντολή, αλλά οι αναγνώστες μας γνωρίζουν. Συνδυάστε το με τις εξαγορές νερού στην Λατινική Αμερική, Ευρώπη, Αφρική κτλ. Δυστηχώς όμως, οι μεγαλοδημοσιογράφοι και οι μεγαλοεκδότες δεν ασχολούνται με αυτά τα ασήμαντα πράγματα.

Ξέρετε γιατί; Κοιτάξτε τι είπε ο Ντέϊβιντ Ροκφέλερ στην Τριμερή Επιτροπή το 1991: «Είμαστε ευγνώμονες στην Washington Post, τους New York Times, το Time και άλλους μεγάλους εκδοτικούς οίκους, των οποίων οι διευθυντές έχουν παρακολουθήσει τις συναντήσεις μας και έχουν σεβαστεί τις υποσχέσεις τους για σύνεση εδώ και σχεδόν 40 χρόνια. [...] Η δουλειά τώρα είναι πολύ πιο εκλεπτυσμένη και προετοιμασμένη να οδηγήσει προς μια Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Η υπερεθνική κυριαρχία μια ευφυούς ελίτ και των παγκόσμιων Τραπεζιτών είναι σίγουρα προτιμότερη απο τον εθνικό αυτοπεριορισμό που τηρήθηκε τους περασμένους αιώνες... ». 

Αυτά συζητάνε στην Λέσχη Μπίλντερμπεργκ η κ. Μπακογιάννη και ο κ. Αλογοσκούφης και οι άλλοι πολιτικοί που προσκαλούνται στην Λέσχη κατά καιρούς. Για αυτά που συζητούνται στις λέσχες αυτές δεν ακούγεται απο τα ΜΜΕ τίποτα-τηρούν τις υποσχέσεις τους. Αν δε συζητούνται αυτά τα πράγματα ας βγούν να το διαψεύσουν και ας μας εξηγήσουν γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των μελών σε αυτές τις Λέσχες είναι ισόβιοι και είναι σκληροί Σιωνιστές. Η κ.Μπακογιάννη, ο Παπαντωνίου κτλ, προσκαλούνται για όσο διάστημα είναι υπουργοί ή πρωθυπουργοί. Για αυτό ακριβώς το λόγο θα έπρεπε να ντρέπονται να βρίσκονται σε τέτοιες συγκεντρώσεις.

Αν δεν είναι αυτό προδοσία κατά της ανθρωπότητας και κατά της κάθε πατρίδας τότε τι είναι προδοσία; Δεν είναι προδοσία κατά της Δημοκρατίας; Τι προτιμούν αυτοί οι δημοσιογράφοι και οι μεγαλοεκδότες; Μήπως προτιμούν ισόβιους προέδρους και ισόβιους βασιλείς; Είμαστε βέβαιοι ότι η ιστορία και η ανθρωπότητα δεν θα τους το επιτρέψει και το τίμημα τις προδοσίας θα είναι πολύ ακριβό.

Οι προηγούμενες κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ έχουν βαλθεί να ξεπουλήσουν το τόπο. Συνεχώς ακούμε για θεσμικούς επενδυτές που επενδύουν στην Ελλάδα.Ποιοί κρύβονται πίσω απο τους θεσμικούς επενδυτές; Ποιοί είναι; Τι εθνικότητας; Πουλάμε βασικούς τομείς της οικονομίας για να μειώσουμε το εξωτερικό χρέος. Σε ποιούς όμως χρωστάμε; Ποιοί είναι οι δανειστές μας;

Σε όλα τα προηγούμενα ερωτήματα η κυβέρνηση κάνει τον κουφάλαλο. Όλοι ξέρουμε τι γίνεται. Ακούστηκε στο δικαστήριο του Μονάχου στην υπόθεση Siemens: «Οι πιο διεφθαρμένοι πολιτικοί είναι στην Ελλάδα». Παίρνουν τη μίζα τους και προωθούν το ξεπούλημα της ΔΕΗ,του ΟΤΕ δήθεν για να τα εξυγειάνουν. Πρίν απο μερικούς μήνες ένας πολιτικός της αριστεράς τόλμησε και είπε: «Μα δεν είναι δυνατόν να πουλήσετε την Ολυμπιακή σε Ισραηλινούς επιχειρηματίες».Οι οποίοι κρύβοταν πίσω απο Έλληνες θεσμικούς επενδυτές-καραγκιόζηδες, άφραγκοι που για μερικές χιλιάδες ευρώ γίνονται η βιτρίνα για Εβραίους επιχειρηματίες.

Ξέρετε ποια τακτική ακολουθούν για να εξαγοράσουν όλες τις επιχειρήσεις σε όλη τη Γή;

Πρώτη στρατηγική: Λαδώνεις τον διευθύνοντα σύμβουλο να πάρει τα κατάλληλα μέτρα ούτως ώστε να μειωθεί η χρηματηστηριακή αξία, όπως λάθος επενδύσεις ή κατάλληλο τεμαχισμό της επιχείρησης όπως επιχειρούν τώρα στην ΔΕΗ.

Δεύτερη στρατηγική: Άμεσως εκβιασμός. Ή πουλάς την επιχείρηση ή σε σκοτώνουμε όπως έκαναν στη Ρωσία την εποχή του Γιέλτσιν, είναι η τακτική των Ρωσοεβραίων επενδυτών-δε λέγονται όμως Ρωσοεβραίοι, για να κρύψουν τη καταγωγή τους οι δημοσιογράφοι τους λένε ολιγαρχικούς, βλέπετε αυτοί οι αδίστακτοι εκβιαστές φοβούνται τους ρατσιστές κατά τη γνώμη των θολοκουλτουριάρηδων. Η ίδια τακτική εφαρμόστηκε σε πολλές περιπτώσεις και στην Ελλάδα αλλά δεν δόθηκε η ανάλογη δημοσιότητα-π.χ ο Βασιλόπουλος που σύμφωνα με τον στρατηγό Αϋφαντή πούλησε την αλυσίδα σούπερ-μάρκετ, αφού τον απείλησαν πως θα τον σκοτώσουν αν δεν πουλούσε.

Τρίτη στρατηγική είναι η συστηματική δολιοφθορά: Νομίζετε ότι είναι τυχαίες οι επιμολύνσεις στα νερά, στα γιαούρτια της ΦΑΓΕ και ένα σωρό άλλες βιομηχανίες; «Λαδώνεις» τον κατάλληλο υπάλληλο και έτσι η εταιρεία «πέφτει» και εξαγοράζεται εύκολα.


Νομίζετε τα προβλήματα που είχαν οι τσιμεντοβιομηχανίες και χαλυβουργίες της Ελλάδας ήταν τυχαία; Όχι αφότου εξαγοράστηκαν δεν ξανακούστηκε κανένα πρόβλημα,ούτε απεργίες κάνουν και οι συνδικαλιστές τους έβαλαν την ουρά στα σκέλια, προφανώς γιατί ήταν και αυτοί στο παιχνίδι της εξαγοράς.

Το ίδιο συμβαίνει με τα συνεχή ατυχήματα στην ναυτιλία τώρα. Όλα αυτά είναι τμήματα αυτής της στρατηγικής, για να εξαγοραστούν. Δυστηχώς τις μυστικές υπηρεσίες της Ελλάδας τα ίδια κέντρα τις προσανατόλισαν να ασχολούνται με το ανύπαρκτο πρόβλημα της τρομοκρατίας. Είναι αυτά τα ίδια κέντρα που πετούν κάπου κάπου μερικές ρουκέτες για να αναγκάζουν τις υπηρεσίες της Ελλάδας να ερευνούν σε λάθος χώρο. Ξέρουμε όμως ότι πολλοί Ελληνόψυχοι αυτών των υπηρεσιών το γνωρίζουν το κόλπο. Το πρόβλημα βρίσκεται στους πολιτικούς.

Πιστεύουμε ότι όλοι οι Έλληνες πρέπει να ερευνούν τα πράγματα αυτά και πρέπει κάθε μέρα να φροντίζουν να τα συζητούν στην οικογένεια τους και με τους φίλους τους για να μπορέσουμε να αντιδράσουμε πρίν να είναι αργά.



πηγη


Πηγη

ΠΗΓΗ: ΠΟΙΟΙ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΑΣ; http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2011/11/blog-post_3456.html#ixzz1driBTOld

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου