Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Το Φασιστολόι............. και τα κέρατα τους τα τράγια....






     Δεν μπορώ να μην κοκκινίζω από ντροπή και αγανάκτηση ετούτη τη μέρα. Μεγάλωσα όπως και ολόκληρη η γενιά μου μέσα στη Δημοκρατία. Γεννήθηκα  μέσα στη Δημοκρατία, με μάθανε πως ο κόσμος πριν υπέφερε και πάλευε για να έχω ΕΓΩ Δημοκρατία. Για να μπορώ να μιλάω ελέυθερα, να μην φοβάμαι  τον διπλανό μου, να μπορώ να επιλέγω τη ζωή και το μέλλον μου.
   Έχουν περάσει 38 χρόνια από τότε που ανα-γεννήθηκε  η Δημοκρατία στον τόπο της και γεννήθηκα κι εγώ στον πιο ευλογημένο τόπο του πλανήτη.  Όλη η ζωή μου φαίνεται ένα ψέμα, άκυρο το σύμπαν γύρω μου. Δημοκρατία δεν υπήρξε ποτέ, κούφια λόγια, παραπλάνηση, κομπίνες, δημαγωγία και ξεφτίλα.  
Ξεφτιλισμένοι εκπρόσωποι, ξεφτιλισμένος Λαός, ξεφτιλισμένη χώρα, πόρνη  έτοιμη να κάνει τα πάντα, όλα τα χατίρια του πρώτου τυχόντα πλειοδότη -νταβατζή.  
 Η Γενιά μου έζησε στη φούσκα που την έβαλαν τα ΜΜΕ, από τα γεννοφάσκια της. Πιστεύοντας πως ο φασισμός είναι κάτι που αφορά παλιές γενιές, μακρινές χώρες, τριτοκοσμικές, και πως εμείς έχουμε πια "εξελιχθεί" , έχουμε ξεφύγει από αυτές τις τραγικές καταστάσεις. Πως είναι ιστορία και παρελθόν.
   Κι όμως, από τον πόλεμο και μετά, μας κυβερνάνε χαφιέδες, ο "Γερος" της Δημοκρατίας , χαφιές των Άγγλων, αιματοκύλισε την Ελλάδα, και γιατί να τον νοιάξει άλλωστε, Εβραίος ήταν , όχι Έλληνας. Όλος ο κόπος του Ελληνικού Λαού τις προηγούμενες δεκαετίες πήγε στις Αγγλικές τράπεζες, κι όλη η αξιοπρέπεια των νικητών της Πίνδου σε ένα μάτσο κολόχαρτα -συμφωνίες υποδούλωσης γραμμένα από Άγγλο-Αμερικανούς, με τη σύμφωνη γνώμη των Ρώσων και την υπογραφή του σκ@τόλακκου του γερο-Παπανδρέου και του άλλου Μασσώνου, του σκ@τόλακου του Καραμανλή. Λίγο με νοιάζει πόσοι κολλημένοι διαφωνούν  γι'αυτό.  
Όλοι οι συνεργάτες των Γερμανών , οι ταγματασφαλίτες, οι " νοικοκυραίοι" , οι "φρόνιμοι" που προτίμησαν να κάνουν τις πάπιες  για να την βγάλουν καθαρή, όταν ο Ελληνικός Λαός ξεφτιλιζότανε από τις ορδές των Γερμανο-Μογγόλων βαρβάρων , όλοι αυτοί βρέθηκαν να κυβερνάνε την Ελλάδα αμέσως μετά. Τα σκατά επιπλέουν βλέπεις....οι φρόνιμοι, οι .. νοικοκυραίοι, γόνοι κοτζαμπάσηδων που πριν από τους Γερμανούς προσφέρανε υπηρεσίες στους Τούρκους (Παπανδρέου) ή στους Φράγγους (Πάγκαλος), ανάλογα που βρισκότανε κανείς...    παλιά τους τέχνη κόσκινο, οικογενειακή επιχείρηση, το ξεπούλημα ενός Έθνους....   προς ίδιον όφελος.  
    Όλα αυτά τα μισσελληνικά και τιποτένια καθάρματα , ανέβαζαν και κατέβαζαν κυβερνήσεις, πούλαγαν Ελλάδα πότε στον ένα και πότε στον άλλο 'ενδιαφερόμενο" ανάλογα τα αργύρια...και όλοι παίρναν σαν αντάλλαγμα εξουσία επί των ιθαγενών. Των ιθαγενών που πίστευαν πότε τον ένα και πότε τον άλλο "Εθνάρχη", "Δημοκράτη" "ΜεγάλοΗγέτη". Ποιούς ? τους χαφιέδες και τα παιδιά των κοτζαμπάσηδων, τους πράκτορες της cia, όπως ο "Ανδρέας", ο Εβραίος γιος του Εβραίου Γέρου, ο Πάγκαλος, ο Τουρκαλβανός εγγονός του ανθρώπου που ίδρυσε τα τάγματα ασφαλείας και απόγονος ενός τσουτσεκιού των Φράγγων στην Τζιά.  Όλη τη σαβούρα που γλίτωσε το γιαταγάνι το '21.   
    Τα ίδια ονόματα, Βενιζέλοι, Μητσοτάκηδες, άλλο σόι Εβραίων από την Κρήτη, στην υπηρεσία κι αυτοί του κάθε Εβραίου Τραπεζίτη  ανεξαρτήτως προελεύσεως, άλλτε Άγγλων, άλοτε Αμερικανών , εσχάτως Γερμανών. Όποιου είχε το μεγαλύτερο τσεκ...Προδότες θα ήταν αν ήταν Έλληνες, τώρα είναι απλά καρκίνωμα στο κορμί της Ελλάδος. 
      Φασιστολόι, συρφετός προθύμων, άνθρωποι που οι γονείς τους και οι παππούδες τους πούλαγαν υπηρεσίες σε ξένες πρεσβείες ή στην μεγαλύτερη ξένη πρεσβεία εν Ελλάδι κάποτε,,, το παλάτι.. Από εκεί κινούσαν τα νήματα οι Ούνοι, οι Γερμανόφαρα των Γλύξμπουργκ. Εκεί μέσα δούλευε και ο πατέρας του σημερινού μας "Μεγάλου Σωτήρα", του Λουκά Παπαδήμου. Αυλικός στο παλάτι ήταν ο πατέρας του. Φασισταριό κι Άγιος ο Θεός....    όπως κι αυτοί που τον στηρίζουν στη σημερινή κυβέρνηση. Έχουν εντολές από τα παλιά αφεντικά, τα αφεντικά των παππούδων τους.  Πρέπει να ακολουθήσουν την παράδοση κι αυτοί... να πουλήσουν Ελλάδα...με τα ανάλογα ανταλλάγματα..   

Και το Πολυτεχνείο? καλοστημένη παράσταση, τότε και τώρα και εις τον αιώνα των αιώνων.....    Αμην και περαστικά μας....







    




    











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου