Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

“Να αλλάξουμε τον εκλογικό νόμο πριν ενώσει ο μικρός την Αριστερά”!


 

Πάνε για αλλαγή του εκλογικού νόμου για να αποτρέψουν συνένωση της Αριστεράς! 

Όπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές στο defencenet.gr, μία από τις προτεραιότητες της νέας κυβέρνησης θα είναι να αλλάξουν τον εκλογικό νόμο για να μην προλάβει η Αριστερά να ενωθεί και να κατέβει σε ενιαίο ψηφοδέλτιο είτε τώρα είτε στις επόμενες εκλογές και η προτεραιότητα αυτή συζητήθηκε σήμερα στην σύσκεψη της “μαύρης συμμαχίας” - που λέει και το ΚΚΕ – σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο!

Αν καταφέρει αυτό που θέλει ο μικρός (σ.σ.: εννοεί τον Αλέξη Τσίπρα, πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ) τότε χαθήκαμε. Θα πάρουν... 100 βουλευτές με την πριμοδότηση. Πρέπει να τον αλλάξουμε άμεσα για να αποφύγουμε αυτόν τον κίνδυνο” είπε ο Γ.Καρατζαφέρης στον Γ.Παπανδρέου για να συμφωνήσει ο τελευταίος λέγοντας “Ναι έχεις δίκαιο, κάτι πρέπει να γίνει με αυτό”.

Πάντως στο πλαίσιο αυτό, ο ΛΑΟΣ δεν θέλει να πάρει το υπουργείο ΠΡΟΠΟ γιατί θα βρίσκει απέναντί του τον ΣΥΡΙΖΑ στις αστικές συγκρούσεις μεταξύ των πολιτών και των αστυνομικών δυνάμεων.

Ο κίνδυνος η Αριστερα ενωμένη να κυριαρχήσει στο πολιτικό σκηνικό τώρα που χάθηκε το αντιμνημονιακό ανάχωμα της Νέας Δημοκρατίας, είναι όντως απόλυτα υπαρκτός. Πάντως δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε την λέξη “μικρός” που χρησιμοποιήθηκε για τον Α.Τσίπρα, ο οποίος εξελίσσεται φαίνεται στον φόβο και τον τρόμο του συστήματος.




Πηγή
 
ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου