Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Γιατί ένας Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος: Η Καταστροφή της Παγκόσμιας Οικονομίας και η Δημιουργία ενός Μεγαλύτερου Ισραήλ




- Και η Εγκαθίδρυση Μίας Παγκόσμιας Απολυταρχικής Κυβέρνησης

Του Saman Mohammadi (The Excavator) / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ


"Ως αποτέλεσμα αυτής της αδυσώπητης προπαγάνδας εναντίον του Ιράν, η συζήτηση δεν είναι τώρα για το «Αν πραγματικά έχει το Ιράν ένα πρόγραμμα πυρηνικών όπλων» ή ακόμα και «Αν έχει, πώς μπορεί αυτό να είναι μια απειλή για κάθε κράτος του κόσμου που έχει πυρηνικά, συμπεριλαμβανομένου του Ισραήλ, το οποίο θα μπορούσε να εξαλείψει το Ιράν σε μια στιγμή», αλλά, μάλλον, η συζήτηση είναι για «τον καλύτερο τρόπο με τον οποίο θα ξεκινήσει μια επίθεση» και το «ποιος πρέπει να ξεκινήσει την επίθεση», και το «πόσο μακριά μπορεί να πάει η Δύση στην επίθεση στο Ιράν, προκειμένου να αποφευχθούν αντίποινα».

Ακόμη και εκείνοι που είναι εναντίον μιας επίθεσης δεν είναι εναντίον της, επειδή δεν υπάρχει απολύτως καμία ηθική, πρακτική ή νομική δικαιολογία για αυτό, αλλά είναι εναντίον εξαιτίας των συνεπειών που μια τέτοια επίθεση θα μπορούσε να φέρει. Δεν ανησυχούν τόσο πολύ για τη μαζική απώλεια ανθρώπινων ζωών που μια τέτοια σύγκρουση θα φέρει στην περιοχή, αλλά ανησυχούν ότι αυτό θα οδηγήσει την τιμή του πετρελαίου στα ύψη και θα κάνει ανυπολόγιστη ζημιά σε μία ήδη πολύ ασταθή παγκόσμια οικονομία"-. Damian Lataan - Γιατί πόλεμος κατά του Ιράν; (3η Σεπτεμβρίου του 2010).

"Με λίγα λόγια, για το Ισραήλ μια επίθεση εναντίον του Ιράν και των άλλων εχθρών του Ισραήλ με το πρόσχημα ότι προδικάζεται μία άμεση απειλή για την ύπαρξή του θα είναι η αποφασιστική κίνηση που θα φέρει την συνειδητοποίηση του απόλυτου φινάλε του Σιωνισμού. Τη δημιουργία ενός Μεγαλύτερου Ισραήλ.


Η επικείμενη σύγκρουση δεν είναι επειδή το Ιράν αποτελεί απειλή. Πρόκειται για το ίδιο το Ισραήλ που θέλει να ξεφορτωθεί όλους τους εχθρούς του, στους χώρους που θα ήθελε να προσαρτήσει ως μέρος της υλοποίησης της δημιουργίας ενός μόνιμου Μεγαλύτερου έθνους του Ισραήλ με εύφορη γη, δικούς του υδάτινους πόρους και ζωτικό χώρο. Ο πόλεμος είναι το πρόσχημα"- Damian Lataan: "Οι ΗΠΑ και η Εμμονή του Ισραήλ με το Ιράν - Οι πραγματικοί λόγοι" (6 Νοεμβρίου 2011).

"Ο νόμος είναι ό, τι οι άνθρωποι καθορίζουν να είναι." - David Ben-Gurion, πρώτος πρωθυπουργός του Ισραήλ.

"Πριν από την ίδρυση του κράτους, την παραμονή της δημιουργίας του, τα κύρια συμφέροντα μας ήταν η αυτοάμυνα. Σε μεγάλο βαθμό, η δημιουργία του κράτους ήταν μια πράξη αυτοάμυνας. . . . Πολλοί πιστεύουν ότι είμαστε ακόμα στο ίδιο στάδιο. Αλλά τώρα το ζήτημα είναι κατάκτηση, όχι η αυτοάμυνα."- David Ben-Gurion.

Υπάρχει μια εσφαλμένη αντίληψη που έχουν πολλοί άνθρωποι, ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν θα επιτεθεί στο Ιράν ή δεν θα επιτρέψει στο Ισραήλ να επιτεθεί, λόγω των οικονομικών επιπτώσεων που θα ακολουθήσουν.

Οι τιμές του πετρελαίου θα ανέλθουν σε αστρονομικά επίπεδα, το παγκόσμιο εμπόριο θα μειωθεί, και τα ποσοστά της φτώχειας στον κόσμο θα αυξηθούν ραγδαία, καθώς η παγκόσμια οικονομία διέρχεται μία στασιμότητα.

Οι άνθρωποι ρωτούν: Ποιος θέλει να δει αυτό το εφιαλτικό σενάριο να ξεδιπλώνεται;

Η απάντηση είναι σαφής: Η πλουτοκρατική ελίτ της Δύσης.

Ο παλαίμαχος δημοσιογράφος Jim Tucker ανέφερε τον Ιούνιο του 2010 ότι όσοι μυστικά συμμετείχαν στην ετήσια σύνοδο της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ ήθελαν η Αμερική να επιτεθεί στο Ιράν.

Ο Paul Joseph Watson έγραψε στο άρθρο του, «Η Μπίλντερμπεργκ Άναψε το Πράσινο Φως για Επίθεση στο Ιράν»:

Όσον αφορά το Ιράν, ο Τάκερ, δήλωσε ότι πολλά μέλη της Μπίλντερμπεργκ, όπως ο Μπρεζίνσκι, ήταν υπέρ των αμερικανικών αεροπορικών επιδρομών στο Ιράν και είχαν «κλίνει προς τον πόλεμο», αν και το 100 τοις εκατό των μελών δεν υποστήριζε την επίθεση.

"Ορισμένοι από αυτούς στην Ευρώπη λένε όχι δεν πρέπει να το κάνουμε, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς είναι υπέρ των αμερικανικών αεροπορικών επιδρομών στο Ιράν", δήλωσε ο Τάκερ, προσθέτοντας ότι «Έχουν σε μεγάλο βαθμό κλίνει προς την κατεύθυνση να δώσουν πράσινο φως για μια επίθεση των ΗΠΑ στο Ιράν».

Μια επίθεση στο Ιράν θα αποτελέσει μια ευπρόσδεκτη απόσπαση της προσοχής του κόσμου για την αποτυχία των παγκοσμιοποιητών σε άλλους τομείς και θα τους επιτρέψει να κερδοσκοπήσουν, επεσήμανε ο Tucker.

Οι αδιάφοροι για την κοινωνία ελίτ, οι οποίοι συμμετέχουν σε μυστικές διασκέψεις για να συζητήσουν τα σκοτεινά σχέδιά τους, επιθυμούν την καταστροφή της παγκόσμιας οικονομίας, διότι η καταστροφή και το χάος θα τους βοηθήσουν να επιτύχουν πολλά από τα μακροπρόθεσμα πολιτικά σχέδιά τους και τους παγκόσμιους στόχους τους:



Η δημιουργία μιας παγκόσμιας αυταρχικής κυβέρνησης με εξουσία πάνω στη ζωή και το θάνατο σε όλα τα έθνη. Αυτή η κυβέρνηση δεν θα βασίζεται στο κράτος δικαίου και τη θέληση του λαού. Θα ξεφυτρώσει μέσω της εξαπάτησης, της κρατικής τρομοκρατίας, των παγκοσμίων πολέμων, της οικονομικής ύφεσης, και άλλων ενορχηστρωμένων παγκόσμιων κρίσεων.



Πρέπει να υπάρχει αύξηση της μαζικής πείνας και της παγκόσμιας φτώχειας για να επιταχυνθεί η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού. Το τέλος του βιομηχανικού πολιτισμού, της υλικής ανάπτυξης και της απεριόριστης οικονομικής ανάπτυξης. Αυτό δεν γίνεται για το καλό του πλανήτη και το περιβάλλον, αλλά για να εξασφαλιστεί η εξουσία και τα κέρδη στα χέρια μιας μικρής παγκόσμιας ελίτ. Αυτή η ελίτ θέλει να ελέγχει τη μοίρα της ανθρωπότητας και του πλανήτη. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το κάνει από ό, τι με την καταστροφή των μεσαίων τάξεων και αναγκάζοντας τους ανθρώπους να ζουν σε συνθήκες απόλυτης φτώχειας, διότι τότε οι σκέψεις τους δεν θα στοχεύουν στην γνώση και την επανάσταση, αλλά στην εξασφάλιση του επόμενου γεύματος. Αντί να αγωνίζονται να αλλάξουν το σύστημα, θα εξαπατούν τον γείτονά τους και θα λεηλατούν τα καταστήματα για να επιβιώσουν σαν τα πεινασμένα σκυλιά.

Οι banksters της νέας παγκόσμιας τάξης και οι παγκόσμιοι φασίστες βλέπουν το παγκόσμιο χάος, σαν τη πύλη προς το όνειρό τους: την αποδοχή από τον κόσμο μιας παγκόσμιας απολυταρχικής κυβέρνηση που θα ανήκει πλήρως και θα ελέγχεται από αυτούς.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν αφελώς ότι η χειραγωγούμενη από τους banksters της νέας παγκόσμιας τάξης κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν θα ξεκινήσει ένα παγκόσμιο πόλεμο στη Μέση Ανατολή, επειδή δεν θα της αρέσει η οικονομική ύφεση.

Αλλά αν είσαι η κυρίαρχη ελίτ που τα έχεις κάνει μαντάρα, εξαπατώντας εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους, και διαπράττοντας εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, γιατί να μην σου αρέσει ο πόλεμος;
Μπορούν να κάνουν τεράστια κέρδη από το πόλεμο, να χρησιμοποιήσουν το αστυνομικό κράτος για να συντρίψουν τη διαφωνία κατά της Wall Street και της κυβέρνησης, και να οδηγήσουν το κόσμο σε μια νέα ολοκληρωτική σκοτεινή εποχή αφού αποτεφρωθούν και θαφτούν όλα τα πτώματα.


Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος είναι ακριβώς σαν την διαταγή που δίνει ο γιατρός του θανάτου.




Εκείνοι που αγαπούν τον θάνατο, την αισχροκέρδεια του πολέμου, την ανθρώπινη δυστυχία, τη βία, το χάος, την εξουσία, και την μία παγκόσμια φασιστική κυβέρνηση, πιστεύουν ότι ένας νέος παγκόσμιος πόλεμος είναι καλός και αναγκαίος.


Έτσι, εκείνοι οι ψυχοπαθείς με την εξουσία στην Αμερική και τη Δύση θα απολαύσουν αυτή τη δεκαετία του μαζικού θανάτου.

Δεν θέλω να φύγει το Ισραήλ έξω από την εικόνα.

Τι θα κερδίσουν οι μανιακοί και μαζικοί δολοφόνοι στο Τελ Αβίβ με την επίθεση στο Ιράν και την ανατίναξη ολόκληρης της περιοχής; Με μία λέξη: έδαφος.

Ο Damian Lataan λέει ότι η πολιτική ελίτ του Ισραήλ θέλει να αναπτυχθεί περαιτέρω το Ισραήλ και να καταστρέψει το Παλαιστινιακό εθνικιστικό κίνημα. Στο άρθρο του, "Οι ΗΠΑ και η Εμμονή του Ισραήλ με το Ιράν - Οι πραγματικοί λόγοι", ο Lataan γράφει:

«Η πραγματική εμμονή του Ισραήλ είναι η δημιουργία ενός Μεγαλύτερου Ισραήλ και η καταστροφή αυτών που εμποδίζουν τα επεκτατικά όνειρά του. Η Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας και η Χεζμπολάχ στο Λίβανο, όπου και οι δύο υποστηρίζονται από το Ιράν.


Το casus belli για οποιαδήποτε ισραηλινή / αμερικάνικη επίθεση στο Ιράν είναι ότι το Ιράν κατασκευάζει πυρηνικά όπλα με τα οποία σκοπεύει να «εξαφανίσει το Ισραήλ από τον χάρτη». Το ότι «το Ιράν έχει πρόγραμμα για πυρηνικά όπλα» και το ότι «θα εξαφανίσει το Ισραήλ από τον χάρτη» είναι δύο μόνιμα επιχειρήματα που έχουν πάει χέρι-χέρι με την προπαγάνδα και τη ρητορική των Σιωνιστών του Ισραήλ και των νεοσυντηρητικών συμμάχων τους στις ΗΠΑ και, μάλιστα, σε όλο τον κόσμο για χρόνια. "

Το πρόβλημα με τα επεκτατικά σχέδια του Ισραήλ είναι ότι εκατομμύρια Λιβανέζοι και Παλαιστίνιοι κάθονται στο έδαφος που το Ισραήλ θέλει να αρπάξει για τον εαυτό του.

Τι κρίμα. Τόσες εκτάσεις, και κανένας Ισραηλινός σε αυτές! Κάτι πρέπει να γίνει.

Για να επιτευχθεί ένα "Μεγαλύτερο Ισραήλ," οι μανιακοί στο Ισραήλ επαναλαμβάνουν αυτά τα ψέματα στον κόσμο:



Το Ιράν απειλεί να μας σβήσει από το χάρτη. Είναι άγριοι και τρομοκράτες. Δεν μπορούμε να τους εμπιστευθούμε να έχουν μια πυρηνική βόμβα. Το Ιράν κατασκευάζει πυρηνική βόμβα και θα τη χρησιμοποιήσει εναντίον μας. Παρακαλώ, να μας βοηθήσετε. Παρακαλούμε, την Αμερική. Παρακαλούμε, την Ευρώπη. Να μην μας εγκαταλείψετε όπως κάνατε το 1939. Παρακαλώ, να μας βοηθήσετε. Είμαστε μόνοι και φοβισμένοι, και δεν μπορούμε να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας. Αγαπάμε την ειρήνη και ποτέ δεν ξεκινήσαμε έναν πόλεμο. Δεν καταλαβαίνουμε αυτούς τους άγριους που είναι γύρω μας. Παρακαλώ, να μας βοηθήσετε. Η 9 / 11 έγινε από θρησκόληπτους φανατικούς και μουσουλμάνους εξτρεμιστές που απειλούν τον Δυτικό Πολιτισμό. Εμείς στο Ισραήλ είμαστε στην πρώτη γραμμή σε αυτόν τον αγώνα κατά της διεθνούς τρομοκρατίας. Αγωνιζόμαστε ηρωικά για να υπερασπιστούμε τις αξίες του δυτικού κόσμου. Είμαστε αθώοι. Είμαστε θύματα. Είμαστε καλοί. Εμείς δεν είμαστε βάρβαροι σαν κι αυτούς. Εμείς δεν κάνουμε αγώνα για τη γη και το νερό, για την δύναμη, και τον πλούτο. Όποιος τα λέει διαφορετικά είναι ένας αντισημίτης! Ένας εξτρεμιστής! Ένας ρατσιστής! Ένας τρομοκράτης! Ένας συμπαθών των Ναζί!

Τα μαντρόσκυλα της εξαπάτησης του Ισραήλ, οι νεοσυντηρητικοί, και η ελεγχόμενη από τους Σιωνιστές μεγάλη μερίδα των Δυτικών μέσων ενημέρωσης έχει δώσει στο Ισραήλ το πλεονέκτημα που τα πιο βάρβαρα και άνομα έθνη της ιστορίας δεν είχαν: καλές δημόσιες σχέσεις.

Δεν υπάρχει τίποτα σαν την φήμη σε αυτόν τον κόσμο. Μπορεί να σώσει ή να καταστρέψει τα έθνη, και να μετατρέψει τα άτομα σε θεούς ή τέρατα.

Η φασιστική ελίτ της νέας παγκόσμιας τάξης και οι εγκληματίες πολέμου στο Ισραήλ γνωρίζουν ότι η φήμη τους βυθίζεται. Κανείς δεν πιστεύει τα ψέματά τους πια.

Και οι δύο πλευρές θέλουν να επιτεθούν στο Ιράν και να αρχίσει ο Γ ' Παγκόσμιος Πόλεμος για διαφορετικούς λόγους, κανένας από αυτούς όμως δεν δικαιολογείται από το νόμο ή την ηθική.

Ο πόλεμος χωρίς πρόκληση, ο πόλεμος για τη γη και την εξουσία, είναι βάρβαρος και αδικαιολόγητος.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή: Prison Planet
Ελληνική Λεγεώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου