Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ...ΚΑΙ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ


ΕΥΣΤΟΧΗ ΑΝΑΛΥΣΗ - ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=27585&Itemid=138

Γιατί επί τόσα χρόνια κρατούσαν κρυφό το κοίτασμα όπως μας αποκαλύπτει ο καθηγητής Φώσκολος; Γιατί τώρα η φούρια της εκμετάλλευσης;
http://www.youtube.com/watch?v=ewpcF3Hwc-8

Το defencenet δεν τα λέει καλά.
Οι τούρκοι προ μηνών είχαν αναθέσει σε ειδικούς επιστήμονες και στρατηγικούς αναλυτές, να εκτιμήσουν αν ο πλούτος της Κρήτης και της λεκάνης του Ηροδότου "αξίζει" το κόστος ενός πολέμου. Η απάντηση ήταν θετική.
Δεδομένης της πτώχευσης που επέρχεται τον Δεκέμβριο, και της αναπόφευκτης αναταραχής που θα ξεσπάσει από τον οργισμένο λαό εναντίον των πολιτικών, προκειμένου οι πολιτικοί να αποφύγουν την λαϊκή καταδίωξη, θα χρησιμοποιηθεί ως αντιπερισπασμός και θα επιτραπεί μια απόβαση των Τούρκων (όπως το 96 στα Ίμια) πιθανόν προς τη μεριά του Καστελόριζου σε ακατοίκητο ή ελαφρώς κατοικημένο νησί (πχ. Μεγίστη) που θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν τετελεσμένο, ώστε να επιφέρουν αλλαγή του χάρτη της ΑΟΖ στην οποία ΑΟΖ ας μη ξεχνάμε, οι Τούρκοι έχουν θέσει κάσους μπέλι, για αυτό δεν την ανακηρύσσουμε ακόμα. Μαζί με την αλλαγή της ΑΟΖ οι Τούρκοι θα απαιτήσουν ένα μέρος ή ολόκληρη την λεκάνη του Ηροδότου ώστε να τη μοιραστούμε...και να μοιραστούμε τα κέρδη από το φυσικό αέριο και πετρέλαιο. Τότε στο εσωτερικό της Ελλάδας ο λαός θα στρέψει την οργή του κατά των Τούρκων....ενώ στις επερχόμενες εκλογές πιθανότερο είναι να δώσει τη ψήφο του -φανατισμένα- σε ένα ακροδεξιό κόμμα το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα σπάργανα και το οποίο θα απορροφήσει όσους δραπετεύουν από τα άλλα κόμματα της βουλής, ως πατριωτικό δήθεν(πιθανόν το κόμμα απόστρατων). Αυτό το κόμμα θα μας οδηγήσει στην δεύτερη μεγαλύτερη εθνική ήττα μετά την Μικρασιατική καταστροφή. Στην αρχή αυτή η κυβέρνηση θα κινηθεί απειλητικά εναντίον της Τουρκίας (ώστε να στρέψει την οργή του λαού από τον εσωτερικό στον εξωτερικό εχθρό...συμπαιγνία θα παιχτεί) και έτσι θα δοθεί η αφορμή και το άλλοθι στους Τούρκους -εφόσον εμείς δεν είμαστε "καλά και συνεργάσιμα παιδιά"- να γενικευτεί η σύρραξη και να μας επιτεθεί από βορρά όλος ο άξονας Αλβανία-Σκόπια-Βουλγαρία-Τουρκία. Η συνέχεια θα είναι οδυνηρή ..... και οι εξελίξεις στο εσωτερικό θα οδηγήσουν (όπως έχουν σκοπό εξ αρχής) στην επιστροφή του Κωνσταντίνου για την ανάληψη της εξουσίας, με σκοπό την οργάνωση αντεπίθεσης που θα φτάσει μέχρι την Κωνσταντινούπολη , μετά την κάθοδο και της Ρωσσίας, ώστε να εκπληρωθούν οι προφητείες της "αγίας(προκατασκευασμένης και προσχεδιασμένης γενοκτονίας των λαών) γραφής".

Τα παραπάνω αποτελούν προσωπικές εκτιμήσεις. Δεν έχω καμία πληροφορία που να επιβεβαιώνει το σενάριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου