Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2011

Οι Γερμανοφασίστες δίνουν διαταγές στην Ελλάδα...


ΣΟΚ από Σόιμπλε: Χωρίς υπογραφή Σαμαρά, 6η δόση δεν δίνεται..


 


   Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, έδωσε ο ίδιος προσωπικά τέλος σε οποιαδήποτε σενάρια περί μη γραπτής δέσμευσης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά. Μιλώντας στο πρακτορείο ειδήσεων, DPA, δεν άφησε κανένα περιθώριο. Ο κ. Σόϊμπλε κατέστησε σαφές ότι όσο δεν υπάρχουν γραπτές δεσμεύσεις, μαζί κι αυτή του Αντώνη Σαμαρά, δεν πρόκειται να υπάρξει εκταμίευση της 6ης δόσης.
Ο κ. Σόιμπλε απέρριψε τον ισχυρισμό του Α. Σαμαρά περί «αξιοπρέπειας» λέγοντας ότι η απαίτηση αυτή από την πλευρά της ΕΕ (δηλαδή της Γερμανίας) δεν συνιστά κάτι το «αναξιοπρεπές».
Όπως αντιλαμβανόμαστε όλοι, μετά την δημόσια πλέον τοποθέτηση, διαταγή θα λέγαμε καλύτερα της Γερμανίας, δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο να δοθεί η 6η δόση εάν δεν υπογράψει ο Αντώνης Σαμαράς.
Θέλουμε να πιστεύουμε όμως, ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν θα υπογράψει και θα μας δώσει πίσω τη χαμένη μας αξιοπρέπεια.
Πέτρος Χασάπης
http://olympia.gr/2011/11/19/Θα βρεθεί ένας Έλληνας πολιτικός με @@@ να του δώσει την απάντηση που του αρμόζει του Ούνου?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου