Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Οι απόστρατοι «ακονίζουν τα όπλα τους» για να μπούν στην Βουλή






Οι απόστρατοι των Ενόπλων Δυνάμεων ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να δημιουργήσουν κόμμα και να μπούν δυναμικά στην μάχη της πολιτικής. Το κόμμα τους μάλιστα θα το παρουσιάσουν στις


21 Νοεμβρίου το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Οσκαρ» στον Σταθμό Λαρίσης.

Ο πολιτικός αυτός φορέας, θα....
φέρει το όνομα «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ» και ως έμβλημα έχει σχήμα αποτελούμενο από τρεις πλάγιες παράλληλες γραμμές, γαιώδους, βαθέος κυανού και γαλάζιου αντίστοιχα. Τα χρώματα αυτά συμβολίζουν τη γη, τον αέρα και τη θάλασσα μας, στοιχεία Εθνικής κυριαρχίας, τα οποία σήμερα διακυβεύονται από ενέργειες και παραλείψεις του πολιτικού κατεστημένου.

«Το καταστατικό, καινοτόμο και προοδευτικό, περιλαμβάνει διατάξεις που διασφαλίζουν τη δημοκρατική λειτουργία των οργάνων του κόμματος, την υπευθυνότητα, τον κάθετο και οριζόντιο έλεγχο και την αξιοκρατική λειτουργία σε όλα τα οργανικά επίπεδα. Και το κυριότερο περιέχει διατάξεις που καθορίζουν υγιείς και δημοκρατικές σχέσεις οργάνων – κόμματος και κυβέρνησης.
Η συμμετοχή των πολιτών στις συγκεντρώσεις της πρωτοβουλίας αλλά και τα μηνύματα ενθουσιασμού και υποστήριξης, που έρχονται από όλη την Ελλάδα, αποτελούν κινητήριο δύναμη του νέου κόμματος, το οποίο θα παρουσιασθεί στον Ελληνικό Λαό την 21η Νοεμβρίου.
Θ. ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ»

Σημ. Την ανακοίνωση ιδρυσεως του νέου κόμματος αλιεύσαμε από το μπλόγκ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ. Όπως αναφέρεται ο κ. Θ. Διαμαντής προέρχεται απο την Αστυνομία.

από το Peramatozoa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου