Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Σιδερένιοι Δράκοι & Κινεζικές Πυραμίδες


1




Σύμφωνα με ένα παλιό Κινεζικό θρύλο, πάνω από εκατό πυραμίδες κτίστηκαν στην Κίνα σαν απόδειξη επισκέψεως εξωγήινων στον πλανήτη μας. Στην αρχή του αιώνα, δύο Αυστραλοί έμποροι ταξίδεψαν στις απέραντες πεδιάδες του Sichuan στην κεντρική Κίνα, όπου ανακάλυψαν πάνω από εκατό πυραμίδες. Οι Αυστραλοί ρώτησαν τον ηγούμενο ενός μοναστηριού για τις πυραμίδες. Αυτός απάντησε ότι είναι «πολύ παλιές». Η πρώτη γραπτή αναφορά υπάρχει πριν 5.000 χρόνια. Οπότε πρέπει να είναι παλαιότερες.




Οι έμποροι επίσης ανακάλυψαν ότι οι πυραμίδες ανήκαν σε μια εποχή που η Κίνα διοικούνταν από αρχαίους αυτοκράτορες που πίστευαν στην ύπαρξη εξωγήινων πολιτισμών. Πάντως, οι ίδιοι οι αυτοκράτορες πίστευαν ότι οι προγονοί τους ήταν «γιοί του ουρανού» που προσγειώθηκαν με ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΤΕΣ. Και φημίζονταν ότι ήταν οι κατασκευαστές των πυραμίδων.


Η Barbara Crouse-brown η αλλιώς Wiolawa, ανέλυσε με την γνωστή της μέθοδο «Photoshop techniques of Wiolawa» την πυραμίδα της φωτογραφίας. Το ποιο ενδιαφέρον σημείο ήταν η κορυφή της πυραμίδος. Βλέπετε το σημείο το οποίο απέκοψε για ανάλυση. Η ανάλυση έδειξε τον τάφο ενός ζευγαριού αυτοκρατόρων. Προφανέστατα για όσους εντρύφησαν στην μέθοδο αυτά τα όντα είναι ΦΙΔΙΑ (δράκοι) !!! Μούμιες τυλιγμένες μέσα στον αγαπημένο τους χρυσό. Ίσως και σε κρυογονική στάση.


Οι δύο μεγαλύτερες πυραμίδες δεν έχουν Ben-ben στην κορυφή τους.


Η ανάλυση έγινε από την φωτογραφία 1 στις 4 και 5. Οι φωτογραφίες 6,7,8,9 προέρχονται απότον ιστότοπο της Wiolawa. Η έκτη δείχνει το είδος των σκαφών που χρησιμοποιούσαν. Οι 7,8 και 9 την αγαστή σχέση Κινέζων και δράκων. Εδώ δεν εννοώ τους μυθολογικούς ! Όσο για την 3η βγάλετε μόνοι σας τα συμπεράσματα. Η 10η δείχνει μέρος από τις εκατό πυραμίδες.

















Αυτή επάνω η εικόνα, είναι αρχαιότερη απο την ηλικία της πυραμίδας που φαίνεται στην πρώτη εικόνα και ανήκει στην συλλογή φωτογραφιών της Stavroulas Xoxlidaki. Τι συμπέρασμα βγάζεις απο τις ουρές, τις σφαίρες που κρατούν, τα πρόσωπα;











Η Barbara Crouse Brown η αλλιώς Wiolawa για τους αρκετούς φίλους και τους πάμπολλους θανάσιμους εχθρούς της. Για τους φίλους έχει το χαϊδευτικό Wio ! Πρόκειται για μια εκπληκτική γυναίκα που έχει τραβήξει τα πάνδεινα από τους ερπετοειδείς κάθε φυλής, και όμως παλεύει και αντέχει, και όχι αποχωρήσασα reality όπως στην Ελλάδα, « Θοῦ, Κύριε, φυλακὴν τῷ στόµατί µου καὶ θύραν περιοχῆς περὶ τὰ χείλη µου» για να θυμηθώ τα Εβραϊκά που μας μάθαιναν για θρησκευτικά στο σχολείο. Γεννήθηκε στην Annapolis Maryland 1945 στις 19 Μαΐου, ένα σύντομο βιογραφικό της εδώ


Διάβασε ακόμη, ΨΑΞΕ και ΞΥΠΝΑ, είναι ήδη αργά.

ΠΗΓΗ ΑΠΟ:ΜΙΑ ΣΤΑΛΑ
ΠΗΓΗ: Σιδερένιοι Δράκοι & Κινεζικές Πυραμίδες http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2011/11/blog-post_9229.html#ixzz1eSQK6Pws

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου