Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Οι Έλληνες περιμένουν τον Σαμαρά να κάνει κάτι....

 

 

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ


Μου φαίνεται ότι δεν ξυπνάς Α. Σαμαρά και κανόνια να βροντάνε δίπλα σου. Από τη μια γκάφα στην άλλη, από τη μια κωλοτούμπα στην άλλη και απ’ ότι βλέπω έπεται, δυστυχώς, συνέχεια…
Τώρα πάνε να σε τελειώσουν και αν δεν ανοίξεις τα μάτια σου θα σε τελειώσουν κανονικά.
Καμιά δεκαριά απ’ τα τσόλια του κόμματός σου είναι έτοιμοι να στην κάνουν με το υπό σύσταση κόμμα Παπαδήμου, που σημαίνει άνετη πλειοψηφία  στη Βουλή. Μην ξεχνάς και τα πρόθυμα Καρατζαφεροντοράκια!
Που σημαίνει, δηλαδή, ξέχνα την 19η Φεβρουαρίου.
Εκλογές θα γίνουν με το τέλος της τετραετίας. ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ…
...Οπότε πάρε το 15%  που σου ετοιμάζουν και χαιρέτα την Αλεξάνδρεια που χάνεις … Εκτός αν…
ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ…
Αρκεί, βέβαια, να μπορείς να το δεις…
Χάρρυ Κλυνν




ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΝΤΑ ΟΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ!


Ναι, όπως σου το ΄γραφουμε. Δεν είναι ώρα για καθωσπρεπισμούς. 
Σου επέβαλλαν "για να σωθεί η πατρίδα" να κάνεις μια κωλοτούμπα με την αποδοχή της νέας δανειακής σύμβασης. Είπες το ναι και μετά σου ζήτησαν να πείς "ναι" και σε κυβέρνηση συνεργασίας. Οι άλλοι που γκάριζαν τόσους μήνες "έλα Αντώνη να τα βρούμε", εξαφανίστηκαν και λένε αμπελοφιλοσοφίες.
Μετά -αφού είπες και το δεύτερο ναι με τον όρο "εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου"- σου είπαν "πες ναι και σε εκλογές αργότερα". Ξαναείπες ναι, για τη σωτηρία της πατρίδας.  Αλλά ...
ο σκοπός τους είναι να σε σύρουν στην άβυσσο μαζί τους κι όχι να σωθεί η πατρίδα. Μετά ήρθε ο Όλι Ρεν και σου είπε: "δεν μου αρκούν αυτά, θέλω και την υπογραφή του Σαμαρά"!!!
Πού ακούστηκε ρε να ζητούν την υπογραφή του προέδρου ενός κόμματος της αντιπολίτευσης;
Με ποιά λογική; Με τη λογική ότι θα είσαι ο επόμενος πρωθυπουργός μήπως; Μα όλοι ξέρουν ότι δεν θα πάρεις αυτοδυναμία και θα αναγκαστείς ίσως να συγκυβερνήσεις με τον Τσίπρα και την Παπαρήγα για κάποιο διάστημα. Γιατί δεν ζητά ο Όλι Ρεν και τη δική τους υπογραφή; Γιατί δεν λέει "αν δεν υπογράψει η Παπαρήγα, δεν παίρνετε το δάνειο"; Προδικάζει το εκλογικό αποτέλεσμα;

Αντώνη Σαμαρά, το αίτημα του Όλι Ρεν, είναι κάτι παραπάνω από εξευτελιστικό και προσχηματικό.
Ήρθε η ώρα να ακολουθήσεις την τακτική Μπουτάρη και να τους πείς, χωρίς κανέναν δισταγμό, ένα φαρδύ - πλατύ "άντε γαμηθείτε ρε επιτέλους" !
Ναι, έτσι όπως σου το γράφω. Χωρίς ευγένειες, χωρίς διπλωματικό τακτ, χωρίς ενδοιασμούς.

Αν συνεχίσεις να διολισθαίνεις σε λίγο θα σου ζητήσουν και λίγο κώλο. Θα τον δώσεις κι αυτόν, για να μη σου χρεώσουν την καταστροφή; Την καταστροφή που καλλιεργεί το ΠΑΣΟΚ με τις εγκληματικές του πολιτικές και τις υπογραφές του επί 2 χρόνια -χωρίς να ρωτήσει κανέναν-, θα την χρεωθείς εσύ, για να έρθει ο Γιωργάκης, μετά από 3-4 χρόνια, καθαρός, λουσμένος και σινιαρισμένος να ξανασώσει τη χώρα;

Αν λες ΝΑΙ σε ό,τι σου ζητούν οι Ευρωπαίοι, ποιό το νόημα να κυβερνήσεις; Πες τους "ελάτε εσείς να κυβερνήσετε"!

Αντώνη, ο Θουκιδίδης είπε ότι:

"ο ισχυρός προσωρεί μέχρι εκεί που του επιτρέπει η δύναμή του και
ο αδύναμος υποχωρεί μέχρι εκεί που του επιβάλλει η αδυναμία του"

Αν συνεχίσεις τις πρακτικές του YES για να σωθεί η πατρίδα, ούτε η πατρίδα θα σωθεί, ούτε εσύ, ούτε κανείς από μας.
Αν συνεχίσεις να προσπαθείς να δείξεις ότι θέλεις να λειτουργείς σοβαρά και υπέυθυνα, κανείς δεν θα το εκτιμήσει και κανείς δεν θα το σεβαστεί. Οι άνθρωποι είναι αδίστακτοι ! 
Όταν φτάνουν στο σημείο να σου ζητούν τώρα που είσαι απλά ένας από τους 6 πολιτικούς αρχηγούς, τέτοια ξεφτιλίκια, τι μέλλον μπορεί να έχεις ως Πρωθυπουργός; Τότε που θα έχεις πραγματικά την ευθύνη!
Αντώνη Σαμαρά, μην γίνεσαι ένα ακόμη υπάκουο παιδί των νταβαντζήδων, των μεγαλοδημοσιογράφων, των τραπεζιτών και των ναζιστών της Ε.Ε. Αυτά που σου ζητούν, είναι απολύτως άσχετα με τη θεσμική σου θέση και θα είσαι για πάντα σκλάβος αφεντικών. Και μείς μαζί για πολλά πολλά χρόνια, χωρίς να ερωτηθούμε αν η αλυσίδα μας θα είναι από χαλκό ή από χρυσό.

Θυμήσου τον Ρήγα Φερραίο :

καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή

και γράψτους στα αρχίδια σου ! Φτάνει πιά με τους εκβιασμούς, δεν θα ζήσουμε όλη τη ζωή μας εκβιαζόμενοι. Αντώνη διέλυσέ τα όλα ! Φτάνει με την υπεύθυνη στάση, κανείς δεν θα σου πεί "ευχαριστώ".
ΠΗΓΗ



Βάστα γερά Αντωνάκη…


Έτσι όπως μας τα λένε – αν ο Αντωνάκης δεν υπογράψει –
δεν παίρνουμε την 6η δόση,
πτωχεύουμε,
μας πετάνε όξω από την Ε.Ε.,
διαλύεται η ευρωζώνη,
ακολoυθεί το U.S.A.,
καταστρέφεται το όλον χρηματιστηριακό σύστημα,
και πάεi στο γεροδιάολο ο καπιταλισμός!!!
ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ!!!
…Και μεις είμαστε μαζί σου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου