Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Coca Cola- Λέσχη Μπιλντεμπεργκ -Πατριαρχείο Φαναρίου : τι τους ενώνει ;


Ποιος το περίμενε αλήθεια ;

Ότι ο επιλεγείς από την «αυτού θειοτάτη παναγιότητα» ως  « Μέγας Μαϊστωρ του Οικ.Πατριαρχείου», και ως  Αντιπρόεδρος της Αδελφότητος των Οφφικιάλων της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας "Παναγία η Παμμακάριστος" θα ήταν μόνιμο μέλος της σιωνιστικής λέσχης Μπίλντεμπεργκ (συνεδρίασε προσφάτως εν Αθήναις και η δράση της καταγγέλθηκε με σφοδρότητα από τον μητροπολίτη Πειραιώς π.Σεραφείμ) !!!!!!!

Έμεινα ,για άλλη μια φορά , έκθαμβος από τις καταπληκτικές επιλογές προσώπων που κάνει ο oικολογολογών «Πατριάρχης του Γένους», πολλές εκ των οποίων μαρτυρούν την νοοτροπία και τις προθέσεις του (βλ.Θόδωρο Αγγελόπουλο,Δημ. Κοντομηνά κ.α)
Εφημερίδα ΙΣΟΤΙΜΙΑ: ...«ο Γιώργος Δαυίδ, ο Έλληνας «θαμώνας» -όπως τον αποκαλούν οι φίλοι- της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, ο Άρχων Μαΐστωρ του Οικουμενικού Πατριαρχείου...»
Εφημερίδα ΑΞΙΑ  «Ως συνήθως, από ελληνικής πλευράς παρόντας (στη συνεδρίαση της Λέσχης Μπιλντεμπεργκ το 2009) θα είναι ο γνωστός για τις πολλές συμμετοχές του κ Γιώργος Δαυίδ.»
Στην επίσημη ιστοσελίδα των οφφικιάλων του Οικουμενικού Θρόνου αφιερώνεται το παρακάτω στον κ.Γεώργιο Δαυίδ,πρόεδρο της ελληνικής Κόκα Κόλα.
georgedavid.jpg
Πώς να μη θαυμάσει κανείς! Είναι γνωστή εξάλλου η συμβολή της Coca Cola στην διάσωση του περιβάλλοντος, στην υγεία των ελληνοπαίδων , στην φροντίδα των ενηλίκων  κλπ
david.jpg

Tι άλλο να  πεί κανείς ; Ότι το Πατριαρχείο έχει μόνιμο αντιπρόσωπο στη, μασωνικής υφής, λέσχη Bildeberg ή ότι η λέσχη Bildeberg έχει εκπρόσωπο στα ανώτατα κλιμάκια των πατριαρχικών κύκλων, καθορίζοντας την στρατηγική και τακτική του Φαναρίου;

Φαίνεται πως η συμμαχία με τους ισχυρούς του αιώνος τούτου, με τους υπηρέτες του μαμωνά,με τα σκοτεινά κέντρα αποφάσεων του Βατικανού ,των ΗΠΑ και των σιωνιστών  έχει  καταστεί δεύτερη  φύση για το πάλαι ποτέ, κλεινό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως.

Mωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι....

http://misha.pblogs.gr


ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου