Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Ν.Σαρρής: Θλιβερός Αχυράνθρωπος του Μητσοτάκη ο Καρατζαφέρης

Συγκλονιστικέςκξ αποκαλύψεις του αείμνηστου Ν. Σαρρή, για τον κωλοτούμπα - ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ, Γιώργο Καρατζαφέρη και Σημίτη




Το βιντεάκι είναι από την εκπομπή του ομότιμου καθηγητού της Παντείου, Νεοκλή Σαρρή, την  30η Μαρτίου 2010 στο κανάλι «High».
Δείτε το βίντεο... Ο αείμνηστος Καθηγητής, είναι συγκλονιστικός...


Απομαγνητοφωνώ επί λέξει τι είπε ο Νεοκλής Σαρρής για τον Αρχηγό του Λάος Γιώργο Καραγκιοζοφέρη, για να δείτε πως όλοι τον πήραν χαμπάρι τον Μαυρογυαλούρο:


«Δεν υπάρχει κανείς που να μην έχει αντιληφθεί την στάση του προέδρου του ΛΑΟΣ, του κυρίου Καρατζαφέρη, ότι ο κ. Καρατζαφέρης πλέον αναδεικνύεται ΘΛΙΒΕΡΟΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ του Κώστα του Μητσοτάκη Είχα πεί από παλιά ότι ο ΛΑΟΣ αποτελεί μία κατασκευή της οικογενείας Μητσοτάκη, κι αυτό τώρα επιβεβαιώνεται κατά πανηγυρικό τρόπο. Είναι δυνατόν ο κ. Καρατζαφέρης να θεωρεί τον Κώστα τον Σημίτη «Εθνικό Κεφάλαιο»; Θα μου πείς «ο όμοιος στον όμοιο»! Τι είναι αυτό; Πολιτικός ελιγμός; Είμαστε στα καλά μας; Ή, για παράδειγμα, η στήριξη από τον κ. Καρατζαφέρη του Κουτβιστή Προέδρου της Κύπρου, Δημήτρη Χριστόφια;»!..










ATTIKA NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου