Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2011

Ο Καρατζαφέρης τώρα Υπογράφει ! Οι Γερμανοί πάντα εύρισκαν Συνεργάτες στην Ελλάδα, στον κωλοτούμπα θα κολλούσαν;netakias.wordpress.com
Συνάντηση με τα στελέχη της τρόικας είχε ο πατριδέμπορας πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, Γιώργος Καρατζαφέρης.
«Είναι εντελώς ανελαστικά τα πράγματα και πρέπει να βρούμε ένα τρόπο συνεννόησης σε αυτό τον τομέα …είναι σαφές ότι συνδέεται η καταβολή της έκτης δόσης από την επιστολή τόσο του κ. Παπανδρέου όσο και του κ. Σαμαρά και εν συνεχεία και από την κατάθεση της δικής μας άποψης».
Τι μας λέτε κ.”Πρόεδρε”; Κάνατε κι άλλη κωλοτούμπα; Οταν είχε πει ο Γιούνκερ μόλις την Τετάρτη ότι δεν χρειάζονται υπογραφές, είπε το απόγευμα στην βουλή “δεν υπογράφω” και τώρα που ξανα-είπαν ότι χρειάζονται υπογραφές λέει….”Υπογράφω”.
Αν ήταν οι κυβιστήσεις ολυμπιακό άθλημα θα ήταν Χρυσός Ολυμπιονίκης..
Εγώ πάντως το ευχαριστήθηκα πολύ, γιατί είχαν βγεί οι επαγγελματίες σχολιαστές του ΛαΟSS στο βλογκ μας κι είχαν αρχίσει τα Αλληλούια στον “υπευθυνο πατριώτη” του βδελύγματος της Συγκυβέρνησης.
Τέρμα τα ψέμματα οι μάσκες έπεσαν αγαπητοί.
Η τροϊκα βρήκε τον πρόθυμο λαγό (ποίον άλλον) για να πιέσει τον Σαμαρά….
Ο κ.Καρατζαφέρης, φανερά λυπημένος (για Οσκαρ!) είπε ότι “…είμαι πρόθυμος να ακούσω άλλες προτάσεις.” (αφού είπε το ΝΑΙ!)
Μα ένας πολιτικός του “Αναστήματος” (μη χε…) του Κωλοτούμπα, ζητάει από εμάς Προτάσεις.
Να του πούμε μια πρόταση…….
Αν! Λέγω ΑΝ! 
Ελεγε στον Σακάτη των SS, τον βιετκόγκ και τον Ολλανδό μάπα (τον ξέρει η μάνα του;)….
Λέω ΑΝ! Αν έλεγε, “εγώ συντάσσομαι και βάζω πλάτες στον Σαμαρά, ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩ!!!!”
Πωωωπώ!
Θα μου πείτε…
Μα αυτά δεν γίνονται! Θα εμφανιζόμασταν….Αμετακίνητοι κι Ενωμένοι!!!
Δηλαδή…ΙΣΧΥΡΟΙ ! ! !
Μα! Δεν έχει ξαναγίνει!
Θα μου πείτε…
Μα αυτά, θα σας πω θέλουν, ηγέτες με Ανάστημα…
Θυμάστε τον Ανδρέα Παπανδρέου; Ναι! Ναι! Επικαλούμε Εγώ τον Ανδρέα!
Πολλά μπορείς να του προσάψεις, αλλά ήταν ηγέτης, έστω κι αν στην Οικονομία μας κατέστρεψε.
Θυμάστε που από την ακριτική Θράκη (λόγω συμβολισμού) είπε το “Βυθίσατε το Χόρα¨ όντας αντιπολίτευση;
Θυμάστε τι αντίκτυπο είχε το ΟΧΙ; Θυμάστε που έτρεχαν στην Πρεσβεία (μία είναι) να μαζέψουν, για πρώτη φορά…τους Τούρκους;
Ετσι Γράφετε Ιστορία κ.Καρατζαφέρη; Οχι με πολυτονικά και Μπουμπούκους
Η Ιστορία έγραψε όπως λέει κι ο Πέτρος Μολυβιάτης (που ο Καραφύρερ υπονόησε ως Αλκοολικό)
Π.Μολυβιάτης : 
«Μίλησα με τον Ανδρέα Παπανδρέου και του είπα: «Κύριε πρόεδρε, το ‘Χόρα’ μπήκε στην ελληνική υφαλοκρηπίδα, κάνει έρευνες και επομένως μπαίνουμε σε κρίση με την Τουρκία». Ο μακαρίτης Παπανδρέου μού απάντησε: «Ο πρόεδρος νομίζει ότι πρέπει να εγκαταλείψω την περιοδεία μου και να επιστρέψω;» Του είπα: «Κύριε πρόεδρε, αυτό είναι θέμα δικό σας. Οταν αποφασίσετε να επιστρέψετε θα σας ενημερώσει πλήρως ο ίδιος ο πρωθυπουργός».
28 Μαρτίου 1987: Το «Σισμίκ» συνοδευόμενο από τουρκικό πολεμικό πλοίο βγαίνει από τα Δαρδανέλια28 Μαρτίου 1987: Το «Σισμίκ» συνοδευόμενο από τουρκικό πολεμικό πλοίο βγαίνει από τα ΔαρδανέλιαΑυτή ήταν η μόνη επαφή που εγένετο μεταξύ πρωθυπουργού δι’ εμού και του Ανδρέα Παπανδρέου για το επεισόδιο. Ο Ανδρέας Παπανδρέου γύρισε από τη Θράκη μετά δύο ημέρες και ενημερώθηκε από τον πρωθυπουργό. Το σύνθημα “βυθίσατε το Χόρα” το είπε ενόσω βρισκόταν στη Θράκη, χωρίς καμία προσυνεννόηση, χωρίς καμία επαφή με τον πρωθυπουργό». enet.gr
από :Netakias.Neta.Sketa κι άνευ βαζελίνης…..Σχολιαστές του ΛαΟSS τώρα Μόκο….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου