Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Η ΛΕΣΧΗ BILDERBERG ΠΙΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!



Μην περιμένει κανείς να δει προκοπή. Ο Λουκάς Παπαδήμος, ως  εκπρόσωπος του χρηματοπιστωτικού συστήματος, άνθρωπος των Τραπεζών δηλαδή, γνωρίζει καλά πώς να διασφαλίσει τα συμφέροντά τους.  Θα υπογράψει την δανειακή σύμβαση και η χώρα θα παραδοθεί έναντι πινακίου φακής στα ξένα συμφέροντα.
Η έξοδος Παπανδρέου από το παιχνίδι και επιλογή Παπαδήμου έγινε -σκόπιμα για να καταλλαγιάσει την οργή του λαού που έπαιρνε διαστάσεις τσουνάμι. Ο νέος Πρωθυπουργός ήδη υποσχέθηκε ότι "θα τα καταφέρουμε αρκεί να έχουμε ενότητα". Άφησε συνεπώς αχτίδα φωτός και ελπίδας. Ο Έλληνας ως καλοκάγαθος και εύπιστος που είναι, θα καλάρει. Μέχρι να του έρθει η κατραπακιά και να χάσει τον μπούσουλα με τα νέα μέτρα και το ξεπούλημα της χώρας!
Να μην ξεχνάμε (σημειολογικά) ότι η σύζυγός του Λουκά Παπαδήμου, αν δεν κάνουμε λάθος, είναι Γερμανίδα!
Εμείς  γράφαμε για την μοίρα της Ελλάδος πριν από 2 ημέρες, εδώ:

BILDERBERG ΚΑΙ ΔΝΤ ΘΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ!

Η χώρα ανακηρύσσεται -και με τη βούλα- υποτελής και  αμερικανο-γερμανο-γαλλικό προτεκτοράτο!
Παπανδρέου και Σαμαράς που τούς επιλέγουν, είναι αμφότεροι μέλη της λέσχης Bilderberg!
Την ίδια ώρα, ο Reihenbach θα διοικεί την χώρα μας για λογαριασμό της Γερμανίας, ενώ... η Γαλλίδα Πρόεδρος του ΔΝΤ Λαγκάρτ, θα υπηρετεί σε μεγάλο βαθμό τα συμφέροντα της Γαλλίας στην Ελλάδα, μέσω του ΔΝΤ!


Και όταν σε λίγες ημέρες η νέα Κυβέρνηση θα περάσει από την Βουλή τη νέα δανειακή σύμβαση, θα υποδουλωθεί και τυπικά η χώρα μας στις ξένες δυνάμεις κατοχής!
Η λέσχη Bilderberg στην τελευταία συνεδρία της, ανακοίνωσε μεταξύ των άλλων συμπερασμάτων της και το εξής:  
"Η Ελλάδα -επιτέλου- καταστράφηκε οριστικά"
Σήμερα, με την υπογραφή Παπανδρεου-Σαμαρά, η Bilderberg έρχεται να αναλάβει την διοίκηση της Ελλάδος!
 
 
 
ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ

2 σχόλια:

  1. Η 28η Οκτωβρίου του 2011, τους έκανε και γέμισαν τα βρακιά τους με τα προϊόντα του τρόμου που τους κατέλαβε όταν διαπίστωσαν τι τους περιμένει. Τώρα νομίζουν ότι βρήκαν την "φόρμουλα" για να (ξανά) κοιμήσουν τον Ελληνικό Λαό. Πλανώνται πλάνην οικτράν. Με τα κεφάλια τους θα παίξουμε ποδόσφαιρο στο νέο γήπεδο που θα κατασκευαστεί στην πλατεία Συντάγματος. Ελήληθεν η ώρα όπως ελευθερωθεί η Ελλάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή