Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Κι όμως ο Πλεύρης είχε δίκιο.....






 Απομονώστε τον μ@λ@κ@ τον Πάγκαλο και απολαύστε τον Πλέυρη, τον οποίο τελικά η ζωή τον έβγαλε μάγκα σ'αυτά που λέει πριν σχεδόν 20 χρόνια.

Κοιτάτε σήμερα πόσο δίκιο είχε τότε...  και κυρίως πόσο απαράδεκτος ήταν και είναι ο χοντρός. Δείτε τι είδος ανθρώπου αποφασίζει για την Ελλάδα 30 χρόνια τώρα.......θαυμάστε και την "αμεροληψία" του Πρετεντέρη.. φαινόταν κι αυτός από μικρός ότι θα γίνει μεγΑΑΑλος Μ@λ@κ@ς

Δεν υπήρξα ποτέ μέλος κανενός κόμματος, ούτε καν σωματείου και προέρχομαι από αριστερή οικογένεια... αλλά πως να το κάνουμε... σ'αυτό το video, ο Πλεύρης τα λέει όπως είναι...
Μακάρι τότε αλλά και τώρα να αποφάσιζε  αυτός για το τι γίνεται στην Ελλάδα, αντί του βοδιού με την κολοβή φαλάκρα..  του προδότη και ξεφτιλισμένου Χοντρού.. του εγγονού του ανθρώπου που έφτιαξε τα Τάγματα Ασφαλείας, για να μην ξεχνιόμαστε..
Εγγονός του Δικτάτορα Πάγκαλου είναι , που έκανε και την μοδίστρα κι έβαζε τον κόσμο να ντύνεται όπως του γούσταρε . Θυμάστε το τραγουδάκι "στην εποχή του Πάγκαλου που ήταν μακριές οι φούστες"? δεν ήταν τυχαίο, ο ψυχάκιας είχε βγάλει διαταγή για το πόσο μακριές θα έπρεπε να είναι οι φούστες των γυναικών, για την ιστορία, μέχρι τον αστράγαλο, ο Τουρκαλβανός.
Τέτοιο φασιστόσογο το Παγκαλέικο και κάνει και μαθήματα στον Πλεύρη,ποιός? , ο λακές των Αρπακτικών που ξεσχίζουν τις σάρκες της χώρας μας.
Ο "κύριος" "μαζί τα φάγαμε", μόνο που εμείς δεν είχαμε πιρούνια, τα είχε όλα αυτός και η συμμορία του..
 Είναι, λέει στο video, από μεγάλη στρατιωτική οικογένεια... ναι αλλά δεν λέει ποιόν υπηρετούσε αυτή η οικογένεια, γιατί τον Ελληνικό Λαό δεν τον υπηρέτησε ποτέ. Είναι βλέπετε οικογενειακή παράδοση στο Παγκαλέικο να υπηρετούν Φραγγολεβαντίνους (ξέρουν στην Τζιά) και Γερμαναράδες...(τώρα ξέρει όλη η Ελλάδα), αρκεί να τους αφήνουν να κάνουν κουμάντο στους ιθαγενείς και να καλοτρώει η φάρα τους... Γ@M& τη φάρα τους...............


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου