Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Η Τουρκία εκσυγχρονίζει 213 F-16. Oι ΗΠΑ δίνουν τους μυστικούς κωδικούς.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

  Η Τουρκία αποφάσισε να εκσυγχρονίσει τα 213 μαχητικά F-16 που διαθέτει στο οπλοστάσιο της. Σύμφωνα με την εφημερίδα Vatan, λόγω της συμφωνίας οι ΗΠΑ δέχθηκαν να δώσουν του μυστικούς κωδικούς των F-16.

   O εκσυγχρονισμός των συγκεκριμένων μαχητικών θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Τουρκικής Αεροπορικής Βιομηχανίας .

Η συμφωνία υπεγράφη με τις ΗΠΑ και το ο εκσυγχρονισμός του κάθε F-16 θα κοστίσει 5.2 εκατομμύρια δολάρια. Το συνολικό κόστος του έργου υπολογίζεται σε 2.9 δισεκατομμύρια δολάρια.



   Οι γείτονες μας θεωρούν μεγάλο επίτευγμα πως η κυβέρνηση Ομπάμα, δέχθηκε την αποδέσμευση των κωδικών των F-16 καθώς οι ΗΠΑ δεν έδιναν σε κανένα κράτος , εκτός από το Ισραήλ.

  Η Τουρκία θα αναλάβει τον εκσυγχρονισμός και των F-16

www.onalert.gr

 

σχόλιο

H λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά στην παραπάνω είδηση είναι πως η Τουρκία έχοντας πλέον τους κωδικούς των F-16 ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΥΡ ΕΝΕΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ F-16 ΕΝΩ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ.

από την στιγμη που θα γίνει αυτό λοιπόν, η Ελλάδα θα μπορει να αντεπιτεθεί μόνο με τα Miraz2000..... 

 Μας ετοιμάζουν για επαρχία της Τουρκίας κι εμείς στον κόσμο μας.....




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου