Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Και με σφραγίδα Παπαδήμου, ο Παπανδρέου ψεύτης.


Ο νέος πρωθυπουργός, κ. Λουκάς Παπαδήμος, με δηλώσεις που έκανε πριν λίγες ώρες  προς τους δημοσιογράφους, αισθάνθηκε, προς τιμήν του, την ανάγκη να διαψεύσει τον Παπανδρέου. Σε ειδική αναφορά του, ο κ. Παπαδήμος, σχετικά με τις διαρροές και τα non paprer που διοχέτευε το Μαξίμου προς τα ΜΜΕ, περί δήθεν όρων που υποτίθεται ότι έθεσε για να αναλάβει την πρωθυπουργία, δήλωσε : «…θέλω να διευκρινίσω ότι δεν τέθηκαν όροι σε οποιονδήποτε πολιτικό αρχηγό». Με την σαφή δήλωσή του αυτή, ο κ. Παπαδήμος απέδειξε σε όλους τους Έλληνες, ότι ο Παπανδρέου ακόμα και τις τελευταίες του στιγμές, μέσα από τον πολιτικό τάφο του, αγωνιζόταν με ψέμματα και κακοήθειες, να κάψει την υποψηφιότητα Παπαδήμου, προκειμένου να περάσει η δική του πρόταση για τον Πετσάλνικο.
Αυτός ήταν και είναι ο Παπανδρέου. Ένας απατεώνας τρίτης κατηγορίας, με περιορισμένους ηθικούς, οπτικούς και πνευματικούς ορίζοντες.
Αλλά από την δήλωση του κ. Παπαδήμου προέκυψε και ένα ακόμα πολύτιμο στοιχείο. Ο κ. Σαμαράς δήλωνε εδώ και μέρες, επισήμως, προς πάσα κατεύθυνση ότι ουδέποτε ο κ. Παπαδήμος του έθεσε κάποιο όρο. Με τον τρόπο αυτό, ο κ. Σαμαράς ενέγραψε υποθήκη αλήθειας και εντιμότητος, που οι Έλληνες πολίτες απαιτούν να διατηρηθεί και στο μέλλον.
Τάσος Καρ.
 
 
από το "Φιλοτιμία "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου