Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Παλεύει μόνος του ο Καμένος...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ:Σενάρια συνωμοσίας αναφέρουν και οι financial times και οι New York times, της 10ης Νοεμβρίου; 

 

 

 



Δεν πρόκειται να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην νέα κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου, τόνισε εκ νέου με δηλώσεις του στον Real fm, ο βουλευτής της ΝΔ, Πάνος Καμμένος...
«Αυτή η κυβέρνηση συγκροτήθηκε ουσιαστικά για να εξυπηρετήσει κάποιους ορισμένους σκοπούς. Ένας από τους σκοπούς αυτούς, είναι η νέα δανειακή σύμβαση. Αυτό που προσδοκά, είναι να δώσει στους δανειστές μας, στους διεθνείς τοκογλύφους, την εμπράγματη ασφάλεια της ελληνικής δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας και αυτό είναι το βασικό σημείο στο οποίο, εγώ, διαφωνώ τουλάχιστον» υπογράμμισε ο πρώην υπουργός.
Υποστήριξε ότι «αυτή την στιγμή γίνεται ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι στην Ευρώπη και η Ελλάδα είναι στο μέσον του παιχνιδιού... και βλέπουμε ότι υπάρχουν δυνάμεις που παλεύουν στο να εγκαθιδρύσουν κυβερνήσεις στις χώρες, της Ελλάδος της Ιταλίας, προκειμένου να επιβάλλουν έναν υπουργό οικονομικών της ευρωπαϊκής ένωσης και να εκτελέσουν τις αποφάσεις της τριμερούς ή των λεσχών εκείνων που συχνάζουν οι σημερινοί μας κυβερνήτες. Αυτό που ευχόμαστε όλοι είναι ο κύριος Παπαδήμος, ο νέος πρωθυπουργός της χώρας να μην λειτουργεί ως πρωθυπουργός της τριμερούς αλλά ως πρωθυπουργός της Ελλάδας».
Παράλληλα σε όσους καταλογίζουν «σενάρια συνωμοσίας» στα ζητήματα που αναφέρει, απάντησε: «Επειδή κατηγορούμαστε κι εμείς οι βουλευτές για σενάρια συνωμοσίας, κατηγορούνται και τα blog, κατηγορούνται και οι εφημερίδες κατηγορούνται και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί, ας διαβάσουνε τους financial times. Οι financial times και οι New York times, της 10ης Νοεμβρίου, αναφέρονται ακριβώς σε αυτήν την διαδικασία της παράδοσης στο αγγλικό δίκαιο των ομολόγων του νέου PSI. Αυτό είναι κάτι που είναι παγκόσμια αποδεκτό, είναι το άρθρο 15 και 16 της συμφωνίας αυτής και δεν χωρεί αμφισβήτηση από κανέναν. Σημαίνει ότι θα έρχεται ο δανειστής και θα κατάσχει την κρατική περιουσία, αλλά παράλληλα και την ιδιωτική (όταν δεν αποπληρώσουμε μια δόση).»
«Θα μπορούσα να είμαι ένας πολύ καλός βουλευτής, αυτή την στιγμή» πρόσθεσε ο Πάνος Καμμένος «και να συμφωνώ με το κόμμα μου, να ψηφίζω τις προγραμματικές δηλώσεις, να ψηφίσω την κυβέρνηση αυτή, να πάρω κι έναν τομέα μεγάλο, να είμαι αύριο και υπουργός... θα σας πω ότι δεν έχω δικαίωμα να το κάνω απέναντι στα παιδιά μου. Αύριο αυτό που θα γίνει , είναι μόλις υπογραφεί η δανειακή σύμβαση, θα πτωχεύσουμε... θα πτωχεύσουμε έχοντας, αν θέλετε δώσει εμπράγματες ασφάλειες και παράλληλα θα πτωχεύσουμε , έχοντας ουσιαστικά απεμπολήσει το δικαίωμα να αποπληρώσουμε σε δραχμές τα δάνειά μας. Και τότε θα δείτε ότι οι νεοφιλελεύθεροι της ΝΔ, που ετοιμάζανε κουστούμια, πριν από την σύμφωνη γνώμη της ΝΔ θα περάσουν στην κυβέρνηση Παπαδήμου, οι Σημιτικοί που έχουν πλέον την «καλή» τους στην νέα κυβέρνηση, θα είναι πλέον επικεφαλής και τελικά η Ελλάδα θα παραδοθεί, χωρίς να πέσει ούτε μία σφαίρα... Εγώ αυτό δεν μπορώ να το δεχτώ.»
Ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο διαγραφής του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, απάντησε ότι αν τον διαγράψουν, θα παραμείνει στο κόμμα της ΝΔ αλλά εκτός ΚΟ, ως ανεξάρτητος, τονίζοντας : «Εάν με διαγράψει η ΝΔ για τις θέσεις τις οποίες είχε η ΝΔ πριν από 4 ημέρες, γιατί εγώ αυτό που κάνω είναι να παραμένω σε αυτές τις θέσεις που έλεγε η ΝΔ όταν ψηφίστηκε το μνημόνιο, δεν είναι κάποιες καινούργιες θέσεις τις οποίες τις φαντάστηκα, εάν γίνει αυτό, εγώ θα παραμείνω στη ΝΔ».
Όσον αφορά τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του Αντώνη Σαμαρά απέναντι στις εγγυήσεις που του ζητάνε, τόνισε: «Θεωρώ ότι αυτού του είδους η απειλή, η οποία γίνεται και προς τον Αντώνη Σαμαρά θα έχει την αντίδραση ακόμα και του ιδίου» και πρόσθεσε : «Ζητούν συγχωροχάρτι, ζητούν δήλωση υποτέλειας, ζητούν να προσκυνήσει, να γονατίσει και να υπογράψει ένα χαρτί που εκείνοι ζητούν από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης χωρίς να έχει τέτοιου είδους δικαιοδοσία. Είμαι βέβαιος ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν θα το υπογράψει. Τον ξέρω καλά».

planet-greece.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου