Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Κυριακή, 25 Αυγούστου 2013

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ NEAS TAKSIS‏Ο Οκταβιανός Αύγουστος συνήθιζε να λέει "Δες ποιός ωφελείται απο την κατάσταση και έχεις βρεί τον κρυφό υποκινητή !" .
Η σημερινή τρελλή κατάσταση δεν εξηγείται με τις συνήθεις θεωρίες συνομωσίας .
ΕΡΩΤΗΣΗ 1 : Ποιός προωθεί την "πολυπολιτισμικότητα" στις χώρες των Λευκών ;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΩΝ : Οι περιούσιοι .
ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ : Έστω οτι οι περιούσιοι σχεδιάζουν έναν πόλεμο Λευκών εναντίον Αράβων. Τότε σοφά πράττουν διότι τώρα μεγαλώνει το μίσος των Λευκών εναντίον των μελαψών και όταν έρθει η ώρα του πολέμου με μεγάλη προθυμία θα κατασφάξουν τους μουσουλμάνους .
Εάν όμως ΔΕΝ σχεδιάζουν τέτοιο πόλεμο τότε είναι ηλίθιο αυτό που κάνουν . Οι χώρες των Λευκών πολύ σύντομα θα είναι ισλαμικές και θα κατοικούνται απο μελαψούς . Οι βίλες των περιουσίων θα είναι μεμονωμένες νησίδες στην μελαψή θάλασσα και τα πυρηνικά στα χέρια μουσουλμάνων πρωθυπουργών !
ΕΡΩΤΗΣΗ 2 : Ποιός προωθεί την ομοφυλοφιλία στις χώρες των Λευκών ; ( την "εκπούστευση" που λέει ο Καργάκος νομίζω )
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΩΝ : Οι περιούσιοι .
ΕΡΩΤΗΣΗ 3 : Ποιός προωθεί την υπογεννητικότητα στις χώρες των Λευκών ;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΩΝ : Οι περιούσιοι .
ΕΡΩΤΗΣΗ 4 : Ποιός προωθεί τον "αντιρατσισμό" στις χώρες των Λευκών ;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΩΙΟΛΟΓΩΝ : Οι περιούσιοι .
ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ : Οι απαντήσεις στις ερωτήσεις 2 , 3 και 4 είναι παράλογες ! Εάν πράγματι οι περιούσιοι προετοιμάζουν πόλεμο θα έπρεπε να καταδιώκουν την ομοφυλοφιλία και , παράλληλα , να προωθούν τις γεννήσεις και τον ρατσισμό .
Εάν δεν προετοιμάζουν πόλεμο , τότε παραδίδουν αμαχητί τις χώρες των Λευκών στους μελαψομουσουλμάνους !

Πολύ παράλογα δεν ακούγονται όλα αυτά ;
Υπάρχει μια θεωρία συνομωσίας που να εξηγεί καλύτερα τα φαινόμενα που παρατηρούμε ;
Δεν συνηθίζω να πίνω καφέ με υψηλόβαθμα στελέχη της neas taksis οπότε αυτά που θα εκθέσω είναι απλώς μια ΛΟΓΙΚΟΦΑΝΗΣ ΘΕΩΡΙΑ . Την αλήθεια λίγοι την γνωρίζουν ( οι κρυφοί πρωταγωνιστές ) .
ΘΕΩΡΙΑ
Ποιός ωφελείται απο το μπάχαλο στις χώρες των Λευκών ;
ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ !
Υπάρχει προπαγάνδα υπέρ "πολυπολιτισμικότητας" , αντιρατσιμού και ομοφυλοφιλίας στην Κίνα και την ευλογημένη χώρα των περιουσίων ;
Εξ' όσων γνωρίζω "ΟΧΙ" .
Υπάρχει υπογεννητικότητα στην Κίνα και την ευλογημένη χώρα των περιουσίων ;
Εξ' όσων γνωρίζω "ΟΧΙ" .
Πιθανόν λοιπόν πολύ πριν το 1980 , οι περιούσιοι είδαν το μεγάλο όπλο της Κίνας ( τον πληθυσμό και την έκταση ) και έκαναν μια συμφωνία μεταξύ τους :
ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ .
ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ . ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΔΑΦΗ
.

Πράγματι , σήμερα βλέπουμε την Κίνα να έχει εισβάλλει οικονομικά και πληθυσμιακά στην Αφρική . Οι πρώτες ύλες της Αφρικής οδεύουν προς Πεκίνο . Οι Κινέζοι στην Αφρική ακούμε οτι είναι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ απο τους Λευκούς την χρυσή εποχή της αποικιοκρατίας !
Στην Ευρώπη ακούγονται σενάρια για κρατίδιο περιουσίων σε περιοχή της Γερμανίας . Η Κρήτη περικυκλώνεται απο φίδια που προπαγανδίζουν "ανεξαρτησία" ( την "ανεξαρτησία" του χεριού σου που καταπίνει ο κροκόδειλος ! ) . Η Κύπρος ακουλουθεί απο κοντά .
Η Ελλάδα ( μισητός αντίπαλος των περιουσίων ) βρίσκεται σε "λογιστική εκκαθάριση" !

Είναι απίθανο το σενάριο ;
Διόλου . Οι περιούσιοι είναι γνωστοί μισθοφόροι που υπηρετούν τον πιο δυνατό και προδίδουν το χθεσινό αφεντικό .
Οι Κινέζοι αφήνουν τους περιούσιους να φαίνονται σαν πρωτεργάτες και έτσι δεν αποκαλύπτονται οι κρυφοί πρωταγωνιστές .
Οι Κινέζοι θα ήταν αφελείς αν απέρριπταν τέτοια συνεργασία .
Οι περιούσιοι είχαν την διοίκηση των Λευκών εθνών και πρίν την κρυφή συμφωνία με τους Κινέζους . Κάτι όμως τους εμπόδιζε και τα σχέδιά τους δεν προχωρούσαν αρκετά γρήγορα . Η κινεζική χρηματοδότηση ήταν το καύσιμο που χρειαζόταν .

Η κρυφή συμφωνία πρέπει να έγινε γύρω στο 1970 .
Το 1978 η Κίνα αρχίζει να δέχεται ξένες επενδύσεις . Δηλαδή μεταφέρονται εργοστάσια απο τις χώρες των Λευκών στην Κίνα . Οι Κινέζοι αποκτούν ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ που την χάνουν οι Λευκοί !
Μόνο ηλίθιοι Λευκοί ηγέτες θα επέτρεπαν τέτοια μεταφορά . Πράγματι , μετά το 1970 βλέπουμε ένα ασυνήθιστα μεγάλο ποσοστό ηλιθίων στην ηγεσία των Λευκών (πχ Ρήγκαν , Μπούς ο νεώτερος , ενώ η Ελλάδα είναι πρωταθλητής σε αριθμό ηλιθίων ηγετών ) .
Γιατί άραγε η Κίνα χορηγεί βερεσέ καταναλωτικά αγαθά στις ΗΠΑ ; Απο καλωσύνη ; Σαν αναισθητικό δεν μοιάζει αυτό ;
Κρατούν τους λευκούς σε μια "καταναλωτική μαστούρα" ενώ προετοιμάζουν την εξόντωσή τους .

Ποιό είναι το αδύνατο σημείο της θεωρίας ;
Ακόμη και ο πιό ηλίθιος διακρίνει οτι όταν η υδρόγειος θα είναι κινεζική , οι Κινέζοι θα παραβούν την συμφωνία και θα καταπιούν ΚΑΙ τους περιουσίους !
Δεν το βλέπουν αυτό οι περιούσιοι ;
Απάντηση : Το βλέπουν αλλά επειδή ο χαμηλού IQ εγκέφαλός τους δεν είναι ικανός να βρεί καλύτερη λύση , βαδίζουν τον πιο ευχάριστο δρόμο προς την καταστροφή τους !

pitago99@gmail.com
πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου