Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

H απίστευτη αποκάλυψη της Βρετανικής dailymail για την επίθεση στη Συρία...

...που εξαφάνισαν από το site της εφημερίδας, λέγοντας ότι είναι "κατασκευασμένη"! Τι είναι αλήθεια και τι ψέμμα; 
Δείτε τι έγινε:

Στις 29 Ιανουαρίου του 2013, η Dailymail δημοσίευσε ένα ρεπορτάζ βασισμένο σε "χακάρισμα" λογαριασμών e-mail. Συνομιλούν, ο David Goulding  και ο Philip Daughty, στελέχη της Βρετανικής Αμυντικής Βιομηχανίας. Τα όσα λένε σοκάρουν. 
Εάν τα mail που ανταλλάχθηκαν μεταξύ των δύο στελεχών της Βρετανικής εταιρείας Britam Defence τα Χριστούγεννα του 2012 είναι αληθινά (και από τα αποτελέσματα δυστυχώς φαίνεται πως είναι πέρα για πέρα αληθινά), τότε δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο παρά να απολαύσουμε τους διαλόγους των εν λόγω "κυρίων". ...
Ειδικά στο τέλος που γράφεται ότι "δεν το βρίσκω καλή ιδέα, αλλά το ποσόν που μας προτείνουν (απο το Καταρ) είναι τεράστιο", είναι όλα τα λεφτά!

'Phil... We’ve got a new offer. It’s about Syria again. Qataris propose an attractive deal and swear that the idea is approved by Washington.

'We’ll have to deliver a CW to Homs, a Soviet origin g-shell from Libya similar to those that Assad should have.

'They want us to deploy our Ukrainian personnel that should speak Russian and make a video record.

'Frankly, I don’t think it’s a good idea but the sums proposed are enormous. Your opinion?

'Kind regards, David.'

Ιδού το δημοσίευμα:

Στις 18 Απριλίου, η εφημερίδα απολογείται, αποσύρει το δημοσίευμα και λέει ότι τα e-mails ήταν "κατασκευασμένα". Φυσικά, είναι δύσκολο να μάθει κανείς την αλήθεια σε τέτοιες υποθέσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου