Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Η αυτοκτονία του Ασλάνη, και ο πραγματικός κανιβαλισμός!

Ίσως θεωρείτε περίεργο, που αναφέρομαι στην αυτοκτονία μία "διασημότητας", ενός ανθρώπου που ήταν μέρος του ψεύτικου κόσμου, της χλιδής, της γκλαμουριάς, της υποκουλτούρας. Η αλήθεια, είναι ότι τον Ασλάνη τον ήξερα από την τηλεόραση, αλλά σε αντίθεση με πολλούς τηλε-αστέρες, μου ήταν συμπαθής. Ήταν μια αθωότητα που έβγαζε, που σε έκανε να τον κατατάξεις στην λίστα των "συμπαθητικών".

Ο Μιχάλης Ασλάνης, σήμερα βρέθηκε νεκρός, Αυτοκτόνησε, μάλλον με υπερβολική δόση βαρβιτουρικών. Μέσα σε λίγες ώρες, έσπασε η κυβερνητική εντολή για μη προβολή αυτοκτονιών πολιτών, και μάθαμε ότι ο άνθρωπος, είχε χρέη. Δεν πήγαιναν καλά οι δουλειές, ίσως έπεσε και θύμα απάτης. Ήταν άνθρωπος, που δεν άντεχε την "ρετσινιά" του οφειλέτη. Ίσως φοβόταν, και καμία σύλληψη, τύπου Γαβαλά, που θα τον διαπόμπευε. Τελοσπάντων, δεν άντεξε, και κρίμα!

Άλλο ένα θύμα, για μένα, αυτής της καταστροφικής πολιτικής που ακολουθείται!

Μετά είχαμε πραγματικό κανιβαλισμό. Το site του κομιστή, το site του Star, και πολλά άλλα μέσα, έτρεξαν να μεταδώσουν, μία φωτογραφία με το πτώμα του Ασλάνη, την ώρα που τον βρήκαν. Ήταν μία φρικιαστική φωτογραφία! Δεν έχει σχέση με φωτογραφίες, ανθρώπων που κηδεύονται, που είναι τουλάχιστον σε αξιοπρεπή κατάσταση.

Να συγχαρούμε όλα τα παραπάνω μέσα, για τη "επίδειξη" του ήθους τους. Να συγχαρούμε και τον άνθρωπο(αστυνομικό ή άλλο κρατικό λειτουργό) που χρυσοπούλησε την φωτογραφία. 

Επίσης δεν περιμένω τον Πέτρο Τατσόπουλο να μιλήσει για κανιβαλισμό, αφού ο Ασλάνης δεν ήταν συγγραφέας και "πνευματικός" άνθρωπος!




Πηγή
 http://attikanea.blogspot.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου