Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΦΡΙΧΤΕΣ ΣΦΑΓΕΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΠΟΥΤΙΝ - ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ


Συρία Πούτιν Ασσαντ , Syria Poutin AssadΤΗΝ ίδια ώρα που ο ελλήνικός λαός πλημμυρίζει το διαδίκτυο με ύμνους στον Πούτιν, αυτός σκότωνει έναν ολόκληρο λαό μόνο και μόνο επειδή ξεσηκώθηκε για να ξηλώσει τον πράκτορα και φίλο του Assad. Βίντεο και ομολογίες που δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας.


Η κυβέρνηση της Συρίας αποτελέιτε σχεδόν μόνο απο άθεους και εβραίους με μπροστάρη τον Assad ο οποίος
, αν και κατα τα λεγόμενα του πως είναι αλλαούiτης(μουσουλμανική αίρεση) είναι αποδεδειγμένα εβραικής καταγωγής με πολύ στενές σχέσης όπως και ο πατέρας του με τις μυστικές υπηρεσίες της Ρωσσίας.


Ρωσσία Αμερική Κίνα και Ισραήλ παίζουν τα παιχνίδια τους στα Μ.Μ.Ε. δείχνοντας προς τα έξω πως δήθεν είναι στα μαχαίρια. Ίσως να ακούγεται παράξενο, αλλά αυτό ακριβώς τους συμφέρει να δείχνουν με σκοπό να διατηρείτε ένας ατέλειωτος πόλεμος στη μέση Ανατολή.


putin: syrian blood on your hands


Είναι αυτοί, που βρίσκονται πάντα πίσω από εγκλήματα λαών , πότε ο ένας πότε ο άλλος.


Βλέποντας λοιπόν οι Σύριοι πολίτες τις επαναστάσεις στις διπλανές τους χώρες (Λιβυη -Αίγυπτο) και όντας πολλά χρόνια στη σκλαβία του Ρωσσοεβραίου Δικτάτορα Assad ξεσηκώθηκαν - επαναστάτησαν για να τον ξηλώσουν από τη θέση του.


Δεν υπολόγισαν όμως πως ο δικτάτορας τους είναι υπό τον έλεγχο του Πούτιν ο οποίος έχει χρόνια στον πάγκο χωρίς να έχει κάνει φανερό πόλεμο και τώρα έχει χρηματοδοτήσει ολόκληρο τον στρατό που διαθέτει η Συριά. Όλα τα όπλα - τανκς - ελικόπτερα είναι από "δωρεές" Ρώσσων ώστε να διατηρούν μια απο της μεγαλύτερες βάσεις τους στη Συρία.Η Ρωσσία , ακόμα και τώρα, συνεχίζει να χορηγεί όπλα στη κυβέρνηση Assad υπό την εντολή, να μην γίνονται μεγάλων εκτάσεων βομβαρδισμοί. Η διαταγή είναι να περικυκλώνουν πόλεις ολόκληρες και κατόπιν να μπαίνουν σε αυτές και να σκοτώνουν τους ανθρώπους που ζουν σε αυτές.


Έναν προς έναν. Τι είναι χειρότερο τελικά; να βομβαρδίζεται μια ολόκληρη πόλη ή να σκοτώνονται οι άνθρωποι της βασανιστικά και ένας προς ένας?


Όλα τα παραπάνω και τα παρακάτω που θ δείτε γίνονται με τις ευλογίες της Κίνας και με το Ισραήλ να μιλάει για πόλεμο κατά της τρομοκρατίας... Η δε Αμερική και Ευρώπη ρίχνουν που και που κανα πρωτοσέλιδο στους νεκρούς της Συρίας χωρίς όμως να τολμούν να πουν πως το όλο σκηνικό είναι χρηματοδοτούμενο από τους ΔΗΘΕΝ εχθρούς-αντίπαλους τους Ρώσσους.


Οι άνθρωποι στην Ευρώπη πιστεύουν πως η επανάσταση γίνεται από αντάρτες-προβοκάτορες αμερικανών με σκοπό να διαλύσουν την ΑΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Assad. Οι αμερικάνοι απο τη πλευρά τους δεν το παραδέχονται βέβαια αλλά και ούτε το διαψεύδουν. Τους συμφέρει άλλοστε να επικρατεί πόλεμος στη μέση ανατολή. Εξάλλου και οι ίδιοι τους πολεμούν.


Η αλήθεια είναι, πως η Συρία αναμένεται να γίνει το κέντρο του τρίτου παγκόσμιου πολέμου όπως όλα δείχνουν. Η επανάσταση προέρχεται από την οργή και το μίσος των πολιτών προς τον πράκτορα-Δικτατοράς της που τόσα χρόνια τους κατακλέβει και τους σκοτώνει. Τώρα τι λέγεται , τι ακούγεται και τι πιστέυει ο καθένας, είναι άλλο θέμα. Η αλήθεια είναι αυτή, σκληρή και πονάει. κυβέρνηση Ρωσσίας - Αμερικής - Ισραήλ - Κίνας παίζουν τα παιχνίδια τους μέχρι να βρούν την κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσουν τον Τρίτο και ίσως τον τελευταίο Παγκόσμιο πόλεμο.
http://www.katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου