Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Ισραηλινή ταυτότητα βρέθηκε στο Πολυτεχνείο!



Σ.Α: Αλήθεια γιατί δεν βρέθηκε κάποια Περουβιανή, Ισπανική, Αγγλική, Ρωσική ή άλλου κράτους ταυτότητα και βρέθηκε των φίλων μας των Εβραίων; 


Αληθεύει ότι συνελλήφθησαν Ισραηλινοί μέσα στο Πολυτεχνείο; 

Ποιος οργανώνει τον "αντιφασιστικό" αγώνα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη;

Πόσο κρετίνοι μας διοικούν;



Σκληρή κόντρα με ΣΥΡΙΖΑ έφερε η επιχείρηση στο Πολυτεχνείο





Πολιτική αντιπαράθεση κυβέρνησης - ΣΥΡΙΖΑ πυροδότησε η πρωινή επέμβαση της αστυνομίας στο Πολυτεχνείο, η οποία οδήγησε στον εντοπισμό πλήθους ευρημάτων.













Οι προσαγωγές για τρεις από τους έξι προσαχθέντες μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Πρόκειται για τρεις αλλοδαπούς που συνελήφθησαν για παράβαση του νόμου περί όπλων κι ένας εξ αυτών για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.






Οι άλλοι τρεις Έλληνες προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθήνας.


Σύμφωνα με την αστυνομία, η επιχείρηση διεξήχθη με την παρουσία εκπροσώπου των δικαστικών αρχών ύστερα από καταγγελίες για τη διαμονή παράνομων μεταναστών και χρήση των χώρων του Πολυτεχνείου για την κατασκευή εκρηκτικών και εμπρηστικών μηχανισμών, όπως και για αποθήκευση μέσων που χρησιμοποιούνται σε επεισόδια κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων.









Στο πλαίσιο των ερευνών, που πραγματοποιήθηκαν στους χώρους του πανεπιστήμιου, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εκατόν εξήντα κοντάρια, βαριοπούλα με ξύλινο κοντάρι, ένας κάλυκας όλμου, δοχείο με ποσότητα εύφλεκτου υγρού, επτά σπρέι πιπεριού, αντιασφυξιογόνες μάσκες και μάσκα του σκι, οκτώ κράνη, μία ταυτότητα ελληνικών αρχών για την οποία είχε δηλωθεί απώλεια, μία ταυτότητα Ισραήλ και μία γαλλική άδεια οδήγησης.




Από την αστυνομία επισημαίνεται ότι παραδόθηκαν προς χρήση στην Πρυτανεία του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου χώροι οι οποίοι τελούσαν υπό κατάληψη εδώ και τριάντα χρόνια.




Προανάκριση διενεργείται από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.




Αναλυτικά τα ευρήματα:







7 σπρέι πιπεριού
αντιασφυξιογόνες μάσκες και μάσκα του σκι
160 κοντάρια και πλήθος από σημαίες
βαριοπούλα με ξύλινο κοντάρι μήκους 77 εκατοστών στο οποίο ήταν προσαρμοσμένο με μονωτική ταινία καλώδιο 85 εκατοστών
8 κράνη
δοχείο με ποσότητα εύφλεκτου υγρού
κάλυκας όλμου
Επίσης, βρέθηκαν 3 φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, 1 σκληρός δίσκος και μία 1 φορητή συσκευή αποθήκευσης ( USB - stick), μία ταυτότητα Ελληνικών αρχών για την οποία είχε δηλωθεί απώλεια, μία ταυτότητα Ισραήλ και μία άδεια οδήγησης εκδοθείσα από Γαλλικές Αρχές.




Αγρια κόντρα με ΣΥΡΙΖΑ
Η επιχείρηση της αστυνομίας πυροδότησε νέα αντιπαράθεση κυβέρνησης - ΣΥΡΙΖΑ.




Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Π. Λαφαζάνης μίλησε για εισβολή της αστυνομίας στο Πολυτεχνείο, «χωρίς να έχουν προηγηθεί επεισόδια» ενώ αναρωτήθηκε εάν υπήρχε έγκριση των πρυτανικών αρχών.









Απαντώντας σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε: «Οι χώροι προετοιμασίας παράνομων ενεργειών, που ήταν επί δεκαετίες σε κατάληψη, επιτέλους αποδόθηκαν στην πανεπιστημιακή κοινότητα. Αυτό ήθελε όλη η Ελλάδα, εκτός βεβαίως από τον ΣΥΡΙΖΑ».




Σκληρή ήταν η απάντηση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ: «Οι τελευταίοι που μπορούν να μιλάνε για νομιμότητα είναι εκείνοι που εισβάλλουν στα πανεπιστημιακά ιδρύματα εν πλήρη αγνοία των πανεπιστημιακών αρχών, παραβιάζοντας ακόμα και το νόμο που οι ίδιοι έχουν ψηφίσει. Η προσπάθειά της κυβέρνησης να καλλιεργήσει ένα γενικευμένο κλίμα τρομοκρατίας και να αποπροσανατολίσει τους πολίτες από τα νέα της μνημονιακά σχέδια, θα πέσει στο κενό» σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.




Τον πόλεμο ανακοινώσεων έκλεισε (;) ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολιάζοντας: «Είναι πλέον ξεκάθαρο σε όλους ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει όσους θέλουν να χρησιμοποιούν λοστάρια, κάλυκες όλμων και πρώτες ύλες για μολότοφ…».





http://antipliroforisi.blogspot.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου