Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Τρία στοιχεία οδηγούν στον απολυτο ΕΦΙΑΛΤΗ που ζούμε και θα ζήσουμε.... ΤΑ ΣΥΝΔΕΟΥΜΕ ΚΑΙ.... ΙΔΟΥ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ



Μεμονωμένα, έχουν την αδιαμφησβήτητη αξία τους... Συνδέοντάς τα όμως, αποκαλύπτουμε τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΦΙΑΛΤΗ που είναι μπροστά μας...το  πρώτο  μέρος του οποίου ζούμε σήμερα.
Γιατί αυτά που έρχονται.... ξεπερνούν τον εφιάλτη... και τον κάνουν να μοιάζει με ... καλοκαιρινή βόλτα...

Πόπη Σουφλή


ΠΡΩΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ



ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ



Ευρωπαϊκή Ένωση και Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας: Ο δρόμος προς τη δικτατορία. (Βίντεο μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά) Έτσι ακριβώς σκέπτονται.
Αποφασίζουμε κάτι, το εφαρμόζουμε, και περιμένουμε λίγο.
Αν δεν υπάρξει εξέγερση επειδή οι περισσότεροι δεν κατάλαβαν τι έγινε τότε προχωράμε βήμα βήμα μέχρι να μην υπάρχει δρόμος επιστροφής.
Το σχέδιο είναι οργανωμένο καλά εδώ και χρόνια.Από την αρχή ήξεραν ότι το ευρώ δεν θα λειτουργήσει. (triklopodia.gr)


ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ


Πηγή


 ΤΡΙΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ

ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ- Προαγγελος της αφαιρεσης Εθνικης Κυριαρχιας/ Μνημονιων ΚΑΙ της Παγκοσμιας Ηλεκτρονικης Διακυβερνησης

Σχόλιο attikanea: Μια εξαιρετική ανάλυση - αποκάλυψη



Ολόκληρο το νήμα της ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗΣ «Ευρ.Ενωσης» ξεκινάει ηδη εδω και πάρα πολλά χρονια.  Από τότε που σε όλες τις χώρες της ευρωπαικής ηπείρου,
ασχέτως του ποιό κόμμα ήταν στην εξουσία,  το ένα συνέχιζε τη δουλειά του προηγούμενου. Η μία κυβέρνηση συνέχιζε το «έργο» της προηγούμενης, με μικρές παραλλαγές φυσικά,  και δικαιολογούνταν με το « ξέρετε αυτο παραλάβαμε απο την προηγούμενη κυβέρνηση........αλλά εμεις συνεχίζουμε...» .  (Παρ’ όλο που σαν αντιπολίτευση , έλεγε ότι όταν ΘΑ έρθει στην εξουσία ,ΘΑ το «αλλάξει»...)
Επαιζαν θέατρο στις πλάτες του κοσμάκη, ενώ παρασκηνιακά ήταν πλήρως ευθυγραμμισμένες οι παρατάξεις μεταξύ τους.
Εδώ και πολλά χρόνια, υπογράφονταν Συνθηκες και Συνθηκες.
Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ όμως όλων, ήταν η Συνθήκη της Λισσαβώνας που υπογράφηκε το 2007-8!!!!     
Την υπέγραψαν οι κατά τα άλλα «αντιπολιτευόμενοι»  Παπανδρέου και Καραμανλής, (ο βουβός, επειδή γνώριζε από πριν όσα συνέβησαν...)
Η Συνθήκη ήταν ο προάγγελος των μνημονίων που ξεκίνησε στην Ελλάδα και πηγαίνει σταδιακά και τις υπόλοιπες χώρες ( Πορτογαλια, Ιρλανδια, Ισπανια) κλπ.   Παρ’ολο που οι κυβερνώντες αυτή την περίοδο  ΕΠΑΙΖΑΝ ΘΕΑΤΡΟ προσποιουμενοι-διχαζομενοι , για την καθε χώρα, «αν θα χρειαστεί μνημόνιο και ΔΝΤ» η οχι...χρησιμοποιώντας ως ΠΡΟΣΧΗΜΑ το χρέος!!  ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ειναι προκαθορισμένα και το ξερουν. Τα εχουν συμφωνήσει. Τζάμπα προσποιούνται!!
Και για αποπροσανατολισμό, μιλάνε δημοσίως για «διαπραγματεύσεις» για ΑΕΠ και χίλιους άλλους οικονομικίστικους όρους που ο κόσμος δεν καταλαβαίνει.  Αλλά και ΔΕΝ χρειάζεται να καταλάβει, μιας και  ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΟΝΟ για να αποπροσανατολίσουν και να δημιουργήσουν εντυπώσεις.
Σε συνδυασμό με τα ΜΜΕ, που τόσο καιρό έσπερναν φόβο κι ενοχές στους λαούς για να καταπιούν πιο εύκολα τα αντιλαικά κι αντισυνταγματικά μνημόνια.

Επίσης να μην προκαλεί εντύπωση το οτι.. οι ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ «αντιμνημονιακοί» πολιτικοί, με το που ανέλαβαν τη διακυβέρνηση της χώρας εγιναν «ξαφνικά» μνημονιακοί.....!!  Οχι, και πριν ήταν,  αφου υπέγραψαν τη συνθήκη και είναι δεσμευμένοι....!!
Οπως επίσης και οι αντιπολιτευόμενοι «αντιμνημονιακοί» αλλά Ευρωπαιστές πολιτικοί, που όσο πλησίαζαν στην εξουσία η έστω συμμετοχή σε συγκυβέρνηση , η «ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ» του μνημονίου, μετατράπηκε σε «ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ» κι έπειτα σε « ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ».  Μιας και ξέρουν οτι πρόκειται να εφαρμόσουν ο,τι υπογράφηκε......!!

Η Συνθήκη της Λισσαβώνας ειναι το «ευρωσύνταγμα» που είχε ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΕΙ
σε δημοψήφισμα στην Γαλλία και την Ολλανδία!!!!!!!   
Ετσι οι ευρωδικτάτορες, το έφεραν από την πίσω πόρτα σαν «Συνθηκη» στην ευρωβουλή το 2007-8 και ενώ οι λαοί ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!!

(Οτι συνέβη στη ευρωβουλή θα το δείτε στα βίντεο )
            Power grab by EU Parliament President
             MEPs Protest (The Original Video)
         
           IRELAND: Say NO to the Lisbon Treaty 2009
            RESPECT THE IRISH 'NO' VOTE
            MEP Exposes The EU Lisbon Treaty!!!

           Thank you so Ireland for your "NO" vote
           Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΣΥΝΤΑΓΜΑ
Βάση αυτης της Συνθηκης δίνεται περισσότερη εξουσία σε άτομα τύπου Μπαροζο, Ρομπουι κλπ.   Παραδίδεται η Εθνική κυριαρχία των κρατών στις Βρυξέλλες!!
Στο λαό ΔΕΝ μπορούσαν φυσικά να το πούνε, θα ξεσπούσαν επαναστάσεις, κι έτσι με ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ,  ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΓΝΩΡΙΖΑΝ,   ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΕΥΡΩ, θα εφάρμοζαν τα μνημόνια....!!!!!
Και στη συνέχεια χρησιμοποιώντας τα μνημόνια ως πρόσχημα,, θα παρουσίαζαν στους λαούς το γιατί και πως αφαιρέθηκε η Εθνική κυριαρχίας των εθνικών κρατών.....!!!!!!
( Ενώ αυτό είχε ΗΔΗ αποφασιστεί από τη Συνθήκη της Λισσαβώνας και μάλιστα
ΠΡΙΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ και η «κρίση»........)
Ετσι εφαρμόζουν μνημόνια σε χώρες με το πρόσχημα της «προβληματικής οικονομίας» τους , που όμως ΤΟ ΕΥΡΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ.....!!!!
(Σε πόσα άρθρα έτυχε να διαβάσουμε που αποκαλύπτουν οτι οι Γερμανοί και οι δημιουργοί του ευρω,  ήξεραν εξ αρχής οτι είναι προβληματικό νομισμα.....
Συν τοις άλλοις είναι εγκληματικό λάθος να ενώσεις Εθνικά κράτη μεταξύ τους,
με  διαφορετική οικονομία και διαφορετική οικονομική προιστορία,  σε «ένα νόμισμα». 
Υστερα όλες οι νομισματικές ενώσεις έχουν άσχημη κατάληξη.  Παράδειγμα η
Λατινική Νομισματική Ενωση.)
Το ευρω ειναι το ΕΡΓΑΛΕΙΟ καταστροφής εθνικών οικονομιών και μετά ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ εθνικής περιουσίας , με στόχο τη διάλυση των εθνικών κρατών!!
Καθόλου τυχαίο επίσης οτι αυτοί που απαξίωσαν το δημόσιο τομέα, αυτοί που αποβιομηχάνισαν την Ελλάδα, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ στο ευρω…….και ειναι και υπερ των ΕΟΖ..!!
Τώρα λοιπον με το πρόσχημα της εφαρμογής μνημονίων στα κράτη, δίνουν την κυβερνητική εξουσία των κρατών στην «Τροικα» ( Βρυξέλες, ΔΝΤ).
Οι εθνικές κυβερνήσεις (που ουσιαστικά ειναι πιόνια τους) ,  απλά εκτελούν τις διαταγές.  Επιβάλλοντας φόρους εξαθλίωσης των λαών. Διαλύοντας τις εθνικές
Οικονομίες και τα ΙΔΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ σαν οντότητες, ξεπουλώντας την
Εθνικη περιουσία.....!!
(Μην ξεχνάμε οτι στο παρελθόν η αφαίρεση Εθνικης Κυριαρχίας, αλλά και πιο απλά πράγματα αυτονόητα για την οντότητα ενος κράτους , ήταν αιτία για πολεμο.  Και πριν να έχουμε φτάσει σε τέτοια εθνική ταπείνωση. Μέσω όμως ευρωπαικών συνθηκών αυτό εγινε σταδιακά και χωρίς πόλεμο….. Οι κατακτητές πλέον προσπαθούν να επιτύχουν αυτά που δεν πέτυχαν το ’40,  σαν «Ευρωπαίοι αδελφοι» πλεον. Οι μάσκες όλων όμως έπεσαν, και των κατακτητών και των δοσιλόγων. )
Εκτός των άλλων η Συνθήκη της Λισσαβώνας, επιβάλλει ΚΑΙ την Παγκόσμια Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση. 
Η Συνθήκη αυτη είναι σε εφαρμογή από τον Ιανουάριο του 2009.
Μάλιστα ΤΟΤΕ που έκανε ανασχηματισμό ο Κ.Καραμανλής, για πρώτη φορά
στο υπουργείο Εσωτερικων έγινε και τομέας «Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης».
Τότε καθιερώθηκε και το ΑΜΚΑ.
( Ο Παπανδρέου μιλούσε στη ΔΕΘ του 2010 για «κάρτα του πολίτη,  ενώ ο Σαμαράς μίλησε και για «ηλεκτρονικη κάρτα υγείας». http://www.youtube.com/watch?v=PNdMIhoRuaU&feature=player_embedded
 Κι από εποχής ΓΑΠ ξεκίνησε η «ηλεκτρονική συνταγογράφηση», λέτε και ολοι αυτοί που θέλουν να φέρουν γεννόσημα φάρμακα, κλείνουν νοσοκομεία, κόβουν συντάξεις και οι ασθενείς πεθαίνουν,    να ενδιαφέρονται για το «καλό μας».....??  Δεν το νομιζω.)
Οπως επίσης πάνε να καταργήσουν το φοιτητικό πασο,  με «ηλεκτρονική φοιτητική ταυτότητα», οπου αν θέλει κάποιος, αναγράφει…. ΤΙ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ ΕΧΕΙ.......!!!!!!!! 
--Η ταυτότητα αυτή θα είναι αυστηρά προσωπική, ενώ εάν το θέλουν οι δικαιούχοι της θα μπορούν να περιλάβουν σε αυτήν και προσωπικά στοιχεία (όπως π.χ. προβλήματα υγείας).----- )
Καθόλου τυχαίο οτι στα πλαίσια των “Μεταρρυθμίσεων”, στην εποχή των μνημονίων,  που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ οικονομικές εκτος απο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Αποκρατικοποιησεων έγινε και Υπουργείο ” Διοικητικης Μεταρρυθμισης ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ….” !!!!!
Πιέζουν τον κόσμο με χιλιάδες ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ, (όπως κάνουν σε ολοκληρωτικά καθεστώτα), παντα «για το καλό μας», «για μείωση φοροδιαφυγής» ,  να κάνουν χρήση υπολογιστή για «ηλεκτρονικη φορολόγηση» βλ. TAXIS NET.
Τώρα όλα τα παραπάνω, θέλουν να τα ενσωματώσουν σε μια «ηλεκτρονικη ταυτότητα».  Είναι οι λεγόμενες «ευρωταυτότητες». 
Επίσης και στην Ιταλία ο Μόντι θελει να τις επιβάλλει , αλλά και στην Κύπρο του μνημονιου πάνε να τις επιβάλλουν.
Δημιουργούν βάσεις δεδομένων , απο πληροφορίες που συλλέγουν μέσω υπολογιστων βήμα βήμα εδω και αρκετά χρόνια.  ( Πχ απο υπολογιστές των Α η Β επιχειρήσεων (πχ ενός ξενοδοχείου η οτιδηποτε) που θέλουν σταδιακά να τους συνδέσουν με την εφορία. Η εφορία μετά κάπου παραπέρα και παει λεγοντας.
Πάνε να κάνουν ενα «διαδικτυακο κρατος»- ΤΕΡΑΣ .  Ενα ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΤΥΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑΤΟΣ. 
Υστερα προκαλεί μεγαλη εντύπωση το οτι γενικά υπάρχει ενα ρεύμα εδω και αρκετά χρόνια που  ωθεί κόσμο να χρησιμοποιήσει το διαδίκτυο πχ για να κλείσει δωμάτιο σε ξενοδοχείο,  με το πρόσχημα «πιο φθηνά» , όμως έμμεσα πιέζουν τον κόσμο να εξαρτάται απο εναν υπολογιστη....!!!!!
Συνοψίζοντας θα παραθέσω απόσπασμα απο την ομιλία της Αννας Ψαρούδας Μπενάκη, στην ορκωμοσία του Παπούλια το Φεβρουάριο του 2005.
(  Οταν ΗΔΗ οι πολιτικοί ΗΞΕΡΑΝ μιας και συζητουνταν η Συνθηκη της Λισσαβώνας που θα ψηφιζόταν δύο χρόνια μετά.........)
........." Η ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση, ενδεχομένως, και της συνταγματικής συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές, καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως, η δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από -------ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης.............."
(ηλεκτρονικης..??)
Την ίδια περίοδο το ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ εθνικων οικονομιών, το τριών ετών ευρώ,  είχε ήδη αρχίσει να κάνει ζημιά στις οικονομίες.
Δύο χρόνια μετά,  ψηφίζεται η Συνθήκη της Λισσαβώνας που αφαιρεί την Εθνικη Κυριαρχια και φέρνει την ηλεκτρονικη διακυβερνηση.
Τρια χρονια μετα, δηλαδη το 2008 ξεσπα η ΤΕΧΝΗΤΗ οικονομική κρίση και η δε Συνθηκη της Λισσαβωνας μπαίνει σε εφαρμογή τον Ιανουάριο του 2009.
Το Μάρτιο του 2009 το ΔΝΤ συνομίλησε με τον......Καραμανλή (το βουβό....)
Το Μάιο του 2010 η Ελλάδα είναι η πρώτη χωρα στην οποία εφαρμόζονται τα μνημόνια.
Απο το Σεπτεμβριο του 2010 και κυριως τώρα τελευταία ακούγονται και οι «ηλεκτρονικές ταυτότητες».
ΤΙΠΟΤΑ δεν εγινε τυχαία, ΟΛΑ είναι αλληλένδετα μεταξύ τους!!!!!

 Αυτή όμως η Συνθήκη, ήταν ο προάγγελος και το κλειδί σε ολο το παζλ όσων συμβαίνουν εδω και τρία χρόνια.  Αποκαλύπτοντας το πραγματικό πρόσωπο της «ΕΕ».....!!!!
ΠΡΕΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ και με ΟΤΙ ΤΡΟΠΟ έχει ο καθένας από εμας ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΜΕ και ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ τα σχέδια της Νεας Τάξης!!!!!
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ !!!!!!!!!!!!!!!!
 
Σχετικές αναρτήσεις
1) Βόμβα- Spiegel: Οι Γερμανοί ήξεραν…πως θα αποτύχει το ευρώ
            Farage for Italy and Spain
  There is no €uro crisis,
 the €uro is a tool used by the banks
 to suck off the wealth of the nations of Europe
      Farage Attacks Bilderberg EU President As Quiet Assassin Of Nation States.flv
END OF NATIONS – EU Takeover & the Lisbon Treaty
Η Ελλάδα αποτελεί την πρώτη χώρα στον κόσμο που κυβερνάται -πιλοτικά- από την ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!”

ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!

Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΣΥΝΤΑΓΜΑ
ΛΙΣΣΑΒΩΝΑ: Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΠΟΥ ΕΚΧΩΡΗΣΕ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
clegg vs papandreou για Ηλεκτρονικη διακυβερνηση
Πως η εξουσία των εθνικών κρατών περνάει στην παγκόσμια κυβέρνηση
      O Farage για την Ευρω-κρατία
            Nigel Farage on Greece. O Farage για την Ελλάδα
       Νόμπελ Ειρήνης στην ΕΕ και πράσινα άλογα
           Αναλυτής: Πλεκτάνη για τη διάλυση της εθνικής κυριαρχίας η οικονομική κρίση της Ε.Ε
 

   ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
 
 
πηγή 

 http://attikanea.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου