Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2012

Τα 600δις της E.N.D και η τιμωρία της Ιστορίας

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Εγγραφο - Βόμβα της Ε.N.D. που κάνει προσφορά 5 δις δολλάρια για τη σωτηρία της Αλαμπάμα!


Ενα απίστευτο έγγραφο έπεσε στα χέρια του ΛΟΓΙΟΥ ΕΡΜΗ χτές το απόγευμα, που αποδεικνύει οτι η E.N.D. και ο "δισεκατομμυριούχος" Αρτέμιος Σώρρας, έκανε προσφορά προς το Ανώτατο Συμβούλιο της πολιτείας της Αλαμπάμα των ΗΠΑ 5 δισεκατομμύρια δολλάρια (!) με την προτροπή τα χρήματα αυτά να "πέσουν" στην αγορά της Αλαμπάμα αποφεύγοντας έτσι την επίσημη πτώχευση καθώς και ένα μέρος τους να διατεθεί σε ζητήματα πρόνοιας για άστεγους... ή άνεργους!

Το έγγραφο της προσφοράς κατετέθη στις 16 Αυγούστου του 2012 (πρίν ενάμισι μήνα δηλαδή)
μέσω της δικηγορικής φίρμας Barcley, Platt & Schmidt, LLP που εδρεύει στη Νέα Υόρκη, μια φίρμα ΥΠΑΡΚΤΟΤΑΤΗ, με στοιχεία, τηλέφωνο, διευθύνσεις κλπ. Επικοινωνήσαμε για να εξακριβώσουμε του λόγου το αληθές της ύπαρξης της δικηγορικής φίρμας και το...αποτέλεσμα ήταν θετικό. Μας απάντησαν, αλλά περισσότερα στοιχεία δεν μας αποκάλυψαν λόγω του "απαγορευτικού" που υπάρχει στις ΗΠΑ για θέματα και δικαιοπραξίες που αφορούν πελάτες τους.Η προσφορά γίνεται μέσω τoυ ..."ανύπαρκτου" κατά πολλούς, διαμεσολαβητικού τράπεζικού οίκου Diamond & Diamond, που εδρεύει στο Τορόντο του Καναδά και στη διεύθυνση 516-18 Wynford Dr, Torondo, Ontario (ακολουθούν τηλέφωνα, φαξ και μάιλ της εταιρείας) κατ' εντολήν του πελάτη τους, Αρτέμιου Σώρρα. Η προσφορά απευθύνεται εκτός απο το Ανώτατο Συμβούλιο της Αλαμπάμα και στους διαφόρους κρατικούς αξιωματούχους της Αλαμπάμα, καθώς και προς τον ίδιο τον Δήμαρχο του Μπίρμπινγκχαμ, της πρωτεύουσας δηλαδή της Αλαμπάμα.

Οπως θα δείτε και στα ίδια τα έγγραφα πιο κάτω, στα κείμενα της προσφοράς που υπάρχουν, ο κύριος Σώρρας προσφέρει το ποσόν των 5 δις δολλαρίων με συμβολικό επιτόκιο 0.5% ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ η Πολιτεία και τα χρήματα να διατεθούν στην αγορά της Αλαμπάμα δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας αλλά και ταυτόχρονα να υπάρξει μέριμνα σε όσους την έχουν ανάγκη!


Το δε ...αφοπλιστικό της όλης υπόθεσης, είναι οτι την εκτέλεση της πληρωμής θα την κάνει ο ίδιος ο Γραμματέας του Γενικού Θησαυροφύλακα των ΗΠΑ, ο οποίος είναι και ο μόνος υπεύθυνος - κατά το Νόμο - για να κάνει τέτοιες πληρωμές και πιστώσεις που έχουν σχέση με πολιτειακές χρηματοδοτήσεις του Κράτους!

Επίσης, στην τελευταία σελίδα της προσφοράς, θα δείτε τις υπογραφές του ίδιου του Σώρρα, ενός μάρτυρα (ονόματι Ιωάννης Αλεξάντερ (Ioannis Alexander) και στη δεύτερη σελίδα του συνοδευτικού εγγράφου της Diamond & Diamond, τις υπογραφές του διευθύνοντος συμβούλου του τραπεζικού οίκου Anthony Diamond καθώς και η προσυπογραφή που βεβαιώνει το γνήσιο της υπογραφής του Diamond και τη σφραγίδα του οίκου που εγκρίνει την πίστωση!

Τώρα, ας δούμε την ...εγκυρότητα του παρόντος εγγράφου.

1) Το έγγραφο φαίνεται να είναι ΕΓΚΥΡΟ και λέμε "ΦΑΙΝΕΤΑΙ", διότι δίνει...πάρα πολλά στοιχεία για να είναι μή έγκυρο.

2) Το έγγραφο δίνει τον ίδιο τον Γενικό Γραμματέα του Κεντρικού Θησαυροφύλακα ως υπέυθυνο πληρωμής! (Εδώ τα πράγματα ΣΟΒΑΡΕΥΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ)

3) Εαν το έγγραφο είναι μεν έγκυρο, αλλά τα χρήματα...ανύπαρκτα, τότε ο Κεντρικός Θησαυροφύλακας θα διατάξει προκαταρκτική εξέταση και θα εκδώσει αίτημα προς τη Γενική Εισαγγελία της Νέας Υόρκης να συλληφθεί ο Αρτέμιος Σώρρας για απάτη κατά του Αμερικανικού Δημοσίου (20 χρόνια κάθειρξη η ποινή) καθώς και εναντίον της δικηγορικής φίρμας Barcley, Platt & Schmidt, LLP μέσω της οποίας κατετέθη η ...μαιμού προσφορά.

4) Εαν το έγγραφο είναι ΠΛΑΣΤΟ στο σύνολό του, αφήστε το καλύτερα. Θα ξεσπάσει ΤΕΟΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, που θα συμπαρασύρει όλους τους εμπλεκόμενους σε μια πραγματικά ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ δικαστική περιπέτεια και πρώτον απ όλους τον Αρτέμιο Σώρρα!

Επομένως;

Επομένως...μή τα ρωτάτε. Πολλά ακούγονται, πολλή "λάσπη" πέφτει κυρίως απο την διαδικτυακή εφημερίδα Hellas News που χρηματοδοτείται απο ΜΚΟ συμφερόντων Σόρος, πολλά ερωτηματικά υπάρχουν για την προέλευση των χρημάτων, γενικώς πέφτουν πάρα πολλά..."πολλά".

Σαν συμπέρασμα, να πούμε οτι 1) Με τέτοια ζητήματα, σε χώρες όπως οι ΗΠΑ ή η Αυστραλία ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ να μπλέξει άνευ λόγου, γιατί η κατάληξη είναι μία και μοναδική: ΑΜΕΣΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ και 2) Ο Σώρρας για να διακινδυνεύσει τόσο την προσωπική του ελευθερία, τιμή και αξιοπρέπεια παίζοντας τέτοιου είδους παιχνίδια, το βρίσκουμε λιγάκι...παράλογο.

Εμείς ως ΛΟΓΙΟΣ ΕΡΜΗΣ, δεν παίρνουμε ΕΝΕΡΓΑ ΘΕΣΗ προς καμία πλευρά. Εμείς παρουσιάζουμε ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Εαν τα στοιχεία αυτά αποδειχτούν ΠΛΑΣΤΑ ή εν πάση περιπτώσει ΜΗ ΕΓΚΥΡΑ, αυτό θα είναι αποτέλεσμα εξελίξεων που θα αφορά την αμερικανική ή την καναδική δικαιοσύνη. Και φυσικά θα ...ξεσκεπάσουν τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΡΟΛΟ τόσο του Σώρρα, όσο και των - κατα καιρούς - συνεργατών του.


http://attikanea.blogspot.gr

Τα 600 δις της END , και η Τράπεζα της Ανατολής

Θυμηθείτε
Στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, το 1904, η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ιδρύει την «Τράπεζα της Ανατολής», γνωστότερης ίσως ως «Banque d’ Orient». Η τράπεζα αυτή στη συνέχεια αναπτύσσεται σε τρεις κυρίως περιοχές. Την Θεσσαλονίκη, την Σμύρνη και την Αλεξάνδρεια. Το 1932 η «Τράπεζα της Ανατολής» εξαγοράζεται και συγχωνεύεται με την μητρική της Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.

Κατά τον ισχύοντα νόμο επιβάλλεται να διενεργηθεί εκκαθάριση. Τρεις εκκαθαριστές αναλαμβάνουν την υπόθεση κατόπιν αποφάσεως της Γενικής Συνελεύσεως της «Τράπεζας της Ανατολής». Η εκκαθάριση δεν ολοκληρώνεται ποτέ. Κατά τους ισχύοντες νόμους και κατόπιν παρελεύσεως πολλών ετών, η Εθνικής Τράπεζα ισχυρίζεται πώς η αξία των μετοχών της Τράπεζας της Ανατολής έχει εκμηδενιστεί. Πιθανώς να έχει και δίκιο ως προς τις μετοχές αν και εφόσον αυτές ήταν σε δραχμές, βοηθούσης και της τότε πτωχεύσεως του ελληνικού κράτους.

Όμως οι μετοχές αυτές στις οποίες αναφερόμεθα ήταν σε… χρυσό. Η αναφορά είναι σαφής και εγγυητής κάθε τέτοιας μετοχής ήταν και… είναι η Τράπεζα Γαλλίας.


Οι πρόσφυγες από την Ιωνία, την Καππαδοκία, τον Καύκασο, οι οποίοι κάποια στιγμή ζήτησαν την ρευστοποίησης των μετοχών που κατείχαν άκουσαν τους τραπεζικούς υπαλλήλους, ιδιαίτερα μετά το 1940 να τους απαντούν πώς τα αξιόγραφα τους δεν είχαν καμία πλέον αξία. Το θέμα ξεχάστηκε. Κάποιες γιαγιάδες και κάποιοι παππούδες από την Μικρά Ασία είχαν φυλάξει μερικές από αυτές τις μετοχές στα σεντούκια. Κάποιοι άλλοι σε θυρίδες έως ότου, σαράντα από αυτές εμφανίστηκαν ξαφνικά. Κάτοχος η οικογένεια από την Πάτρα του Αρτέμη Σώρρα.


 
Τι πιο φυσικό κατόπιν αυτής της αποκάλυψης από το να αποταθεί η οικογένεια Σώρρα στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος. Με τη σειρά της η Τράπεζα πληροφορεί επισήμως τους κληρονόμους τον Σεπτέμβριο του 2010 και κατόπιν τον Φεβρουάριο του 2011 πώς στη βάση του νόμου 18/1944 η αξία των μετοχών έχει εκμηδενιστεί.

Ουδεμία μνεία γίνεται από το νομικό τμήμα της Εθνικής Τράπεζας για το γεγονός ότι η αξία των μετοχών είναι σε χρυσό (ο 18/1944 είναι ο πρώτος νομισματικός νόμος μετά την απελευθέρωση από τους Γερμανούς. Την ευθύνη της διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδα κατά την περίοδο της Κατοχής είχε αναλάβει η «Deutsche Bank»).


Η οικογένεια Σώρρα δεν το βάζει κάτω. Έρχεται σε επαφή με ειδικούς επί τραπεζικών θεμάτων και νομικούς και οικονομικούς παράγοντες. Ήταν φυσικό κάποια στιγμή να γίνει και η αποτίμηση της τρέχουσας αξίας των 40 μετοχών.
Η μεγάλη έκπληξη


Ο κ. Θεόδωρος Καρυώτης είναι καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Maryland στις ΗΠΑ και διδάσκει Μακροοικονομία, διεθνείς οικονομικές σχέσεις αλλά και μικροοικονομικά. Ανέλαβε να προχωρήσει στην αποτίμηση των μετοχών. Το πόρισμα του είναι κόλαφος. Κάθε μετοχή σε χρυσό της «Τράπεζας της Ανατολής» αποτιμάται σήμερα στα 670 δισ. ευρώ εκάστη. Τουτέστιν μία φορά και μισή τους σημερινού χρέους της Ελλάδας το οποίο ανέρχεται στα 450 δις ευρώ κατά προσέγγιση. Η συνολική αξία των 40 μετοχών πλησιάζει τα 30 τρισ..


Χωρίς καπνό δεν υπάρχει φωτιά


Τον Απρίλιο του 2010 οι δικαιούχοι είχαν έλθει σε επαφή με την Τράπεζα της Ελλάδος. Ο Διοικητής της κ. Προβόπουλος είναι απόλυτα ενήμερος γι’ αυτό. Μετά από συζητήσεις η Κεντρική Τράπεζα πρότεινε συμβιβασμό (συμφωνία) ύψους 1,5 δισ. ευρώ για 10 μετοχές της «Τράπεζας της Ανατολής».


Οι δικαιούχοι αιφνιδιάστηκαν όταν άκουσαν τους νομικούς συμβούλους να προτείνουν μία «παράξενη διαδρομή» ώστε να καταβληθεί το 1,5 δισ. μέσω μία βρετανικής εταιρείας. Είχε πλέον καταστεί σαφές πώς οι δύο τράπεζες, η Κεντρική και η Εθνικής ήθελαν πάση θυσία να αποφύγουν την ευθεία εμπλοκή τους σε μία τραπεζική πράξη ώστε να μην υφίσταται κίνδυνος να εκτεθούν απέναντι σε άλλους ενδιαφερόμενους για την ίδια υπόθεση.

Οι δικαιούχοι αρνήθηκαν να υιοθετήσουν αυτήν την «παράξενη διαδρομή». Στράφηκαν αλλού και ίδρυσαν μία μη κερδοσκοπική εταιρεία, την «END», με έδρα την Ελλάδα στην οποία πρόεδρος είναι ο γνωστός καρδιολόγος στη Νέα Υόρκη Εμμανουήλ Λαμπράκης και αντιπρόεδρος ο καθηγητής Θεόδωρος Καρυώτης.


Η οικογένεια Σώρρα προχωρεί και σε ένα ακόμη βήμα. Δωρίζει 4 μετοχές στην «END» και καταθέτει την δήλωση φόρου δωρεάς στην Γ’ Δ.Ο.Υ. Πατρών. Ο στόχος είναι σαφής. Το ελληνικό κράτος υποχρεούται να εκδώσει διπλότυπο είσπραξης του ανάλογου φόρου δωρεάς που για τις Μ.Κ.Ο. είναι της τάξης του 0,5% και να εισπράξει φόρο της τάξης των 13,5 δισ.. Η Εφορία παραπέμπει το θέμα στο υπ. Οικονομικών.


Τα χρήματα αυτά επαρκούν για τον μηδενισμό του δημοσίου και του ιδιωτικού χρέους


Το σκεπτικό των μελών της «END» αλλά και της οικογενείας Σώρρα είναι ξεκάθαρο. Η αξία των 4 μετοχών επαρκεί για την αποπληρωμή του ελληνικού χρέους αλλά και του σωρευμένου χρέους σε τράπεζες των ελλήνων πολιτών αλλά και για την ύπαρξη ενός μεγάλου αποθεματικού για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας.


Είναι προφανές πώς το τραπεζικό σύστημα της χώρας αλλά και το ευρωπαϊκό στο σύνολο του δεν είναι σε θέση να αποπληρώσει στο σύνολο του αυτό το ποσό που συνεπάγεται η αξία των μετοχών. Τι μένει λοιπόν; Ο συμβιβασμός ή αλλιώς μία συμφωνία ή πιο απλά μία συμπεφωνημένη από όλα τα μέρη Σεισάχθεια (παραγραφή του χρέους).


Ο κ. Γ. Παπανδρέου, ο κ. Αντ. Σαμαράς, ο κ. Ευ. Βενιζέλος και ο κ. Γ. Προβόπουλος είναι πλήρως ενημερωμένοι. Ωστόσο δεν έχει ανιχνευθεί καμία ακόμη αντίδραση τους.
 http://filosofia-erevna.blogspot.grσχόλιο:  Γιατί ο Θεός Ξεχνάει... αλλά δεν αλησμονάει............. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου