Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Το καινούργιο "γκανιάν" των Αμερικανών στην Ελλάδα....


Αλέξης Τσίπρας: Ανοίγει το χαρτάκι σιγά σιγά που του έχουν δώσει οι Αμερικάνοι και λέει:





«Μνημόνιο ή ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει άλλος δρόμος»
Μαρτυρίες από Αμερικάνικη πρεσβεία θέλουν τον Τσίπρα να μπαινοβγαίνει σε αυτή όλο και πιο συχνά.
Ετοιμάζεται και λέει απλά ότι θέλει να ακούσει ο Ελληνικός λαός εξυπηρετώντας αποκλειστικά τα συμφέροντα των Αμερικάνων.
Έτσι μιλώντας στη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΝ.....



εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και χαρακτήρισε την κυβέρνηση «απομονωμένη, εξαρτημένη και τρομαγμένη».
Και συνέχισε ως νέος βαρόνος Μινχάουζεν...
.... οι κυβερνητικοί εταίροι «διάλεξαν να συμπαραταχθούν με τη γερμανική κυβέρνηση και την κ.Μέρκελ που έχει μια στρατηγική αδιέξοδη για την Ευρώπη και καταστροφική για την Ελλάδα», για να συμπληρώσει λέγοντας ότι «η συγκυβέρνηση έχει απαξιωθεί πολιτικά και ηθικά».
Σύμφωνα με τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, «είναι πατριωτικό και δημοκρατικό καθήκον όλων μας να μην ψηφιστούν αυτά τα μέτρα».
Ο κ. Τσίπρας εξάλλου παρουσίασε το μοντέλο της κυβερνητικής διακήρυξης του ενιαίου κόμματος που σχεδιάζεται.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ δεν είναι μια απρόσωπη ηγεσία, κάποια γραφειοκρατικά κλιμάκια [...]. Θα είμαστε ένα αριστερό, δημοκρατικό, ριζοσπαστικό και πλουραλιστικό κόμμα [...]. Θα είμαστε η παράταξη που έχει όραμα τον σοσιαλισμό με δημοκρατία και ελευθερία», υποστήριξε.
Παρουσιάζοντας τις βασικές αρχές του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Το πρόγραμμα που παρουσιάσαμε στη ΔΕΘ και συνοψίζεται στο τρίπτυχο: ακύρωση, αναδιαπραγμάτευση, ανασυγκρότηση.

-Ακύρωση του Μνημονίου.

-Aναδιαπραγμάτευση της δανειακής σύμβασης, με αντικείμενο το μορατόριουμ στην πληρωμή των τόκων του εξωτερικού χρέους για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, τη διαγραφή σημαντικού μέρους της ονομαστικής αξίας του δημόσιου χρέους και την αποπληρωμή του υπόλοιπου με «ρήτρα ανάπτυξης».

-Ανασυγκρότηση της χώρας, σε αναπτυξιακή και παραγωγική κατεύθυνση.

«Η αλληλεγγύη των λαών, το ισχυρότερο όπλο»

Στο μεταξύ, την αμέριστη συμπαράσταση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στο πλήρωμα του ιστιοφόρου «Εστέλ», το οποίο μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στο λιμάνι της Γάζας και αναχαιτίστηκε σήμερα από το ισραηλινό ναυτικό, εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας.
«Αισθανόμαστε περήφανοι που σε αυτήν την αποστολή ανθρωπιστικής αλληλεγγύης συμμετέχουν δυο μέλη της Κοινοβουλευτική μας Ομάδας».
«Δυο γνήσιοι εκπρόσωποι ενός λαού που δοκιμάζεται και αγωνίζεται για αξιοπρέπεια και δημοκρατία 2,5 χρόνια τώρα και οι οποίοι κομίζουν μήνυμα αλληλεγγύης σε ένα λαό που χρόνια τώρα δοκιμάζεται και περήφανα αγωνίζεται για ζωή και ελευθερία. Και αυτό είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό συμβολικό μήνυμα», ανέφερε.
Ας γνωρίζουν οι εχθροί της ειρήνης και της συνεργασίας των λαών ότι πιο ισχυρό όπλο απ΄ όλα τα οπλικά συστήματα είναι το όπλο της αλληλεγγύης των λαών, τόνισε ο κ. Τσίπρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου