Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012

Αυτός εδώ ο καργιόλης...


Αυτή η λούγκρα, αυτός ο ξεφτιλισμένος, αυτή η ξετσίπωτη πουστάρα που βλέπετε (αριστερά της φωτό) είναι ο ...καλλιτεχνικός "δημιουργός" του εμετικού εκτρώματος Corpus Cristi. 
Πρόκειται για τον Εβραϊκής καταγωγής (σιγά που δεν θα ήταν σαπούνι, αφού τα σαπούνια λυσσάνε ως γνωστόν με το Χριστιανισμό) Αμερικανό Τerrence ΜcΝally!!

"In 1998, the Catholic League for Religious and Civil Rights protested the play "Corpus Christi" by homosexual Jewish playwrite Terrence McNally", διαβάζουμε στο google μόλις γκουγκλάρουμε το όνομά του....

Επειδή όλοι αυτοί δηλαδή είναι ξεφωνισμένες κομπλεξικές πουστάρες, προσπαθούν να τους κάνουν όλους σαν τα μούτρα τους, ακόμα και τα ιερά πρόσωπα θρησκειών.. Βέβαια στην Αμερική, την χώρα της Ελευθερίας, ο δημιουργός της σατιρικής ταινίας του Μωάμεθ που μάλιστα τον έδειχνε ως γυναικά και όχι ως πισωγλέντη, (φανταστείτε τι θα είχε γίνει άμα τον έδειχνε και λούγκρα) συνελήφθη και είναι τώρα στο μπαλαούρο.... και εδώ στο Ελλάντα, τολμάνε να μιλάνε όλα τα θολοπροοδευτικά σουργελολουγκράκια για επιστροφή στο μεσαίωνα και για χούντα που απαγορεύει την ελευθερία της τέχνης και της έκφρασης, επειδή δεν ανεχόμαστε πουστάρες να προσβάλλουν τα ιερά μας πιστεύω....

Καταλάβατε τώρα με τι έχουμε να κάνουμε;

ygro-pyr
 
 http://gianniotis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου