Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012

Ποιά ζώα σε ψήφισαν ήθελα να'ξερα....

"Καταργείστε την....έξοδο του Μεσολογγίου"


Νέα επίθεση κατά του ελληνισμού εξαπέλυσε η γνωστή “φιλέλλην” ακαδημαϊκός και βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση η οποία σύμφωνα με την εφημερίδα το ΒΗΜΑ (http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=481692) ζητά την κατάργηση της αναπαράστασης της εξόδου του Μεσολογγίου, της  ανατίναξης της Αρμάτας στις Σπέτσες  την αναπαράσταση στο Κούγκι και τις εκδηλώσεις για το Λάβαρο της Αγίας Λαύρας.Η μεγάλη "ελληνίδα" ακαδημαϊκός του περίφημου "συνωστισμού" της Σμύρνης, χαρακτηρίζει όλες αυτές τις αναπαραστάσεις, περιλαμβανομένης και της αναπαράστασης της εισόδου των ελληνικών στρατευμάτων στη Θεσσαλονίκη θέση στην οποία συμφωνεί και ο Δήμαρχος της πόλης Γ. Μπουτάρης  ως... "εθνικιστικά κιτς".

Όπως δηλώνει η ίδια όλες αυτές οι εκδηλώσεις δεν προσφέρουν τίποτα αναπαράγουν την εθνικιστική έξαρση, επαναλαμβάνονται συνεχώς και δεν γίνεται κανένας ιστορικός στοχασμός. Τελικά η ψήφος είναι σαν την τράπεζα ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετά την απομάκρυνση από το ταμείο.

Είναι δε σίγουρο ότι οι κάτοικοι του Μεσολογγίου, των Καλαβρύτων, του Σουλίου και των Σπετσών θα "τιμήσουν" με ιδιαίτερη θέρμη τις θέσεις της βουλευτού και το κόμμα στο οποίο ανήκει στις επόμενες εκλογές.

Δήμαρχος Μεσολογγίου: "Ντροπή σας κα Ρεπούση, μαζέψτε την !"

«Γιατί κα Ρεπούση να μην καταργηθεί και η Ελλάδα ως ιδιαίτερη εθνική οντότητα, καθώς και ότι την "αναπαριστά" ως ζώσα παράδοση και ιστορικό δρώμενο, αφού όλα κατ' εσάς είναι "εθνικιστικά κιτς" που αναπαράγουν την "εθνικιστική έξαρση"» διερωτάται στην απάντησή του ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Παναγιώτης Κατσούλης και κάλεσε τον πρόεδρο της ΔΗΜ.ΑΡ., Φώτη Κουβέλη «να μαζέψει» τη βουλευτή του κόμματός του.Ο δήμαρχος αντέδρασε έντονα μόλις είδε τις δηλώσεις της Μαρίας Ρεπούση σύμφωνα με τις οποίες αναπαραστάσεις όπως αυτή της Εξόδου του Μεσολογγίου αποτελούν «εθνικιστικά κιτς».

«Έχετε επιλέξει να βρίσκεστε στην επικαιρότητα μέσω προκλητικών και ανιστόρητων δηλώσεων, όπως η χθεσινή σας “Να καταργηθεί η Έξοδος του Μεσολογγίου ως αναπαράσταση. Θα μπορούσατε κα Ρεπούση - βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου και της ΔΗΜΑΡ σήμερα να συγκεκριμενοποιήσετε την “επαναστατική” σας πρόταση;», σημείωσε ο δήμαρχος. Και τόνισε: «Τι προτείνετε δηλαδή σε μας, τους "αδαείς εθνικιστές", να καταργηθεί, έτσι ώστε να μην δημιουργείται εθνικιστική έξαρση;.

Ο εορτασμός της αυτοθέλητης θυσίας χιλιάδων ελλήνων και φιλελλήνων, για τα ιδανικά της ελευθερίας, της εθνικής ανεξαρτησίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης;

Ο εορτασμός ενός γεγονότος παγκόσμιας εμβέλειας, το οποίο διέγειρε τους λαούς της Ευρώπης και ακύρωσε τα σχέδια της τότε "Ιεράς Συμμαχίας" για τη διάσωση, μέσω του διαμελισμού, της Οθωμανικής αυτοκρατορίας;».

Ο δήμαρχος κατέληξε μάλιστα λέγοντας ότι: «Ντροπή σας κ. Ρεπούση. Γνωρίζοντας τις απόψεις σας για τα εθνικά ζητήματα, καθώς και την ιδιαίτερη ευαισθησία σας για τον τόπο μας και το μεγαλείο της ηρωικής Εξόδου των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΩΝ, μαζέψτε την».
απόΑΙΣΧΟΣ  ΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 Αυτά η κ. Ρεπούση να πάει να τα πεί και στη Σαμαρίνα, που κάθε χρόνο ξαναστέλνει τα παιδιά της στο Μεσολόγγι, όπως και τότε

 Σας αρέσει δεν σας αρέσει, εδώ το λένε Ελλάδα και δεν έχουμε σκοπό  να το αλλάξουμε... όσοι δεν γουστάρετε, τα σκουτιά σας και δρόμο...
Εμείς θα συνεχίσουμε ΑΔΕΡΦΩΜΕΝΟΙ να χορεύουμε


1 σχόλιο:

  1. Αγαπητέ Θησέα! Δεν την ψήφισαν ζώα διότι είναι γνωστόν ότι τα ζώα δεν ψηφίζουν. Ψηφίζουν όμως οι μαλάκες!!!! Άρα την εν λόγω πατσαβούρα μαλάκες την ψήφισαν!!! Στους 100,000 Πειραιώτες ε! δεν θα βρεθούν και 1500 μαλάκες;;;;; Οπότε......!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή