Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Κάτι σοβαρό συμβαίνει ? Πανικός σε πλοίο της γραμμής από "ΣΤΑΘΕΡΟ" αντικείμενο μέσα στην θάλασσα


Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2012 (Σχόλιο attikanea: Η ημερομηνία, επισημαίνεται, γιατί καταδεικνύει τη σοβαρότητα του θέματος, για όσα ακολούθησαν)

 Πανικός επικράτησε σε πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο από Ηράκλειο προς Πειραιά όταν κοντά στο νησί της Μήλου στην πορεία του επάνω βρέθηκε ένα "σταθερό" αντικείμενο και το πλοίο αναγκάστηκε να κάνει ελιγμό με αποτέλεσμα να μπατάρει προς την αριστερή πλευρά και να προκληθεί ένταση μεταξύ των επιβατών.
 Πολλοί ήταν οι επιβάτες που ειδοποίησαν τους οικείους τους μέσο κινητών τηλεφώνων ότι κάτι περίεργο συμβαίνει στο καράβι και....
έχει πάρει κλίση. Το λιμεναρχείο επικοινώνησε με το πλοίο όπου και του ανέφεραν ότι κάποιο "σταθερό" αντικείμενο βρισκόταν στην ρώτα του και αναγκάστηκε να κάνει ελιγμό ! 
 Στην ναυτική ορολογία "σταθερό" αντικείμενο θεωρείτε κάποιο νησί η ξέρα, στην Ελλάδα όμως όλα αυτά είναι χαρτογραφημένα και θα ήταν παράτολμο να πούμε πως το εν λόγο καράβι είχε λάθος πορεία. Αν πάρουμε ως δεδομένο ότι η πορεία του πλοίου που το δρομολόγιο αυτό είναι ρουτίνα ήταν σωστή τι θα μπορούσε να είναι το "σταθερό" αντικείμενο ? 
 Η σιγή από την πλευρά του Καπετάνιου και του Λιμεναρχείου ίσος κρύβει κάτι αλλά ίσος κιόλας ήταν ένα τυχαίο γεγονός που έβγαλε το πλοίο εκτός πορείας και απλά την διόρθωσε. Το σημείο όμως κοντά στην Μήλο φέρνει στο μυαλό μας ένα θέμα που αναρτήσαμε σχετικά πρόσφατα και μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ και τα δύο έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό μαντέψτε .....τι είναι ?  
 Δείτε τον σεισμογράφο της Μήλου στις 25.08.2012 στις "00.45" δηλαδή στις "03.45" τα ξημερώματα της 25ης Αυγούστου ώρα Ελλάδας,  να απεικονίζει ένα σχετικά μεγάλο σεισμικό γεγονός που δεν έχει αποτυπωθεί πουθενά !         

 Αλλά και τον πίνακα του διεθνούς φήμης Ουγκρικού Ινστιτούτου Καταστροφών "RSOE EDIS" να έχει σημειώσει την 26η Αυγούστου ηφαιστειακή δραστηριότητα στο ηφαίστειο της Σαντορίνης που δεν απέχει και πολύ από το σημείο του "σταθερού" αντικειμένου. 

 Εν αναμονή επίσημης ανακοίνωσης, τα συμπεράσματα δικά σας ................! 

http://attikanea.blogspot.gr


Μακάρι να είναι το ηφαίστειο, ένα φυσικό φιανόμενο , γιατί αν είναι ανθρώπινο χέρι δεν θέλω ούτε να το σκεύτομαι τι μπορεί να είναι.....και ο νοών ..νοήτω


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου