Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Μήπως η Συρία, η Ιορδανία και το Ισραήλ ξαναπέσουν στον Τουρκικό έλεγχο;


 



Το πέρασμα από την Τουρκική Βουλή ενός νόμου που εξουσιοδοτεί την κυβέρνηση για πόλεμο εναντίον της Συρίας μπορεί να είναι μέρος ενός μυστικού σχεδίου να αποκαταστήσει την ειρήνη στην Μέση Ανατολή τοποθετώντας την Τουρκία επικεφαλής της περιοχής. Αυτό θα σήμαινε να τοποθετηθούν η Συρία, ο Λίβανος, η Ιορδανία, το Ισραήλ και ίσως και το Ιράκ κάτω από την Τουρκική διοίκηση σαν μέρος μιας χαλαρής συνομοσπονδίας χωρών που έχουν για χιλιάδες χρόνια την ίδια πολιτισμική παράδοση.Μόνο το Εωσφορικό κράτος του Ισραήλ έχει την στρατιωτική δύναμη να σταματήσει την Τουρκία. Μια όμως και χάνει γρήγορα την οικονομική και ηθική συμπαράσταση των Εβραίων, μάλλον θα συμφωνούσε να μπει σε μια χαλαρή συνομοσπονδία παρά να χάσει όλη την στρατιωτική και οικονομική υποστήριξη έξω από την περιοχή.
{Άρθρο τού Benjamin Fulford (born 1961) με σημειώσεις του Ίωνα Μάγγου, is a journalist, author, and activist against the totalitarian New World Order, gathering support from a very unlikely place: various secret societies, mainly in Asia. He is a friend and supporter of free energy advancement.}
Αυτό θα σήμαινε ότι το σχέδιο των Ρότσιλντ θα αποτύχαινε, και ο πολιτικός χάρτης της Μέσης Ανατολής θα επέστρεφε σε κάτι παρόμοιο που ίσχυε πριν αναλάβουν (οι Ρότσιλντ) το Federal Reserve Board, ξεκινήσουν τον Α Παγκόσμιο Πόλεμο και να πετύχουν την υπογραφή της δηλώσεως Μπάλφουρ.
Στις ΗΠΑ εν τω μεταξύ, πηγές του Πενταγώνου και των υπηρεσιών του λένε ότι οι σημαντικοί ηγέτες των Σαββατιστών (οπαδοί του Sabbatai Zevi) δηλαδή η διεθνής συμμορία των Χάζαρων, συλλαμβάνονται και αποκόβονται από την επικοινωνία με τον έξω κόσμο. Επίσης την τελευταία εβδομάδα δύο πολύ υψηλού επιπέδου προσπάθειες να απελευθερωθούν γιγαντιαία κεφάλαια σε δολάρια και σε γιέν ανιχνεύτηκαν και τις σταμάτησαν άγνωστοι που δρούσαν ώστε να μην πέσουν στα χέρια της Νέας Τάξεως Πραγμάτων.
Γενικά πάντως, πολύ έντονο μυστικό αλισβερίσι συνεχίζεται στον κόσμο, ενώ η προσπάθεια δημιουργίας μιας παγκόσμιας υπερκυβερνήσεως καταρρέει …..
 

Σημείωση: Εάν δεν είναι κανείς κοντόφθαλμος μπορεί να δει πίσω από την επίσκεψη της Μέρκελ την Τρίτη 9 Οκτωβριου 2012 και του Νταβούτογλου την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012 στην Αθήνα, ότι και οι δύο επισκέψεις δεν έχουν να κάνουν με όσα νομίζει ο κόσμος η γράφουν στο φατσοβιβλίο. Ο λόγος είναι βαθύτερος. Η Ελλάδα σαν μέλος του ΝΑΤΟ θα πρέπει να υποστηρίξει την Τουρκία στην επίθεση κατά της Συρίας. Δεν σας κάνει εντύπωση η «γενναιοδωρία» του Leon Panneta (υπουργός αμύνης των ΗΠΑ) με τον χείμαρρο των δωρεάν όπλων προς την Ελλάδα! Ειδικά τα μαχητικά αεροσκάφη F-15C/D που «χαρακτηρίζεται από τους αξιωματικούς του ΓΕΑ ως «μαχητικό Ανατολικής Μεσογείου», λόγω της μεγάλης ακτίνας δράσης που έχει και της δυνατότητας να μένει πολλές ώρες σε περιπολία στην αχανή Α.Μεσόγειο, χωρίς ανάγκη ανεφοδιασμού». Τι κάνει νιάου – νιάου στα κεραμύδια;
Δεν θα πω τίποτα στα … Τούρκικα μιας και έγινε δημοφιλής γλώσσα στην Ελλάδα καθώς χιλιάδες συμπατριώτες μας σπεύδουν να τα μάθουν. Ανιστόρητοι βλάκες … Είναι γνωστό πως όταν οι Ρωμαίοι πολίτες πρωτάκουσαν στην Ρώμη Έλληνες ρήτορες, συνέρρεαν να θαυμάσουν, ακόμη και όσοι δεν γνώριζαν Ελληνικά, τους ανθρώπους που «ελάλουν ώς αηδόνες». Δυστυχώς κάπου στην πορεία της Ελληνικής φυλής, η μουσικότητα αυτή (την οποία οι Ιταλοί κατάφεραν και κράτησαν) χάθηκε, προφανώς στα μαύρα χρόνια της Τουρκοκρατίας και πιο πριν στα εξ ίσου μαύρα χρόνια της βυζαντινοκρατίας.

 

Να τονίσω εδώ ότι οι άνθρωποι της επαρχίας, του οποίους συχνά κοροϊδεύουμε για την προφορά τους, είναι πιο κοντά στην Αρχαιοελληνική προφορά από ό,τι οι άνθρωποι της πόλεως. Η Ελληνική γλώσσα επιβλήθηκε αβίαστα (στους Λατίνους) χάρη στην μουσικότητά της. ( Δώσε μια ματιά Η Γλώσσα Των Ηλυσίων Πεδίων) Αυτά λεν οι «ξένοι βάρβαροι» για την ποιητική, μουσική και ουράνια ομορφιά της Ελληνικής γλώσσας. Τι κάνουν οι Έλληνες; Εκφυλίζονται και μετεξελίσσονται σε πιθηκοειδή, μέσα από την εκκλησία, την πολιτική, το ποδόσφαιρο, την τηλεόραση κλπ κλπ ( Ο Σουλεϊμάν, το χαρέμι και η ηλιθιοποίηση των νεο-Ελλήνων ) μαθαίνοντας και εντρυφώντας την Μογγολοτούρκικόπακιστανική ! και μάλιστα με νόμο του κράτους (ΦΕΚ η Τουρκική Γλώσσα, είναι υποχρεωτική για τους Ελληνες) …και δεν θα μιλήσω καν για τα εκτρωματικά γκρίκλς ούτε για τα αίσχη των εκπαιδευτικών βιβλίων !!! Ο νεοέλληνας είναι άξιος της μοίρας του που δεν είναι καθόλου, μα καθόλου καλή !
…και κλείνω με τον Ηρόδοτο. Όσοι δεν καταλαβαίνετε, εκτός από τον Γούγλη υπάρχουν και λεξικά της γλώσσας μας ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ με εκατομμύρια λέξεις και λήμματα, γλώσσα θεών, και η μόνη γλώσσα στον πλανήτη που γεννά λέξεις
Ο Λόγος των Ελλήνων είναι ολογραμμικός: Στο ελάχιστο περιέχεται το μέγιστο και αντιστρόφως.
Το μέν δείσαι Λακεδαιμονίους…
ούτε χρυσός γης εστι ουδαμόθι τοσούτος
ούτε χώρη κάλλεει και αρετή μέγα υπερφέρουσα
τα ημείς δεξάμενοι
εθέλοιμεν άν μηδίσαντες
καταδουλώσαι την Ελλάδα. …
αύτις δε το Ελληνικόν
εόν όμαιμον τε και ομόγλωσσον,
και Θεών ιδρύματα κοινά και θυσίαι
ήθεά τε ομότροπα,
των προδότας γενέσθαι Αθηναίους ουκ αν ευ έχοι. …έστ’άν και εις περιή Αθηναίων
μηδαμά ομολογήσοντας ημέας Ξέρξη”.
Μήπως η Συρία, η Ιορδανία και το Ισραήλ ξαναπέσουν στον Τουρκικό έλεγχο; | Ο Κλοιός
 

  ΠΗΓΗ

 anekshghtakaiapokryfa.blogspot.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου