Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Χρησαυγήτες - ρουφιάνοι - Κυπατζήδες και άλλα φρούτα...

ΕΣΥ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΤΗΣ ΓΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ;


ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕ, ΑΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΤΕ; ΑΡΑ ΟΥΤΕ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΑΣ, Η ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΥΜΦΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΕΞΙΚΑΝΗ!

ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΑΝΙΑΣ/ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ.
 Εικόνα

ΦΑΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΓΑΔΑ ΤΑ ΚΕΡΑΣΜΕΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΧΩΝΕΨΕΙΣ ΚΑΛΑ, ΠΛΥΣΟΥ, ΞΥΡΙΣΟΥ, ΑΡΩΜΑΤΙΣΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΜΙΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΟΦΟΚΛΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.(!?!?!) ΤΡΑΒΑ ΡΕ ΑΝ ΣΟΥ ΒΑΣΤΑΕΙ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΡΟ-ΧΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΟΥ... ΠΑΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ ΧΙΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ... ΚΛΕΙΣ'ΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΠΟΥ ΣΤΗΣΑΤΕ ΣΤΟ ΕΞΤΡΑ 3 ΓΙΑ  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ. ΚΛΕΙΣ'ΤΟ! ΒΡΩΜΑΕΙ ΣΚΑΤΑ.

ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΤΟΥΡΑΝΙΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ LAZIALI; ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΑΓΑΤΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ; ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΣΣΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΑΖΙ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ! ΠΡΩΤΑ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΣΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕ;

ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΣΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕ; ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, Ο ΠΡΩΤΟΣ ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΩΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ...ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΛΕΙΩΔΗ ΦΑΤΑΟΥΛΑ, ΕΙΣΑΓΩΓΕΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ( !?!?!) ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΝΑΖΙ ΦΙΛΑΡΓΥΡΗ ΚΟΥΡΑΔΑ! ΦΙΛΟΧΡΗΜΑΤΟΙ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΣΣΕΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΣΟΛΙΝΙ...ΟΞΩ!


 






 




Ντοκιμαντέρ για την Χρυσή Αυγή " τινάζει στον αέρα" την Ελληνική Αστυνομία!

Ένα ντοκιμαντέρ του Guardian σε συνεργασία με τον Άρη Χατζηστεφάνου για τη Χρυσή Αυγή έρχεται να ταράξει τα νερά και αποκαλύπτει πως κυβερνήσεις ετών της επέτρεψαν να παρεισφρήσει στην Ελληνική Αστυνομία.



Υπάρχει δήλωση «βόμβα» ανώτατου αξιωματικού της Ελληνικής Αστυνομίας, που μίλησε υπό το καθεστώς της ανωνυμίας, πως το κράτος ήταν απόλυτα ενήμερο και γνώριζε εδώ και χρόνια για τις δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής!


Η ΕΥΠ και άλλες υπηρεσίες ασφαλείας τους παρακολουθούσαν στενά, λέει και κατηγορεί τους επικεφαλής της Αστυνομίας πως είχαν την ευκαιρία να απομονώσουν και να απομακρύνουν τους «φύλακες του φασισμού» από το Σώμα, αλλά αποφάσισαν να μην το κάνουν. 

Το κράτος ήθελε να κρατήσει τα φασιστικά στοιχεία σε εφεδρεία και να τα χρησιμοποιήσει για τους δικούς του σκοπούς, λέει ο αξιωματικός. Και προσθέτει την εκτίμησή του πως τα μέλη της Χρυσής Αυγής μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν κατά της Αριστεράς, που καλούσε τον κόσμο σε μαζικές διαδηλώσεις κατά των μέτρων λιτότητας. 

Ίσως οι νεοφασιστικές ομάδες να έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί ως προβοκάτορες για να προκαλέσουν επεισόδια ανάμεσα στην αστυνομία και διαδηλωτές ή ακόμη και ανάμεσα στους ίδιους τους διαδηλωτές.

Ο ίδιος αξιωματικός κατηγορεί τις κυβερνήσεις πως εγκατέλειψαν τους αστυνομικούς, δημιουργώντας έτσι τις κατάλληλες συνθήκες για τη Χρυσή Αυγή να παρεισφρήσει.

Ο Guardian ζήτησε σχόλιο από τον εκπρόσωπο της Αστυνομίας, Χρήστο Μανούρα, ο οποίος αρνήθηκε την ύπαρξη «φυλάκων του φασισμού» στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας, λέγοντας πως «καμία παράνομη συμπεριφορά δε θα γινόταν ανεκτή». 

Στο ντοκιμαντέρ του Guardian μιλά επίσης ένας ομοφυλόφιλος άνδρας.

Με τα χαρακτηριστικά του καλυμμένα, καταγγέλλει ότι δέχτηκε επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής, ενώ οι αστυνομικοί δεν έκαναν τίποτα για να τον προστατέψουν. 

Γίνεται επίσης αναφορά στον ξυλοδαρμό που υπέστη η Λιάνα Κανέλλη από τον Ηλία Κασιδιάρη σε τηλεοπτική εκπομπή, στη διάρκεια της τελευταίας προεκλογικής περιόδου. Η βουλευτής του ΚΚΕ χαρακτηρίζει τη Χρυσή Αυγή «ιδεολογικό και πολιτικό νταβατζή, που υπηρετεί μια αποστολή, την οποία της ανέθεσε το σύστημα». 

«Οι μετανάστες ήταν απλά τα πρώτα θύματα της Χρυσής Αυγής, που απειλεί επίσης εργάτες και προσπάθησε να διεισδύσει και στα συνδικάτα», πρόσθεσε η Λιανά Κανέλλη. 

«Αν ένας εργοδότης θέλει να σε εκβιάσει, απειλεί να καλέσει τη Χρυσή Αυγή» δηλώνει από την πλευρά του ο Τζαβέντ Ασλαμ, επικεφαλής της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ VIDEO ΤΟΥ GUARDIAN 


 http://www.onalert.gr



Ο Μελιγαλάς και ο «μύθος» του
Τα συνθήματα ένθεν κακείθεν που έγραψαν Ιστορία και οι σύγχρονοι νοσταλγοί του εμφύλιου μίσους
Ο Μελιγαλάς και ο «μύθος» του
Ο Αρης Βελουχιώτης (δεύτερος από αριστερά) ανέλαβε την «εκκαθάριση» της Πελοποννήσου από τα Τάγματα Ασφαλείας πριν από την έλευση της εξόριστης κυβέρνησης



εκτύπωση 
 
«Τιμή στους χίτες και ταγματασφαλίτες» φώναζαν οι χρυσαυγίτες στην εκδήλωση στον Μελιγαλά που έγινε την περασμένη βδομάδα, Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, για να τιμηθούν τα θύματα της Πηγάδας. Κρίμα που έλειπαν οι αριστεριστές για να φωνάξουν κι αυτοί με τη σειρά τους «ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ» και να αναβιώσει το κλίμα της Μεταπολίτευσης. Η υπόθεση Μελιγαλά είναι βαθιά συνυφασμένη με τα πιο βαθιά τραύματα του Εμφυλίου και ταυτόχρονα ιδεολογικοποιημένη για πολιτική χρήση στο έπακρον. Ο ιστορικός Ιάσων Χανδρινός αναφερόμενος στην εποχή των συνθημάτων αφηγείται τα εξής ευτράπελα; «Αρχές της δεκαετίας του '80. Το βάρος του "καυτού" εμφυλιακού παρελθόντος αισθητό και στα φοιτητικά αμφιθέατρα, όπου αντιπαρατίθενται από τη μια η ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος Β' Πανελλαδική ή/και η εξέλιξή τους, οι Αριστερές Συσπειρώσεις και λοιπές εξωκοινοβουλευτικές ομάδες, και από την άλλη η τότε ταχέως αναπτυσσόμενη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ/ΟΝΝΕΔ, με Ρέιντζερς, Κένταυρους και λοιπές "ομάδες κρούσης". Οταν οι πρώτοι έβριζαν τους δεύτερους "ΔΑΠίτες - Χίτες - Ταγματασφαλίτες", οι δεύτεροι, παραδόξως για την κοινή λογική, υιοθετούσαν το σύνθημα αυτό, για να τονίσουν αυτάρεσκα την ταυτότητα της "μαχητικής εθνικοφροσύνης", που οι πρώτοι τους απέδιδαν ως βρισιά και ως μομφή. Δηλαδή τα ΟΝΝΕΔόπουλα φώναζαν "Ζήτωσαν οι Χίτες, οι ταγματασφαλίτες, ζήτω η ΟΝΝΕΔ και οι ΔΑΠίτες", και τα τοιαύτα και έπαιρναν την απάντηση "ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-Μελιγαλάς", σε μια ενδιαφέρουσα "γηπεδική" συνομιλία πάνω στην πρόσφατη (1982) απόφαση του ΠαΣοΚ να αναγνωρίσει επίσημα την ΕΑΜική Εθνική Αντίσταση».
Ο Μελιγαλάς προτού γίνει ιδεολογικός μύθος ένθεν κακείθεν ήταν ένα ιστορικό γεγονός που συνέβη λίγο μετά την αποχώρηση των Γερμανών από την Πελοπόννησο. Οι Γερμανοί έχοντας οργανώσει και ενισχύσει παντοιοτρόπως τα φιλικά τους Τάγματα Ασφαλείας, που έκαναν τις βρώμικες δουλειές εναντίον των ΕΑΜμιτών, φεύγοντας άφησαν στις διοικήσεις τους την ευθύνη των περιοχών με τον φόβο των κομμουνιστών. Από την άλλη μεριά το ΕΑΜ θέλησε να ξεκαθαρίσει την περιοχή πριν από την έλευση της εξόριστης κυβέρνησης. Ο Μελιγαλάς δεν διαλέχτηκε τυχαία για να γίνει θέατρο των εμφυλιοπολεμικών μαχών.
Με 3.000 περίπου κατοίκους ήταν έδρα των ιταλών καραμπινιέρων (1941-1943), αλλά και ενός τμήματος του γερμανικού στρατού (1943-1944). Εκεί είχε την έδρα του ένα από τα πιο ισχυρά τμήματα των Ταγμάτων Ασφαλείας με 1.000 άνδρες στους οποίους είχαν προστεθεί κι άλλοι που ήρθαν, ένοπλοι αλλά και άμαχοι, κυνηγημένοι από την Καλαμάτα και τα γύρω χωριά. Υπολογίζεται ότι την εποχή της μάχης το χωριό είχε 7.000 άτομα. Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Ιστορίας Στρατού (Η απελευθέρωσις της Ελλάδος και τα μετά ταύτην γεγονότα, έκδοση του Στρατού το 1973, που δεν κυκλοφορεί πια) όσο και με τον ιστορικό-δημοσιογράφο της περιοχής Πελοποννήσου Παντελή Μούτουλα (Πελοπόννησος 1940-1945, Βιβλιόραμα) επρόκειτο για μια κανονική μάχη δύο σχετικά ισοδύναμων στρατιωτικών τμημάτων, με παγίδες, επιμέρους επιθέσεις, περικυκλώσεις, νάρκες, διεισδύσεις κτλ. Επειτα από μάχες τριών ημερών (14, 15, 16 Σεπτεμβρίου) οι ΕΑΜμίτες καταλαμβάνουν την πόλη του Μελιγαλά και ακολουθούν οι εκκαθαρίσεις στην αγορά Μπεζεστένι και κατόπιν στην περίφημη «Πηγάδα», η οποία «αποτέλει είδος φρέατος που είχεν ανορυχθεί δια την ύδρευσιν της κωμοπόλεως». Ο αριθμός των θυμάτων ποικίλλει ανάλογα με το ποιος τους μετράει. Το Ιστορικό Τμήμα του Στρατού τους ανεβάζει σε 2.000 άτομα. Ο «Σύλλογος Θυμάτων» τους θέλει λίγο λιγότερους, γύρω στους 1.144 (όλοι ενήλικοι άνδρες και 18 γυναίκες). Το ιατροδικαστικό συνεργείο του Καψάσκη, το 1945, ανακοίνωσε ότι ξέθαψε 708 πτώματα. Στο μνημείο είναι γραμμένα 787 ονόματα από 61 πόλεις και χωριά. Η ΕΑΜική πλευρά μιλάει για πολύ μικρότερους αριθμούς, ο ΕΛΑΣ αναφέρει ότι σκοτώθηκαν 60 αντάρτες και 800 «ράλληδες», ενώ άλλοι υπολογίζουν ότι υπήρξαν 120 σκοτωμένοι στη μάχη και 280-350 εκτελεσμένοι στην Πηγάδα (Σπύρος Ξιάρχος, Η αλήθεια για τον Μελιγαλά, Καλαμάτα, 1982).
Είναι φανερό ότι η σφαγή των αιχμαλώτων είχε ξεφύγει από το πλαίσιο μιας τακτικής, κανονικής μάχης. Τα συσσωρευμένα μίση, οι χρόνιες εμφύλιες διαμάχες και κυρίως ο αγώνας για τη μελλοντική εξουσία φούντωναν τα μίση και όπλιζαν τα χέρια. Οπως παραδέχεται και ο «Ριζοσπάστης», το αγριεμένο πλήθος ήταν εκτός εαυτού και με μαχαίρια και τσεκούρια προσπαθούσε να εκδικηθεί τους συνεργάτες των καταχτητών αλλά, ίσως, και να λύσει προσωπικές διαφορές. (Η αλήθεια για τον Μελιγαλά, «Ριζοσπάστης», 11.9.2005).
Μετά το 1982 η επίσημη κυβέρνηση σταματά να παίρνει μέρος στις ετήσιες εκδηλώσεις για τον Μελιγαλά στο πλαίσιο της εθνικής συμφιλίωσης που διακήρυξε το ΠαΣοΚ. Η διαμάχη γύρω από τον Μελιγαλά ατονεί. Η χώρα εισέρχεται στην Ευρώπη και πλέον υπάρχουν άλλες κοινωνικές, πολιτικές και ιδεολογικές προτεραιότητες. Τα επόμενα χρόνια το μνημόσυνο για τα θύματα του Μελιγαλά διεξάγεται από τον «Σύλλογο θυμάτων», έχει χαρακτήρα οικογενειακό και τοπικό.
Σήμερα αυτοί που θυμούνται τον Μελιγαλά είναι νοσταλγοί του παρελθόντος, άνθρωποι που κρίνουν το σήμερα με ό,τι συνέβη πριν από μισό αιώνα. Τα φρικτά γεγονότα του Μελιγαλά είναι άγνωστα στη νέα γενιά και δεν θα μπορούσε κάποιος να τα εκτιμήσει σφαιρικά αν δεν τα τοποθετήσει στο πλαίσιο ενός σκληρού εμφυλίου πολέμου που έδωσε θύματα και από τις δύο πλευρές. Η Ιστορία δεν ζητεί πια δικαίωση της μιας ή της άλλης πλευράς, αλλά κατανόηση. Τι έγινε και γιατί.


Επιστροφή στο παρελθόν
Από τους ταγματασφαλίτες στους χρυσαυγίτες

Στο εφετινό μνημόσυνο στον Μελιγαλά, παρουσία επτά βουλευτών της Χρυσής Αυγής, τα συνθήματα που ακούστηκαν πήγαιναν 30 χρόνια πίσω: «Τιμή στους χίτες και ταγματασφαλίτες», «Αλήτες - φονιάδες -κομμουνιστές», «Τσεκούρι και φωτιά στα κόκκινα σκυλιά». Ο βουλευτής μάλιστα της Χρυσής Αυγής Η. Παναγιώταρος στην ομιλία του έκανε λόγο για «καινούργιους συμμορίτες, δεξιούς και αριστερούς» και είπε ότι τις επετείους όπως αυτή στον Μελιγαλά η Χρυσή Αυγή θα τις κάνει εθνικές εορτές, εάν ποτέ πάρουν την εξουσία.
Τα παιδιά της Χρυσής Αυγής έχοντας κρύψει το ναζιστικό και φασιστικό τους πιστεύω κάτω από τα μαξιλάρια τους, έχοντας ξεχάσει το πιστεύω στο δωδεκάθεο και τον αστρικό κύκλο, αφού προσηλυτίστηκαν με βιασύνη στην Ορθοδοξία, έπρεπε να εφεύρουν έναν ιδεολογικό στιβαρό πυρήνα. Ετσι αναζήτησαν ρίζες στη χούντα και τα ιδεολογικά της τερτίπια, κορυφαίο εκ των οποίων υπήρξε η Πηγάδα του Μελιγαλά.
Η δικτατορία των συνταγματαρχών είχε αναδείξει την ιστορία του Μελιγαλά ως εμβληματικό σημείο αντιπαράθεσης με τον πάντα ελλοχεύοντα γι' αυτήν «κομμουνιστικό κίνδυνο». Από το 1953 ετελούντο στην περιοχή του Μελιγαλά ετήσιες εκδηλώσεις μνήμης και μισαλλοδοξίας. Η χούντα θα αναβαθμίσει τον εορτασμό. Ο χουντικός υπουργός Αθλητισμού (!) Ασλανίδης θα διαμορφώσει τον χώρο των εκτελέσεων (μάντρες, πάρκινγκ κ.ά.) και θα γιορτάζει πλέον με επισημότητα την επέτειο. Τις εκδηλώσεις θα τιμήσουν διά της παρουσίας τους το 1967 ο Παττακός, το 1968 ο «αντιβασιλέας» Ζωιτάκης, ενώ κατεβαίνουν οργανωμένα στην κάθε επέτειο μαθητές, στρατιώτες και «προσκυνητές» - όπως θα γράψει τοπική εφημερίδα - από άλλους ελλαδικούς τόπους.


  http://www.tovima.gr




Ε δε θα σας την κάνουμε τη χάρη ρε κοπρίτες....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου