Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Λίγο πριν την επέτειο του “ΟΧΙ” ο Μιχαλολιάκος χαιρετά φασιστικά!


Ξεπέρασαν κάθε όριο οι προκλήσεις της Χρυσής Αυγής η οποία πλέον βάλλει κατά του δημοκρατικού πολιτεύματος και δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο. Λίγες ημέρες πριν από την εθνική εορτή για τον εορτασμό του «Όχι»… όχι από τον Μεταξά αλλά από τον ελληνικό λαό. Ο Ν. Μιχαλολιάκος χαιρέτησε ναζιστικά στη νεολαία του κόμματός για να πει στη συνέχεια ότι αυτά τα χέρια μπορεί να χαιρετούν κάπου – κάπου ναζιστικά αλλά είναι καθαρά χέρια, δεν έχουν κλέψει.
Η κίνησή του αυτή προκάλεσε πολιτικό σάλο και όλα τα κόμματα καταδίκασαν το ναζιστικό χαιρετισμό. Η Χρυσή Αυγή απάντησε με το επίσης προκλητικό τρόπο:
«Το εθνικό καθεστώς του Ιωάννου Μεταξά, που είπε ΟΧΙ στους ξένους εισβολείς και τους πολέμησε στην Πίνδο και την Μακεδονία το 1940-41 είχε καθιερώσει επισήμως τον χαιρετισμό με τεταμένη την δεξιά. Έτσι ακριβώς χαιρετούσαν τότε οι Έλληνες πατριώτες που έδωσαν το αίμα τους για την Ελευθερία της Πατρίδας μας».
Εκτός από ηλίθιοι ναζιστές είναι και ανιστόρητοι. Ο Μεταξάς και το καθεστώς του πολέμησε στην Πίνδο, όχι ο άδολος και ακομμάτιστος ελληνικός λαός; Το φασιστικό καθεστώς του καθαρού φασίστα και δικτάτορα Μεταξά αντιστάθηκε στο ναζισμό; Έλεος πια.
Αν ήταν κάποιος ανόητος νοσταλγός του χιτλερικού και μουσολινικού φασισμού θα τον προσπερνούσαμε. Όμως, εδώ μιλάμε για βουλευτές της ελληνικής βουλής και η κατάσταση είναι πλέον πολύ σοβαρή. Δεν έχουμε να κάνουμε με ρατσιστικές επιθέσεις που για άλλους δικαιολογούνται (κακώς) επειδή η Ελλάδα έχει γεμίσει λαθρομετανάστες. Τώρα έχουμε να κάνουμε με επίσημη παραδοχή της Χρυσής Αυγής ότι είναι νοσταλγοί του ναζισμού. Λίγες ημέρες πριν οι εορτασμοί μας θυμίσουν ότι εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες και εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο σκοτώθηκαν κάτω από τη μπότα των ναζιστών, κάποιοι άθλιοι τύπου που νομίζουν ότι είναι συνεχιστές του Χίτλερ, προκαλούν την αθάνατη ελληνική λεβεντιά. Αυτή που έκανε τους Έλληνες να βγουν στα βουνά και να πολεμήσουν τους φασίστες που χαιρετούσαν όπως ο Μιχαλολιάκος.
Η Χρυσή Αυγή διέβη τον Ρουβίκωνα και οδηγεί την Ελλάδα σε εθνικό διχασμό. Όμως, ο ίδιος ο ελληνικός λαός πρέπει να τους καταδικάσει και να τους απομονώσει. Ίσως τότε από την τρύπα του το αυγό του φιδιού να μην ενοχλεί όταν θα χαιρετά ναζιστικά.
Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, σχολιάζοντας τον φασιστικό χαιρετισμό του Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 H Νέα Δημοκρατία
«Στην Ελλάδα είναι γνωστό ότι είσαι ό,τι δηλώσεις. Όμως, πολλές φορές ισχύει η ρήση “οι ανήθικοι μιλούν για ηθική”…
Για μας, την πλειοψηφία των Ελλήνων, που εκτελέστηκαν από τους Ναζί και οι δυο μας παππούδες, και χάσαμε έντεκα συγγενείς σε εθνικούς αγώνες, ο φασιστικός χαιρετισμός δεν είναι μόνο πρόκληση, αλλά και ύβρις.
Λίγες ημέρες πριν γιορτάσουμε την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, η φασιστική τραγωδία της κατοχής της χώρας μας παρουσιάζεται ως φασίζουσα κωμωδία ορισμένων στην Ελλάδα του 2012.
Ο ελληνικός λαός έχει και μνήμη και κρίση».
 http://www.antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου