Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Τα κολόπαιδα της Μαργαρίτας

Οι μπίζνες των αδελφών Παπανδρέου

Σχόλιο attikanea: Μέχρι να φύγει  η  κλίκα των αδελφών Παπανδρέου από την εξουσία, δεν θα έχει μείνει ούτε κολυμβηθρόξυλο..Θα έχουν ξεπουλήσει τα πάντα. Έργο ΠΑΣΟΚ, κι αυτό...

Ο Νίκος Παπανδρέου φέρεται να μπαινοβγαίνει στα γραφεία των υφυπουργών Μανιάτη και Μωραΐτη σαν κυβερνητικός παράγοντας!
Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες της οικογένειας Παπανδρέου και γεγονότα που συνέβησαν την κρίσιμη νύχτα που συζητήθηκε η πιθανότητα διεξαγωγής δημοψηφίσματος συζητιούνται εντονότατα από κομματικά στελέχη και παράγοντες της Ιπποκράτους.

Η επιμονή του κ. Γιώργου Παπανδρέου να παραμείνει στο τιμόνι του ΠΑΣΟΚ κινεί πολλές υποψίες για τους σκοπούς που εξυπηρετεί. Αυτήν την επισήμανση κάνουν στελέχη του Κινήματος, τα οποία έχουν ανοίξει το στόμα τους και λένε διάφορα για τις δραστηριότητες του κ. Αντρίκου Παπανδρέου στην Ελβετία και του Νίκου στις αραβικές χώρες.

Λίγες ημέρες μετά τη δημόσια μομφή του ανεξάρτητου βουλευτή κ. Πάνου Καμμένου εναντίον του κ. Νίκου Παπανδρέου, κορυφαίο στέλεχος που υποστηρίζει ανοικτά πλέον τις νέες τάσεις στο ΠΑΣΟΚ μας πληροφόρησε τα εξής: ..
.«Με τον πρέσβυ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων συναντήθηκε παραπάνω από δύο ώρες, στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετάνια», ο κ. Νίκος Παπανδρέου λίγο καιρό...πριν παραιτηθεί ο Γιώργος από τη θέση του πρωθυπουργού. Υπάρχει σχέδιο εκμετάλλευσης τουριστικών και άλλων ακινήτων μέσω της ΕΤΑ Α.Ε. ενώ σχεδιάζονται επενδύσεις ενεργειακού ενδιαφέροντος».

Κι εμείς ρωτάμε: Ο κ. Νίκος Παπανδρέου είχε θεσμικό ρόλο στη συνάντηση αυτή; Κι αν «ναι» ποιον; Έχει διορισθεί βοηθός του αρμοδίου αντιπροέδρου κ. Θεόδωρου Πάγκαλου και δεν το γνωρίζουμε ή έχει αντικαταστήσει τον κ. Χάρη Παμπούκη ο οποίος είχε αυτές τις αρμοδιότητες επί πρωθυπουργίας Γ.Α.Π.;

Τι θα γίνει την Τετάρτη

Αν δεν πάρουμε απάντηση σήμερα, σίγουρα θα βρεθεί ένας από τους συνεργάτες μας στο ίδιο ξενοδοχείο, τη «Μεγάλη Βρετάνια» την επόμενη Τετάρτη και Πέμπτη, 11 και 12 Ιανουαρίου. Αυτές τις δύο ημέρες θα πραγματοποιηθεί το διήμερο φόρουμ επιχειρηματικότητας και επενδύσεων μεταξύ της Ελλάδας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Κι αυτή η πρωτοβουλία που αποδίδεται στον κ. Νίκο Παπανδρέου, ο οποίος έχει προτείνει ανάλογες δράσεις με το Κατάρ και το Κουβέιτ.

Για τη διοργάνωση αυτού του φόρουμ, λέγεται ότι ο αδελφός του τέως πρωθυπουργού εισβάλλει όποτε κρίνει σκόπιμο στα γραφεία του υπουργού Περιβάλλοντος κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου και των υφυπουργών Περιβάλλοντος κ. Γιάννη Μανιάτη και Ανάπτυξης κ. Θάνου Μωραΐτη. Υποτίθεται ότι ο Νίκος προβαίνει σε αυτές τις ενέργειες για να συντονίσει τη διοργάνωση, για την οποία τυπικά υπεύθυνος είναι ο κ. Θεόδωρος Πάγκαλος.

Κανείς δεν κρύβει άλλωστε τον εκνευρισμό που προκαλεί όλη αυτή η επιμονή του αδελφού Παπανδρέου γι’ αυτές τις διημερίδες.

Αν όλη αυτή η ενεργητικότητα δεν σχετίζεται με επιχειρηματικές δραστηριότητες (όσο κάποιος άλλος βρίσκεται στην ηγεσία του πλειοψηφούντος κοινοβουλευτικού κόμματος) τότε με τι άλλο μπορεί να σχετίζεται;

Κι όπως λέει μια γνωστή διαφήμιση: «Αγαπούλα, πούλα»!

Του Βελισσάριου Δραγάτση 





Πηγή
attika nea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου