Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ – ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΦΩΤΙΑ!


Πανικός έχει καταλάβει το σύστημα διακυβέρνησης Παπαδήμου, το ασκέρι των μνημονιακών υπουργών που σέρνει πίσω του αλλά και αξιωματούχους του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη που συντηρούν την αστυνομοκρατία στις τάξεις των εθνοπατέρων και προσπαθούν όπως όπως να τους προστατεύσουν από την διογκούμενη λαϊκή οργή.

Τρανή απόδειξη το κατ’ επείγον έγγραφο του ΓΕΣ που δημοσιεύει η «δημοκρατία» το οποίο προκαλεί θυμηδία αλλά και αισθήματα ντροπής για τον τρόπο που χρησιμοποιούνται μηχανισμοί του δημοφιλούς εθνικού στρατεύματος για να θωρακιστεί το παραπαίον πολιτικό σύστημα.

Σύμφωνα με κατεπείγουσα διαταγή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού(ΑΣΔΥΣ) αποκαλύπτεται ότι....
δύο μήνες πριν από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα, σχεδιάζεται προστατευτική ανθρώπινη ασπίδα 800 αξιωματικών των ενόπλων δυνάμεων με τις οικογένειές τους που θα σταθούν απέναντι από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη ώστε οι πολιτικάντηδες της εξέδρας να γλυτώσουν από έναν ακόμα ταπεινωτικό εξευτελισμό από την
μήνη του λαού.

Με το τρόπο αυτό επιχειρείται να καταληφθεί όλος ο χώρος μπροστά από την πλατεία με αξιωματικούς του στρατού ώστε αγανακτισμένοι πολίτες και αναβράζον κομμάτι της κοινωνίας να μην έχει πρόσβαση και να αποκοπεί από το χώρο της στρατιωτικής παρέλασης! Για πρώτη φορά δηλαδή στην ιστορία του ελληνικού κράτους(ακόμα και επί των μαύρων ημερών των εθνοσωτήριων χουντικών καθεστώτων δεν είχε γίνει κάτι ανάλογο)δημιουργείται prive περιχαρακωμένος ιδιωτικός χώρος παρέλασης που ομοιάζει με ανθρώπινο συρματόπλεγμα και φέρνει στο νου τις δυναστικές εποχές του Νάσερ στη Αίγυπτο.

Η διαταγή

Το έγγραφο φέρει ημερομηνία 20 Δεκεμβρίου 2011. Αποστέλλεται από την ΑΣΔΥΣ(Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων και Εθιμοτυπίας)προς τους άμεσα ενδιαφερόμενους δηλαδή Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας, ΓΕΕΘΑ, ΓΔΑΕΕ, ΓΕΣ, ΓΕΑ, Πυροσβεστικό Σώμα κλπ. Επισημαίνονται σε τραχύ ύφος που θυμίζει άλλες εποχές, τα εξής κωμικοτραγικά και τραγελαφικά:

1)Οι προσκλήσεις θα είναι ονομαστικές και οι κάτοχοι τους θα παρακολουθήσουν την παρέλαση όρθιοι σε ειδικό χώρο απέναντι από τον Άγνωστο Στρατιώτη.
2)Για την παραλαβή των προσκλήσεων(16 έως 23 Μαρτίου 2012) που θα είναι ονομαστικές θα πρέπει να αναφέρονται οπωσδήποτε στην αποστολή των αποδεικτικών στοιχείων, ονοματεπώνυμο ενδιαφερομένων καθώς και η σχέση που έχουν μεταξύ τους(στέλεχος υπηρεσίας, σύζυγος, τέκνο μέλους κ.λ.π). Δηλαδή κανονικό φακέλωμα.
3)Η είσοδος στον συγκεκριμένο περιφραγμένο χώρο για την παρακολούθηση της παρέλασης θα πραγματοποιείται από καθορισμένο σημείο(σαν πόρτα μπαρ ή νυχτερινού καταστήματος δηλαδή). Εκεί άνδρες της ΕΛΑΣ «θα ελέγχουν την είσοδο, με αντιπαραβολή πρόσκλησης-Δελτίου Ταυτότητος και ονομαστική κατάσταση ΑΣΔΥΣ», όπως αναφέρεται επακριβώς στο εν λόγω έγγραφο.
4)Οι αποδέκτες των προσκλήσεων παρακαλούνται να αναφέρουν στην ΑΣΔΥΣ μέχρι 2 Μαρτίου 2012, τον αριθμό των προσκλήσεων που επιθυμούν, υποβάλλοντας ταυτόχρονα και τα ονοματεπώνυμα αυτών που θα παρακολουθήσουν την παρέλαση καθώς και την σχέση τους με την υπηρεσία(βαθμός, μονάδα που ανήκει, σύζυγος, τέκνο στελέχους ή μόνιμου υπαλλήλου κλπ).

Ενδιαφέρον έχει και η διασπορά δυνάμεων απέναντι από τον Άγνωστο Στρατιώτη. Οι προσκλήσεις για το σύνολο των υπηρεσιών στρατού, αεροπορίας και ναυτικού είναι 210, για την ΕΛΑΣ 30, το Λιμενικό Σώμα 20, την πυροσβεστική 20 και οι υπόλοιπες διατίθενται προφανώς σε ημέτερους δημοσίων υπηρεσιών.

Πρέπει να σημειωθεί ότι είναι απορίας άξιον εάν η χαρτογράφηση και υλοποίηση του ειδικού στρατιωτικού σχεδίου είναι εν γνώσει της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ποιος το σκέφτηκε και βέβαια ποιο πολιτικό πρόσωπο έχει βάλει από κάτω την υπογραφή του.

olympia.gr
Λόγια Σταράτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου