Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

ΡΩΣΙΑ: Συνέδριο μέντιουμ και αστρολόγων απεφάνθη: Ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινήσει το 2014





Pravda / Μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Στις 24 Μαρτίου, γνωστοί Ρώσοι αστρολόγοι, σαμάνοι και παραψυχολόγοι συγκεντρώθηκαν για να συζητήσουν τις προβλέψεις για το εγγύς και απώτερο μέλλον.
«Το φαινόμενο που καλούν την παγκόσμια οικονομική κρίση, και η οποία, όπως πιστεύουν, τελειώνει σε λίγο, δεν ήταν η οικονομική κρίση αυτή καθαυτή. Ήταν απλά ένας οιωνός της επικείμενης κρίσης. Η πραγματική οικονομική κρίση πρόκειται να λάβει χώρα στο μέλλον », είπε ο αστρολόγος Aleksei Kolov στην έναρξη της συνεδρίασης.

Η πιο εντυπωσιακή αστρολογική πρόβλεψη έγινε από τον Pavel Globa (φωτο): «Πολλοί μου επιτίθενται τώρα υποστηρίζοντας ότι υποσχέθηκα στη Ρωσία μια ήσυχη χρονιά. Τι είδους ήσυχη χρονιά, είναι αν οι σεισμοί ταρακουκάνε την Ιαπωνία. Όμως, η Ιαπωνία δεν είναι η Ρωσία. Θα υπάρχουν πόλεμοι στον κόσμο φέτος, αλλά όλα θα πάνε καλά στη χώρα μας, εκτός από το καλοκαίρι. Το καλοκαίρι θα είναι σκληρό: θα υπάρχουν τρεις εκλείψεις σε κάθε γραμμή του Ιουνίου-Ιουλίου. Φέτος, θα υπάρξουν έξι εκλείψεις στο σύνολο. Είχαμε ένα τέτοιο καταστροφικό έτος πριν από 20 χρόνια, όταν η Σοβιετική Ένωση κατέρρευσε" είπε ο αστρολόγος.
Οι εκλείψεις θα προκαλέσουν πολλά προβλήματα φέτος, προειδοποίησε ο Globa. Κατά την στιγμή της τελευταίας, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 10 Δεκεμβρίου, ένοπλες συγκρούσεις θα λάβουν χώρα στα Βαλκάνια. Οι τρομοκράτες θα βάλουν βόμβα κατά την τελετή απονομής του βραβείου Νόμπελ.

Σύμφωνα με τον Globa, η φετινή χρονιά μπορεί να συγκριθεί με το 1939 - το έτος που προηγήθηκε του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, από τη σκοπιά των αστρολογικών δεδομένων.
Οι συμμετέχοντες της συνεδρίασης παρουσίασαν επίσης την ημερομηνία για την έναρξη του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου. Ο νέος πόλεμος λέγεται ότι θα ξεκινήσει το Μάρτιο του 2014, κατά τη διάρκεια των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Σότσι. Είναι επίσης πιθανό ότι ο πόλεμος μπορεί να αρχίσει πέντε ημέρες μετά το τέλος των Αγώνων. Ο Globa δεν είπε σε ποια χώρα ακριβώς θα αρχίσει ο πόλεμος. Μόνο δήλωσε ότι οι επαναστάσεις στην αφρικανική ήπειρο σιγά σιγά θα πρέπει να κινηθούν προς την κατεύθυνση της Ρωσίας. Μαζικές διαμαρτυρίες τελικά θα προκληθούν στην Κεντρική Ασία, είπε ο αστρολόγος. Σύμφωνα με τον Globa, τέτοια γεγονότα συμβαίνουν λόγω της Μαύρης Σελήνης. Το ΝΑΤΟ επιτέθηκε στη Λιβύη την ημέρα που η Μαύρη Σελήνη συμμάχησε με τον ήλιο. Όταν η Μαύρη Σελήνη συμμάχησε με τον Ουρανό, έγινε ο ιαπωνικός σεισμός.
Στο προσεχές μέλλον, θα πρέπει να περιμένουμε επαναστάσεις στη Συρία και την Υεμένη. Ο ηγέτης της Υεμένης θα ανατραπεί μόνο μέσα σε τρία χρόνια, εν τούτοις. Η Αλγερία θα είναι η πιο τυχερή χώρα από όλες: οι ταραχές εκεί δεν θα διαρκέσουν πολύ.

"Έχω σπουδάσει τα ωροσκόπια των ηγετών όλων των χωρών της περιοχής. Ο πρόεδρος της Αλγερίας είναι ο μόνος ηγέτης που δεν έχει κανένα χάρισμα καθόλου. Με την ευκαιρία, τα γενέθλιά του είναι την ίδια ημέρα με του Γκορμπατσόφ - 2 Μάρτη του 1931. Θα φύγει ειρηνικά. Θα τους δώσουν μέχρι και ένα σκάφος και μια βίλα. Δεν θα υπάρξει καμία επανάσταση στην Αλγερία. Όσο για τη μοίρα του Καντάφι, το πρόβλημα είναι ότι κανείς δεν γνωρίζει την ημερομηνία γέννησής του - είναι είτε το 1937 ή το 1940 ή το 1942. Αν πράγματι γεννήθηκε στις 7 Ιουνίου, θα πεθάνει στα γενέθλιά του - υπάρχει μια έκλειψη μόνο κοντά στην ημερομηνία αυτή. Αλλά δεν πιστεύω ότι είναι Δίδυμος. Ενεργεί σαν Υδροχόος. Οι εφημερίδες έχουν γράψει πρόσφατα ότι είναι γιος ενός Γάλλος πιλότου, δημοσίευσαν ακόμη και μια φωτογραφία του πιλότου. Είδα τη φωτογραφία - και οι δύο πραγματικά μοιάζουν ίδιοι" είπε ο Pavel Globa.
Η παραψυχολόγος Larisa Vais δεν έκανε καμία θετική πρόβλεψη επίσης.
"Πρόκειται να είναι μια μακρά άνοιξη, το καλοκαίρι θα είναι καυτό, εξαδάκτυλα παιδιά και ζώα θα γεννηθούν. Το είδα μέσα μου», είπε.
Η παραψυχολόγος είδε επίσης (επίσης εντός των της, προφανώς) ότι ο "ανώτατος διοικητής" ήδη ψάχνει για τον διάδοχό του. Το όνομα του διαδόχου του θα ξεκινάει με ένα γράμμα «Κ». ΗLarisa Vais δήλωσε ότι τέτοια οράματα δεν την είχαν ποτέ ξεγελάσει πριν. Πίσω στο 1996, ηLarisa είδε μια Ουκρανέζα με μια πλεξούδα. Η παραψυχολόγος το ανέφερε αυτό ακόμη σε μια από τις συνεντεύξεις της σε μια γνωστή Ρωσίδα δημοσιογράφο κατά τη διάρκεια εκείνων των ετών.
Τώρα η Larisa Vais μπορεί να δει μια γυναίκα επίσης. Αυτή η γυναίκα, λέει η Βάης, θα κυβερνάει τη Ρωσία πίσω από την πλάτη του συζύγου της, του Προέδρου.
Μιλώντας για τα παγκόσμια προβλήματα, η Βάης, δήλωσε ότι η Ιαπωνία θα υποφέρει και από άλλους σεισμούς - μαμούθ. "Πολλοί άνθρωποι θα πεθάνουν στον πλανήτη αυτό το έτος," είπε.
Ο Andrei Dondukov, ένας σαμάνος από τη Δημοκρατία της Τούβα, είπε ότι το έτος 2009 σηματοδότησε την έναρξη της εποχής του Yamaraj, του θεού του θανάτου. «Όλοι θα υποχρεωθούν να λογοδοτήσουν για ό, τι έκαναν. Ο θάνατος θα είναι ιδιαίτερα κοντά στις 5 Νοεμβρίου» είπε ο σαμάνος.
Ο Dondukov επιβεβαίωσε τις προβλέψεις της Βάης. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι άνδρες έχασαν την πραγματική ισχύ τους εδώ και πολύ καιρό. «Ζούμε στην εποχή της ψευδο-πατριαρχίας. Η εποχή αυτή θα τελειώσει σύντομα και η μητριαρχία θα επιστρέψει", είπε.

Η Ρωσία θα επιβιώσει σε αυτή την αλλαγή της τάσης εύκολα. Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ θα παραμείνει κυβερνήτης του έθνους. Ο Μεντβέντεφ είναι ο άνθρωπος, τον οποίο οι Ρώσοι Βουδιστές αναγνωρίζουν ως την ενσάρκωση της γυναικείας θεότητας – της Λευκής Tara.

Όταν ρωτήθηκε για τον ρόλο του Πούτιν, ο Dondukov είπε ότι ο Πούτιν είναι ένας μαχητής.
«Ο Πούτιν είναι ένας άνθρωπος του στρατού και ο Μεντβέντεφ κάνει γιόγκα. Υπάρχουν δύο τύποι των ανδρών γενικά. Ένας από αυτούς είναι ο οριζόντιος τύπος – εκεί ανήκουν οι στρατιωτικοί άνδρες. Υπάρχει επίσης το κατακόρυφο είδος των ανθρώπων που έχουν ως στόχο την πνευματική ανάπτυξη. Ο Μεντβέντεφ είναι ένας πραγματικός τσάρος, Χρισμένος του Κυρίου. Ο Πούτιν είναι απλώς ένα δούκας", είπε ο σαμάνος Dondukov.

1 σχόλιο: