Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Η ΓΗ ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (Βήματα για την Ανάληψη. Σκοτεινές σκευωρίες)


Όταν η Γη μπει πλήρως στην πέμπτη διάσταση, τότε θα αποτελέσει ένα καινούριο μέλος της ‘‘Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας’’ όπου ανήκουν ήδη οι άλλοι πλανήτες της πέμπτης και ανώτερων διαστάσεων. Τότε δεν θα ξεχωρίζουμε στην Γη διάφορες εθνικότητες και κράτη αλλά θα υπάρχει μόνον μια ‘‘οι Γήινοι’’. Αυτή η πορεία που....
έχει δρομολογηθεί από πολύ παλιά, βάσει Θεϊκής εντολής, έχει ήδη οριστικοποιηθεί (‘‘κλειδώσει’’), και καμιά δύναμη ή ομάδα αντιδρώντων ανθρώπων δεν μπορεί πλέον να την αλλάξει ή να την καθυστερήσει.

Μεγάλη σημασία λοιπόν θα έχει να γνωρίζουμε τι πρόκειται να συμβεί, πότε και με ποία σειρά, ώστε να μπορούμε να προετοιμαστούμε καταλλήλως για να ξεπεράσουμε πιο ανώδυνα την μεταβατική περίοδο, αλλά και για να επωφεληθούμε καλύτερα από τις νέες δυνατότητες που θα μας παρέχονται, καθώς και από την βοήθεια που θα μας δώσουν οι εξωγήινοι. Την Γαλαξιακή Συνομοσπονδία (που ονομάζεται και ‘‘Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός’’ η οποία ασχολείται με την Γη μας βοηθώντας την στην μετάβαση της στην πέμπτη διάσταση), αποτελούν 200.000 αστερισμοί του Γαλαξία μας (και της Ανδρομέδας που έχει δικό της αστερισμό στον Γαλαξία μας), που ο κάθε ένας έχει πολλούς πλανήτες όπου κατοικούν δισεκατομμύρια εξωγήινοι, κατά το 40% ανθρωποειδείς, με πολύ υψηλό πολιτισμό, τεχνολογία και συνειδητότητα, και είναι πλάσματα γεμάτα αγάπη που έχουν αποβάλει κάθε είδους αντιπαλότητα. Πέραν αυτών υπάρχουν στον Γαλαξία μας και πολλοί αστερισμοί που έχουν την δική τους συνομοσπονδία, (την Συμμαχία της Anchara), που ενώ ήσαν παλαιοτέρα εχθροί της Γαλαξιακής προσπαθώντας να την καταντήσουν, με την πρόσφατη συνθήκη ειρήνης της δεκαετίας του 1990, μετετράπησαν και αυτοί από ‘‘κακοί’’ σε ‘‘καλούς’’, προκειμένου να αποκτήσουν και αυτοί το “light body” (φωτεινό σώμα) που διαθέτουν οι ‘‘καλοί’’, και έτσι οι πόλεμοι (που κρατούσαν εκατομμύρια χρόνια), σταμάτησαν. Επιπλέον, η Γαλαξιακή Συνομοσπονδία είναι μέλος της "Δια-Γαλαξιακής Ένωσης’’ όπου ανήκουν δεκάδες χιλιάδες γαλαξίες, διαφορετικών πολιτισμών και αστρικών εθνών, ενώ τα πολλά δισεκατομμύρια γαλαξιών συνθέτουν την μορφή του σύμπαντος όπου ζούμε, και ακόμη υπάρχουν επίσης αμέτρητες μορφές από ‘‘παράλληλα σύμπαντα’’ που υπάρχουν συγχρόνως με το δικό μας και αποτελούν της διάφορες ‘‘πραγματικότητες’’ στις οποίες ανήκει το κάθε παράλληλο σύμπαν. Όλα αυτά μαζί αποτελούν σήμερα την φυσική ‘‘Δημιουργία" (physicality), αναφερόμενη στον φυσικό κόσμο, (σε αντιδιαστολή με τον κόσμο των πνευμάτων), η οποία δημιουργείται από τον Θεό-Πρώτο Δημιουργό για μια πελώρια χρονική περίοδο, που στην συνέχεια διαλύεται για να ξαναδημιουργηθεί και πάλι, παρέχοντας έτσι νέες κάθε φορά εμπειρίες για τον Δημιουργό. Στην πραγματικότητα η σημερινή ‘‘Δημιουργία"’ που διάγομε θεωρείται ότι είναι η έκτη από καταβολής κόσμου, με βασικό στόχο, αυτή την φορά, το πάντρεμα του φωτός και του σκότους (δηλαδή του καλού και του κακού), για να προκύψει περισσότερο φως, ενώ η Γη μας παίζει ένα πρωταγωνιστικό ρόλο στην επίτευξη αυτού του στόχου.

Τίθενται λοιπόν τα κάτωθι βασικά ερωτήματα που χρειάζεται να απαντηθούν με σαφήνεια, πληρότητα και χωρίς αντιφάσεις, ώστε να βοηθηθούμε ουσιαστικά από τις πληροφορίες που θα πάρουμε. Το τονίζω αυτό, διότι τα διάφορα ‘‘μεταφυσικά’’ συνέδρια και φεστιβάλ που παρακολούθησα εν τω μεταξύ, και τα σχετικά βιβλία, ή οι αναφορές στο internet που είδα, δεν μου προσέθεσαν κάτι ουσιαστικό. Τα περισσότερα περιέχουν ως επί το πλείστον γενικότητες και αοριστίες σχετικά με την πέμπτη διάσταση, και επικεντρώνονται συνήθως στην μετά θάνατον ζωή και στο τί κάνει, ή στο τί είπε ο ένας ή ο άλλος ‘‘Αρχάγγελος’’, ή ‘‘Άρχοντας’’, ή αναληφθείς (αποθανών) ‘‘Δάσκαλος’’. Όσον πάλι αφορά αυτήν ταύτη την πέμπτη διάσταση, επικεντρώνονται μόνον στην αλλαγή της συνειδητότιτας μας και την ψυχική μας άνοδο, χωρίς να αναφέρουν τίποτα για τα ‘‘εξωτερικά’’ γνωρίσματα της και τις αλλαγές που θα συμβούν εις αυτά. Ακόμη και επικοινωνίες που έχουν ορισμένα άτομα που λειτουργούν σαν κανάλια (channelling) με τον ένα ή τον άλλο εξωγήινο, μας μεταφέρουν τα αισιόδοξα μηνύματα τους, χωρίς όμως να δίδουν κάποιες συγκεκριμένες πληροφορίες για το πώς θα πάμε και για το πώς θα είμαστε στην πέμπτη διάσταση. Ευχάριστη εξαίρεση στα ανωτέρω αποτελούν οι πληροφορίες που ανακάλυψα τον Μάιο του 2009 να μας δίνει ο χαρισματικός Δρ. Sheldan Nidle στο site του www.paoweb.com καθώς και μερικοί άλλοι που επικοινωνούν με εξωγήινους (δείτε λεπτομέρειες στην πιο κάτω σημείωση και στις άλλες σελίδες του site μου). Πάντως τα ερωτήματα που εγώ τα θεωρώ τα πιο σημαντικά για το άμεσο μέλλον μας είναι:
1) Πώς θα πρέπει να προετοιμασθούμε και το τί πρέπει να κάνουμε για να εξασφαλίσουμε την είσοδο μας στην πέμπτη διάσταση και να μην φύγουμε (πεθάνουμε, όπως θα συμβεί σε ορισμένους από εμάς), αλλά και το πώς θα μπούμε σε αυτήν πιο εύκολα, πιο γρήγορα και πιο ανώδυνα.
2) Ποιές οι νέες δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα που θα μας παρέχει η πέμπτη διάσταση, και πώς θα μπορέσουμε καλύτερα και ταχύτερα να τα αξιοποιήσουμε για να βελτιώσουμε την ζωή μας και να ζούμε πλέον όπως ακριβώς επιθυμούμε, υγιείς και ευτυχισμένοι.
3) Τι καταστάσεις και αναστατώσεις θα επικρατήσουν κατά την μεταβατική περίοδο (από σήμερα μέχρις ότου η Γη γίνει 100% πεμπτοδιάστατη), και πως θα πρέπει να τις χειριστούμε και να τις αντιμετωπίσουμε, σαν άτομα και σαν ηγεσίες, τόσο για το δικό μας καλό, όσο και για το καλό του συνόλου.
4) Πώς θα μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε ενωρίτερα και πλεονεκτικότερα με τους εξωγήινους, και πώς θα επωφεληθούμε πληρέστερα από τις γνώσεις και την βοήθεια που θα μας δίνουν.
5) Ποιές νέες συνθήκες δημιουργούνται από την ένταξή μας στην ‘‘Γαλαξιακή Συνομοσπονδία’’, ποίοι οι κανόνες που θα ισχύουν τότε, και πώς θα επωφεληθούμε καλύτερα από την ένταξή μας αυτή, τόσο σαν άτομα όσο και σαν πλανήτης. Ακόμη πως θα μπορέσουμε (για όσους από εμάς το επιθυμούμε), να συντελέσουμε στην καλή λειτουργία του όλου συστήματος αναλαμβάνοντας ηγετικές θέσεις.
6) Ποιές οι σχέσεις μας με τους άλλους πλανήτες, πώς θα γίνονται οι συναλλαγές μας με τους εξωγήινους και τα διαπλανητικά ταξίδια, και με τί κριτήρια θα επιλέγουμε το με τί θα απασχολούμεθα, σε ποιόν πλανήτη θα ζούμε, με ποιούς, και για πόσα χρόνια ή αιώνες.
Σε αυτές και άλλες σχετικές ερωτήσεις θα επιχειρήσω να δώσω μια σαφή και ολοκληρωμένη απάντηση με χρήσιμες (θα έλεγα μάλιστα πολύτιμες) για τον καθένα μας πληροφορίες, βάσει των όσων μου λένε οι εξωγήινοι στα αστρικά μου ταξίδια, (υπό την προϋπόθεση πάντα ότι αυτά που μου λένε θα συμβούν όπως περιγράφονται). Στις προηγούμενες δύο σελίδες του site μου II.2.D, II.2.D1 δίνω λίγα στοιχεία από τις εν λόγω απαντήσεις, Όμως επειδή τους καλοκαιρινούς μήνες του 2008 η Γη δέχεται πληθώρα νέων ενεργειών από το διάστημα, (που ορισμένοι από εμάς τις λαμβάνουμε και στη συνέχεια τις ‘‘γειώνουμε’’ σε αυτήν), οι οποίες και διαμορφώνουν την εξέλιξη της στην νέα της διάσταση, υπολογίζω από το επόμενο έτος (2009) να έχω πληρέστερες πληροφορίες που να απαντούν στις ως άνω ερωτήσεις. Τότε θα περιλάβω τις απαντήσεις αυτές κατά πάσα πιθανότητα σε ιδιαίτερο site, διότι το παρόν site το έκανα για να καλύψω βασικά την ζωγραφική μου (η οποία όμως συνδέεται σαν πηγή έμπνευσης και με τα αστρικά μου ταξίδια).
ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1. Ήδη σήμερα (2010), έχω προσθέσει πολλές νεώτερες πληροφορίες στο τέλος αυτής της σελίδας αλλά και σε άλλες (τις II.2.D, II.2.D1, II.2.D5, II.2.D6, II.2.D7, II.2.D8 και II.2.D10) που απαντούν σε πολλές από τις ως άνω ερωτήσεις, ενώ δεν άλλαξα site διότι το παρόν έχει γίνει ήδη γνωστό σε δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες σε περισσότερες από 50 χώρες με μέση συχνότητα επισκέψεων 1000 την ημέρα.
Επίσης πιστεύω ότι θα ήταν πολύ χρήσιμο, ή ακόμη και απολύτως απαραίτητο, να δημιουργηθεί μια παγκόσμια οργάνωση που να προετοιμάζει τα άτομα, ενημερώνοντας μας: α) Για την είσοδο στην πέμπτη διάσταση. β) Για την επίλυση των προβλημάτων της μεταβατικής περιόδου. γ) Για την υποδοχή και την συνεργασία με τους εξωγήινους. δ) Για την επιτυχή ένταξή μας στην ‘‘Γαλαξιακή Συνομοσπονδία’’. Μια τέτοια οργάνωση που θα μπορούσε να έχει τον τίτλο: ‘‘Παγκόσμια οργάνωση για την ενημέρωση των πολιτών περί της προετοιμασίας για την ένταξη της Γης στην Γαλαξιακή Συνομοσπονδία’’. Η οργάνωση αυτή θα μπορούσε επίσης να βοηθήσει τους Γήινους Συμμάχους (δείτε προηγούμενη σελίδα μου II.2.D1) στο να μπει μια τάξη για να αποφευχθούν δυσάρεστα γεγονότα κατά την αναστάτωση που θα προκληθεί (ευτυχώς μόνον κατά την σύντομη μεταβατική περίοδο), και που θα προκύψει κυρίως από την απελπισμένη προσπάθεια που μερικοί ισχυροί (άτομα και οργανώσεις) θα κάνουν για να συνεχίσουν και να επεκτείνουν την εξουσία τους. Γι’ αυτό θα προσπαθήσουν συλλογικά και καλά οργανωμένοι είτε να προκαλούν τον φόβο προβάλλοντας ανυπόστατους κινδύνους, είτε να δημιουργούν αρρώστιες και πολέμους, είτε κυρίως (με την βοήθεια και των τραπεζών που όμως, όπως είπαμε ήδη, στην πέμπτη διάσταση θα αλλάξουν άρδην), να συγκεντρώνουν στα χέρια τους όλο και περισσότερη οικονομική ισχύ εις βάρος των πολλών, για να τους αναγκάσουν εξαθλιώνοντας τους οικονομικά να παραμείνουν, παρ όλες τις επερχόμενες αλλαγές, υποταγμένοι στην εξουσία τους.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2. Παρ’ όλον του ότι, από τα λεγόμενα μου στο τέλος αυτής της σελίδας, (βήματα για την μετάβαση) προκύπτει ότι το κύριο βάρος της μετάβασης μας στην πέμπτη διάσταση το αναλαμβάνουν πλέον οι εξωγήινοι που ήρθαν να μας βοηθήσουν, εν τούτοις ο ρόλος μας δεν παύει να είναι πρωταγωνιστικός και η προσπάθεια μας απαραίτητη. Πρώτον διότι θα πρέπει να είμαστε ενήμεροι και να αποδεχθούμε την βοήθεια τους (για να θελήσουν να μας την δώσουν), και στην συνέχεια να ανταποκριθούμε επιμελώς στην εκπαίδευση που θα μας παράσχουν. Δεύτερον διότι η παρέμβαση τους θα είναι προσωρινή (μέχρι δηλαδή να μπούμε στην πέμπτη διάσταση), ενώ από εκεί και πέρα εναπόκειται αποκλειστικά στην δική μας προσπάθεια, οργάνωση και εύθηνη (βεβαίως με τις νέες ισχυρότατες ικανότητες που θα έχουμε αποκτήσει), η περαιτέρω εξέλιξη και πορεία μας μέσα στην Γαλαξιακή Συνομοσπονδία. Πάντως, ευ όσον κινηθούμε με σύνεση και αφοσίωση στον σημαντικό προορισμό που μας περιμένει, η πορεία μας αυτή θα είναι λαμπρή και σημαντική για ολόκληρο τον γαλαξία μας (αλλά και για άλλους γαλαξίες γενικότερα).
Σημειωτέον ότι το 10% του σημερινού πληθυσμού της Γης (ήτοι περισσότερα από 600 εκατομμύρια), είναι άτομα που συνήθως ενσαρκώνονται σε άλλους πλανήτες και που αυτή την φορά επέλεξαν να ενσαρκωθούν στην Γη, αφ’ ενός για να βοηθήσουν στις μεγάλες αλλαγές που θα γίνουν, και αφ’ ετέρου για να μεταφέρουν αργότερα στους πλανήτες τους τις μοναδικές εμπειρίες από το ‘‘πείραμα’’ αυτό που γίνεται, όπως προαναφέραμε, για πρώτη φορά στο σύμπαν. Οι άνθρωποι αυτοί όταν συνειδητοποιήσουν την αποστολή τους (έχοντας κάποια στιγμή στην ζωή τους μνήμες από τους πλανήτες τους) και αφυπνιστούν (πολλοί μάλιστα το έχουν ήδη αντιληφθεί και αποκαλούν τους εαυτούς τους ‘‘σπόρους των άστρων’’ ‘‘star seeds’’ και ‘‘εργάτες του φωτός’’), θα μπορούσαν κάλλιστα να αποτελέσουν (μαζί και με πολλούς άλλους ‘‘Γήινους’’ εργάτες του φωτός) τα μέλη μιας τέτοιας οργάνωσης. Σημειωτέον ότι τον Οκτώβριο του 2008 παραβρέθηκα σε ένα πολύ ενδιαφέρον παγκόσμιο συνέδριο των star seeds που έγινε στο Λονδίνο, όπου ήρθαν άτομα από όλα τα μέρη της Γης και αντάλλαξαν τις εμπειρίες τους από τις μνήμες που είχαν από τους πλανήτες τους, έγιναν διαλογισμοί, επικοινωνίες με ανώτερα όντα (channelling), καθώς και επισκέψεις σε πανάρχαια μνημεία (Stonehenge, Avebury, κλπ), για να έρθουμε σε (τηλεπαθητική) επαφή με τις ενέργειες και τις πληροφορίες που τα μνημεία αυτά εκλύουν.
Ακόμη βάσει των τελευταίων πληροφοριών των εξωγήινων το ποσοστό αυτό ανεβαίνει ακόμη με νέες ενσαρκώσεις. Οι ενσαρκώσεις αυτές έχουν πολλαπλασιαστεί τελευταία και με την μέθοδο των “walk in”, όπου (όσο και αν αυτό ακούγεται εξωφρενικό), όταν μια ψυχή αποφασίζει να εγκαταλείψει το σώμα της (δηλαδή να πεθάνει), μπορεί μια άλλη ψυχή να πάει στο ίδιο σώμα και να την αντικαταστήσει, ώστε το σώμα να εξακολουθεί να ζει, ενώ η νέα ψυχή μέσα σε αυτό, εκτός από τις εμπειρίες που πήρε αυτής που έφυγε (που σιγά-σιγά ξεθωριάζουν), φέρει μέσα της και τις εμπειρίες της προέλευσης της (π.χ. του πλανήτη από όπου προήρθε). Μια τέτοια χαρακτηριστική περίπτωση είναι και της φυλής μου Sharon Snyder από την Μοντάνα στις ΗΠΑ, που είναι θεραπεύτρια της ενεργειακής μεθόδου “Matrix Energetics”, www.matrixenergetics.com, η οποία μου διηγήθηκε τις εκπληκτικές εμπειρίες της τόσο από τον πλανήτη της Altone (κάποιου αστερισμού της Ανδρομέδας), όσο και από την ζωή που έχει τα τελευταία αυτά χρόνια που είναι στην Γη, τόσο αυτή όσο και ή μικρή της εγγονή που είναι κρυστάλλινο παιδί και μπορεί να ‘‘ταξιδεύει’’ σε άλλους πλανήτες και στην Κοίλη Γη, και η οποία στον πλανήτη της ήταν η κόρη της. Μου είπε ακόμη ότι είναι άλλα 3000 άτομα από τον πλανήτη της, μεταξύ των οποίων μέλη της σημερινής της οικογένειας, που είναι ενσαρκωμένα σήμερα στην Γη, με πολλά των οποίων επικοινωνεί, και ότι θα εκδώσει σύντομα βιβλίο με τις εμπειρίες της αυτές. Στην αυλή της υπάρχει μια ‘‘πύλη’’ που όταν αισθάνεται με πεσμένη ενεργεία πηγαίνει εκεί και την επανακτεί, ενώ και έχει επικοινωνία μέσω της πύλης αυτής και με τον πλανήτη της. Σε θεραπείες Matrix που μού έκανε εξ αποστάσεως η μεν Sharon αισθάνθηκε μετά ζαλισμένη (που σημαίνει ότι οι ενέργειες σταλθήκαν), ενώ εγώ ένιωσα στην αρχή ενοχλήσεις σε σημεία που είχα κάποιο πρόβλημα και στην συνέχεια μια βαθειά χαλάρωση.
Επίσης η Sharon λαμβάνει πληροφορίες μέσω της αυτόματης γραφής από κάποιον αδελφό της τον Gabriel του πλανήτη της, δύο των οποίων που έλαβε στις 2 και 3 Σεπτεμβρίου 2009 και μου τις έστειλε στις 4.Σεπτ.09 τις θεωρώ επίκαιρες γι’ αυτό και τις αναφέρω περιληπτικά. Λένε οι πληροφορίες ότι τόσο οι φωτιές στην Καλιφόρνια, όσο και η γρίπη των χοίρων και οι εμβολιασμοί που ακλουθούν, έγιναν επίτηδες από τους ισχυρούς που κοντρολάρουν τον πλανήτη μας (2000 περίπου ‘‘Ιλουμινάτοι’’, δισεκατομμυριούχοι, τραπεζίτες. πολιτικοί, κλπ). Ακόμη ό Ομπάμα και καμιά εικοσαριά συνεργάτες του (που είναι όλοι μαριονέτες των προαναφερθέντων ισχυρών), θα επιχειρήσουν μέσα σε μία νύχτα, και εν αγνοία του κογκρέσου και της γερουσίας, να επιβάλουν συστήματα με σκοπό την υποδούλωση των λαών τριών χωρών (των ΗΠΑ, του Μεξικού και του Καναδά) στα καταχθονία σχέδια τους. Τέλος ο Gabriel την καθησυχάζει ότι αυτή και η οικογένεια της δεν πρόκειται να πάθουν τίποτα, και ότι υπάρχουν ήδη εγκατεστημένα συστήματα που θα αποτρέψουν την τελική επικράτηση των καταχθόνιων σχεδίων τους.
ΤΑ ΦΟΝΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ
Πάνω στο σημαντικό αυτό θέμα δημιούργησα μια ιδιαίτερη σελίδα μου την II.2.D9 με τίτλο ‘‘Το Φονικό εμβόλιο για την Γρίπη’’ που θεωρώ απαραίτητο να την επισκεφτείτε, καθώς και την αντίστοιχη (διαφορετική) Αγγλική μου σελίδα II.1.D9 (για τους Αγγλομαθείς), προτού δεχτείτε να κάνετε το εμβόλιο την γρίπης των χοίρων, ή οποιοδήποτε εμβόλιο γρίπης κλπ από εδώ και στο εξής. Πάντως τους εναλλακτικούς τρόπους αντιμετώπισης των ιών, (και των διαφόρων λοιμώξεων γενικότερα), αναφέρω σε περίληψη στην ως άνω σελίδα μου II.2.D9, και αναλυτικότερα στην σελίδα μου II.2.D8 που υποκαθιστούν την ανάγκη εμβολιασμού. Επειδή ένα πολύ μικρό ποσοστό του παγκοσμίου πληθυσμού (λίγες μονάδες επί τοις 100) είχε την ατυχία να εμβολιασθεί και να υπονομεύσει ευ όρου ζωής το αμυντικό του σύστημα, περίσσεψαν εκατοντάδες εκατομμύρια αχρησιμοποίητων εμβολίων, που οι ‘‘σκοτεινές δυνάμεις’’ μέσω των φαρμακευτικών προγραμματίζουν, αλλάζοντας την ετικέτα, να τα πασάρουν ως εποχιακά εμβόλια για το ερχόμενο φθινόπωρο του 2010. Παράλληλα, τουλάχιστον στην Ελλάδα, εφεύραν και τον κίνδυνο της ‘‘νέας φυματιώσεως’’ για να πασάρουν τον αντίστοιχο εμβολιασμό, που τον καθόρισαν υποχρεωτικό ξεκινώντας από τους εκπαιδευτικούς. Για τον λόγο αυτό θεωρώ εδώ επίκαιρο, χάριν την έγκαιρης ενημέρωσης του κοινού για τους κίνδυνους του εμβολίου, να ξεσκεπάσω την νέα προσπάθεια των σκοτεινών δυνάμεων για την μείωση του πληθυσμού της Γης, δίδοντας περιληπτικά το τι περιέχουν και πως ενεργούν τα νέα αυτά εμβόλια (δείτε επιβεβαίωση των κατωτέρω στο βίντεο της Αλισον Τζόουνς ειδικευμένης ερευνήτριας εμβολίων, που επί 25 χρόνια ασχολείται με την έρευνα των εμβολίων αυτών http://eleftheri-epistimi.blogspot.com/2009/11/blog-post_21.html καθώς και στο site της http://www.trackingvaccinations.com). Ακόμη μπορείτε να δείτε περισσότερα στο site http://fluscam.com/HOME.htm του Dr. Leonard G. Horowitz.
Τα εμβόλια λοιπόν που θέλουν να μας κάνουν ανήκουν σε δύο βασικές κατηγορίες. α) Εμβόλια με νεκρούς ιούς που όμως περιέχουν (υποτίθεται για την ευχέρεια φθηνής παραγωγής τους), μεταξύ άλλων επιβλαβών ουσιών, υδράργυρο και αλουμίνιο. Σημειωτέον ότι από το φθινόπωρο του 2009 ο νόμος στις ΗΠΑ που περιόριζε την επιτρεπομένη ποσότητα υδραργύρου στα εμβόλια έχει ανασταλεί, ειδικώς για τα νέα εμβόλια της γρίπης κλπ, ώστε οι φαρμακευτικές να βάζουν όσο υδράργυρο θέλουν (κάνοντας τα έτσι πιο φονικά). Ο υδράργυρος συσσωρεύεται τελικά στον εγκέφαλο και νεκρώνει (όπως μια πετρελαιοκηλίδα) σιγά-σιγά τα εγκεφαλικά κύτταρα, ενώ το αμυντικό μας σύστημα προσπαθεί να τα αποβάλει μέσω του συκωτιού, λειτουργία όμως που την μπλοκάρει το αλουμίνιο που περιέχεται στο εμβόλιο και συσσωρεύεται στο συκώτι. Σημειώνω ακόμη ότι υπάρχει πρόβλημα απόρριψης των ληγμένων εμβολίων διότι ό υδράργυρος που περιέχουν θεωρείται επικίνδυνος για την μόλυνση του περιβάλλοντος (ενώ δεν θεωρείται επικίνδυνος για την μόλυνση του σώματος μας). β) Εμβόλια με εξασθενημένους ιούς τα οποία, αφού εισαχθούν στο σώμα μας και πάρουν την κατάλληλη θερμοκρασία, ενεργοποιούνται, μπαίνουν μέσα στα εγκεφαλικά κύτταρα όπου πολλαπλασιάζονται και τα σκοτώνουν, ενώ όταν βγουν για να πάνε στο επόμενο κύτταρο τα εξολοθρεύει στο μεγάλο τους ποσοστό το αμυντικό μας σύστημα, ώστε η βλάβη που προκαλούν στον εγκέφαλο να εξελίσσεται με αργό ρυθμό. Όταν όμως το άτομο γεράσει, τότε το αμυντικό του σύστημα εξασθενεί και η βλάβη επιταχύνεται προκαλώντας αμνησία και στην συνέχεια τον θάνατο. Αυτή είναι μια πολύ καλή μέθοδος των σκοτεινών δυνάμεων για να απαλλαγούν από τους ηλικιωμένους που ενώ δεν παράγουν έργο έχουν ένα σημαντικό κόστος. Ακόμη δεν εμβολιάζουν με αυτά τα εμβόλια τα μωρά διότι λόγω του αδυνάτου αμυντικού τους συστήματος οι βλάβες θα ήσαν άμεσες. Στην περίπτωση αυτή (β) η πιο επικίνδυνη μορφή εμβολιασμού είναι αυτή που γίνεται με ρινικό σπρέι, λόγω της γειτνιάσεως της ρινικής κοιλότητας με τον εγκέφαλο, πράγμα που επιτρέπει την πιο άμεση πρόσβαση των ιών στα εγκεφαλικά κύτταρα. Περισσότερα για τις προσπάθειες και τα κατορθώματα των σκοτεινών δυνάμεων ενάντια στην υγεία μας δείτε στην σελίδα μου II.2.D9.
Μια συνέντευξη μου που ελήφθη από Ελληνικό κανάλι στο σπίτι μου το 2009, αφορούσε στους κινδύνους για την υγεία μας από το εμβόλιο κατά της γρίπης των χοίρων που μεθόδευσαν οι σκοτεινές δυνάμεις για να χτυπήσουν το ανοσοποιητικό μας και να μας έχουν εξαρτημένους από τα φάρμακα των φαρμακευτικών που ελέγχουν. Η συνέντευξη μου λοιπόν αυτή, παρ’ ότι τα λεγόμενα μου εκεί επιβεβαιώθηκαν πανηγυρικώς και διεθνώς, δεν μεταδόθηκε, αλλά ούτε και επετράπη στον δημοσιογράφο να κάνει καν εκπομπή για το εμβόλιο, ενώ ο ίδιος ανεδείκνυε τόσα άλλα μικρότερα σκάνδαλα. Έτσι αναγκάστηκα να προσλάβω εταιρία που έστειλε 200.000 emails σε γιατρούς και λοιπούς με στοιχεία που έδινα για το εμβόλιο, ώστε με την ομαδική προσπάθεια εκατοντάδων ακόμη συμπατριωτών μου που κινήθηκαν αναλόγως, να προστατευθεί ο κόσμος από τον εμβολιασμό, και το κακό να περιορισθεί μόνον σε 300.000 άτυχους ανενημέρωτους συμπατριώτες μας (από τα 12 εκατομμύρια εμβόλια που είχαν αρχικά παραγγελθεί), που πήγαν σαν πρόβατα και εμβολιαστήκαν, ενώ οι καταστρεπτικές συνέπειες θα εμφανιστούν σε βάθος χρόνου (δείτε λεπτομέρειες στην σελίδα μου II.2.D9). Μία άλλη από τις πολλές περιπτώσεις που αποδεικνύουν την εξάρτηση των ‘‘ανεξάρτητων’’ μέσων ενημέρωσης (με εξαίρεση το διαδίκτυο που παραμένει μέχρι στιγμής ελεύθερο), είναι το ότι δημοσιογράφος στο ίδιο κανάλι που αποκαλύπτει σκάνδαλα στις εκπομπές του ‘‘Ζούγκλα’’ και ‘‘Κίτρινος τύπος’’, παρ όλο που του έστειλα επανειλημμένως το email μου με το άρθρο μου για το εμβόλιο, υποστηριζόμενο από διεθνείς μαρτυρίες και links, όχι μόνον το αγνόησε αλλά και δήλωσε ενώπιον της κάμερας ότι θα εμβολιασθεί τόσο αυτός όσο και τα παιδιά του (το έκανε άραγε); (Τέλος του κεφαλαίου για τα Φονικά Εμβόλια).
Φαίνεται ότι και εγώ, από ότι λέγουν οι εξωγήινοι, ανήκω σε αυτό το ποσοστό των ‘‘σπόρων των άστρων’’ που αναφέραμε στην αρχή, γι’ αυτό και αισθάνομαι ‘‘σαν στο σπίτι μου’’ πολύ άνετα και χαρούμενα, κάθε φορά που επισκέπτομαι αστρικά ένα συγκεκριμένο πλανήτη των Πλειάδων, στην ίδια πάντοτε περιοχή. Ακόμη μου είπαν το εξής περίεργο, ότι δηλαδή είμαι ένας από αυτούς που μου στέλνουν και γειώνω μια σπάνια γυαλιστερή (σαν μεταλλική) ενέργεια όταν περπατώ που την χρειάζεται η Γη, και ότι με καθοδηγούν (χωρίς να το συνειδητοποιώ) και κάνω ταξίδια στα μέρη που η Γη χρειάζεται την ενέργεια αυτή, (και πράγματι χρειάστηκε να πάω σε περίεργα μέρη φέτος και πέρυσι στην Γερμανία, Αγγλία και Ελλάδα, πρόσφατα δε με πληροφόρησαν ότι επίκειται ένα υπερπόντιο ταξίδι μου). Ακόμη μου είπαν ότι εγώ ήρθα για να βοηθήσω την Γη στην μεταβατική κυρίως περίοδο, και όταν τους ρώτησα τι πρέπει να κάνω μου είπαν ότι το κάνω ήδη κατά 80%. Πάντως εγώ δεν θεωρώ τον εαυτό μου τόσο σαν εργάτη του φωτός, όσο απλώς σαν ερευνητή που συγκεντρώνει πληροφορίες και ενημερώνει υπεύθυνα τον κόσμο, μέχρις ότου αυτό το φώς μου αποκαλυφθεί σε όλη του την έκταση και πέραν κάθε αμφιβολίας.
Η ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΓΕΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ
Επειδή πήρα πολλές ερωτήσεις για τους σπόρους των άστρων, που εκδηλώνονται στην παιδική ηλικία σαν παιδιά ίντιγκο (μωβ), ή κρυστάλλινα παιδιά, ή παιδιά των άστρων, ή παιδιά του ουράνιου τόξου, ή παιδιά της νέας χιλιετίας, ή παιδιά του φωτός, η χρυσά παιδιά, κλπ, αναφέρω τα εξής (δείτε περισσότερα στο site www.acern.com.au): Τα παιδιά αυτά, που παίρνουν το όνομα τους συνήθως από το χρώμα της αύρας τους, και που πολλά από αυτά έχουν τρείς έλικες στο DNA τους, (αντί των δύο που έχουμε όλοι οι άλλοι), έχουν συνήθως τις εξής χαρακτηριστικές ιδιότητες: Είναι πολύ έξυπνα. Συχνά πολύ δημιουργικά. Έχουν πρόωρη ανάπτυξη στο περπάτημα, την ανάγνωση, την ομιλία, κλπ. Έχουν Ψυχικές / διαισθητικές ικανότητες. Έχουν πολυδιάστατη ευαισθητοποίηση και αντιλαμβάνονται ένα ευρύτερο φάσμα της πραγματικότητας. Έχουν τηλεπαθητικές ικανότητες. Αντιλαμβάνονται και αισθάνονται ενέργειες από ανθρώπους ή άλλα έμβια όντα (ανάγνωση αύρας). Έχουν ικανότητες τηλεκίνησης, μετακινώντας αντικείμενα με την ενέργεια της σκέψης τους. Κατέχουν επιστημονικές, ιστορικές, ανθρωπολογικές και πνευματικές γνώσεις χωρίς συνειδητά να τις έχουν διδαχθεί (ονομαζόμενες ‘‘βόμβες γνώσης’’). Έχουν επίγνωση των προηγούμενων ζωών τους. Εξαιρετικά ευαίσθητοι με όλα τα πλάσματα, όχι μόνο με τους ανθρώπους αλλά και με τα ζώα και τα φυτά. Μπορούν να επικοινωνούν με τον αόρατο κόσμο, τα πνεύματα και τους αγγέλους. Έχουν πολυδιάστατες θεραπευτικές ικανότητες. Επιδεικνύουν ένα ασυνήθιστο ταλέντο στο να δημιουργούν έργα τέχνης, αλλά και στις γλώσσες και στο γράψιμο. Βιώνουν όνειρα όπου διδάσκονται (μέσα σε διαστημόπλοια) το πώς να χρησιμοποιούν τις ιδιαίτερες ικανότητές τους. Έχουν διπλή συνειδητότητα αισθανόμενοι εν μέρει άνθρωποι και εν μέρει εξωγήινοι. Έχουν την αίσθηση της αποστολής τους για έναν ανώτερο σκοπό (όπως το να βοηθήσουν στην αφύπνιση της ανθρώπινης συνειδητότητας).
Επειδή είναι τόσο διαφορετικά από τα άλλα παιδιά και δίνουν την εντύπωση ότι ζουν στο δικό τους κόσμο συχνά, θεωρούνται ότι πάσχουν από το σύνδρομο ‘‘προβλημάτων μειωμένης προσοχής’’ (ADD), ή ότι είναι αυτιστικά. Σε αυτό συντελεί και το ότι θεωρούν ιδιαίτερα βαρετό το να ακούν στο σχολείο πράγματα με τα οποία διαφωνούν, ή που τους είναι ήδη γνωστά. Είναι σημαντικό ότι σε πολλές περιπτώσεις οι επαφές τους (στον ύπνο τους) με τους εξωγήινους, τους έδωσαν την δυνατότητα να ζωγραφίσουν τις μορφές ζωής που είδαν, ή τα σύμβολα, ή τα ασυνήθιστα τοπία πλανητών, κλπ, που αφ ενός εμφανίζουν ομοιότητες στα έργα των διαφόρων παιδιών, και αφ’ ετέρου μπορούν να δημιουργήσουν συναισθήματα σε όποιον (ευαίσθητο) τα παρατηρεί. Εδώ σημειώνω ότι ορισμένοι που είδαν τα έργα μου στο site αυτό, μου είπαν ότι ένοιωσαν περίεργα παρατηρώντας ορισμένα από αυτά. (Μήπως υποσυνείδητα τους θύμισαν την προέλευση τους); Πολλές φορές χρησιμοποιούν μεταξύ τους μια παράξενη γλώσσα λέξεων και συμβόλων, ή νοηματική (όπως των κουφών) που δεν την έχουν διδαχθεί και ούτε μπορούν να την διδάξουν σε τρίτους, η οποία φαίνεται ότι τους διευκολύνει καλύτερα από την μητρική τους. Ακόμη μπορούν να βλέπουν όχι μόνον με τα μάτια, άλλα και με άλλα σημεία του σώματος τους (π.χ. τις παλάμες τους). Αυτά συμβαίνουν σε όλες τις χώρες αλλά κυρίως στην περιοχή των Ιμαλάϊων, της Κίνας, της Ρωσίας, Αυστραλίας και Μεξικού http://www.treeofthegoldenlight.com/Rainbow%20Children/new_humans.htm).
Στην Ρωσία έχουν γίνει εκτεταμένες έρευνες για το DNA των παιδιών αυτών, που στην συνέχεια επεκτάθηκαν και στο DNA γενικότερα, που κατέληξαν στο ότι το DNA είναι ένα ‘‘βιολογικό ιντερνέτ’’, που εκτός από τις πληροφορίες για το σώμα μας, είναι και μια βάση δεδομένων και επικοινωνίας, που μπορεί να αναπρογραμματιστεί μέσω της γλώσσας και των συχνοτήτων. Ακόμη ότι οι γλώσσες της ανθρωπότητας δεν εμφανίστηκαν συμπτωματικά άλλα αποτελούν κατά κάποιο τρόπο αντανάκλαση του ανθρώπινου DNA. Η έρευνα αυτή υποστηρίζει ότι υπάρχει μια αλλαγή στην ‘‘ομαδική συνειδητότητα’’ των παιδιών αυτών, η οποία όταν επεκταθεί (καθ ότι όλο και περισσότερα τέτοια παιδιά γεννιούνται), θα μπορέσει να επηρεάσει και την γενικότερη ομαδική συνειδητότητα (και των μεγάλων), και να έχει μια (θεϊκής μορφής) ευνοϊκή επιρροή σε όλη την ανθρωπότητα που θα την αλλάξει σημαντικά. Ομοίως η Κίνα έχει ενδιαφερθεί ιδιαίτερα για τα παιδιά αυτά, και έχει κάνει εκτεταμένες έρευνες, (δείτε το βιβλίο China’s Super Psychics του Paul Dong), όπου περιγράφει τις ιδιαίτερες δυνατότητες τους, (όπως π.χ. να ανοίγουν με την σκέψη τους κλειστά μπουμπούκια λουλουδιών, κλπ). Ακόμη οι Κινέζοι έχουν καταγράψει με ειδικά επιστημονικά όργανα τις αλλαγές που συμβαίνουν στο DNA των παιδιών αυτών. Στην περιοχή Aksai Chin των Ιμαλάϊων, όπου υπάρχει πληθώρα τέτοιων παιδιών, οι κάτοικοι είναι πεπεισμένοι ότι τα παιδιά αυτά έχουν τακτική επικοινωνία με εξωγήινους, και το ίδιο συμβαίνει για περισσότερα από χίλια παιδιά στην πόλη του Μεξικού. Η Mary Rodwell επικεφαλής μιας τέτοιας ερευνητικής ομάδος (ACERN) της Αυστραλίας, έχει συγκεντρώσει πάμπολλες μαρτυρίες μητέρων από όλο τον κόσμο που έχουν τέτοια παιδιά. Διαλέγω λοιπόν ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα από τα πολλά και το παραθέτω. Ο πεντάχρονος Aiden από την Αυστραλία λέει: ‘‘Δεν με πειράζει που περνούν μέσα από τους τοίχους, ενώ μου διδάσκουν στα σκάφη τους περισσότερα από ότι μαθαίνω στο σχολείο. Αιωρούνται αντί να περπατούν και γίνονται αόρατοι αλλά παραμένουν δίπλα μου’’. Η μητέρα του προσθέτει: ‘‘Με αφήνει κατάπληκτη και λέει ότι κάποτε θα μου τους γνωρίσει. Ο Aiden ξέρει τις σκέψεις μου και αποτελειώνει τις φράσεις που ξεκινώ να πω, ενώ συχνά αισθάνεται πόνο όταν εγώ πονώ’’ (δείτε περισσότερα στο site που αναφέρω στην προηγούμενη παράγραφο). Τέλος και για τα Ελληνόπουλα έγινε σχετική έρευνα με σχετικό ερωτηματολόγιο για τέτοιες ιδιότητες, μέσω πανεπιστημίου του Λονδίνου, που όμως ο σκοπός και τα αποτελέσματα της έρευνας επιμελώς απεκρύβισαν.
Ένας από τους λόγους που προσέθεσα το προηγούμενο κεφάλαιο είναι για να πείσω τους δύσπιστους για τις αλλαγές που επέρχονται και για την ύπαρξη των εξωγήινων. Βεβαίως υπάρχουν και πολλά άλλα γεγονότα, όπως οι συνεχώς αυξανόμενες εμφανίσεις των διαστημοπλοίων τους, οι φυσικές αλλαγές που υφίσταται ο πλανήτης (κλιματολογικές, μαγνητικές, τεκτονικές κλπ), αλλά και ό ήλιος και ολοκλήρου το ηλιακό μας σύστημα (που παρακολουθεί με έκπληξη η NASA), οι μαρτυρίες που δειλά εμφανίζονται για (απόρρητη) εξωγήινη τεχνολογία που πήραμε, κλπ. Παρ’ όλα αυτά οι σκοτεινές δυνάμεις δεν διστάζουν να χρησιμοποιούν κάθε μέσον για να τα αποκρύβουν, όπως προκύπτει και από πρόσφατο άρθρο του (υποτίθεται) σοφού Stephen Hawking στο Times Online, που μας συνιστά να μην επικοινωνούμε με τους εξωγήινους και ότι η ανθρωπότητα θα πρέπει να κάνει ότι μπορεί για να τους αποφύγει, το οποίο όμως άρθρο έλαβε πολλά επικριτικά σχόλια από τους αναγνώστες. Ακόμη ο ίδιος καθοδηγεί μια γελοία παρουσίαση του Discovery Channel που εμφανίζει τους εξωγήινους σαν δίποδα τέρατα σε σχήμα μπάλας με φαρδιά προβοσκίδα- βεντούζα, προσπαθώντας έτσι να τους κάνει αποκρουστικούς για τους ανθρώπους. Υποπτεύομαι ότι η αναπηρία του εν λόγω σοφού τον έκανε να χρησιμοποιεί κυρίως το αριστερό μέρος του εγκεφάλου του που αφορά στην κρίση, την λογική, την εξυπνάδα, κλπ, που ανατήχθηκαν σημαντικά, ενώ το δεξί που αφορά στο συναίσθημα, την διαίσθηση, την εσωτερική γνώση, κλπ, υπολειτουργεί. Οι δηλώσεις αυτές εξόργισαν μέχρι και τον πρώην υπουργό άμυνας του Καναδά Paul Hellyer, που κατηγόρησε για παραπληροφόρηση τον αστροφυσικό και δήλωσε τα παρακάτω: "Οι εξωγήινοι όχι μόνο δεν απειλούν την ανθρωπότητα, όπως ισχυρίζεται ο κ. Hawking αλλά επισκέπτονται τη Γη εδώ και δεκαετίες, ίσως και χιλιετίες και τα UFO έχουν βοηθήσει σημαντικά στην τεχνολογική εξέλιξη του πλανήτη μας, (μικροτσίπ, οπτικές ίνες, οθόνες των υπολογιστών, κλπ)’’. Τέλος επειδή πολλές συζητήσεις έγιναν με συναδέλφους τεχνοκράτες, οι οποίοι απορούν πως εγώ ένας διδάκτωρ πολιτικός μηχανικός με πλούσια ακαδημαϊκή και επιχειρηματική καριέρα ασχολούμαι με τα μεταφυσικά, και τους εξωγήινους, που αυτοί τα θεωρούν ‘‘ιστορίες για αγρίους’’, έχω να τους στείλω το εξής μήνυμα.
Η φυσική και οι φυσικές επιστήμες γενικότερα, χρησιμοποιώντας την παρατήρηση, τις μετρήσεις, τα πειράματα, κλπ. αναλύουν και εξηγούν τα φαινόμενα και τους νόμους που ισχύουν για την τρίτη, την καθαρώς υλική διάσταση. Αντίθετα η μεταφυσική χρησιμοποιώντας τον διαλογισμό, τον οραματισμό, την διαίσθηση, την επικοινωνία με άλλες οντότητες, την φαντασία, τα συναισθήματα, κλπ, αναλύει και επεξηγεί τα φαινόμενα και τους νόμους που ισχύουν για όλες τις διαστάσεις. Πολλές φορές τα φαινόμενα αυτά είναι πολύ δύσκολο να γίνουν κατανοητά και να επεξηγηθούν με τις προσλαμβάνουσες παραστάσεις και τα δεδομένα της τρίτης διάστασης. Έτσι π.χ. η περιγραφή της γεύσης ενός φαγητού, ή της οσμής ενός αρώματος, ή των υπέροχων ζωντανών χρωμάτων που επικρατούν στην πέμπτη διάσταση δεν μπορεί να μας κάνει να τα αισθανθούμε. Ομοίως π.χ. ένας υποθετικά δισδιάστατος κόσμος που ζει στο επίπεδο, δεν μπορεί να εξηγήσει τι συμβαίνει με ένα τρισδιάστατο ον π.χ. μια σφαίρα που εμφανίζεται από το πουθενά σε διάφορες θέσεις του, σαν σημείο, η κύκλος με αυξομειούμενη διάμετρο, όταν εφάπτεται ή τέμνει το επίπεδο.
Παρ’ όλα αυτά θα επιχειρήσω σαν παράδειγμα να εξηγήσω το πώς λειτουργεί η αστρολογία και τα ωροσκόπια που πολλοί τα θεωρούν και αυτά ‘‘ιστορίες για αγρίους’’. Κάθε πλανήτης και γενικά κάθε ουράνιο σώμα εκπέμπει ‘‘αστρικές ενέργειες’’, διαφορετικής φύσεως η κάθε μια, οι οποίες φθάνουν μέχρι την Γή και την περιβάλουν με ένταση που εξαρτάται κάθε φορά από την θέση τους σε σχέση με την Γη. Μια ψυχή που πρόκειται να ενσαρκωθεί επιλέγει το έμβρυο στο οποίο θα μπει (το μεγαλύτερο ποσοστό της ενσαρκώνεται την στιγμή της γέννησης) και μπαίνει φέρνοντας μαζί της και βάζοντας στο αστρικό του σώμα και τις αστρικές αυτές ενέργειες που επικρατούσαν την στιγμή της γέννησης. Οι ενέργειες αυτές επηρεάζουν κατά ένα ποσοστό τον χαρακτήρα και την ζωή του ανθρώπου, όπως τον επηρεάζουν επίσης και οι εμπειρίες της ψυχής από προηγούμενες ζωές, από αυτήν την ζωή καθώς μεγαλώνει, κλπ. Μάλιστα η ψυχή, γνωρίζοντας πότε το κάθε έμβρυο θα γεννηθεί, επιλέγει εκείνο που οι αστρικές αυτές ενέργειες θα την βοηθήσουν να εκπληρώσει ευκολότερα τον σκοπό της ενσάρκωσης της αυτής, και να πάρει τις εμπειρίες που χρειάζεται για την πνευματική της άνοδο.
Δεδομένου ότι οι ενέργειες αυτές δεν μπορούν με τα μέσα της τρίτης διάστασης να μετρηθούν και να αναλυθούν, ένας τεχνοκράτης τις απορρίπτει. Αντίθετα ένας πνευματικά αφυπνισμένος άνθρωπος που ασχολείται με την μεταφυσική, για να ελέγξει την ανωτέρω θεωρία, θα μπει σε βαθύ διαλογισμό και θα καλέσει τον ‘‘ανώτερο εαυτό’’ του και τους ουράνιους ‘‘συμβούλους’’ του και θα τους ζητήσει να του αναλύσουν τι κάνει η αστρική ενέργεια του κάθε ουράνιου σώματος. Εφ’ όσον λοιπόν νιώσει ο ίδιος διαισθητικά ότι η ανωτέρω θεωρεία είναι αληθινή θα την ασπασθεί, με την ίδια βεβαιότητα που ένας τεχνοκράτης ερευνητής ασπάζεται την θεωρεία που έχει αποδείξει πειραματικά. Αυτά είναι ότι καλύτερο έχω να πω στους φίλους μου τεχνοκράτες, παρ όλο που φοβούμαι ότι δεν θα τους πείσω, έως ότου τουλάχιστον μπουν στην πέμπτη διάσταση οπότε είτε το θέλουν είτε όχι η αλήθεια θα τους αποκαλυφθεί.
Ακόμη υπάρχουν πολύ ενδιαφέρουσες εκπομπές εις την Ελλάδα και το εξωτερικό που ασχολούνται με την μεταφυσική και τα ανεξήγητα φαινόμενα γενικότερα. Πολλές φορές όμως κάνουν το λάθος να προσπαθούν να εντάξουν τα μεταφυσικά φαινόμενα στους νόμους της καθαρής φυσικής. Για τον λόγο αυτό καλούν στις εκπομπές τους επιστήμονες και καθηγητές που λένε ο καθένας ‘‘το κοντό του και το μακρύ του’’ προσπαθώντας να εξηγήσουν τα ανεξήγητα ως απλά φυσικά φαινόμενα, θυμώνουν μάλιστα και εξανίστανται αν κάποιος τολμήσει να εκφράσει μια ‘‘μεταφυσική’’ γνώμη, και δεν του επιτρέπουν καν να ολοκληρώσει την άποψη του. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο κόσμος που παρακολουθεί την εκπομπή και προσπαθεί να καταλάβει κάτι, αντί να ενημερώνεται σωστά ακούγοντας και μια διαφορετική (μεταφυσική) άποψη, (την οποία αν η διαίσθηση του την θεωρεί σωστή την αποδέχεται, άλως την αγνοεί), να μπερδεύεται ακόμη περισσότερο και πολλές φορές να αγανακτεί με τις εξηγήσεις που προσπαθούν οι ‘‘σοφές κεφαλές’’ να του περάσουν. Έτσι είναι κρίμα, την στιγμή που πλησιάζουμε στο 2012, όπου πολλές και σημαντικές για την ζωή μας αλλαγές θα συμβούν, για τις οποίες θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι, να συζητούμε ‘‘περί ανέμων και υδάτων’’, αντί να ακούμε αυτά που μας λένε οι ‘‘ανώτεροι εαυτοί μας’’, οι ‘‘επουράνιοι σύμβουλοι μας’’, οι εξωγήινοι (που βρίσκονται ήδη στην πέμπτη διάσταση), και άλλα ανώτερα όντα που προσπαθούν να μας βοηθήσουν. Όλο αυτό το σκηνικό αναγκαστικά με παραπέμπει στο πολύ επίκαιρο και σήμερα διήγημα του H. G. Wells, ‘‘The Country of the Blinds’’, (Η Χώρα των Τυφλών), και ελπίζω πλέον να προλάβουμε να ‘‘ξετυφλωθούμε’’.
Κατά καιρούς παίρνουν και από μένα συνεντεύξεις σε Ελληνικό τηλεοπτικό κανάλι, σε κανάλι της Κύπρου, σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και σε περιοδικά, και τις επόμενες μέρες μετά τις εκπομπές δέχομαι εκατοντάδες τηλεφωνήματα από ενθουσιώδεις ανθρώπους που αναφέρονται σε μεταφυσικές εμπειρίες τους, τις οποίες όμως δεν είχαν το θάρρος να τις ομολογήσουν δημόσια, για να μην θεωρηθούν από γραφικοί έως ονειροπαρμένοι ή τρελοί. Θεωρώ πάντως απαντώντας και σε όσους δεν μου τηλεφώνησαν, (σημειωτέων ότι ή διεύθυνση του site μου είχε προβληθεί λανθασμένη στο Ελληνικό κανάλι που μου πήρε την συνέντευξη και οι έξι αναφορές που έκανα για το site μου κατά την ομιλία μου περικόπηκαν στο μοντάζ), ότι όχι μόνον δεν είναι γραφικοί αλλά είναι πρωτοπόροι μαζί με εκατοντάδες εκατομμύρια άλλους που όσο παν και θα πληθαίνουν. Παρ’ όλα αυτά ο στόχος της συνέντευξης μου ήταν το site μου να γίνει γνωστό και στην Ελλάδα, όπως είναι ήδη στο εξωτερικό, ώστε οι επισκέπτες που είναι έτοιμοι να δεχθούν τα σημαντικά αυτά μηνύματα, να δουν πολύ περισσότερες λεπτομέρειες από ότι μια συνέντευξη μπορεί να περιέχει. Από αυτά τα τηλεφωνήματα παραθέτω σε πιο κάτω παράγραφο μόνον ένα που το θεωρώ χαρακτηριστικό, που προέρχεται από την αγαπητή μου Γκιούλη Κανελάκη.
Πρόσφατα (Ιούνιος 2010) το ίδιο Ελληνικό κανάλι πήρε πάλι μια συνέντευξη μου με τηλεοπτικό συνεργείο που έστειλε στο σπίτι μου για την εκπομπή του ''Οι πύλες του ανεξήγητου'', πού κάλυπτε θέματα πού αναφέρονται στο τι θα συμβεί το 2012. Σε αυτήν μου την συνέντευξη μίλησα περιληπτικά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας μέχρι το 2012 και πως αυτά θα επιλυθούν, για τις αλλαγές που θα γίνουν στην Γη και τους κατοίκους της μέχρι τότε μπαίνοντας στην πέμπτη διάσταση, καθώς και για την βοήθεια που θα μας δώσουν οι εξωγήινοι στην μετάβαση μας αυτή. Όμως ο υπεύθυνος δημοσιογράφος δεν έκρινε σκόπιμο τελικά να παρουσιάσει την συνέντευξη, παρ όλο που του είχα στείλει προηγουμένως το σχετικό κείμενο βάσει του οποίου με επέλεξε να μιλήσω, ίσως διότι εκ των υστέρων την θεώρησε πολύ ''προχωρημένη'' και ''ανατρεπτική'' εν σχέση με το τι είχαν υποστηριχθεί για τα ίδια θέματα σε παλαιότερες εκπομπές του, πολύ δε περισσότερο και εκ του γεγονότος ότι αναφέρθηκα σε προβλεπόμενο μηδενισμό των χρεών του κόσμου προς τις τράπεζες, τις κάρτες κλπ, καθώς και στην αποκάλυψη που θα γίνει της τεχνολογίας για καθαρή φθηνή ενέργεια κλπ που οι σημαντικότερες κυβερνήσεις έχουν λάβει από τους εξωγήινους και κρατούν μυστικές, και πολλές άλλες αλήθειες που οι ''σκοτεινές δυνάμεις'', που ως γνωστόν ελέγχουν τα βασικά μέσα ενημέρωσης, δεν θα ήθελαν σε καμία περίπτωση να αποκαλυφθούν στο ευρύ κοινό και αποφάσισαν ίσως την μη παρουσίαση της συνέντευξης. Κατόπιν τούτου για όσους ενδιαφέρονται να ακούσουν την συνέντευξη, την παραθέτω στο τέλος της σελίδας II.2.D με μια ηχητική μπάρα που μπορούν να ενεργοποιήσουν, καθότι την μαγνητοφώνησα την ώρα της λήψεως διότι (όπως είπα και στο συνεργείο) προέβλεπα άγριο ψαλίδισμα κατά το μοντάζ, όπως είχε γίνει και σε προηγούμενη συνέντευξη μου. Την συνέντευξη αυτή μπορείτε επίσης να διαβάσετε απομαγνητοφωνημένη στην σελίδα μου II.2.D1 με εκ των υστέρων πολλές συμπληρώσεις στα σημεία που πήρα ερωτήσεις και χρειάζονταν διευκρινήσεις. Περίληψη αυτής της συμπληρωμένης συνέντευξης μου μπορείτε να ακούσετε από την ηχητική μπάρα στο τέλος αυτής της σελίδας (II.2.D2), ή την πλήρη συμπληρωμένη από 7 ηχητικές μπάρες στην σελίδα μου II.2.D1 διαβασμένες από εμένα. Λόγω της άμεσης ανταπόκρισης που υπήρξε στα emails που έστειλα σε μερικές εκατοντάδες φίλους μου, που όχι μόνον τα προώθησαν στο internet, αλλά και τα τύπωσαν και τα μοίρασαν στο περιβάλλον τους, (και έγιναν ανάρπαστα) και λόγω των ενθουσιωδών σχολίων που έλαβα στο email μου g.koemtzo@hotmail.com , ανέθεσα στους πολυπληθείς φίλους μου να στείλουν όσα μπορούν περισσότερα emails στην Ελλάδα, με τα αισιόδοξα μηνύματα που περιλαμβάνει η συνέντευξη μου αυτή, για να γίνουν γνωστά στο ευρύ κοινό, δίδοντας μια πνοή αισιοδοξίας κατά την δύσκολη αυτή κατάσταση που περνάμε διεθνώς.
Η Γκιούλη Κανελάκη λοιπόν που ζούσε μέχρι και προ 15 ετών στην Γεωργία, μου είπε μεταξύ πολλών άλλων τα εξής: Πάνω από την πρωτεύουσα Τιφλίδα όπου έμενε, πετούσαν πολύ συχνά διαστημόπλοια (και μάλιστα σε πολύχρωμους σχηματισμούς), που τα μέσα ενημέρωσης τα προέβαλαν, (και είχε παλαιά αποκόμματα εφημερίδων με τέτοιες φωτογραφίες), σε αντίθεση με ότι συμβαίνει στις άλλες χώρες που τα αποκρύπτουν, ή τα αμφισβητούν, ή προσπαθούν να τα γελοιοποιήσουν. Η πιο κοντινή της εμπειρία ήταν η εμφάνιση δέκα μόνον μέτρα πάνω από το μπαλκόνι του ρετιρέ της, ενός διαστημοπλοίου γκρίζου-ασιμί σχήματος αυγού, μήκους δέκα περίπου μέτρων, που όταν φώναξε και ήρθαν οι δικοί της και το είδαν, αυτό απομακρύνθηκε και αφού συναντήθηκε με άλλα δύο, όλα μαζί απομακρύνθηκαν με ασύλληπτη ταχύτητα. Υπήρξαν άνθρωποι που επιβιβάστηκαν σε παρόμοια διαστημόπλοια και αργότερα επέστρεψαν χωρίς να θυμούνται τι έγινε εκεί μέσα. Ακόμη μου είπε ότι εξωγήινοι ύψους 2.00 έως 2.20 μέτρων με λευκούς και ασημένιους γυαλιστερούς χιτώνες, εμφανίζονταν σε οικογένειες που επέλεγαν οι ίδιοι και μάλιστα συνέτρωγαν και μαζί τους, δείχνοντας ιδιαίτερη προτίμηση στα γλυκά (τούρτες και κρέμες), και άφηναν γραπτά μηνύματα στο δέρμα των παιδιών, που αυτά μπορούσαν τα παιδιά και τα ερμήνευαν. Μάλιστα στην Τιφλίδα δύο γυναίκες με την καθοδήγηση των εξωγήινων για δύο περίπου χρόνια (όσο κράτησε η παρουσία τους δίπλα σε αυτές), έκαναν θεραπείες σε ουρές ασθενών που μαζεύονταν καθημερινά, στις οποίες συμπεριλαμβάνονταν και ολιγόλεπτες δύσκολες εγχειρήσεις, ενώ οι εγχειριζόμενοι λίγη ώρα μετά επέστρεφαν με τα ράμματα στα σπίτια τους. Ακόμη κοντά στην Τιφλίδα δύο τέτοιοι εξωγήινοι ακουμπούσαν τις παλάμες τους στην κοιλιά γυναικών που δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά και αυτές στην συνέχεια μπορούσαν να συλλάβουν.
Επίσης στο χωριό Σιμονέτι οι κάτοικοι υποστηρίζουν ότι το βαθύ πηγάδι που υπάρχει στο διπλανό βουνό, (του οπίου πυθμένας δεν μπόρεσε με κανένα τρόπο να εντοπισθεί), αποτελεί τούνελ που καταλήγει σε υπόγεια πόλη που κατοικούν άνθρωποι, και ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει και στο Θιβέτ, αλλά και σε άλλα μέρη, ενώ οι ευαίσθητοι αισθάνονται ότι η περιοχή είναι ένας έντονος ενεργειακός τόπος. Αν αυτό αληθεύει τότε εκτιμώ ότι τα φαινόμενα αυτά προέρχονται από κατοίκους της Κοίλης Γης (που την εποχή εκείνη ήσαν τεταρτοδιάστατοι, εξ ου και η επιθυμία τους για τροφή). Αυτοί έκαναν επιλεκτικά την παρουσία τους σε ‘‘φιλικό περιβάλλον’’ για να μας γνωρίσουν και να μας βοηθήσουν, αλλά και για να τους γνωρίσουμε και εξοικειωθούμε μαζί τους. Τέλος η Γκιούλη μου ζήτησε και της επέτρεψα μετά χαράς να μεταφράσει στα Γεωργιανά τις 11 σχετικές με αυτά σελίδες του site μου, ενώ αντίστοιχα έχουν μεταφράσει στα Ισπανικά μέλη των οργανώσεων του διαδικτύου που αναφέρω πιο κάτω. Σήμερα (Μάιος 2010) η Γκιούλη ζει με την οικογένεια της στον Ταύρο (της Αθήνας) και βλέπει μερικές φορές μετά την δύση του ηλίου να εμφανίζεται για πολλή ώρα πάνω από το βουνό της Νίκαιας ένα μεγάλο φωτεινό ωοειδές κίτρινο ιπτάμενο αντικείμενο, που συχνά συνοδεύεται από μικρότερα λευκά που πλησιάζουν πολύ κοντά στην κορυφή του βουνού, και αυτά τα βλέπει και η οικογένεια της, ενώ η θέα τους την γεμίζει χαρά (μου έστειλε και σχετικές φωτογραφίες που τράβηξε).
Ακόμη σαν ένα πρόσφατο παράδειγμα θέασης διαστημοπλοίων από την Ελλάδα αυτή την φορά αναφέρω την περίπτωση φίλου (Βασίλης Μπομπός από τον Βύρωνα) που παρατήρησε, μαζί με τους συγκατοίκους του, στις 26.6.10 στις 8.00 μμ για αρκετά λεπτά 500 μετρά πάνω από το σπίτι του τρία διαστημόπλοια να κάνουν μανούβρες, να αλλάζουν χρώματα και μετά να απομακρύνονται με ασύλληπτη ταχύτητα, ενώ μου έφερε και το μοντέλο που κατασκεύασε μήκους 70 εκ. (είναι και μοντελιστής) που απεικονίζει το ένα από αυτά (έχει σχήμα που θυμίζει αναποδογυρισμένο πλοίο, και σειρές από φωτάκια). Ο ίδιος τηλεφώνησε μια εβδομάδα αργότερα (όταν το κατασκεύασε) στο κανάλι Άλτερ και του είπαν ότι ‘‘έσπασαν τα τηλέφωνα’’ από ανθρώπους που πήραν γι αυτό το γεγονός. Επίσης τηλεφώνησε και στο Πλανητάριο, αλλά ο επικεφαλής του φάνηκε μάλλον δυσαρεστημένος από την είδηση και επιχείρησε να υποβαθμίσει το γεγονός (έχει πάρει άραγε ‘‘γραμμή’’ και αυτός για κάτι τέτοιες αποκρύψεις;).
Για να βοηθήσω στην διάδοση αλλά και στο τσεκάρισμα αυτών των πληροφοριών, αλλά και για να συμμετάσχω σε μια ομαδική προσπάθεια ανόδου της συνειδητότητας του πλανήτη, έγινα μέλος 62 οργανώσεων (ning και λοιπές) του διαδικτύου, που περιλαμβάνουν πλέον περισσότερα από 2.000.000 μέλη σήμερα από ‘‘εργάτες του φωτός’’ και ‘‘σπόρους των άστρων’’, όπως είναι π.χ. η ‘‘Children of the Sun’’, η ‘‘Powerful Intentions’’, κλπ. (όπου και απέκτησα περισσότερους από 2300 ‘‘ηλεκτρονικούς’’ φίλους στο ιντερνέτ). ‘Αυτές σκοπό έχουν την ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ των μελών, αλλά κυρίως με την βοήθεια ομαδικών συγχρονισμένων διαλογισμών (δείτε την σελίδα μου II,2.D5), κλπ, να βοηθήσουν στην άνοδο της συνειδητότητας των ανθρώπων, στην εξάλειψη των προβλημάτων της μεταβατικής περιόδου (από σήμερα έως ότου να γίνουμε 100% πεμτοδιάστατοι), την απεξάρτηση από το ‘‘κατεστημένο’’, και γενικά την βελτίωση των συνθηκών της ζωής. Σε αυτές τις οργανώσεις δημιούργησα δικά μου γκρουπ με τίτλο ‘‘Η νέα Γη στην πέμπτη διάσταση’’ (The new Earth in the fifth dimension), που επικεντρώνονται στους στόχους που αναπτύσσω σε αυτή την σελίδα, ώστε να μην προσπαθώ μόνος μου αλλά μαζί με τους ηλεκτρονικούς φίλους μου και τα λοιπά μέλη των οργανώσεων αυτών, πολλοί των οποίων βρίσκονται σε πολύ πιο προχωρημένη θέση από εμένα και συνεπώς είναι και πιο αποτελεσματικοί (δείτε επίσης την προηγούμενη σελίδα μου II.2.D1).
Βεβαίως γράφτηκα ως μέλος και σε ορισμένες Ελληνικές διαδικτυακές οργανώσεις όπου ανάρτησα ορισμένα άρθρα μου. Όμως παρατήρησα με μεγάλη μου απογοήτευση ότι ανάμεσα στα ενθουσιώδη σχόλια που έλαβα, ήταν και αρκετά που εξέφραζαν την οργή, την αγανάκτηση και την απελπισία ατόμων που φορούν παρωπίδες και δεν μπορούν να αποδεχθούν ένα αισιόδοξο μήνυμα, ενώ καμιά φορά φτάνουν και σε ύβρεις εναντίον όποιου τολμά να εκφράσει μια διαφορετική άποψη, από αυτήν που η περιορισμένη τους αντίληψη τους επιτρέπει να πιστεύουν. Έτσι σε μια πρόσφατη ανάρτηση της συνέντευξης μου σε ένα από τα sites αυτά (δείτε την συνέντευξη στην σελίδα μου II.2.D1), ορισμένοι παρομοίασαν τις αίθουσες μεταμόρφωσης με αίθουσες αερίων και τους αδελφούς μας της Κοίλης Γης ως εχθρούς μας, διότι έτσι τους έχουν πει οι Ολύμπιοι Θεοί στους οποίους πιστεύουν ότι αποτελούν την υπέρτατη δύναμη, ενώ θεωρούν τις πηγές μου αναξιόπιστες (διότι οι Αρχάγγελοι λένε και λοιποί που μιλούν, έχουν εβραϊκά ονόματα), λένε ότι δεν καταλαβαίνουν αυτά που γράφω και θεωρούν ότι ανήκω στις σκοτεινές δυνάμεις. Επειδή ενδεχομένως έστω και λίγοι επισκέπτες του site μου αυτού ενδέχεται να έχουν την διεστραμμένη αυτή αντίληψη, αποφάσισα να παραθέσω εδώ το σχόλιο που ανάρτησα εκεί προς απάντηση τους, που έχει ως εξής: (Σημείωση: Αυτήν και τις επόμενες δύο παραγράφους δεν τις βάζω στην αντίστοιχη αγγλική μου σελίδα II.1.D1 για να μην εκθέσω την χώρα μου).
Κατόπιν παράκλησης φιλικού μου προσώπου, έρχομαι να απαντήσω στα τόσο εποικοδομητικά και επί της ουσίας καλοπροαίρετα σχόλια σας, καθώς και στα ευφυέστατα συμπεράσματα που καταλήγετε, οδηγώντας και εγώ την συζήτηση στο επίπεδο που ορισμένοι από εσάς την οδηγήσατε. Κατ αρχήν ζητώ συγνώμη που, τόσο εγώ όσο και τα εκατομμύρια των συνανθρώπων μου στον πλανήτη, που πολλοί επικοινωνούμε με εξωγήινους, αναληφθέντες δασκάλους, αρχαγγέλους, κλπ (όλους όμως αναξιόπιστους καθ' ότι έχουν εβραϊκά ονόματα), και παίρνουμε πληροφορίες που εν γένει συγκλίνουν, δεν έχουμε αναληφθεί την πραγματική αλήθεια που κατέχει μια μερίδα πανέξυπνων συμπατριωτών μου όπως εσείς, που γνωρίζετε (κατά τα λεγόμενα στα φωτισμένα βιβλία του κυρίου Καλογεράκη), ότι ο αρχηγός του σύμπαντος δεν είναι άλλος από τον Δία, και ότι ο αρχηγός του πλανήτη μας θα εμφανιστεί και θα είναι ο Μέγας Αλέξανδρος, καθώς και για το τι έχει πει η Πυθία και για λοιπές αλήθειες και ευσεβείς πόθους σας. Γι' αυτό όσοι φοβούνται ότι οι θάλαμοι μεταμόρφωσης είναι θάλαμοι αερίων (όπως ελέχθη), και μπορεί να γίνουν και χύτρες για να μας βράσουν και να μας φάνε οι κακοί αδελφοί μας της Κοίλης Γης, δεν έχουν παρά να παραμείνουν στην εξωτερική επιφάνεια, παίζοντας κρυφτούλι με τους σεισμούς, καταποντισμούς, κατακλυσμούς, ηφαίστεια, δέσμη φωτονίων, κλπ, με την βεβαιότητα ότι θα έρθει εγκαίρως ο Δίας με τους κεραυνούς του, τον Μεγαλέξανδρο, τους Σάτυρους και την Πυθία για να τους σώσει. Εδώ με λύπη μου πρέπει να δηλώσω ότι πιεστικές μου υποχρεώσεις με αναγκάζουν να μην επανέλθω στο μέλλον με άλλα σχόλια, τόσο σε αυτή, όσο και σε τυχόν μελλοντικές μου αναρτήσεις (που θα κάνω στην προσπάθεια να βγάλουν επί τέλους και ορισμένοι συμπατριώτες μου τις παρωπίδες που επιμένουν να φορούν), γι' αυτό για απορίες και διευκρινήσεις απευθυνθείτε στις Ελληνικές και Αγγλικές σελίδες του site μου, που επισκέπτονται καθημερινώς γύρω στα 1000 άτομα την ημέρα από 50 χώρες το 10% των οποίων από την Ελλάδα, και μου στέλνουν τα ενθουσιώδη σχόλιά τους.
Ακόμη παρά τα πολλά ευχαριστήρια μηνύματα και τηλεφωνήματα που λαμβάνω καθημερινώς σχετικά με το άρθρο μου «Η ‘‘ελευθερία’’ του λόγου στα κανάλια – Συνέντευξη μου για το τι θα γίνει ως και το 2012 και πως θα προετοιμάσουμε για την 5η διάσταση» που το κυκλοφορούν όπως προανέφερα κατά χιλιάδες με e-mails αλλά και στα blog post στο internet, ή το τυπώνουν οι αποδέκτες και το μοιράζουν σε φίλους τους (και που μπορείτε να το διαβάσετε στην σελίδα μου II.2.D1), εντούτοις πιστεύω ότι αρκετοί συμπατριώτες μου (σε αντίθεση με τους ξένους) θα το απορρίψουν προτού καν το διαβάσουν, χάνοντας έτσι μια ευκαιρία να βγάλουν τις παρωπίδες που τους έχουν βάλει να φορούν. Απευθυνόμενος σε αυτούς θέλω να τους πω ότι καλά θα κάνουν να το διαβάσουν, έστω και αν δεν το αποδεχθούν, διότι σύντομα θα έλθει ο καιρός τα γεγονότα να με επιβεβαιώσουν, και πρέπει τότε να είναι προετοιμασμένοι για το δικό τους καλό. Δυστυχώς στην χώρα μου την αγάπη έχει υποκαταστήσει ο φόβος, που γεμίζει τις ψυχές με ανεξέλεγκτη οργή και μίσος για τους άλλους, που δεν τους αφήνει να δουν και να ενεργήσουν εποικοδομητικά. Ακόμη παράλληλα με τους ανθρώπους που μπορούν να δουν τα πράγματα με ψυχραιμία, και να διαβάσουν και να καταλάβουν ορισμένα πράγματα που παρατίθενται οργανωμένα και συστηματικά, και υποστηρίζονται πολλαπλώς με γεγονότα και αξιόπιστες πυγές, υπάρχουν δυστυχώς και οι αδιάφοροι κοσμικοχαρούμενοι, ή οι ‘‘ξερόλες’’, ή οι ‘‘σοφοί γκουρού’’ (που μπορεί να λειτουργούν και σαν κανάλια παίρνοντας ανεξέλεγκτες πληροφορίες), οι οποίοι απορρίπτουν επιπόλαια και αβασάνιστα κάθε τι που δεν προέρχεται από αυτούς. Κλείνοντας προτείνω από τα λεγόμενα μου να κρατάει ο καθένας μόνον όσα τα αισθάνεται ως αλήθειες, ενώ τα άλλα να τα αγνοεί, μέχρι ότου τουλάχιστον η πραγματικότητα αποδείξει και για αυτά την αλήθεια, Εξ άλλου, όπως λέει και η φίλη μου Βίκυ ''Κυριακή κοντή γιορτή''.
Πριν κλείσω αυτή την σελίδα, και επειδή μέχρι στιγμής η κύρια πηγή των πληροφοριών μου είναι οι επαφές μου με τους εξωγήινους, θα ήθελα και πάλι να παρακαλέσω όποιους έχουν σχετικές πληροφορίες από οποιαδήποτε πηγή να τις διασταυρώσουμε και τους ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο που θα διαθέσουν. Εδώ θέλω να προσθέσω ότι ένας φωτισμένος άνθρωπος από την Αυστραλία (ο Ethan Vorly www.alchemyrealm.com ), που έχει γράψει πολλά και σπουδαία βιβλία περί μεταφυσικής (στοιχεία των οπίων έχω χρησιμοποιήσει στην επόμενη σελίδα μου II.2.D3), όταν ζήτησα την γνώμη του γι αυτές τις σελίδες μου, μου είπε επί λέξει τα εξής: Ευχαριστώ για το email σου και τις πληροφορίες στο site σου. ‘‘Είναι η καλύτερη περιγραφή για αυτά τα θέματα που έχω διαβάσει. Πιστεύω ότι όλα είναι αλήθεια. Παρακαλώ ενημέρωσε με όταν δώσεις περισσότερες πληροφορίες. Θα ήθελα να τις διαβάσω. Με τις καλύτερες ευχές μου. Ethan’’. Ακόμη χαρισματικά άτομα από την Ευρώπη και την Αμερική που λειτουργούν σαν ‘‘κανάλια’’ και επικοινωνούν με ανώτερα όντα, όταν μπήκαν στις σελίδες μου με διαβεβαίωσαν ότι αυτά που γράφω τους φαίνονται απολύτως λογικά και εν γένει επιβεβαιώνονται. Τέλος τα μέλη της οργάνωσης ‘‘Children of the Sun’’ που προανέφερα, εκφράζουν τον ενθουσιασμό τους για τις πληροφορίες που κατά καιρούς δημοσιεύω. Στην οργάνωση αυτή, ( http://sunchildren.ning.com ) που αριθμεί ήδη πάνω από 4000 μέλη, συνιστώ στους αγγλομαθείς να γίνουν μέλη (άνευ δαπάνης), και στη συνέχεια να γίνουν μέλη και στο γκρουπ μου με τίτλο ‘‘The new Earth in the fifth dimension’’ που προανέφερα, για να παίρνουν καινούριες σχετικές με τα ανωτέρω πληροφορίες.
Στην επόμενη σελίδα μου (II.2.D3) ξεκινώ τις απαντήσεις στις ως άνω ερωτήσεις δίδοντας τις τεχνικές χρησιμοποιήσεως κοσμικών ενεργειών όπως είναι το Reiki, το Seichim/Seichem, κλπ. και μάλιστα με την μέθοδο της ‘‘αυτομύησης’’ που την κάνει ο καθένας μόνος του, ώστε να μην χρειάζεται να πηγαίνει και να πληρώνει εκατοντάδες και χιλιάδες ευρώ στις διάφορες σχολές του Reiki που κρατούν την γνώση αυτή μυστική και την μεταδίδουν στους μαθητές τους έναντι αδράς αμοιβής. Με την χρίση των ενεργειών αυτών μπορούμε να αναπτύξουμε και να θεραπεύουμε τόσο το φυσικό, όσο και τα ενεργειακά μας σώματα, και το σημαντικότερο, ανεβάζουμε τις δονήσεις μας και τις κρατούμε υψηλά ώστε να εξασφαλίσουμε το πέρασμα μας στην πέμπτη διάσταση και μάλιστα κατά τον πλέον ανώδυνο και γρήγορο τρόπο. (Πηγαίνετε στην επόμενη σελίδα του site: REIKI-SEICHIM-SEICHEM SSR ). Ακόμη στην σελίδα μου II.2.D6 μιλώ για θεραπείες του σώματος του πνεύματος και των τσάκρα μέσω των ‘‘κρυστάλλινων μπολ’’, (που περιλαμβάνει και 30 υψηλής ποιότητας ηχογραφήσεις των ήχων) πράγμα που επίσης βοηθά αποφασιστικά την είσοδό μας στην πέμπτη διάσταση, ανοίγοντας, καθαρίζοντας και ενεργοποιώντας τα τσάρκα μας, εξασφαλίζοντας την υγεία μας και ανεβάζοντας τις δονήσεις μας.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ 3: Ακόμη πρέπει πάλι να τονίσω ότι είναι πέρα από κάθε αμφιβολία το γεγονός ότι οι εξωγήινοι είναι ήδη εδώ στην Γη με τα διαστημόπλοια τους, όπως αποδεικνύεται από χιλιάδες αναφορές ανθρώπων. Ως απόδειξη των παραπάνω μπορείτε να επισκεφθείτε το Disclosure Project (www.disclosureproject.org), και το Εθνικό Κέντρο Αναφοράς UFO (www.nuforc.org) λεπτομέρειες για τα οποία δίνω στη σελίδα μου II.2.D. Ακόμη πρόσφατα η Ελληνική τηλεόραση ανακοίνωσε ότι εμφανίστηκε προ καιρού πάνω από την Αττική ένα ιπτάμενα αντικείμενο που ακολουθούσε αεροπλάνο της Ολυμπιακής Αεροπορίας, και απογειώθηκαν δύο πολεμικά αεροπλάνα προς συνάντηση του, αλλά το αντικείμενο είχε ήδη εξαφανιστεί με υπερβολική, για τα Γήινα δεδομένα, ταχύτητα. Ακόμη μας τηλεφώνησε στις 2 Νοεμβρίου 2008 φίλος που μένει στην Κόρινθο, ότι το απόγευμα της 1ης Νοεμβρίου είδε από το παράθυρο του ένα κινούμενο πολύ φωτεινό αντικείμενο. Σε πρόσφατη ερώτηση μου οι εξωγήινοι μου είπαν ότι οι εμφανίσεις αυτές θα είναι ολοένα και πιο συχνές σε βαθμό που να πάψουν πλέον να αποτελούν είδηση.
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ.
Προσπαθώντας να δώσω μια απάντηση στις πιο πάνω ερωτήσεις, παραθέτω πιο κάτω το πιο αισιόδοξο σενάριο για ταχεία και άνετη (εντός τριών μόνον ημερών) μετάβαση στην πέμπτη διάσταση, που έδωσαν οι Σίριοι στον Nidle, το οποίον αναφέρεται στο σύνολο σχεδόν του πληθυσμού της Γης (που θα θελήσει συνειδητά να μπει στην πέμπτη διάσταση), με εξαίρεση εκείνους που ενσαρκώθηκαν από άλλους πλανήτες, οι οποίοι και θα μεταφερθούν στα διαστημόπλοια όπου θα γίνει η μετάβαση αυτή, για να επιστρέψουν στην συνέχεια στους πλάνητες τους. Εγώ πάντως βάσει των πληροφοριών που είχα από παλαιά από τους Πλειάδειους (εκτός αν κάτι άλλαξε εν τω μεταξύ), περιγράφω και την περίπτωση το σενάριο αυτό να αφορά μόνον σε κάποιο σημαντικό ποσοστό ‘‘τυχερών’’, ενώ πολλοί άλλοι θα ακολουθήσουμε κατά την μετάβαση μια πιο μακροχρόνια και επίπονη πορεία (δείτε την προηγούμενη σελίδα μου II.2.D1). Παρ’ όλο που εύχομαι το σενάριο των Σύριων να ισχύσει για όλους μας, παραθέτω πιο κάτω και άλλα σενάρια για τις πιθανές εξελίξεις. Πάντως εκείνο που έχει τελικά σημασία είναι ότι, ασχέτως της πορείας που θα ακολουθήσουμε και του χρόνου που θα μας πάρει, όλοι θα βρεθούμε στην ίδια θέση όταν γίνουμε πλήρως πεμτοδιάστατοι. Το σενάριο λοιπόν των Σίριων έχει ως εξής:
α) Γενικά: Την μετάβαση μας στην πέμπτη διάσταση υποστηρίζουν και βοηθούν 50 αστερισμοί του γαλαξία μας, με επικεφαλείς τους Σίριους, που ήρθαν με τα διαστημόπλοια τους βάσει εντολών που έχουν πάρει από την Ουράνια (Θεία) ιεραρχία, η οποία και αποφάσισε να γίνει οπωσδήποτε και μέχρι το 2012 αυτή η μετάβαση της Γης. Γι αυτό θα πρέπει να γίνει σύντομα η ‘‘πρώτη επαφή’’ (προσγείωση των διαστημοπλοίων) έστω και αν δεν ισχύουν ακόμη για την Γή οι συνήθεις για τους άλλους πλανήτες προϋποθέσεις της πρώτης επαφής, που είναι πλην της έγκρισης της ιεραρχίας (που την έχουμε 100%), ο πλανήτης να είναι ενωμένος, να έχει υψηλή (διαστημική) τεχνολογία, να είναι ενήμερος για την μετάβαση και να την επιδιώκει στην συντριπτική του πλειοψηφία. Προφανώς τίποτε από τις τέσσερεις τελευταίες αυτές προϋποθέσεις δεν ισχύει για την Γη, παρ όλα αυτά η εντολή της ουράνιας ιεραρχίας είναι να μπει οπωσδήποτε η Γη στην πέμπτη διάσταση. Πάντως οι κυβερνήσεις των σημαντικότερων χωρών του πλανήτη αντιδρούν στην άφιξη των εξωγήινων, (με τους οποίους έχουν εδώ και πολλά χρόνια επαφές), διότι κάτι τέτοιο δεν συμφέρει στους ισχυρούς της Γης, (μερικές χιλιάδες δισεκατομμυριούχοι που επιλέγουν και χειραγωγούν αμέσως ή εμμέσως τους κυβερνώντες), επειδή δεν θέλουν να χάσουν τα προνόμια και την εξουσία που ασκούν. Για τους λόγους αυτούς οι εξωγήινοι απέκτησαν στον πλανήτη τους Γήινους Συμμάχους τους, (που έχουν εξουσία σε κυβερνητικές θέσεις, τράπεζες, κλπ, ή είναι οικονομικά πολύ ισχυροί παράγοντες, δείτε σελίδα μου II.2.D1), με την βοήθεια των οποίων προετοιμάζουν την ομαλή άφιξη τους, ώστε να μην τρομοκρατηθεί ο κόσμος και τους θεωρήσει σαν εισβολείς με κακές προθέσεις, ενώ στην πραγματικότητα ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει. Γι αυτό προ της αφίξεως των διαστημοπλοίων τους στην πρώτη επαφή θα προηγηθούν τα πιο κάτω σταδία, που θα εξελιχτούν με μεγάλη ταχύτητα για να προλάβουν το 2012.
β) Προκαταρτικά για την πρώτη επαφή: 1ο στάδιο: Περιλαμβάνει το να πεισθούν οι κυβερνώντες που αντιδρούν να αποδεχτούν αυτά που πρόκειται να συμβούν, και στην ανάγκη να αντικατασταθούν οι υπάρχουσες κυβερνήσεις με άλλες μεταβατικές που να είναι συνεργάσιμες. Έτσι αναφερόμενοι π.χ. στις ΗΠΑ ο Ομπάμα θα δηλώσει την παραίτηση του, εξηγώντας τους λόγους και τις επικείμενες αλλαγές, ενώ θα ακολουθήσουν και τα μέλη του κογκρέσου κλπ, και όλα αυτά προβλέπεται να γίνουν ειρηνικά και αναίμακτα (βάσει των ήδη υπογραφεισών συμφωνιών) υπό την επίβλεψη του στρατού, που θα αποτρέψει την κήρυξη του στρατιωτικού νόμου, ή άλλες σπασμωδικές αντιδράσεις από την κυβέρνηση. Ακόμη οι ΗΠΑ θα ανακαλέσουν όλες τις εις το εξωτερικό δυνάμεις τους πίσω στην πατρίδα σταματώντας τους πολέμους και καταργώντας τις εκεί βάσεις τους. Για να πεισθούν οι κυβερνήσεις να εφαρμόσουν τις υπογραφείσες συμφωνίες, οι Γήινοι Σύμμαχοι έχουν δύο όπλα πίεσης: α) Με νομικές πιέσεις, λόγω των πολλών παρανόμων πράξεων τους (φανερών και κρυφών), και των αντισυνταγματικών διατάξεων και νόμων που εφαρμόζουν και που βγαίνουν πλέον στη φόρα. β) (και κυριότερα) Με οικονομικές πιέσεις, λόγω της επικείμενης χρεωκοπίας πολλών κυβερνήσεων και των αντιλαϊκών μέτρων που παίρνουν ξεσηκώνοντας μεγάλες αντιδράσεις. 2ο στάδιο: Να αποκαλυφθεί στο εύρη κοινό η τεχνολογία που οι εξωγήινοι έδωσαν, άμεσα (ή έμμεσα, βοηθώντας δηλαδή Γήινους επιστήμονες στις εφευρέσεις τους) και που αφορά μεταξύ άλλων σε δωρεάν καθαρή ενεργεία και συστήματα προώθησης (χωρίς καύσιμα, δείτε την σελίδα μου II.2.D7), σε αντιμετώπιση ασθενειών και υποσιτισμού, κλπ, που οι κυβερνήσεις που την πήραν την κρατούν μυστική, λόγω οικονομικών συμφερόντων των ολίγων ισχυρών (πετρελαϊκών κλπ), ή θεμάτων στρατιωτικής υπεροχής, κλπ. Η νέα αυτή τεχνολογία θα ανεβάσει σημαντικά το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων και θα αλλάξει σημαντικά προς το καλύτερο τις συνθήκες ζωής των χωρών.
3ο στάδιο. Να λυθεί το οικονομικό αδιέξοδο των πολλών, δια της αλλαγής του οικονομικού συστήματος που θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τον μηδενισμό των οφειλών προς τράπεζες, πιστωτικούς οργανισμούς, πιστωτικές κάρτες, κλπ, (‘‘μηδενισμός χρεών’’ εις αντιστάθμισμα της παράνομης εκμετάλλευσης των πολιτών από τις τράπεζες όλα αυτά τα χρόνια), την αλλαγή του φορολογικού συστήματος, την κατάργηση προνομίων των διαφόρων φορέων, καθώς και την ανακατανομή του πλούτου και των βασικών αγαθών ώστε να εξυπηρετούνται επαρκώς όλοι οι άνθρωποι, και μάλιστα με νέα νομίσματα που η αξία τους θα είναι πραγματική, καλυπτόμενη από πολύτιμα μέταλλα, και άλλες αξίες. Σημειωτέον ότι για τον σκοπό αυτό οι Γήινοι Σύμμαχοι των εξωγήινων έχουν συγκεντρώσει ήδη και φυλάγουν μεγάλα αποθέματα χρυσού, που θα ενισχυθούν στην συνέχεια και με τον χρυσό που θα φέρουν οι εξωγήινοι, ενώ θα υπάρξουν τότε έξη βασικά νομίσματα στον πλανήτη και όλες οι τράπεζές θα αντικατασταθούν από άλλες μικρές τοπικές, με στόχο όχι το κέρδος αλλά την εξυπηρέτηση των πολιτών, ώστε όλοι να καλύπτουν άνετα τις βασικές τους ανάγκες. Επίσης αυτοί που διαθέτουν μεγάλες περιουσίες, θα υποχρεωθούν να διαθέσουν το μεγαλύτερο μέρος του ρευστού τους για να κατανεμηθεί στους μη έχοντες. Ακόμη όσον αφορά τουλάχιστον τις ΗΠΑ, υπάρχουν τόσο στις τοπικές κυβερνήσεις των πολιτειών όσο και κυρίως στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση, μυστικά κονδύλια που τα χειρίζονται οι ‘‘κρατούντες ισχυροί’’, που φτάνουν συνολικά στο αστρονομικό ποσό των δεκάδων τρισεκατομμυρίων δολαρίων (οι δύσπιστοι ας μπουν στο site www.cafr1.com), ενώ πολλές πολιτείες (όπως π.χ. η Καλιφόρνια), διαθέτοντας τρισεκατομμύρια τέτοιων κρυφών κονδυλίων εμφανίζονται ότι είναι στα όρια της χρεοκοπίας. Οι τρεις πιο πάνω πυγές χρημάτων, (και ενδεχομένως και άλλες), θα δώσουν την δυνατότητα στις υπό νέες διοικήσεις τράπεζες να μοιράζουν σειρά επιταγών σε όλους. Έτσι μαζί και με τον μηδενισμό των χρεών (που επί πλέον θα επιστραφούν στους κατόχους τους τα κατασχεθέντα αυτοκίνητα, σπίτια, κλπ ακίνητα), και με την ευρεία διάδοση των κρυμμένων τεχνολογιών, θα καταστεί δυνατόν ο καθένας μας να ευημερεί και να καλύπτει όλες τις βασικές τους ανάγκες, κατά την σύντομη μεταβατική περίοδο μέχρι και το 2012, οπότε στην συνέχεια θα πάψουμε να έχουμε τέτοιες ανάγκες.
4ο στάδιο: Να γίνει ευρεία ανακοίνωση και ενημέρωση του κόσμου για την επικείμενη άφιξη των εξωγήινων και για τον ρόλο που πρόκειται να παίξουν, που θα γίνει αρχικά μεν από τις κυβερνήσεις, και στην συνέχεια σε μεγαλύτερη λεπτομέρεια από τους εκπροσώπους των εξωγήινων. Δείτε λεπτομερέστερα την συνθήκη NESARA που περιγράφω στην προηγούμενη σελίδα μου II.2.D1. Όλα τα ανωτέρω στάδια εκτιμούν οι Σίριοι ότι μπορούν να επιτευχθούν και σε λιγότερο από ένα έτος. Μετά την ως άνω προετοιμασία θα γίνει η μαζική προσγείωση εκατομμυρίων διαστημοπλοίων τους στις προκαθορισμένες ήδη θέσεις, ενώ κανείς δεν δίνει (γήινος ή εξωγήινος) συγκεκριμένη ημερομηνία για το πότε αυτό θα συμβεί. Πάντως βάσει των λοιπών δεδομένων εκτιμώ ότι αυτή η πρώτη επαφή δεν μπορεί να καθυστερήσει πέραν των αρχών του 2012, τα δε προκαταρτικά στάδια δεν μπορεί να αρχίσουν αργότερα από τις αρχές του 2011 (ενώ δεν αποκλείεται να αρχίσουν και αρκετά νωρίτερα). Ήδη προβλέπεται μέσα στο 2010 ορισμένες κυβερνήσεις να ανακοινώσουν την ύπαρξη των εξωγήινων και την μακροχρόνια συνεργασία τους με αυτούς. Όλα τα ανωτέρω αποτελούν το κανονικό πλάνο Α. Όμως και αν λόγω των ισχυρών αντιδράσεων των κυβερνώντων, δεν κυλίσουν ομαλά και σύντομα τα ανωτέρω στάδια, η πρώτη επαφή θα γίνει ούτως ή άλως και μάλιστα εγκαίρως, με βάση τα επόμενα πλάνα ‘‘εκτάκτου ανάγκης’’ Β ή Γ, όπου η ενημέρωση του κόσμου θα γίνει είτε από τους Γήινους Συμμάχους των εξωγήινων (πλάνο Β), είτε την ενημέρωση του κόσμου για την επικείμενη φιλική κάθοδο τους θα την κάνουν οι ίδιοι οι εξωγήινοι (πλάνο Γ) με τα μέσα που διαθέτουν, χωρίς να περιμένουν τις ανακοινώσεις των κυβερνήσεων, απενεργοποιώντας συγχρόνως και κάθε γήινο πολεμικό μέσον που θα μπορούσε να τους απειλήσει. Το πλάνο Α είναι και το πιο επιθυμητό για τους εξωγήινους που μας ενημερώνουν κάθε εβδομάδα σχετικά με την πρόοδο του, μέσω των μηνυμάτων τους, (δείτε μερικά από αυτά στο τέλος αυτής της σελίδας, καθώς και σε άλλες σελίδες μου). Τα πλάνα Β και Γ είναι μόνο για περίπτωση έκτακτης ανάγκης, καλύπτοντας μια λύση ασφαλείας, σε περίπτωση που η σημερινή πορεία δεν θα ήταν δυνατόν να ολοκληρωθεί (λόγω των αντιδράσεων των σκοτεινών δυνάμεων), εντός του χρονοδιαγράμματος που έχει δοθεί από τις Επουράνιες Δυνάμεις.
γ) Η άφιξη των εξωγήινων. Η προσγείωση θα περιλαμβάνει εκατομμύρια διαστημόπλοια, (περίπου 10 εκατομμύρια στην πρώτη φάση και 100 στην δεύτερη) δεδομένου ότι κάθε άνθρωπος θα έχει και έναν εξωγήινο σύμβουλο - μέντορα (στους οποίους μέντορες συμπεριλαμβάνονται και τα αδέλφια μας της Κοίλης Γης, δείτε σελίδα μου II.2.D7). Ακόμη θα έρθουν και εκατομμύρια επιστήμονες και τεχνικοί για να εγκαταστήσουν και να μας διδάξουν την υψηλή τεχνολογία τους, ώστε σε κάθε σπίτι να υπάρχει δωρεάν ενεργεία, ένας εξομοιωτής (που θα μας παρέχει τροφή, έπιπλα, ρούχα κλπ, δείτε πιο κάτω καθώς και τις σελίδες μου II.2.D και II.2.D7), κέντρο επικοινωνιών, ντους υπερήχων, και λοιπές χρήσιμες συσκευές. Τους εξωγήινους θα συνοδεύουν και πολλοί αναληφθέντες δάσκαλοι από την ουράνια ιεραρχία, (οι όποιοι προφανώς, καθ ότι είναι πνεύματα δεν χρειάζονται διαστημόπλοια), για να βοηθήσουν κυρίως στο πνευματικό (της συνειδητότητας) τμήμα της αλλαγής. Κατά την προσγείωση, που θα γίνει με πολύ αργή κίνηση, θα μεταδοθεί σήμα κατ’ ευθείαν στο μυαλό των κατοίκων να αφήσουν ελεύθερες τις θέσεις προσγείωσης, μέχρις ότου να ανοίξουν οι πόρτες, λόγω των υψηλών ενεργειών που θα επικρατούν εκεί. Ακόμη μια δέσμη ενεργειακών κυμάτων θα εξουδετερώσει (για λογούς ασφαλείας) κάθε δυνατότητα χρήσης πολεμικών μέσων, και μόλις η συχνότητα των εξωγήινων συντονιστεί με την συχνότητα του περιβάλλοντος, αυτοί θα βγουν για να συναντήσουν και να συνομιλήσουν με τους ανθρώπους, ενώ μικροσυσκευές που θα έχουν μαζί τους θα καθιστούν εφικτή αυτήν την συνομιλία. Λίγη ώρα μετά την προσγείωση ο εξωγήινος αρχηγός των διαστημοπλοίων θα αποστείλει διάγγελμα σε όλους τους ανθρώπους της Γης, απ ευθείας στο μυαλό του καθενός (τηλεπαθητικά), εξηγώντας τους λόγους τις αφίξεως τους και τις καλές τους προθέσεις να βοηθήσουν τον πλανήτη μας. Την πρώτη αυτή φάση θα ακολουθήσει στην συνέχεια και η δεύτερη με πολύ περισσότερα διαστημόπλοια,
Ο πρώτος μήνας θα περάσει με την αλληλοενημέρωση αλλά και την εκπαίδευση των Γήινων, που θα περιλαμβάνει και επισκέψεις στα διαστημόπλοια τους. Η εκπαίδευση αυτή περιλαμβάνει την ενημέρωση στην τεχνολογία τους που βασίζεται στην ενέργεια του “μηδενικού σημείου” “zero point energy* και στην τηλεπάθεια, βάσει των οποίων λειτουργούν συσκευές όπως είναι οι ‘‘εξομοιωτές’’ που υλοποιούν άμεσα (βάσει εντολών που τους δίνομαι με την σκέψη μας), ότι τους ζητήσουμε (έπιπλα, σκεύη, τρόφιμα, ρούχα, κλπ,) ενώ μπορούμε να τους επιστρέφουμε (για να ξαναγίνουν ενέργεια) ότι παύουμε να τα χρειαζόμαστε. Επίσης υπάρχουν και οι μεγαλύτερης κλίμακας συσκευές, τα ‘‘ολογραφικά θέατρα’’ που μπορούν να υλοποιούν (εντός ωρών) ολόκληρα σπίτια (βάσει των σχεδίων που τους δίδομε) με το περιβάλλον τους (κήπους κλπ), ή ακόμη και τοπία, π.χ. μια λίμνη όπου να νομίζουμε ότι κολυμπούμε χιλιόμετρα ενώ στην πραγματικότητα έχουμε διανύσει μόνον λίγα μέτρα (δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στην σελίδα μου II.2.D). Παράλληλα με την τεχνική εκπαίδευση γίνεται και η πνευματική - ψυχική εκπαίδευση για το πώς δηλαδή θα γίνουμε ‘‘πλήρως συνειδητά’’ άτομα.
Στον δεύτερο μήνα θα γίνει το πάντρεμα της γήινης και της εξωγήινης τεχνολογίας, και ο ταχύρυθμος καθαρισμός της Γής, με συνεργασία Γήινων και εξωγήινων, από την μόλυνση που υπάρχει σε όλα τα επίπεδα. Ακόμη θα γίνει η εκπαίδευση για την δημιουργία μιας πρότυπης και σωστής Γαλαξιακής κοινωνίας στην Γη. Και θα μάθουμε το πώς θα πρέπει να είμαστε και πως να συμπεριφερόμαστε στην ‘‘Γαλαξιακή Κοινωνία’’, στην οποία θα εισέλθουμε όταν η Γη γίνει μέλος της ‘‘Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας’’ στην πέμπτη διάσταση. Επίσης ποιοι οι κανόνες, ποιοι οι συμπαντικοί νόμοι, πιο το πρωτόκολλο συμπεριφοράς μας, κλπ.
Στον τρίτο μήνα θα μάθουμε ποιες είναι οι νέες δυνατότητες που θα έχουμε, οι νέες δυνάμεις μας και θα εκπαιδευτούμε πως να μπορούμε αυτές να τις χαλιναγωγούμε ώστε να μην γινόμαστε άθελα μας επικίνδυνοι, λόγω των ισχυρών δυνάμεων που θα αποκτήσουμε στην πέμπτη διάσταση. Ακόμη θα μάθουμε να επικοινωνούμε άμεσα και εύκολα με τον ‘‘ανώτερο εαυτό μας’’ (για όσους δεν το κάνουμε ήδη) και με τους επουράνιους πνευματικούς μας συμβούλους, παίρνοντας πληροφορείς, οδηγίες και απαντήσεις στις ερωτήσεις μας..
Τέλος στον τέταρτο μήνα θα πληροφορηθούμε πως ακριβώς θα γίνει το πέρασμα μας στην πέμπτη διάσταση μέσα στους ‘‘θαλάμους μεταμόρφωσης’’ που έχουν κατασκευαστεί για τον σκοπό αυτό στις ‘‘κρυστάλλινες πόλεις’’ της Κοίλης Γης (λεπτομέρειας για αυτά δίδω πιο κάτω), ενώ μετά το τέλος του τέταρτου μήνα θα αρχίσει η διαδικασία μεταφοράς μας στην Κοίλη Γη (με τις οικογένειές μας), για όσους από εμάς (και θα είμαστε η μεγάλη πλειοψηφία), θα θελήσουμε συνειδητά να μπούμε στην πέμπτη διάσταση. Κατά την διαδικασία αυτή θα αισθανθούμε πολύ κουρασμένοι και θα πέσουμε για ύπνο, οπότε στον ύπνο μας θα διακτινιστούμε στα διαστημόπλοια που θα μας μεταφέρουν μέσω των πόλων της Γης στην Κοίλη Γη, όπου πάλι μέσω διακτινισμού θα βρεθούμε στις προσωρινές μας εκεί κατοικίες που περιγράφω πιο κάτω. Πιθανόν το ανωτέρω τετράμηνο να χρειασθεί να γίνει εξάμηνο ή κάτι περισσότερο αναλόγως του πως θα ανταποκριθούμε στην εκπαίδευση.
δ) Η μεταμόρφωση μας στην Κοίλη Γή: Σε αντίθεση με άλλους πλανήτες που άλλαζαν διάσταση, όπου όλοι οι κάτοικοι πέθαιναν και ξανά-ενσαρκώνονταν πολύ αργότερα με τα πεμτοδιάστατα σώματα τους, αποφασίστηκε από την Ουράνια Ιεραρχία η Γη να μπει στην πέμπτη διάσταση μαζί με τους κατοίκους της εν ζωή, που το σώμα τους θα μετατραπεί ταχύρυθμα από τριτοδιάστατο σε πεμπτοδιάστατο. Γι αυτό κατασκευάστηκαν στις κρυστάλλινες πόλεις της Κοίλης Γης προσωρινές κατοικίες για τους κατοίκους της Γης, όπου από το 1991 κατασκευάστηκαν και τοποθετήθηκαν εκεί οι λεγόμενοι ‘‘θάλαμοι μεταμόρφωσης’’, που επιτυγχάνουν αυτή την αλλαγή ώστε να ολοκληρώνεται μόνο σε τρείς μέρες. Οι προσωρινές κατοικίες παίρνουν ακριβώς την μορφή (με την βοήθεια των ολογραφικών θεάτρων), με όλες τις λεπτομέρειες και τα προσωπικά κλπ αντικείμενα που έχουν τα σπίτια του καθενός στην εξωτερική επιφάνεια της Γης, ώστε να αισθάνεται κανείς ότι τίποτε δεν άλλαξε, και οι μόνες διαφορές είναι το δωμάτιο με τον θάλαμοι μεταμόρφωσης και τα δωμάτια της εκπαίδευσης μας καθώς και η παρουσία του συμβούλου – μέντορα και μια έντονη χαρά και ευεξία που αισθάνεται κανείς. Ακόμη δεδομένου ότι η μεγάλη πλειοψηφία του πληθυσμού θα έχει μεταφερθεί στην Κοίλη Γη, θα μπορεί κάνεις να συνεχίσει να έχει επαφή με φίλους, γνωστούς, συνεργάτες κλπ, όπως και προηγουμένως. Ως προς τα κατοικίδια αυτά θα μεταφερθούν κάπου αλλού και θα επιστρέψουν σε μας όταν θα έχουμε γίνει πεμπτοδιάστατοι, οπότε ακόμη και θα μπορούμε να μιλούμε μαζί τους. Εννοείται ότι και οι σημερινοί άστεγοί θα βρεθούν σε μια άνετη και ασφαλή διαμονή, αν και με της αλλαγές που θα προηγηθούν θα έχουν εν γένει πάψει να είναι άστεγοι.
Εκτός από τον μέντορα μας που είναι ξεχωριστός για τον καθένα μας, (που μας παρακολουθεί από χρόνια και μας γνωρίζει καλά), ο οποίος θα μας δίνει συνεχώς οδηγίες, θα μας ενημερώνει και λύνει τις απορίες μας, βρίσκονται γύρω μας και ο ανώτερος εαυτός μας, οι επουράνιοι σύμβουλοι και οι άγγελοι μας που μας βοηθούν, Προηγείται μια τουλάχιστον μέρα προετοιμασίας και ενημέρωσης, όπου μαθαίνεις γιατί πριν από 13.000 χρόνια, οι Άτλαντες και στην συνεχεία οι Ανουνάκοι, επενέβησαν στο DNA σου αποσυνδέοντας τους 10 από τους 12 έλικες του, ώστε να σε έχουν υποανάπτυκτο και όργανο τους. Ακόμη το πως οι έλικες αυτοί θα ξανασυνδεθούν και όλοι οι κώδικες του DNA σου θα ενεργοποιηθούν, καθώς και όλα τα 13 (αντί των σημερινών 8) βασικά τσάκρα σου (που είναι δια-διαστασιακά ενεργειακά κέντρα), μαζί με τα περίπου 200 δευτερεύοντα, θα ανοίξουν και ενεργοποιηθούν, ώστε από περιορισμένης συνειδητότητος ον να γίνεις πλήρους συνειδητότητος πεμπτοδιάστατο ον. Τις επομένη ημέρες μπαίνεις στον θάλαμο (που θυμίζει θάλαμο αποσυμπίεσες των δυτών), και είναι ένας για κάθε κάτοικο της Γης που υπάρχει ή γεννιέται εν τω μεταξύ, κατάλληλα προσαρμοσμένος ο καθένας για το συγκεκαυμένο άτομο. Εκεί ξαπλώνεις άνετα σε ένα αναπαυτικό κρεβάτι, όπου επί τρεις μέρες συμβαίνουν οι κάτωθι (σε περίληψη) διεργασίες:
1η ημέρα: Το σώμα μας πέφτει σε χειμερία νάρκη (διατηρώντας όμως εσύ την συνείδηση σου), ενώ μας πλημυρίζει ένα δια-διαστασιακό φως που ανεβάζει τις συχνότητες μας. Οι αλλαγές που θα γίνουν στο σώμα μας. περιλαμβάνουν: Την επανασύνδεση των 10 ελίκων που είπαμε. Την δημιουργία των 13 τσάκρα μας (αντί των 7 που έχουμε σήμερα) και 200 άλλων δευτερευόντων. Τις αλλαγές στο σώμα μας διότι θα σταματήσουν οι επιγεννητικές αλλοιώσεις και θα πάψουμε να γερνάμε και θα πάμε στην ηλικία την οποία θέλουμε. Συνήθως οι εξωγήινοι έχουν την εμφάνιση των 20 έως 30 ετών, ενώ μπορεί να έχουν 1000 ή 3000 και πλέον γήινα χρόνια στην πλάτη τους. Θα αποκατασταθούν τα όργανά μας και οι λειτουργίες μας που έχουν πρόβλημα, ακόμη δε θα επανακτήσουμε μέλη που τυχόν μας λείπουν, το χέρι μας, το πόδι μας, κτλ. Παράλληλα θα έχουμε την δυνατότητα να επιλέξουμε το σώμα που θέλουμε δηλαδή το ύψος μας, το βάρος μας και την εμφάνισή μας γενικότερα. Ακόμη θα γίνουμε εύρωστοι, ενώ θα εξαλειφτεί και πλην της σωματικής και κάθε τυχόν πνευματική, ή ψυχική μας ασθένεια, ή κακή μας συνήθεια, ή εξάρτηση, ή ‘‘κουσούρι’’, κλπ, ώστε να αγγίζουμε την τελειότητα.
2η μέρα: Αφορά στην πνευματική μας μεταμόρφωση, η οποία αναφέρεται στις ψυχικές και πνευματικές αλλαγές που θα υποστούμε. Αυτό θα γίνει και με την βοήθεια των ψυχών-πνευμάτων από την 9η διάσταση που είναι οι επουράνιοι σύμβουλοι μας. Οι σύμβουλοι μας που και τώρα στη ζωή μας αυτή μας προστατεύουν και καθοδηγούν το υποσυνείδητο μας, χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε, ή και που ορισμένοι έχουμε την ικανότητα να επικοινωνούμε μαζί τους και να παίρνουμε απαντήσεις στις ερωτήσεις μας. Εκεί λοιπόν θα μεταβληθούμε από άτομα που είμαστε τώρα, σε άτομα πλήρους και ανιδιοτελούς αγάπης προς όλον τον κόσμο. Θα αποβάλουμε όλες μας τις αρνητικές σκέψεις και τα αρνητικά μας συναισθήματα, ενώ θα απέχουμε και από κάθε αρνητική πράξη. Θα γίνουμε ξαφνικά άνθρωποι γεμάτοι καλοσύνη, σεβασμό για τους άλλους, κατανόηση, κλπ, πρόθυμοι να βοηθούμε τους συνανθρώπους μας και τον πλανήτη, ενώ θα είμαστε πλημμυρισμένοι από χαρά, αισιοδοξία και ικανοποίηση. Ακόμη κάτι άλλο, θα πέσει το πέπλο το οποίο σκέπαζε τη μνήμη μας για τις προηγούμενες ζωές μας, και όλες οι προηγούμενες ζωές μας, ακόμα δε και οι ζωές που ζούσαμε στην 9η διάσταση ως ψυχές μετά τον θάνατο και πριν την επόμενη ενσάρκωση μας, θα μας αποκαλυφθούν και θα αποκτήσουμε όλες τις γνώσεις και τις εμπειρίες που είχαμε προηγουμένως, γνωρίζοντας πλέον ποιοι πραγματικά είμαστε, ποια η πλανητική μας οικογένεια και προέλευση και ποια η περαιτέρω τωρινή αποστολή μα.
3η μέρα: Είναι η μέρα που συνδυάζει τις δύο προηγούμενες και αποκαλύπτονται όλες οι καινούργιες δυνάμεις τις οποίες πλέον έχουμε, οι οποίες είναι πάρα πολύ ισχυρές και οι οποίες πρέπει να τιθασευτούν, διότι βγαίνοντας από τον θάλαμο μπορεί να γίνουμε άθελα μας επικίνδυνοι με τις δυνάμεις αυτές. Για αυτό οι σύμβουλοι μας, και οι μεν (εξωγήινοι) και οι δε (πνεύματα - ψυχές), μας κατευθύνουν πώς να τις χειραγωγούμε και να τις διαχειριζόμαστε ώστε βγαίνοντας από τον θάλαμο στο τέλος της τρίτης ημέρας να μην προκαλέσουμε μεγάλο χάος, ενώ το μικρό χάος είναι αναπόφευκτο, γι αυτό και ακολουθεί ένα δεκαήμερο περίπου ατομικής και ομαδικής εκπαίδευσης, Ακόμη αισθανόμαστε ότι ακούμε και βλέπουμε σωρεία από πρωτόγνωρα πράγματα που φορτώνουν και τις πέντε αισθήσεις μας. Σημειωτέων ότι τα μωρά και τα μικρά παιδιά μετά την μετάβαση θα βρεθούν στην ηλικία της αρχής της εφηβείας, ή όποια άλλη επιλέξουν τα ίδια, ενώ ακόμη και οι εγκληματίες, οι φυλακισμένοι, οι πνευματικά καθυστερημένοι, οι ψυχικά ασθενείς, κλπ, όλοι θα έχουν επίσης την δυνατότητα της μετάβασης στην πέμπτη διάσταση, ώστε να γίνουν πλήρως συνειδητά όντα γεμάτα αγάπη.
ε) Η εκπαίδευση μετά την μεταμόρφωση. Όταν βγεις από τον θάλαμο νιώθεις μια υπερφόρτιση όλων των αισθήσεων σου, σαν όλος ο κόσμος γύρω σου να είναι μέσα σου και εσύ να είσαι όλος ό κόσμος, (πράγμα που στην πραγματικότητα έτσι είναι, διότι στην πέμπτη διάσταση αισθανόμαστε ενότητα με όλους τους άλλους). Αυτό σου δημιουργεί έναν δυνατό πονοκέφαλο που οι σύμβουλοι σου τον εξουδετερώνουν μέσα σε δέκα περίπου λεπτά, μαθαίνοντας σου πώς να κλείνεις τα διάφορα κανάλια επικοινωνίας των αισθήσεων σου, και στην συνέχεια σου μαθαίνουν πώς να ‘‘ρυθμίζεις την ένταση’’ (όπως σε ένα ραδιόφωνο) και να επιλέγεις το τι θέλεις να αντιλαμβάνεσαι, και το τι είναι σημαντικό για σένα, καθώς και να χειρίζεσαι της τηλεπαθητικές σου ικανότητες. Στην συνεχεία σου διδάσκουν την τηλεκίνηση, δηλαδή πώς να μετακινείς αντικείμενα, ή να χειρίζεσαι συσκευές με το μυαλό σου, καθώς και την τηλεμεταφορά σου, δηλαδή πώς να διακτινίζεσαι κάπου π.χ. πίσω στον θάλαμο που ήσουν και να επιστρέφεις (και όλα αυτά παίρνουν περίπου μία ώρα). Στην συνεχεία, και αυτό είναι το δυσκολότερο, σου μαθαίνουν πώς να υλοποιείς, (ή να μην υλοποιείς) κάτι που σκέπτεσαι. Όταν κάτι που σκέπτεσαι το αισθάνεσαι συγχρόνως (πράγμα που συνήθως συμβαίνει) τότε αυτό αυτομάτως υλοποιείται μπροστά σου (που πολύ πιθανόν να μην το επιθυμείς). Γι αυτό εξασκείσαι στο να σκέπτεσαι πράγματα ή καταστάσεις χωρίς να τα αισθάνεσαι, εκτός αν θέλεις να τα υλοποιήσεις, και η εξάσκηση αυτή γίνεται συνήθως ομαδικά, υλοποιώντας αντικείμενα που σου έχουν ζητήσει και στέλνοντας τα με τηλεμεταφορά στα μέλη τις ομάδας, και αντίστοιχα παίρνοντας από αυτούς ότι έχουν υλοποιήσει που τους το έχεις ζητήσει. Ακόμη σου μαθαίνουν πώς να συνδέεσαι και να επικοινωνείς με το περιβάλλον είτε για να το βελτιώσεις, είτε για να βελτιωθείς εσύ από αυτό. Στις καινούριες σου ιδιότητες περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων και η ικανότης σου να επικοινωνείς με τα ζώα και τα φυτά. Μετά την δεκαήμερη εκπαίδευση σου είσαι πλέον έτοιμος να γνωρίσεις τους διαφόρους κατοίκους του γαλαξία (ανθρωποειδείς και μη) που έχουν έρθει στην Κοίλη Γη.
στ) Η περίοδος μετά την εκπαίδευση: Η γνωριμία με τα δίφορα είδη εξωγήινων (ανθρωποειδών και μη), συμπεριλαμβανομένων και των αδελφών μας της Κοίλης Γής, θα διαρκέσει περίπου δύο εβδομάδες, όπου οι εξωγήινοι θα σου δείξουν τις τελετουργίες τους που είναι πολύ σημαντικές για την εξέλιξη τους και των πλανητών τους, ενώ θα ζητήσουν να μάθουν τις τριτοδιάστατες εμπειρίες σου και κυρίως τα συναισθήματα που ένοιωθες τότε. Αυτή η ‘‘διδασκαλία’’ που θα κάνεις, θα συνεχιστεί μετά για έναν περίπου χρόνο, όπου θα δίδεις διαλέξεις για τις εμπειρίες σου αυτές και για το πώς έγινε η πρωτοφανής αυτή μετάβαση σου, που με το υλικό σου σώμα πέρασες στην πέμπτη διάσταση, στις οποίες θα έρχονται (για τον καθένα γήινο) να τις ακούσουν ένα φοβερά μεγάλο πλήθος εξωγήινων, όχι μόνον από τον γαλαξία μας αλλά και από τους γειτονικούς γαλαξίες. Ιδιαίτερα όσον αφορά στους γαλαξίες που υπάρχουν ακόμη οι δυνάμεις του σκότους στην τρίτη διάσταση, θα έρχονται για να μαθαίνουν την μέθοδο με την οποίαν οι άνθρωποι της Γης μεταπήδησαν με το υλικό τους σώμα (δηλαδή χωρίς να πεθάνουν και να ξανά-ενσαρκωθούν) από την τρίτη στην πέμπτη διάσταση, αποβάλλοντας το ‘‘κακό’’ και την αντιπαλότητα από την ζωή τους και την κοινωνία τους. Ακόμη οι αδελφοί μας της κοίλης Γης θα μας ξεναγήσουν στις πόλεις τους και θα μας ενημερώσουν για του τρόπο ζωής τους και την τεχνολογία τους, (που είναι από τις υψηλότερες στον γαλαξία μας), ακόμη δε θα μας προτείνουν να έχουμε την μόνιμη κατοικία σου στις πόλεις τους που έφτιαξαν για εμάς, ενώ την εξωτερική επιφάνεια να την επισκεπτόμαστε τόσο σαν ‘‘τουρίστες’’, όσο και σαν επισκέπτες κάνοντας χρήσιμες για τον πλανήτη τελετουργίες σε χώρους αρχαίων ναών, ή για να κάνουμε τις διακοπές μας στο εξοχικό μας σπίτι εκεί.
ζ) ΟΙ αλλαγές στην εξωτερική επιφάνεια της Γης: Εν τω μεταξύ όλο αυτό το διάστημα στην εξωτερική επιφάνεια της Γης θα γίνονται κοσμογονικές αλλαγές, με ηπείρους να ανεβαίνουν, ηφαίστεια να εκρήγνυνται, ισχυρούς σεισμούς και καταποντισμούς, καθιστώντας την εξωτερική επιφάνεια ιδιαίτερα επικίνδυνη, ενώ στην Κοίλη Γη θα υπάρχει απολυτή ασφάλεια και ηρεμία. Πιο συγκεκριμένα οι χαμένες ήπειροι: Η Ατλαντίδα στον Ατλαντικό, η Λεμούρια (που είναι μεγαλύτερη από την Ασία) στον Ειρηνικό, και η Μεγάλη Σριλάγκα στον Ινδικό θα ξαναεμφανιστούν, και η Αυστραλία θα αυξηθεί σε μέγεθος, ενώ περιοχές όπως στην Αφρική (Σαχάρα), στα Ιμαλάια, στην Αμερική (Καλιφόρνια) κλπ θα μεταβληθούν σε μεγάλες λίμνες. Η Μεσόγειος θα συρρικνωθεί σημαντικά ως θάλασσα και η αναλογία ξηράς και θάλασσας στον πλανήτη θα γίνει περίπου 50% - 50%. Οι πάγοι στους πόλους θα λειώσουν και η ανταρκτική θα γίνει μια κανονική ήπειρος που θα συγκοινωνεί (μέσω μιας πελώριας ‘‘τρυπάς’’ στον πόλο) με την κοίλη Γη, ενώ αντίστοιχη τρύπα θα εμφανιστεί και στον βόρειο πόλο. Δεν θα υπάρχει πλέον χιόνι, αλλά ούτε και δυνατοί άνεμοι και το κλήμα της Γης θα γίνει υποτροπικό με μέση θεοκρασία γύρω στους 23 βαθμούς κελσίου (ήτοι 73 βαθμούς Φαρενάιτ). Οι σκιέρ ας μην απογοητεύονται διότι μέσω των ολογραφικών θεάτρων θα μπορούν να δημιουργούν χιονισμένα τοπία και πίστες εικονικής πραγματικότητας, όπου και θα κάνουν σκι. Μέσα σε όλες αυτές τις αλλαγές θα επανέλθει και η χλωρίδα και ή πανίδα που υπήρχε πριν από 13.000 χρόνια, (προτού πολλά είδη εξαφανιστούν), ώστε η Γη να πάρει την παρθένα μορφή που είχε τότε.. Τα χρώματα τους θα είναι πολύ πιο ζωντανά και τα αρώματα τους πιο έντονα, ενώ θα υπάρχει μια διάχυτη ενέργεια που αφ’ ενός θα αναζωογονεί και αφ’ ετέρου θα δημιουργεί ηρεμία. Ακόμη η αναλόγια οξυγόνου στην ατμόσφαιρα θα αυξηθεί σημαντικά, βοηθώντας έτσι και το καινούριο οικοσύστημα που θα δημιουργηθεί. Ακόμη όλα τα έργα τέχνης μέχρι σήμερα και τα μνημεία του πολιτισμού μας θα διασωθούν παρά τις αναστατώσεις. Ήδη σήμερα (Ιούνιος 2010) παρουσιάζεται μια έντονη ηφαιστειακή και σεισμική δραστηριότητα που περιλαμβάνει μετά τον καταστρεπτικό σεισμό στην Ταϊτή και άλλους μικρότερους σεισμούς ανά τον κόσμο, το ηφαίστειο στην Ισλανδία (που με την τέφρα του παράλυσε τις αεροπορικές συγκοινωνίες της βόρειας Ευρώπης), την ενεργοποίηση επικινδυνότερου ηφαίστειου (Κάτλα) στην Ισλανδία, την έκρηξη ηφαιστείου στην Γουατεμάλα, την έκρηξη με σεισμό ηφαιστείου στον Ισημερινό, κλπ.
Ακόμη θα δημιουργηθούν τα δύο στρώματα παγωμένων υδρατμών στην ατμόσφαιρα, (που υπήρχαν και παλαιότερα), σε ύψος 4.500 έως 5.500 μέτρων και ένα και 10.500 έως 11.500 μέτρων το άλλο, που θα μετριάζουν σημαντικά, όπως παλαιά, την (επιζήμια) κοσμική ακτινοβολία που φτάνει στην επιφάνεια της Γης, βελτιώνοντας σημαντικά την ζωή στην επιφάνεια, ενώ συγχρόνως λόγο του μεγάλου όγκου νερού που χρησιμοποιούν, ελαττώνουν σημαντικά την άνοδο της επιφάνειας της θάλασσας που προκαλείται από το λιώσιμο των πάγων και την άνοδο των ηπείρων. Τα στρώματα αυτά, (που συγκρατούνταν στην ατμόσφαιρα με την ενέργεια ομάδων κρυστάλλων που βρίσκονταν στην επιφάνεια της Γης) αφού υπέστησαν διάφορες ζημιές από τους πολέμους, προκαλώντας κατακλυσμούς από τα νερά που έπεφταν, (όπως είναι ο βιβλικός κατακλυσμός το 8.000 π.χ.), καταστράφηκαν ολοσχερώς από τους πόλεμους μεταξύ του βασιλιά Σεθ στη Σουμέρια (Μεσοποταμία), εναντίον του Ράμα στις Ινδίες και εναντίον του Χόρους στην Αίγυπτο, και από τα νερά τους προκλήθηκε και ο τελευταίος μεγάλος κατακλυσμός το 4.000 π.χ. που κατέστρεψε το μεγαλύτερο μέρος της κατοικημένης τότε Γης. Όλους αυτούς τους πολέμους, κατακλυσμούς, πυρκαγιές, και άλλες καταστροφές, τα προκαλούσαν οι Ανουνάκοι για να εξολοθρεύουν την μέγιστη πλειοψηφία των ανθρώπων, κάθε φορά που άρχιζαν οι άνθρωποι να αφυπνίζονται, να θυμούνται την πραγματική τους φύση και να παύουν να θεωρούν τους Ανουνάκοι ως Θεούς.
Σε ερώτηση πού έκανα στους εξωγήινους γιατί να χρειάζεται όλη αυτή η προετοιμασία με τις τέσσερεις αρχικές φάσεις και με την εφαρμογή της συνθήκης NESARA κλπ, πριν από την άφιξή τους, αφού η άφιξη τους με τα εφόδια που θα μας έδιναν θα μπορούσε από μόνη της να λύσει μια και καλή όλα τα καυτά μας προβλήματα, η απάντηση που πήρα ήταν η εξής: «Θα έπρεπε οι κάτοικοι της Γης να δείξουν προηγουμένως οι ίδιοι ότι θέλουν (συμπαντικός νόμος της ελεύθερης βούλησης), και είναι αποφασισμένοι και ικανοί να προχωρήσουν πλέων στις αλλαγές αυτές, απαρνούμενοι την παλαιά τους κατάσταση, ώστε να αποδείξουν ότι αξίζουν πραγματικά να πάρουν την βοήθεια που θα ακολουθήσει. Βεβαίως επειδή υπάρχει σαφής Θεϊκή εντολή για την μετάβαση αυτή της Γης το 2012 στην πέμπτη διάσταση, βάσει της οποίας κινητοποιήθηκε τόσο η Ουράνια Ιεραρχία όσο και οι πενήντα αστερισμοί του γαλαξία που ήρθαμε γι’ αυτό τον σκοπό, υπάρχει πάντα και το σενάριο έκτακτης ανάγκης για κάθε περίπτωση».
η) Οι προορισμοί που μπορούμε να επιλέξουμε: Μετά το τέλος του χρόνου ένα πρώτο μέρος των ‘‘πεμπτοδιάστατων γήινων’’ θα θελήσει να πάει και να εποικήσει τους υδάτινους πλανήτες (που είναι επίσης κοίλοι όπως όλοι οι πλανήτες) του ηλιακού μας συστήματος. Τέτοιοι είναι π.χ. ο Άρης, η Αφροδίτη, και ένας καινούριος πλανήτης που θα εμφανιστεί (που υπήρχε και παλαιότερα προτού καταστραφεί) ο Μάλντεκ. Τους πλανήτες αυτούς εν τω μεταξύ οι εξωγήινοι, με την επουράνια βοήθεια των ‘‘Ελοχήμ’’ (φορέων της θεϊκής ενεργείας και δημιουργίας), θα τους ξανακάνουν κατοικήσιμους, με τα νερά τους και την ατμόσφαιρα τους (που θα προέλθουν από την εσωτερική τους επιφάνεια), την χλωρίδα τους και την πανίδα τους. Ακόμη υπάρχει το σενάριο, με την βοήθεια των ‘‘Ελοχήμ’’, να μεταφερθεί μέσα από μια πελώρια χρόνο-χωρική πύλη, ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα στον αστερισμό του Σίριου όπου ήταν παλαιότερα, και μετακινήθηκε στην σημερινή του θέση για λόγους που συνδέονται με την βοήθεια που έπρεπε να δοθεί στην Γη για την επιτυχία του μεγάλου της πειράματος (πιθανόν κάποτε να δώσω περισσότερες εξηγήσεις).
Ένα δεύτερο μέρος θα ταξιδεύσει στα άστρα αποτελώντας τους πρεσβευτές της Γης αλλά και του ηλιακού μας συστήματος γενικότερα, ενεργοποιώντας (όπου απαιτείται) την συνθήκη ειρήνης που υπεγράφη το 1995, ενώ πολλοί από αυτούς τους πρεσβευτές θα ταξιδέψουν και σε χιλιάδες άλλους γαλαξίες για να διδάξουν και εκεί την ειρήνη μεταξύ των αστερισμών. Πολλοί από αυτούς θα παίξουν και τον ρόλο διδασκάλου μεταδίδοντας τις ιδιαιτέρες εμπειρίες τους κατά την μετάβαση τους στην πέμπτη διάσταση, δίδοντας διαλέξεις και έχοντας συναντήσεις, και όσο οι εμπειρίες τους από τις επαφές τους με τους άλλους πλανήτες θα αυξάνονται και θα γίνονται έτσι σοφότεροι, θα αρχίσουν να δίνουν και συμβουλές για την επίλυση των εκεί προβλημάτων, μεταφέροντας γνώσεις από το ένα μέρος του σύμπαντος στο άλλο.
Ένα τρίτο μέρος (το μεγαλύτερο κατά τους Σίριους), θα παραμείνει μόνιμα στην θαλπωρή της Κοίλης Γης, λόγω των πολλών πλεονεκτημάτων που ήδη αυτή προσφέρει, (δείτε σελίδα μου ΙΙ.2.D7). Ένα τέταρτο μέρος θα επιστρέψει, όταν όλα ομαλοποιηθούν, στην εξωτερική επιφάνεια, μικρό κατά τους Σίριους (Nidle), ή μεγάλο, από ότι μου έχουν πει παλαιά οι Πλειάδιοι, οι οποίοι υποστηρίζουν ακόμη ότι πολλοί θα παραμείνουν στην εξωτερική επιφάνεια και θα γίνουν εκεί πεμτοδιάστατοι, ακολουθώντας έναν βραδύτερο ρυθμό μεταμόρφωσης, επιβιώνοντας παρ όλες τις αναταράξεις και τους κινδύνους της. Ο ρυθμός αυτός (που δεν περιλαμβάνει την χρίση των θαλάμων μεταμόρφωσης), θα ξεκινάει λίγο πριν το 2012 με ορισμένα χαρακτηριστικά (όπως είναι η τηλεπαθητική ικανότητα, κλπ), και θα ολοκληρώνεται πλήρως μέχρι το 2017 με τελευταίο χαρακτηριστικό την ικανότητα του διακτινισμού. Πιστεύω ότι σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν όσοι, είτε δεν έχουν πεισθεί για τις καλές προθέσεις των εξωγήινων, είτε δεν έχουν πάρει ακόμη την τελική απόφαση για την μεταμόρφωση, προσκολλημένοι στα προνόμια που τυχόν απολαμβάνουν. Το γεγονός αυτό δημιουργεί και την υποχρέωση στους ‘‘εργάτες του φωτός’’ (και σε όσους άλλους έχουν ενημερωθεί και αποδεχθεί το τι πρόκειται να συμβεί) να ενημερώσουν και να βοηθήσουν όσον το δυνατόν περισσότερο κόσμο για αυτήν του την μετάβαση.
Όλοι πάντως οι κάτοικοι της Γης μαζί με τους αδελφούς μας της Κοίλης Γης θα αποτελέσουν πλέον ένα ενιαίο κράτος τους ‘‘Γήινους’’, που θα διοικείται από (συνήθως εξαμελή ή δωδεκαμελή) συμβούλια σε διάφορες βαθμίδες και με διάφορες αρμοδιότητες, που οι επικεφαλείς τους θα εναλλάσσονται μεταξύ τους, και η άσκηση της διοίκησης δεν θα βασίζεται στην εξουσία αλλά στην συνεργασία, βάσει των ικανοτήτων (ταλέντων) του καθενός στον κάθε τομέα. Ακόμη οι διοικούντες δεν θα απολαμβάνουν κανενός ιδιαίτερου προνομίου, παρ όλες τις αυξημένες τους ευθύνες και υποχρεώσεις, αλλά θα εργάζονται όπως περίπου εργάζονται σήμερα οι παρέχοντες ανιδιοτελή υπηρεσία για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Βασικά θα υπάρχουν έξη τομείς “clans” (που θα λέγαμε ότι είναι κάτι σαν τα δικά μας υπουργεία), που είναι πολύ συνοπτικά τα εξής: 1) Spiritual clan που ασχολείται με την ψυχή και τα πνευματικά θέματα γενικά καθώς και με τις διάφορες ιεροτελεστίες (καλύπτει μεταξύ άλλων και τα θέματα που καλύπτει σε μας η θρησκεία). 2) Administration clan που ασχολείται με την διοίκηση του πλανήτη και τον συντονισμό των δραστηριοτήτων των άλλων clans 3) Science clan που ασχολείται με την έρευνα και την ανάπτυξη των διαφόρων επιστημών. 4) Science engineering clan που ασχολείται με τις εφαρμογές της επιστήμης και με τις πάσης φύσεως κατασκευές τόσον συσκευών, διαστημοπλοίων κλπ, όσον και εργοστασίων, δημοσίων έργων, κλπ. 5) Life science clan που ασχολείται με την επιστήμη της ζωής γενικά, τόσον των όντων του πλανήτη όσο και των όντων άλλων πλανητών του γαλαξία, τους οποίους και εξερευνά και μελετά (ψάχνοντας κυρίως για νοήμονα όντα) με τα εξερευνητικά του διαστημόπλοια. 6) Life science engineering clan που ασχολείται με την εφαρμογή της επιστήμης της ζωής για την βελτίωση της όπου τυχόν απαιτείται, αλλά και για την θεραπεία και βοήθεια των όντων και των περιοχών του γαλαξία που έχουν ανάγκη, (όπως π.χ. είναι και η κατασκευή των θαλάμων μεταμόρφωσης που έγιναν στην Κοίλη Γη). Αυτό είναι το σύστημα των έξη clans που ακλουθούν σήμερα οι Σίριοι, οι άνθρωποι της Κοίλης Γης και αρκετοί άλλοι αστερισμοί, ενώ το πιο διαδεδομένο είναι υο σύστημα των 12 clans που περιέγραψα για τους Πλειάδιους στην σελίδα μου II.2.D. Λόγω του ότι οι άνθρωποι θα μπορούν να αυτοεξυπηρετούνται, ενώ θα έχει εκλείψει και κάθε είδους αντιπαλότητας ή φιλονικίας μεταξύ των, και ούτε θα υπάρχει ανάγκη συσσώρευσης υλικών αγαθών, ενώ ακόμη και πολλές άλλες ανάγκες που έχουμε σήμερα θα έχουν πάψει να υπάρχουν, γι’ αυτό και δεν θα λειτουργούν εν γένει δημόσιες υπηρεσίες, ενώ οι ελάχιστες που τυχόν θα απαιτούνται θα είναι πολύ περιορισμένου χαρακτήρα (δείτε λεπτομέρειες για όλα αυτά στις προηγούμενες σελίδες μου II.2.D και II.2.D1). Ακόμη όλοι οι κάτοικοι του Ηλιακού μας συστήματος θα αποτελέσουν ένα ενιαίο έθνος, όπως συμβαίνει και με τα έθνη όλων των άλλων αστερισμών.
Υπενθυμίζω τέλος, όπως προανέφερα, ότι υπάρχει και ένα πέμπτο μέρος (που αφορά στους ‘‘σπόρους των άστρων’’) που θα μεταφερθούν κατ ευθείαν στα διαστημόπλοια, για να γίνουν στους εκεί θαλάμους μεταμόρφωσης πεμπτοδιάστατοι, και να επιστρέψουν στη συνέχεια στους πλανήτες τους, από όπου προήλθαν όταν ενσαρκώθηκαν στην Γη, για να μεταδώσουν τις εμπειρίες τους στους εκεί συνανθρώπους τους. Σημειωτέον ότι η εκπαίδευση των ανθρώπων αυτών, αφού βγουν από τους θαλάμους μεταμόρφωσης, θα είναι πολύ πιο σύντομη, καθότι ήσαν και προηγουμένως πεμτοδιάστατοι στους πλανήτες τους, προτού ενσαρκωθούν ως τριτοδιάστατοι στην Γη για να πάρουν τις σχετικές εμπειρίες, και η εκπαίδευση θα έγκειται κυρίως στο να τους ξαναθυμίσουν οι σύμβουλοι τους την ικανότητες και εμπειρίες που είχαν και παλαιότερα στους πλανήτες τους.
Το ποιόν προορισμό θα επιλέξουμε εξαρτάται (σε σημαντικό βαθμό) και από το ποιο ‘‘συμβόλαιο ζωής’’ επιλέξαμε για αυτήν μας την ενσάρκωση, προτού ενσαρκωθούμε, αλλά και από την τελική επιλογή που θα κάνουμε που μπορεί να είναι και διαφορετική. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι ανεξάρτητα της πορείας που θα ακολουθήσει ο καθένας, το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ακριβώς το ίδιο για όλους, το να μετατραπούν δηλαδή από περιορισμένης συνειδητότητας τριτοδιάστατα όντα σε πλήρους συνειδητότητας πεμτοδιάστατα γεμάτα αγάπη προς όλους. Σε ερώτηση που έκανα γιατί είναι σίγουρο ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της Γης θα επιλέξει την μετάβαση στην πέμπτη διάσταση, η απάντηση είναι ότι αυτοί που βρέθηκαν στην παρούσα ενσάρκωση τους στην Γή, το είχαν ήδη επιλέξει πριν ενσαρκωθούν, να ακολουθήσουν δηλαδή την μετάβαση.
Σε ερώτηση που έκανα στους εξωγήινους για το πώς θα κατανεμηθούν τα πολύ πάνω από 6 δις που ενδεχομένως φτάνει σήμερα ο πληθυσμός της Γης, η απάντηση ήταν ότι αυτό θα εξαρτηθεί από τις επιλογές που θα κάνει ελεύθερα ο κάθε ένας. Πάντως ως τεχνοκράτης που είμαι τολμώ να κάνω την δική μου εκτίμηση, αν και μπορεί τελικά να απέχει από την πραγματικότητα που είναι η εξής: Εκτιμώ ότι τα 6 περίπου δις (ή κάτι παραπάνω) θα περάσουν επιτυχώς στην πέμπτη διάσταση. Εξ αυτών το 1 περίπου δις θα επιστρέψει στους πλανήτες του (σπόροι των άστρων, 5ο μέρος), ή θα ταξιδεύσει στα άστρα (2ο μέρος). Τα 4 δις θα κατανεμηθούν στους υδάτινους πλανήτες, ήτοι 2,5 δις στον Μάλτεκ, 1 δις στην Αφροδίτη και 0.5 δις στον Άρη, (αναλόγως του μεγέθους τους, 1ο μέρος). Τα υπόλοιπα 1 δις (ή κάτι παραπάνω) θα παραμείνουν στην Γη εξ ων τα περισσότερα στην Κοίλη Γη (3ο μέρος) και τα λιγότερα στην εξωτερική επιφάνεια, (4ο μέρος), ώστε ο συνολικός πληθυσμός της Γης μέσα και έξω να είναι 2 δις ή κάτι παραπάνω (συμπεριλαμβανομένου του ενός δις των αδελφών μας της κοίλης Γής). Συνεπώς (αν κάτι παρόμοιο συμβεί), η εξωτερική επιφάνεια θα είναι ιδιαίτερα αραιοκατοικημένη, λαμβανομένης μάλιστα υπόψη ότι με τις νέες ηπείρους που θα αναδυθούν η ξηρά θα αυξηθεί σημαντικά. ΟΙ οικισμοί θα είναι σχετικά μικροί και ‘‘διακριτικοί’’, σεβόμενοι το περιβάλλον και την πλούσια βλάστηση του, πολύ δε περισσότερο που θα υπάρχουν πλωτές (καθ όλα αυτάρκεις), πόλεις, ενώ ορισμένοι θα κατοικούν και σε ιπτάμενες πόλεις (μεγάλα διαστημόπλοια). Τα σπίτια θα είναι συνήθως μονοκατοικίες πολλαπλών τρούλων, χωρίς γωνίες για να ρέει η ενέργεια, ενώ θα μπορούν να έχουν και όποια άλλη μορφή θα επιλέξουν οι ιδιοκτήτες τους (μέσω των ολογραφικών θεάτρων). Συνήθως τα οικόπεδα τους θα διατάσσονται ανά έξη στους έξη τομείς ενός μεγάλου κύκλου, ενώ στο κέντρο θα υπάρχει ένας μικρότερος κύκλος για τις ομαδικές δραστηριότητες (διασκέδαση, ιεροτελεστίες, κλπ) των έξη νοικοκυριών, που στο καθένα θα κατοικεί ένα άτομο, ή ένα ζευγάρι, ή μια οικογένεια. ΟΙ τοίχοι θα είναι διαφανείς από μέσα και αδιαφανείς από έξω, οι δε πόρτες θα εμφανίζονται με τηλεπαθητική εντολή όταν θέλει κάποιος να πέραση. Τέλος τα όρια (φράχτες) των μεγάλων αυτών οικοπέδων θα καθορίζονται από ζώνες πυκνής βλάστησης και κήπους πλάτους άνω των 10 μέτρων.
Τα σημερινά μεγαθήρια, κτίσματα και πόλεις, καθώς και κάθε είδους τεχνικά έργα υποδομής και κατασκευές εν γένει θα πάψουν να υπάρχουν, εξαϋλωνόμενα και μετατρεπόμενα σε ενέργεια, με εξαίρεση αφ ενός τα μνημεία και ναούς στους ενεργειακούς κόμβους του κρυσταλλικού πλέγματος, (όπου θα γίνονται οι διάφορες ενεργειακές ιεροτελεστίες για το καλό του πλανήτη και των κατοίκων του), και αφ’ ετέρου τα πάσης φύσεως έργα τέχνης τα οποία και θα διαφυλαχθούν. Αυτά τα γεγονότα, που θα συμβούν ούτως ή άλλως, (ασχέτως της ορθής ή όχι κατανομής των κατοίκων που έκανα), καταδεικνύουν ότι η ανάγκη του να εξαρτώμεθα από κάθε είδος πλούτου και ιδιοκτησίας, για την οποία σήμερα τόσος αγώνας γίνεται, είναι πολύ προσωρινή και μάταια μια που σύντομα θα πάψει να υπάρχει. Αντίστοιχα και η εσωτερική επιφάνεια θα είναι αραιά κατοικημένη, όπως είναι και σήμερα, δεδομένου ότι οι μεγάλες κρυστάλλινες πόλεις της Κοίλης Γης είναι εν γένει κτισμένες σε σπηλιές (διαστάσεων δεκάδων και εκατοντάδων χιλιομέτρων) που ευρίσκονται κάτω από την επιφάνεια, ενώ επί της εσωτερικής επιφάνειας υπάρχουν διάσπαρτοι μικροί οικισμοί, (επίσης σεβόμενοι το περιβάλλον), που επικοινωνούν με τις κρυστάλλινες πόλεις (όπως και οι κρυστάλλινες πόλεις επικοινωνούν μεταξύ τους) με δίκτυο από τούνελ, όπου κινούνται ιπτάμενα οχήματα με πολύ υψηλές ταχύτητες (δείτε την σελίδα μου II.2.D7).
ΑΛΛΑ ΔΥΝΑΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ.
Με βάση το τεχνοκρατικό και ερευνητικό πνεύμα που με διακρίνει, είμαι υποχρεωμένος να παραθέσω και διαφορετικές απόψεις (διότι δεν θέλω να είμαι δογματικός, παρ’ όλο που φοβούμαι ότι μπορεί κάπως να μπερδευτείτε), σχετικά με την μεταμόρφωση μας σε πεμτοδιάστατα όντα. Ανέφερα προηγουμένως το σενάριο που μου είπαν οι Πλειάδειοι όπου (με την βοήθεια και των εξωγήινων), ένα σημαντικό ποσοστό του πληθυσμού της γης, αντί να περάσει από την εύκολη λύση των θαλάμων μεταμόρφωσης, θα ακολουθήσει μια πιο μακροχρόνια και επικίνδυνη πορεία στην επιφάνεια της Γης, ξεπερνώντας τις πολλές αναστατώσεις του φλοιού της και επιβιώνοντας (λόγω των νέων δυνάμεων που θα αποκτά εν τω μεταξύ), που θα ξεκινάει από το 2012, ή λίγο πριν, αλλά η 100% ολοκλήρωση του θα συμπληρωθεί στο τέλος του 2017. Ακόμη θέλω να αναφερθώ και στα 13 βιβλία (εκδώσεις Δίον), που έγραψε ό χαρισματικός Έλληνας Γεράσιμος Καλογεράκης (foivos@dipolon.gr) που ζει στην Θεσσαλονίκη, ο οποίος συνδέει την αρχαία Ελληνική μυθολογία με τους εξωγήινους, και πιστεύει ότι και οι αρχαίοι Θεοί (που θεωρεί ότι βρίσκονται σε πολύ υψηλή ενεργειακή βαθμίδα και θέση στην ουράνια ιεραρχία), θα παίξουν έναν σημαντικό ρόλο στην ανάληψή μας. Σημειωτέον ότι στην σελίδα μου II.2.D και εγώ αναφέρω ότι πολλά άτομα της μυθολογίας (άλλα και προσωπικότητες της αρχαίας ιστορίας), υπήρξαν εξωγήινοι (ακόμη δε και αναληφθέντες διδάσκαλοι), που πέρασαν ένα μέρος της ζωής τους στην Γή βοηθώντας μας.
Ένα άλλο παρόμοιο σενάριο είναι και αυτό του Μεταφυσικού Ερευνητικού Κέντρου των Ινδιών, δείτε το http://www.lightagemasters.com/downloads/2012_Engligh.pdf, όπου ερευνητές που λειτουργούν σαν ‘‘κανάλια’’ επικοινωνούν και παίρνουν πληροφορίες από Ινδούς ‘‘Αναληφθέντες Διδασκάλους‘’ (που ονομάζονται Rishis), οι οποίοι για την πέμπτη διάσταση υποστηρίζουν τα εξής: Η μετάβαση μας στην πέμπτη διάσταση θα αρχίσει το 2012, αφ’ ενός με την δέσμη των φωτονίων (δείτε την σελίδα μου II.2.D5 περί της δέσμης), στην οποία θα μπει τότε η Γη, και αφ’ ετέρου με την ευθυγράμμιση των ενεργειών ορισμένων ουρανίων σωμάτων (Ήλιος, Αλκυόνη, Σίριος, κλπ) του γαλαξία μας, (ως επίσης και με την μετακίνηση των πόλων της Γης), που θα συμβούν την ίδια περίοδο, η οποία μετάβαση θα ολοκληρωθεί στις αρχές του 2018. Η διαδικασία της μετάβασης θα περάσει από 12 διαδοχικά σταδία που θα ανεβάζουν διαδοχικά τις δονήσεις μας και θα μας δίδουν νέες δυνατότητες το καθένα (κατά βάση αυτές που ανέφερα και στο αρχικό σενάριο του Nidle), οι οποίες θα μας βοηθούν να είμαστε αυτάρκεις και να ξεπερνάμε εγκαίρως τα προβλήματα που θα δημιουργούνται από τα διάφορα σημερινά συστήματα (οικονομικά, πολιτικά, ενεργειακά, τεκτονικά, κλιματικά, διατροφής, υγείας, μεταφορών, τηλεπικοινωνιών, κλπ) τα οποία θα καταρρέουν. Σημειωτέων ότι την μετάβαση μας από το ένα στάδιο στο επόμενο θα την κάνει ο καθένας με τον δικό του ρυθμό, αναλόγως του ποσό καλά προετοιμασμένος είναι (με διαλογισμούς κλπ), και αυτοί που θα περνούν πρώτοι θα βοηθούν και τους συνανθρώπους τους να ακολουθήσουν, ενώ θα υπάρξουν και άλλοι (ας ευχηθούμε να είναι λίγοι), που δεν θα επιλέξουν να ακολουθήσουν σε αυτή την μετάβαση, προσκολλημένοι στα πολλά αγαθά και εξουσίες που ήδη κατέχουν (και αυτοί τελικά δυστυχώς θα πεθάνουν, για να επανέλθουν πεμπτοδιάστατοι σε επόμενη ενσάρκωση τους).
Επίσης το σενάριο αυτό δεν λαμβάνει υπόψη την βοήθεια των εξωγήινων, άλλα η όλη βοήθεια θα δίδεται από την πληθώρα των Αναληφθέντων Διδασκάλων (Rishis) που θα κατέβουν τότε στην Γη γι’ αυτό τον σκοπό. Συνεπώς θεωρεί ότι η κατάρρευση των προαναφερθέντων συστημάτων θα γίνει απότομα το 2012 (με βαριές συνέπειες για τον πληθυσμό της Γης), και όχι ομαλά όπως θα γίνει λόγω της επέμβασης των Γήινων συμμάχων των εξωγήινων. Πάντως σε αντίθεση με τα ανωτέρω, η Ινδική κυβέρνηση αφ’ ενός έχει συνεργασία με τους εξωγήινους, από τους οποίους πήρε και υψηλή τεχνολογία, και αφ ετέρου θεωρείται από τις πρώτες που θα ανακοινώσουν επίσημα την ύπαρξή τους, (λόγω της μικρότερης επιρροής που έχουν εις αυτήν οι Ιλουμινάτοι κλπ). Σε ερώτηση που έκανα στον ανώτερο εαυτό μου σχετικά με το σενάριο αυτό μού είπε τα εξής: Το σενάριο αυτό που υπήρχε από παλαιά έχει ήδη αλλάξει λόγω της βοήθειας των εξωγήινων, και έτσι αφ ενός οι διάφορες φάσεις θα εξελιχτούν πολύ πιο ομαλά, και αφ ετέρου οι συνέπειες τους θα είναι πολύ πιο ανώδυνες για μας. Ακόμη μου είπε ότι η συνθήκη NESARA που ανέφερα προηγουμένως (δείτε λεπτομέρειες στην II.2.D1), δεν θα εφαρμοστεί όπως ακριβώς είχε αρχικά συμφωνηθεί, αλλά τροποποιημένη λόγω του ότι πλέον ο χρόνος πιέζει, εξ αιτίας των καθυστερήσεων που κατάφεραν να προκαλέσουν οι αντιδράσεις των σκοτεινών δυνάμεων.
Ακόμη ένα άλλο σενάριο προέρχεται από έναν χαρισματικό άνθρωπο τον Έλληνα Γιώργο Καβάσιλα που ζει στην Αυστραλία (www.georgekavassilas.org). Κατ’ αυτόν λοιπόν υπάρχουν τρείς πορείες που μπορούμε να διαλέξουμε. Η πρώτη είναι με την βοήθεια των εξωγήινων που μας προσφέρουν την τεχνολογία τους, και θα μας κάνουν να αισθανθούμε σύντομα σαν υπεράνθρωποι, θα μας ζητήσουν όμως εις αντάλλαγμα να εργαστούμε για τους πλανήτες τους, πράγμα που θα περιορίσει κάπως την απόλυτη ελευθερία μας. Η δεύτερη είναι με την βοήθεια των εξωγήινων που μας προσφέρουν αγάπη αλλά υπό όρους (conditional love) και οι όροι αυτοί περιορίζουν πάλι κάπως την απόλυτη ελευθερία μας. Τέλος ο τρίτος δρόμος, που προτιμάει να ακολουθήσει ο ίδιος είναι να παραμείνει στην Γη, παρ’ όλες τις αναστατώσεις που θα γίνουν, και να περάσει μέσα από μια από τις πολλές χρονο-χωρικές πύλες που θα ανοίξουν για να μπούμε στην πέμπτη διάσταση, όπου θα συναντήσουμε όντα με ανιδιοτελή αγάπη (unconditional love), και άλλοι από εμάς θα μείνουμε εκεί χωρίς κανένα περιορισμό, ενώ άλλοι θα επιστρέψουμε, πεμπτοδιάστατοι πλέον, για να βοηθήσουμε τους αναποφάσιστους συνανθρώπους μας να μπουν και αυτοί. Στην ερώτηση που έκανα στον ανώτερο εαυτό μου για το αν πρέπει: α) Να ακολουθήσω τους Πλειάδειους και τους Ινδούς που προβλέπουν μια πιο μακροχρόνια πορεία για την πλήρη μετάβαση μας για τον πολύ κόσμο; ή β) Τους Σίριους του Nidle που προβλέπουν μια τριήμερη πορεία στης αίθουσες μεταμόρφωσης, συνοδευόμενη από σύντομες περιόδους εκπαίδευσης πριν και μετά; ή γ) Τον Καβάσιλα που δεν βλέπει (σε αντίθεση νε τους δύο προηγούμενους) όλους τους εξωγήινους σαν όντα γεμάτα ανιδιοτελή αγάπη, και προβλέπει τους τρείς δυνατούς δρόμους που προανέφερα; Η απάντηση που έλαβα, (και του έχω εμπιστοσύνη, που εδραιώθηκε με όσα μου έχει πει μέχρι τώρα ο ανώτερος εαυτός μου που απεδείχθησαν σωστά και σοφά), είναι ή εξής: Να ακολουθήσεις τον δρόμο που θα σου πει η καρδιά σου ότι είναι αυτός που σού ταιριάζει, όταν θα έρθει η ώρα εκείνη, και που θα αισθανθείς απόλυτα ωραία και χωρίς ενδοιασμούς και αμφιβολίες, τόσο για τον δρόμο που παίρνεις όσο και για τα όντα που υπάρχουν στον δρόμο αυτόν. Πάντως, από ότι μπορώ με βεβαιότητα πλέον να συμπεράνω, είναι ότι (ότι και να συμβεί), μια υπέροχη αγγελική πραγματικότητα, πέραν κάθε φαντασίας, έρχεται για όλους μας που θα αποφασίσουμε να μπούμε, και ότι εν γένει οι πεμπτοδιάστατοι άνθρωποι της Γης, (που θα αποτελέσουν την κορωνίδα των πεμπτοδιάστατων πολιτισμών), θα παίξουμε ένα πολύ σημαντικό ρόλο στην εκπλήρωση των σκοπών του θείου σχεδίου της παρούσης ‘‘έκτης πραγματικότητας’’ (δείτε λεπτομέρειες περί αυτής στην σελίδα μου II.2.D).

ΝΕΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ. Πρόσφατα (από 21.3.11) απέκτησα πρόσβαση σε πλούτο πληροφοριών που μου στέλνει το Γαλαξιακό Συμβούλιο της Ανδρομέδας, με την υπόδειξη να τις δημοσιοποιήσω προς αφύπνιση όσο μπορώ περισσοτέρων συνανθρώπων μου, το οποίο επίσης μου απαντά, στον βαθμό που αυτό κρίνει σκόπιμο, στις ερωτήσεις που του κάνω, και όλο αυτό γίνεται μέσω μιας φίλης μου που είναι η αντιπρόσωπος τους εδώ, η οποία για λόγους ασφαλείας επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία της. Κατόπιν τούτου ξεκίνησα να αναρτώ τις πληροφορίες αυτές, με τον ρυθμό που τις λαμβάνω, οι οποίες περιλαμβάνουν, μεταξύ πολλών άλλων, και ένα κάπως διαφορετικό σενάριο για την Ανάληψη μας, εν σχέση με αυτό που περιγράφουν οι Σίριοι, που αναφέρεται σε όσους επιλέξουν να περάσουν την διαδικασία της ανάληψης παραμένοντας στην εξωτερική επιφάνεια της Γής.
Στις 21.3.11 η φίλη μου αυτή, κατόπιν εντολής που έλαβε από το εν λόγω συμβούλιο, ταξίδεψε μέχρι την Αθήνα και μου απεκάλυψε τα κάτωθι: Η ίδια κατάγεται από τον αστερισμό Ε-Ιριδιανό ενός μακρινού Γαλαξία, ενώ ο πλανήτης της ευρίσκεται στην όγδοη (συνεπώς άυλη) διάσταση. Πήρε διάφορες ενσαρκώσεις στον Σίριο, τις Πλειάδες και τελευταία την Ανδρομέδα, ώστε οι δονήσεις της να κατέβουν στην πέμπτη διάσταση. και τώρα ενσαρκώθηκε στην Γη. Από μικρή είχε μεταφυσικές εμπειρίες συναντώντας πρόσωπα (τους ‘‘Ηλιότροπους’’) που υλοποιούνται και από-υλοποιούνται κατά βούληση, αλλά στον ύπνο της συνομίλησε και με όντα της Ουράνιας Ιεραρχίας. Τα τελευταία χρόνια την πλησίασαν οι Ανδρομέδιοι και της ζήτησαν να γίνει σύνδεσμος τους με τους ανθρώπους της Γης, πράγμα το οποίο απεδέχθη. Της διέθεσαν μάλιστα στο διαστημόπλοιό τους που λέγεται Φοίνιξ τον δικό της χώρο, όπου πηγαίνει όποτε θέλει για να κάνει το ενεργειακό της ντους, ή να επισκεφθεί άλλους χώρους του για να δει το τι συμβαίνει στην Γη και γύρω από αυτήν, για να πάρει γνώσεις, κλπ, ενώ της γίνονται και μυήσεις που χρησιμοποιεί για να κάνει θεραπείες επιστρέφοντας στην Γη, πράγμα που αποτελεί και το κύριο επάγγελμα της εδώ. Το μητρικό αυτό διαστημόπλοιο πού είναι πελώριο και κατοικείται από άτομα πολλών αστερισμών της Γαλακτικής ομοσπονδίας, έχει όλα τα χαρακτηριστικά που περιγραφώ σε διάφορα σημεία του site μου όπως: Εσωτερικές διαστάσεις που αυξομειώνονται κατά τις ανάγκες, το αίσθημα ασφάλειας, άνεσης, ενέργειας, χαράς, ανάλαφρο περπάτημα, διέλευση δια μέσου των τοίχων, κλπ. Πελώριες οθόνες εκπαίδευσης και ενημέρωσης, ενώ δεν επιτρέπεται κατά την επιστροφή της στην Γη να πάρει μαζί της τίποτα από τα αντικείμενα του διαστημοπλοίου, κλπ χαρακτηριστικά που συμπίπτουν με όσα έχω περιγράψει και αλλού. Ακόμη στον χώρο της εκεί αναβαθμίζεται σιγά-σιγά και το DNA της, ανοίγουν τα τσάκρα της, ενώ τα κύτταρα της αρχίζουν να παίρνουν κρυσταλλική μορφή (υγρού κρυστάλλου με βάση τον άνθρακα), και όλα αυτά την προετοιμάζουν για την είσοδο της στην πέμπτη διάσταση.
Στην ερώτηση μου γιατί το συμβούλιο της έδωσε την εντολή να με επισκεφθεί η απάντηση είναι η εξής: Κατ αρχήν της ζήτησαν να έρθει για να μου επιβεβαιώσει αυτά που ήδη ξέρω ότι είναι σωστά (τουλάχιστον κατά το 90%), δεδομένου ότι λόγω του τεχνοκρατικού μου χαρακτήρα επανειλημμένως ζητώ να διασταυρώνω την ορθότητα των πληροφοριών που έχω, και που κατ αρχήν θεωρώ ως ακριβείς. Κυρίως όμως το έκαναν για να με εφοδιάσουν με πολλές πρόσθετες πληροφορίες, τις οποίες είτε δεν ήξερα είτε δεν πίστευα, ορισμένες των οποίων διαμορφώνονται και βάσει των νέων συνθήκες που προκύπτουν προϊόντος του χρόνου, με τις οποίες πληροφορίες θεωρούν απαραίτητο ότι πρέπει να ενημερώσω και να αφυπνίσω το ευρύ κοινό για την καλύτερη και ασφαλέστερη προετοιμασία του για την είσοδο του στην πέμπτη διάσταση. Ό λόγος που επέλεξαν εμένα για το σημαντικό αυτό έργο είναι ότι αφ’ ενός το δίγλωσσο site μου έχει ήδη μεγάλη επισκεψημότητα η οποία συνεχώς αυξάνεται, (και την οποίαν με διαβεβαίωσαν ότι θα φροντίσουν να την ενισχύσουν αλλά και να με προφυλάξουν από πνευματικές κλπ επιθέσεις των σκοτεινών), και αφ’ ετέρου διότι, όπως μου είπαν, ότι γράφω είναι συγκεκριμένο και περιεκτικό (εις αντίθεση με τα πολύ θεωρητικά και συγκεχυμένα κείμενα που κατακλύζουν το διαδίκτυο από αμφιβόλου ποιότητας και καθαρότητας κανάλια), ενώ είναι και κατά το δυνατόν τεκμηριωμένο, κυρίως όμως εύκολα κατανοητό από οποιονδήποτε.
Μόλις ανέβασα στο κεφάλαιο της συνέντευξης μου για το 2012 στην σελίδα II.2.D1 του site μου, μία περίληψη των πρώτων πληροφοριών που έλαβα, το Συμβούλιο μου έστειλε (25.3.11) μέσω της φίλης που με είχε επισκεφτεί, το κάτωθι ενθαρρυντικό αλλά και ευχαριστήριο μήνυμα, (που το παραθέτω προς επιβεβαίωση των όσων ανέφερα προηγουμένως): «Αγαπητέ Γιώργο, Έχεις λάβει το μήνυμα όπως ακριβώς αναμέναμε, και σε ευχαριστούμε για την επιλογή σου να προχωρήσεις στην μαζική ενημέρωση των ανθρώπων. Κατάλαβε πως επιτελείς ένα μεγάλο έργο επί της Γης και για αυτό σε τιμούμε. Ανέλαβες το δύσκολο έργο της ενημέρωσης με πλήρη επίγνωση και αποφασιστικότητα, και σε δοξάζουμε για αυτό. Όλη η Γαλαξιακή Συμμαχία στέκεται στο πλευρό σου στηρίζοντας σε και προστατεύοντας σε. Θέλουμε να φέρουμε εις γνώση σου πως θα δεχθείς αμφισβήτηση για όσα γράφεις. Εκεί θα χρειαστεί να σταθείς στην δύναμη σου και να μην λυγίσεις. Προστάτεψε το συναισθηματικό σου πεδίο, γιατί οι σκοτεινοί γνωρίζουν την αδυναμία σου σε ανθρώπινο επίπεδο. Αυτά που έγραψες θα προωθηθούν ακέραια, χωρίς προσθήκες ή αφαιρέσεις. Σε δεκαπέντε μέρες από σήμερα θα λάβεις νέες κατευθυντήριες γραμμές βάσει των οποίων και θα κληθείς να γράψεις. Προτείνουμε, και εσύ επιλέγεις, να δουλέψεις το τέταρτο τσάκρα της καρδιάς και να το ενδυναμώσεις. Φωτοεργάτες όπως εσύ είστε σημαντικοί στο σχέδιο επί της Γης. Μεγάλες ψυχές όπως εσύ με πείρα που δεν μπορεί να αγγίξει τα όρια του γήινου χρόνου, είναι ιερές, τις τιμούμε και τις προστατεύουμε. Είθε το έργο που επέλεξες να αναλάβεις, να το ολοκληρώσεις. Πάντα να θυμάσαι πως το φώς φωτίζει το σκοτάδι και αποκαλύπτει όλες τις σκιές. Με τιμή. Το Γαλαξιακό Συμβούλιο της Ανδρομέδας.»

Στην συνέχεια ακολούθησε νέο μήνυμα τους (26.3.11) που έλεγε μεταξύ άλλων τα εξής: «Αγαπητέ Γιώργο, Η χρυσή σου πένα έλαμψε για άλλη μια φορά δια της παρουσίας της. Μας δίνει μεγάλη χαρά η αφοσίωση σου στο μεγάλο έργο της μαζικής αφύπνισης των ανθρώπων. Αν μπορούσες να δεις την αύρα σου καθώς γράφεις όσα ακούς και εμπιστεύεσαι να δημοσιεύσεις, θα έβλεπες μια χρυσή στήλη φωτός να υψώνεται εκεί. Είναι αλήθεια πως οι σκοτεινοί έχουν ξεφύγει από κάθε έλεγχο και χτυπούν προς κάθε κατεύθυνση όσο προχωρούν οι εξελίξεις υπέρ του φωτός. Θέλουμε να τονίσουμε για άλλη μια φορά πόσο σημαντικό είναι να πιστέψεις στην προστασία που σου παρέχουμε, λαμβάνοντας αυτές τις πληροφορίες…. Οι απορίες σου είναι πολλές και το κατανοούμε από κάθε άποψη, πρέπει όμως να αναπτύξεις το αίσθημα της υπομονής στις πληροφορίες που λαμβάνεις και γνωστοποιείς … Είναι σημαντικό οι πληροφορίες να δίδονται σε μικρές δόσεις, προκειμένου να γειώνονται, για να υπάρχει ισορροπία. Εμείς θα επικοινωνούμε μαζί σου για επιπλέον πληροφορίες….»


Όσον πάλι αφορά σε ερωτήσεις που έκανα για το άτομο μου, οι πληροφορίες που πήρα είναι, μεταξύ άλλων. οι εξής: Προέρχομαι από ισχυρή ενέργεια Χερουβίμ, αλλά ταξιδεύω συνέχεια κάνοντας μια σειρά από ενσαρκώσεις που κάθε μια τους ήταν μια ‘‘στάση’’ με στόχο το βαρύ έργο της πληροφόρησης και αφύπνισης των ανθρώπων, στο οποίο έχω πάντοτε ανταποκριθεί με επιτυχία. Οι ενσαρκώσεις αυτές περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων και τον Σίριο και τις Πλειάδες, αλλά κυρίως αφορούν στην Ανδρομέδα από όπου το Συμβούλιο θεωρεί ότι κατάγομαι, όπως δείχνει (πέραν πάσης αμφιβολίας όπως λένε) και η λάμψη των ματιών μου. Στην παρούσα ενσάρκωση μου στην Γη, δεν επέλεξα να είμαι μέλος των Γήινων Συμμάχων της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας, (λόγω των αμφιβολιών που είχα τότε, γι’ αυτό και χαρακτηρίζω τον εαυτό μου ως ’’ερευνητή της αλήθειας’’), ανέλαβα όμως με πάθος το έργο της ενημέρωσης των ανθρώπων, και εδώ με μεγάλη επιτυχία. Από το ένα περίπου εκατομμύριο διευθύνσεις email, στις οποίες κυκλοφόρησε το email μου με την συνέντευξη μου για το 2012 (δείτε την στην σελίδα μου ΙΙ.2.D1), το συμβούλιο μου επιβεβαίωσε ότι το 20% περίπου των παραληπτών το διάβασαν, ενώ οι υπόλοιποι ούτως ή άλλως δεν ήσαν ακόμη έτοιμοι να το δεχθούν. Αυτό μαζί με την μεγάλη και αυξανόμενη επισκεψημότητα του site μου, αλλά και εκατοντάδων άλλων sites όπου άρθρα μου ο κόσμος έχει αναρτήσει και σχολιάσει, κάνουν το συμβούλιο να υποστηρίζει ότι έχω ήδη αφυπνίσει πολύ κόσμο, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε 50 χώρες στο εξωτερικό, και ότι θα με βοηθήσει να συνεχίσω με επιταχυνόμενο ρυθμό. Ακόμη με πληροφορούν ότι έχουν αρχίσει ήδη η ενεργοποίηση του DNA μου και οι αλλαγές στο σώμα μου, έστω και αν δεν το καταλαβαίνω, και ότι σε αυτές οφείλεται και η σωματική κούραση που συχνά αισθάνομαι. Μου συνιστούν να μην ανησυχώ και να γειώνω συχνά τις ενέργειες που λαμβάνω, περπατώντας στην φύση και ακουμπώντας μεγάλα δένδρα. Τέλος για το πότε θα γίνω πλήρως πεμτοδιάστατος, μου λένε ότι αυτό θα γίνει με την συμπλήρωση του συγγραφικού μου έργου, όμως και στην συνέχεια ότι έχω επιλέξει να επιστρέφω στην Γη για να ενθαρρύνω τους αναποφάσιστους να ακολουθήσουν και αυτοί στην Ανάληψη.


1) ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011

Α) ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ – ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ. Επί εκατομμύρια χρόνια στον Γαλαξία μας επικράτησε η δυαδικότητα (duality) που δημιούργησε την διαμάχη του καλού με το κακό (του Φωτός με το Σκότος), με αποτέλεσμα μεγάλους και καταστρεπτικούς πολέμους στην προσπάθεια των κακών (κυρίως Συμμαχία της Άνκαρα) να υποδουλώσουν τους καλούς (κυρίως Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός). Όμως βάσει του Θεϊκού σχεδίου η διαμάχη αυτή σταμάτησε με την συνθήκη ειρήνης που υπεγράφη στα μέσα της δεκαετίας του 1990, υπό την επίβλεψη του Αρχάγγελου Μιχαήλ (που είναι ο επουράνιος επόπτης του γαλαξία μας), στην οποίαν προσχώρησαν βαθμηδόν και όλοι οι κακοί, προκειμένου να αποκτήσουν και αυτοί το Φωτεινό σώμα (Light Body) που τους έλειπε. Έτσι οι (κακοί) Ανουνάκοι που επί 13000 χρόνια εξουσίαζαν την Γη και ήσαν τα αφεντικά των Ιλουμινάτοι (Γήινοι της ελίτ που μας καταδυναστεύει), προσχώρησαν στην Γαλακτική Ομοσπονδία (και βοηθούν πλέον και αυτοί στην Ανάληψη), ενώ οι Ιλουμινάτοι παρ’ όλη την εντολή που έλαβαν από τους Ανουνάκοι να σταματήσουν τα εγκλήματα και την προσπάθεια υποδούλωσης των λαών, συνεχίζουν το έργο τους για να μην χάσουν την εξουσία και τον πλούτο που ήδη κατέχουν. Υπάρχουν όμως δύο κατηγορίες εξωγήινων που εξαιρέθηκαν από την συνθήκη. Η πρώτη αφορά τους λίγους Γκρίζους και Σαυροειδείς που ευρίσκονταν στις μυστικές βάσεις ορισμένων κυβερνήσεων (βασικά των ΗΠΑ, της Ρωσίας και της Κίνας), βοηθώντας με την εξωγήινη τεχνολογία τους σε μυστικά και πολύ προηγμένα οπλικά συστήματα. Αυτοί αποφάσισαν να συνεχίσουν το έργο τους παρά τις εντολές που έλαβαν να αποχωρήσουν, και για τον λόγο αυτό έχουν εξορισθεί από τους πλανήτες τους.

Η δεύτερη κατηγορία, που μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα, αφορά σε ορισμένες ομάδες εξωγήινων που παραμένουν σκοτεινοί, όπως με πληροφορεί το Γαλαξιακό Συμβούλιο της Ανδρομέδας, και όπως μου επιβεβαίωσε και ο ανώτερος εαυτός μου, ο οποίος όμως υποστηρίζει ότι πρόκειται για σχετικώς ολιγάριθμους. Για την κατηγορία αυτή δεν κάνουν λόγο οι Σίριοι, που δίδουν τις πληροφορίες τους μέσω αξιόπιστων καναλιών, ίσως, εκτιμώ, για να μην ενσπείρουν αμφιβολίες στον κόσμο όσον αφορά στην αντιμετώπιση και των φωτεινών εξωγήινων που αποτελούν και την μεγίστη πλειοψηφία. Αυτοί λοιπόν οι σκοτεινοί εξωγήινοι που έχουν τις βάσεις τους σε θύλακες της Εσωτερικής Γης (που ανήκει στην Κοίλη Γη), αλλά και στα διαστημόπλοια τους γύρω από την Γη, είτε έχουν, είτε παίρνουν με κατάλληλες συσκευές ανθρώπινη μορφή, και εμφανίζονται ανάμεσα μας, πολλές φορές με εντυπωσιακά ωραία εμφάνιση. Ο στόχος τους είναι, επιτιθέμενοι στο συναισθηματικό πεδίο των ανθρώπων, να κρατούν χαμηλές τις δονήσεις τους, ώστε να τους εμποδίζουν να εισέλθουν στην πέμπτη διάσταση, για να τους έχουν υποχείρια και υπηρέτες τους, πράγμα που εξάλλου επιδιώκουν και οι Ιλουμινάτοι που συνεργάζονται και υποστηρίζονται από αυτούς. Τον στόχο των χαμηλών δονήσεων τον επιτυγχάνουν είτε δημιουργώντας αρνητικά συναισθήματα (κυρίως τον φόβο, αλλά και το μίσος, το άγχος, το στρες, την απελπισία, κλπ), είτε δημιουργώντας με την επιρροή τους (έρωτας, σεξ, κλπ) εξαρτήσεις συναισθηματικές ή υλικές στους ανθρώπους. Σε ερώτηση μου στο Συμβούλιο γιατί η Γαλαξιακή Ομοσπονδία δεν τους εξουδετερώνει, η απάντηση που πήρα είναι διότι σέβεται τους συμπαντικούς νόμους, και διότι ανάμεσα στις εμπειρίες που πρέπει να έχει κάθε ψυχή, είναι και το να μάθει να κάνει τις σωστές επιλογές, ξεχωρίζοντας ποιο είναι το καλό από ποιο το κακό και επιλέγοντας το καλό.


Δεδομένου ότι η κατηγορία αυτή των σκοτεινών εξωγήινων κυκλοφορεί ανάμεσα μας και μας επηρεάζει αρνητικά, συμφωνώ με το Συμβούλιο ότι αυτό είναι κάτι που πρέπει να το γνωρίζουμε για να παίρνομε τα μέτρα μας. Σαν μια πρώτη συμβουλή το Συμβούλιο δίδει το να ανοίξουμε και να ενεργοποιήσουμε το τσάκρα της καρδιάς, μέσω του οποίου μπορούμε να έχουμε πιο αξιόπιστες πληροφορίες από αυτές που παίρνουμε με τον εγκέφαλο, τον οποίον εύκολα μπορούν να τον ξεγελάσουν. Εδώ σημειώνω ότι στην σελίδα II.2.D6 του site μου έχω ηχογραφήσεις κρυστάλλινων θεραπευτικών ήχων που ανοίγουν, καθαρίζουν και ενεργοποιούν όλα τα τσάκρα μας, και συνιστώ να τους χρησιμοποιήσετε, όπως έχουν κάνει πολλοί από τους οποίους έχω πάρει πολλές δεκάδες ευχαριστήρια μηνύματα. Έτσι αν κάτι που ακούμε είναι αλήθεια, ή κάποιος που μας πλησιάζει είναι φωτεινός, αυτό το νιώθουμε στο τσάκρα της καρδιάς, ενώ αν είναι ψέμα ή είναι σκοτεινός, το νιώθουμε στο κάτω μέρος στο στομάχι ή στο τσάρκα του ηλιακού πλέγματος. Πάντως όσον αφορά στην μαζική προσγείωση των εξωγήινων (που όπως υποστηρίζει το Συμβούλιο θα έχει γίνει το αργότερο μέχρι τον Μάρτιο του 2012), πιστεύω ότι δεν θα έχουμε αμφιβολίες για το ποιόν τους. Αυτό διότι μαζί με τους εξωγήινους θα κατέβουν και οι πνευματικές οντότητες που θα μας βοηθήσουν στο πνευματικό κομμάτι της Ανάληψης μας, (αναληφθέντες δάσκαλοι, επουράνιοι σύμβουλοι μας, φύλακες άγγελοι μας, κλπ, που φυσικά ως πνεύματα δεν χρειάζονται διαστημόπλοια), η ταυτόχρονη παρουσία των οποίων θα πιστοποιεί και την ‘‘ποιότητα’’ των εξωγήινων που θα προσγειωθούν, γι’ αυτό δεν χρειάζεται να προβληματιζόμαστε. Τέλος ένας ασφαλής τρόπος επιβεβαίωσης μιας τέτοιας πιστοποίησης είναι ότι θα τους αισθανόμαστε όχι μόνον φιλικούς αλλά και οικείους, ενώ όταν βρισκόμαστε μέσα στην αύρα των εξωγήινων αυτών που είναι όλο αγάπη, (η οποία επεκτείνεται σε πολλές δεκάδες μέτρα γύρω από το σώμα τους), αισθανόμαστε ευεξία, χαρά, ενέργεια και άνεση, και απαλλασσόμαστε από τον φόβο, το άγχος και κάθε αρνητικό συναίσθημα.


Προς επιβεβαίωση της ύπαρξης των ως άνω σκοτεινών εξωγήινων, η φίλη που με επισπεύτηκε μου περιέγραψε μια προσωπική της εμπειρία, όταν κάποιο βράδυ που έπεσε κουρασμένη να κοιμηθεί παρέλειψε να κάνει την διαδικασία της προστασίας που σφραγίζει τις πύλες από τις οποίες μπορούν να εισέλθουν αρνητικές οντότητες, με αποτέλεσμα να ξυπνήσει αισθανόμενη κρύο και βλέποντας το πάπλωμα που την σκέπαζε να πηγαίνει πάνω κάτω. Ανασηκώθηκε και είδε μια πολύ ψιλή και αδύνατη γυναίκα με σκούρο δέρμα, μαύρα ρούχα και μάλλον αποκρουστικά χαρακτηριστικά, να τις λέει ότι προέρχεται από την φυλή με το όνομα Βρίλ που κατοικεί στη Εσωτερική Γη, και άρχισε να της μιλάει με θράσος, οπότε η φίλη μου επικαλέστηκε τους προστάτες της και η οντότητα εξαφανίστηκε. Περί των σκοτεινών εξωγήινων θα γράψω περισσότερα όταν το Συμβούλιο θα απαντήσει στις ερωτήσεις που θα μου δώσει την ευκαιρία να κάνω.


Τέλος εκτός από τους σκοτεινούς εξωγήινους υπάρχουν και τα σκοτεινά (πονηρά ή διαβολικά) άυλα πνεύματα, τα οποία ανέκαθεν προσπαθούν να μας παρασύρουν στο κακό, δημιουργώντας μας διαφόρους πειρασμούς, κλπ. Επ’ αυτού έχω να πω τα εξής: Η δυαδικότητα που υπάρχει στην τρίτη, αλλά και στην τέταρτη διάσταση μεταξύ καλού και κακού, παύει να υπάρχει στην πέμπτη και ανώτερες διαστάσεις, όπου υπάρχει μόνον το καλό και επικρατεί η ανιδιοτελής αγάπη, και συνεπώς όλες αυτές οι αρνητικές δυνάμεις δεν έχουν θέση στην διάσταση αυτή και δεν μπορούν να μας επηρεάσουν. Για την ενδιάμεση περίοδο της τρίτης διάστασης υπάρχει η μέθοδος SRT (Spiritual Response Therapy – Θεραπεία πνευματικής Ανταπόκρισης) ή οποία μας καθαρίζει μια και καλή από τυχόν τέτοιες οντότητες και επιρροές, που μπορεί να μας επισκέπτονται και να παραμένουν γύρω μας, ή να μας τροφοδοτούν με ψευδείς πληροφορίες όταν κάνουμε “channelling’’. Στην συνέχεια ακολουθεί η μέθοδος της ‘‘Ασπίδας’’ (Shield), η οποία θωρακίζει την αύρα μας και μας προστατεύει αποτελεσματικά από κάθε είδους πνευματικές επιθέσεις (ματιάσματα, κακογλωσσιά, κλπ), καθώς και από το να μας απορροφούν ενέργεια (και να νιώθουμε ξαφνικά πεσμένοι) οι γύρω μας, που μπορεί να είναι και αγαπητά μέλη της οικογενείας μας. Ευελπιστώ ότι το Συμβούλιο θα μου δώσει προσεχώς και άλλες μεθόδους προστασίας τόσο από σκοτεινά πνεύματα όσο και από σκοτεινούς εξωγήινους.


Β) ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΟ 2012. Δεδομένου ότι τόσο σε αυτήν όσο και στην προηγούμενη σελίδα μου II.2.D1 έχω περιγράψει με μεγάλη λεπτομέρεια την Ανάληψη μας στην πέμπτη διάσταση και την περίοδο μέχρι και το 2012, η πρώτη ερώτηση που έκανα στο Γαλαξιακό Συμβούλιο της Ανδρομέδας είναι αν όσα έχω γράψει είναι σωστά, και η απάντηση που πήρα είναι ότι επιβεβαιώνουν το 90% τουλάχιστον των όσων αναφέρω στο site μου. Όμως περιγράφουν και ένα διαφορετικό σενάριο, κυρίως όσον αφορά στην εξωτερική επιφάνεια της Γης, και τους χρόνους που θα απαιτηθούν για να ολοκληρωθεί η μετάβαση, το οποίο θα πρέπει να το λάβουν υπ όψη τους κυρίως όσοι τους αφορά και θα το ακολουθήσουν. Επ’ αυτών πρόφτασα και πήρα τις πρώτες σημαντικές πληροφορίες, τις οποίες θα εμπλουτίζω συν τω χρόνο, συμπληρώνοντας το παρόν κεφάλαιο. Ξεκινώ κατ αρχήν με την επισήμανση ότι θεωρούν σχεδόν βέβαιο, ότι υπό την πίεση των σκοτεινών δυνάμεων, οι επίσημες ανακοινώσεις των κυβερνήσεων περί εξωγήινων θα καθυστερήσουν τόσο, ώστε να αναγκάσουν τους εξωγήινους να ανακοινώσουν οι ίδιοι την ύπαρξη τους και τον ρόλο που πρόκειται να διαδραματίσουν στην Γή, (ήτοι θα ισχύσει το σενάριο έκτακτης ανάγκης), η δε ομαδική προσγείωση τους θα πραγματοποιηθεί κάπου μέσα σε ένα έτος από σήμερα (δηλ. μέχρι τον Μάρτιο του 2012). Όσον πάλι αφορά στους χρόνους που θα διαρκέσει η Ανάληψη, αυτή θα ξεκινήσει το 2012 για τους πρώτους που θα την επιλέξουν, ενώ θα ολοκληρωθεί για τους περισσοτέρους μεταξύ του 2013 και του 2015, ενώ για μερικούς η μετάβαση τους θα ολοκληρωθεί μέχρι το 2020, οπότε και θα καθαρισθεί πλήρως ο πλανήτης από όλες τις αρνητικές δυνάμεις. Εδώ πρέπει να πω ότι θεωρούν λανθασμένο το ημερολόγιο μας, και ότι φέτος έχουμε μπει ήδη στο 2012, (γι’ αυτό βλέπουμε και τις αναστατώσεις στην επιφάνεια της Γης), πράγμα που πρέπει να ληφθεί υπόψη διορθώνοντας κατά ένα έτος ενωρίτερα τις ημερομηνίες που δόθηκαν πιο πάνω.


Ακόμη με πληροφορούν ότι θα λειτουργήσουν στην εξωτερική επιφάνεια της Γης, αόρατοι θάλαμοι θεραπείας και ενεργοποίησης του DNA μας κλπ, υπό μορφή κυλίνδρων, για αυτούς που θα θελήσουν να παραμείνουν εκεί αλλά και που θα μπορέσουν να διατηρήσουν υψηλές τις δονήσεις τους για να συνδεθούν μαζί τους. Ειδικώς για την Ελλάδα, η οποία σημειωτέον δέχεται έναν ανελέητο πόλεμο (λόγω της γεωγραφικής της θέσης, του ορυκτού και θαλάσσιου πλούτου της, των ενεργειακών της τριγώνων που συνδέουν σημαντικά σημεία στον πλανήτη, και για πολλά άλλα μυστικά που ελάχιστοι ομολόγησαν), και τα πράγματα θα ζορίσουν αρκετά, οι θάλαμοι αυτοί θα βρίσκονται στους ενεργειακούς κόμβους των τριγώνων του κρυσταλλικού πλέγματος, όπου συνήθως ευρίσκονται και οι αρχαίοι ναοί. Οι πρώτες πληροφορίες που μου έδωσαν για τους θαλάμους αυτούς (ενώ θα ακολουθήσουν και πιο συγκεκριμένες) είναι: α) Δεν θα είναι ορατοί και ελεύθερα προσβάσιμοι για λόγους ασφαλείας. β) Κάθε θάλαμος θα λαμβάνει μήνυμα σύνδεσης με το ενεργειακό πεδίο αυτού που θα μπαίνει μέσα και έτσι θα ενεργοποιείται. γ) Θα δίδονται ξεκάθαρες οδηγίες σε αυτόν που βρίσκεται εντός του θαλάμου. δ) Πρώτα θα θεραπεύεται κάποιος και μετά θα ενεργοποιείται. ε) Οι θάλαμοι θα έχουν ως βάση τα γεωμετρικά σχήματα. Στους θαλάμους αυτούς που είναι απύθμενοι κύλινδροι με ηλεκτρομαγνητικές απολήξεις στην εξωτερική τους επιφάνεια, μπαίνει ήδη η φίλη μου και βελτιώνει τα τσάκρα και το DNA και την τηλεπάθεια της.


Στην ερώτηση για το τι ποσοστό των κατοίκων της Γης θα περάσει στην πέμπτη διάσταση, η απάντηση είναι ότι αυτό θα εξαρτηθεί από το πόσοι θα το επιλέξουν. Η επιλογή θα γίνει στο συνειδητό επίπεδο, αλλά θα παίξει ρόλο και το ασυνείδητο, διότι ορισμένοι επέλεξαν στην παρούσα ενσάρκωση τους να παραμείνουν τριτοδιάστατοι για να πάρουν τις εμπειρίες που τους χρειάζονται, ενώ και κάποιοι από αυτούς αποφεύγουν να ενημερωθούν καν για ότι πρόκειται να συμβεί (εξ ου και η μεγάλη σημασία της ενημέρωσης και αφύπνισης). Όλοι αυτοί, μέχρις ότου η Γη γίνει πλήρως πεμπτοδιάστατη, θα πεθάνουν, εκτός εάν, έστω και την τελευταία στιγμή θελήσουν να αλλάξουν τον προγραμματισμό τους, οπότε θα αναληφθούν και αυτοί. Όσοι πεθάνουν θα μπορούν στην νέα τους ενσάρκωση (όταν αυτή γίνει), να επιλέξουν να ενσαρκωθούν στην τρίτη ή στην πέμπτη διάσταση, αναλόγως των εμπειριών που θέλουν να λάβουν. Οι πνευματικώς καθυστερημένοι, ή με άλλα ψυχολογικά προβλήματα, έχουν και αυτοί κάθε δικαίωμα για την ανάληψη, και μάλιστα υποσυνείδητα θα την επιλέξουν. Επίσης το 2020 δεν θα υπάρχουν τριτοδιάστατοι άνθρωποι στην Γή. Όσοι θα γίνουν πλήρως πεμπτοδιάστατοι (η πλειονότητα μέσα στο 2013-2015), θα έχουν πάρει όλες τις ιδιότητες της πέμπτης διάστασης, χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν το 2020, και θα αποτελούν φωτεινό παράδειγμα και για τους υπόλοιπους αναποφάσιστους. Ακόμη το Συμβούλιο μου επιβεβαίωσε αυτό που λένε και οι Σίριοι, ότι το να μεταβεί ένας πλανήτης από την τρίτη στην πέμπτη διάσταση με τους κατοίκους του μεταφερόμενους με το υλικό τους σώμα εν ζωή, γίνεται για πρώτη φορά στο σύμπαν, ενώ σε όλες τις άλλες περιπτώσεις όλος ο πληθυσμός πέθαινε και ενσαρκώνονταν πολύ αργότερα ως πεμτοδιάστατος. Αυτό μας επιτρέπει να μεταφέρουμε μαζί μας και όλες τις εμπειρίες μας από την περίοδο της δυαδικότητας που βιώσαμε, διδάσκοντας και τους άλλους αστερισμούς. Αυτό γίνεται κατόπιν σαφούς Θεϊκής εντολής (που προκάλεσε και την βοήθεια που έχουμε από τους πεμτοδιάστατους αστερισμούς του γαλαξία μας), γι’ αυτό δεν μπορεί ούτε να αποτύχει, αλλά ούτε και να καθυστερήσει.


Όσον αφορά στην επιβεβαίωση που έλαβα από το Συμβούλιο για όσα γράφω σε αυτήν και την προηγούμενη σελίδα μου για την διαδικασία της Ανάληψης και τον ρόλο των εξωγήινων σε αυτήν, επαναλαμβάνω εν συντομία τα κυριότερα, ενώ όσα δεν αναφέρονται υπονοούνται. Στο μέλλον όταν θα πάρω περισσότερες πληροφορίες, θα είμαι σε θέση να περιγράψω ακριβέστερα ορισμένα θέματα, βάσει και των εν τω μεταξύ νέων εξελίξεων που τα διαμορφώνουν. Κατ’ αρχήν ισχύουν όλα όσα έχω πει για τις νέες τεχνολογίες, την καθαρή δωρεάν ενέργεια, τα συστήματα αντιβαρύτητας και προώθησης, τον δακτινισμό, τις θεραπείες, την τηλεπάθεια, την τηλεκίνηση, τους εξομοιωτές (που υλοποιούν ότι επιθυμούμε, αν και στη συνέχεια θα υλοποιούμε και μόνοι μας χωρίς αυτούς), τα ολογραφικά θέατρα (που κτίζουν τα σπίτια μας και τις κατασκευές μας), και λοιπές συσκευές και δυνατότητες. Ακόμη ότι θα είμαστε απόλυτα υγιείς, άτομα γεμάτα με ανιδιοτελή αγάπη, χωρίς αρνητικές σκέψεις, και συναισθήματα, χωρίς αντιπαλότητες και ανταγωνισμούς, θα ζούμε όσα χρόνια θέλουμε, θα διαμορφώνουμε το σώμα μας και την εμφάνιση μας όπως επιθυμούμε, η ζωή μας θα είναι γεμάτη χαρά και ενδιαφέροντα, ενώ η εργασία και η εκπαίδευση μας θα είναι μια ευχάριστη απασχόληση. Όσον αφορά στην μεταβατική περίοδο, η οποία αναμφισβήτητα περνά από δύσκολες φάσεις, όταν αναφέρθηκα αναλυτικά σε αυτά που προβλέπει η συνθήκη NESARA για τα οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά συστήματα (δείτε την συνθήκη στην σελίδα μου II.2.D1), η απάντηση ήταν επί λέξει ‘‘ναι, κάπως έτσι πάνω-κάτω’’, και περιμένω προσεχώς περισσότερες πληροφορίες για να συγκεκριμενοποιήσω καλύτερα και τα θέματα αυτά. Πάντως σε γενικές γραμμές μου είπαν ότι δεν θα γίνουν όλα συγχρόνως, αλά σε βήματα, διότι για να εδραιωθεί μια νέα κατάσταση πρέπει προηγουμένως να θεραπευθεί μία προϋπάρχουσα. Περιμένω λοιπόν με μεγάλο ενδιαφέρον να ενημερωθώ και να σας ενημερώσω με ότι νεότερο.


Γ) ΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. Στο θέμα των αλλαγών στην εξωτερική επιφάνεια της Γης που περιλαμβάνουν, τις αλλαγές στην χλωρίδα και την πανίδα και την ανάδυση των καταποντισθησών ηπείρων (Λεμούρια, Ατλαντίδα, και μεγάλη Σριλάγκα, κλπ αλλαγές (ώστε να πάρει η Γη την παρθένα μορφή που είχε πριν από 13000 χρόνια) το Συμβούλιο υποστηρίζει ότι αυτό δεν θα γίνει άμεσα αλλά σε βάθος χρόνου. Ομοίως σε βάθος χρόνου θα γίνουν και οι αλλαγές στους υδάτινους πλανήτες που είναι αφενός ο Άρης (ο οποίος θεωρείται ήδη μερικώς κατοικήσιμος), και η Αφροδίτη, οι όποιοι θα αποκτήσουν νερό και θα γίνουν κατοικήσιμοι, και αφετέρου ο καινούριος πλανήτης (Παξ ή Μάλτεκ ή Μπελόνα), που θα ξαναδημιουργηθεί από τα συντρίμμια του (που σήμερα αποτελούν κομμάτια των αστεροειδών που περιφέρονται γύρω από τον Ήλιο), ό οποίος επίσης θα γίνει κατοικήσιμος. Ακόμη μου επιβεβαιώνουν ότι οι σκοτεινές κυβερνήσεις έχουν ήδη στον Άρη υπόγειες βάσεις, που είχαν δημιουργήσει με την βοήθεια των σκοτεινών εξωγήινων συνεργατών τους, προς τις οποίες διακινούνται δια διακτινισμού. Εδώ πάντως πρέπει να υπενθυμίσω και το ότι ο χρόνος στην πέμπτη διάσταση παύει να είναι γραμμικός και παίρνει μια άλλη μορφή.


Ακόμη λένε ότι η Κοίλη Γη θα καθαρισθεί πλήρως από τους σκοτεινούς μέχρι το 2020, και ότι τα όντα που ζουν εκεί σήμερα ανήκουν σε διαφορές διαστάσεις, ήτοι τέταρτη, πέμπτη, ακόμη και έκτη (άυλη διάσταση), ενώ η ίδια η Κοίλη Γη ευρίσκεται ακόμη στην τέταρτη διάσταση. Επίσης ότι όταν προσγειωθούν μαζικά οι εξωγήινοι (διότι ορισμένοι βρίσκονται ήδη ανάμεσα μας και καθοδηγούν τους Γήινους Συμμάχους τους), τότε ο κάθε άνθρωπος που έχει επιλέξει την Ανάληψη θα έχει και τον εξωγήινο σύμβουλο του να τον καθοδηγεί. Όσο για τους επουράνιους συμβούλους που όλοι έχουμε, και που ορισμένοι μπορούμε και επικοινωνούμε μαζί τους, μου είπαν ότι εγώ έχω πρόσφατα αποκτήσει καινούριους συμβούλους επειδή ανέβηκαν οι δονήσεις μου. Επίσης ότι παρακολουθούμαι τόσο από τους φωτεινός όσο και από τους σκοτεινούς, αλλά όμως ότι έχω την πλήρη προστασία από τους φωτεινούς. Σημειωτέον τέλος ότι η ως άνω φίλη μου έχει εντολή να με επισκέπτεται κάθε μήνα, δίδοντας μου πρόσθετες πληροφορίες, τις οποίες θα παραθέτω σε ιδιαίτερα εκάστοτε κεφάλαια, όπως αυτό που ακολουθεί.

2) ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011

Α) ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ – ΜΕΘΟΔΟΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ. Σχετικά με τους κυλίνδρους που ανέφερα και προηγουμένως ρώτησα για το πώς μπορούμε να εκμεταλλευτούμε από τώρα την ύπαρξη (και μάλιστα στην χώρα μας) των κυλίνδρων θεραπείας και ενεργοποίησης του DNA/RNA μας (όπου το DNA αφορά στους έλικες, ενώ το RNA στους συνδέσμους που συνδέουν τους έλικες ανά δύο), ενεργοποίησης των τσάρκα μας, και δημιουργία της κρυσταλλικής μας κυτταρικής δομής, κλπ, πράγμα που θα ανεβάσει και τις δονήσεις μας προετοιμάζοντας μας για την 5η διάσταση, η απάντηση που πήρα είναι η εξής: Αυτό γίνεται αν ξαπλωμένοι στο κρεβάτι μας το βράδυ πριν κοιμηθούμε, ή το πρωί πριν σηκωθούμε χαλαρωμένοι και σε διαλογισμό, ζητήσουμε από τον ανώτερο εαυτό μας να μας βοηθήσει να μπούμε σε έναν τέτοιο κύλινδρο, αρχικά με το αστρικό μας σώμα (σαν να κάνουμε αστρικό ταξίδι), ενώ συγχρόνως ζητούμε από τους εξωγήινους να χαμηλώσουν τις ενέργειες στον κύλινδρο για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε σε αυτές. Εφ’ όσον το επιτύχουμε, παραμένουμε στις πρώτες φορές στον κύλινδρο για λίγα μόνον λεπτά, υπό την επίβλεψη πάντοτε του εξωγήινου μέντορα μας που είναι παρών και μας καθοδηγεί, ενώ οι θεραπείες που εφαρμόζοντα στο αστρικό μας σώμα, μεταφέρονται αυτόματα και στο υλικό. Αργότερα θα μπορούμε να διακτινιζόμαστε στον κύλινδρο και με το υλικό μας σώμα, για διάρκεια μέχρι και ωρών, (φροντίζοντας να μην δημιουργούμε πρόβλημα με την απουσία μας στην οικογένεια μας), ενώ η συχνότητα ξεκινά από καθημερινά στην αρχή, μέχρι μια φορά τον μήνα αργότερα. Υπάρχουν βέβαια και οι προνομιούχοι που με λίγες μόνον φορές θεραπεύονται και προετοιμάζονται για να εισέλθουν αργότερα στην πέμπτη διάσταση, καθ’ ότι οι κύλινδροι δεν υποκαθιστούν τους θαλάμους μεταμόρφωσης, και απαιτείται περεταίρω διαδικασία μετά από τους κυλίνδρους για να γίνουμε πλήρως πεμπτοδιάστατοι. Σε ερώτηση μου για το σε ποια κατηγορία ανήκω εγώ, μου είπαν ότι πρέπει να μάθω να εκφράζω ελεύθερα τα συναισθήματα μου όποια και αν είναι, διότι σπαταλώ πολύ ενέργεια στο να τα φυλακίζω μέσα μου, και ότι σύντομα θα επιχειρήσω (συντηρητικά και για λίγα μόνον λεπτά στην αρχή) την σύνδεση μου με ένα κύλινδρο ακολουθώντας την προετοιμασία που αναφέρω ποιο κάτω, και στην συνέχεια ζητώντας στον διαλογισμό μου από τον Ανώτερο Εαυτό μου να με βάλει σε έναν τέτοιο κύλινδρο.


Για να επιτύχουμε σίγουρα και εύκολα την σύνδεσή μας με έναν κύλινδρο, υπάρχει και η σχετική προετοιμασία, και η οποία επίσης βοηθά και από μόνη της (ανεξαρτήτως κυλίνδρου) στο να βελτιώσουμε την σωματική, συναισθηματική και πνευματική μας κατάσταση και να ανεβάσουμε τις δονήσεις μας. Εδώ περιληπτικά για την προετοιμασία αυτή λέω τα εξής: Ζητούμε από τον Ανώτερο Εαυτό μας να μας εμφανιστεί το ολόγραμμα του σώματος μας και το οραματιζόμαστε όπως είναι σήμερα με τα προβλήματα του σωματικά, συναισθηματικά και πνευματικά, και αν μπορούμε να μάθουμε και το γιατί επιλέξαμε να έχουμε αυτό το σώμα που κατοπτρίζει το ολόγραμμα. Στη συνέχεια δίπλα σε αυτό οραματιζόμαστε το ολόγραμμα του υγιούς σώματος μας, όπως θα θέλαμε να είναι χωρίς κανένα πρόβλημα, και φανταζόμαστε το νέο αυτό σώμα να απορροφά μέσα του το παλαιό και να το μετουσιώνει θεραπευμένο, αφήνοντας έξω όλα τα προβλήματα του. Ακολούθως φανταζόμαστε το υγειές αυτό σώμα να κινείται μάσα στο χώρο μας (να τρώει, να μελετάει, να συνομιλεί, να κάνει γυμναστική, σεξ, κλπ), αλλά και έξω από αυτό (να οδηγεί το αυτοκίνητο, να εργάζεται, κλπ) όπως θα θέλαμε να μπορούμε να λειτουργούμε, αλλά και πως νιώθει κάνοντας όλα αυτά. Μετά φανταζόμαστε να κάνουμε τα ίδια πράγματα με το ασθενές σώμα μας, και τελικά βάζοντας τα δύο αυτά σώματα παράλληλα να λειτουργούν, επιλέγουμε πιο σώμα θέλουμε να έχουμε (προφανώς το υγειές) και επαναλαμβάνουμε άλλη μια φορά τις πιο πάνω δραστηριότητες με αυτό το σώμα. Αυτή την διαδικασία την κάνουμε συχνά ξαπλωμένοι το βράδυ ή το πρωί και θα δούμε σύντομα θεραπευτικά αποτελέσματα τόσο στο υλικό όσο και στο συναισθηματικό σώμα μας, ενώ θα αρχίσουν να βελτιώνονται και οι πνευματικές μας δυνάμεις, και να αλλάζουν προς το καλύτερο και οι καθημερινές μας συνήθειες. Την όλη διαδικασία τέλος βοηθάει η υγιεινή διατροφή (με ελαφρύ φαγητό το βράδυ και πολλά φρούτα και λαχανικά), καθώς και το να κάνουμε συχνά ντους φανταζόμενοι ότι το νερό που τρέχει απομακρύνει κάθε τι το αρνητικό ή το νοσογόνο τόσο από τα σώματα μας (υλικό, συναισθηματικό, πνευματικό) όσο και από την αύρα μας. Επίσης βοηθά ή συχνή επαφή μας με την φύση, περπατώντας στο ύπαιθρο και αγκαλίζοντας δένδρα για να γειώνουμε τις ενέργειες που λαμβάνουμε. Την προετοιμασία αυτή καλό είναι να την κάνουμε για ένα τουλάχιστον μήνα σχεδόν καθημερινά, προτού ζητήσουμε από τον Ανώτερο Εαυτό μας να μας βάλει στον κύλινδρο, για να αντιμετωπίσουμε επιτυχώς το πρώτο σοκ, την οποία όμως προετοιμασία θα εξακολουθήσουμε και στην συνέχεια, φροντίζοντας στη καθημερινότητα μας και στα ωράρια μας να διατηρούμε μια ισορροπία-ηρεμία στις δραστηριότητες μας, τις σκέψεις μας και τα συναισθήματα μας.


Ξεκίνησα εδώ και λίγες μέρες με ενθουσιασμό την διαδικασία αυτή, σε βαθμό μάλιστα κάθε φορά που κλίνω τα μάτια μου και συγκεντρώνομαι να οραματίζομαι αυτόματα το υγειές μου σώμα, το οποίο μάλιστα φαντάζομαι εξωγήινο. Σημειωτέον ότι οι ανθρωποειδείς εξωγήινοι είναι συνήθως υψηλοί (2.00 με 2,20 μ.), με λεπτή μέση και λεπτό το κάτω μέρος του κορμού των, (καθ ότι δεν χρειάζονται πεπτικό σύστημα για αφομοίωση και αποβολή τροφών), όπως εμφανίζονται και στην επιτυχημένη ταινία ‘‘’Αβαταρ’’. Το σώμα μου λοιπόν αυτό το φαντάζομαι αεικίνητο, να τρέχει, να ανεβαίνει σκάλες, να γυμνάζεται στον κυλιόμενο ιμάντα, να χορεύει, να κάνει τούμπες, κλπ, και ‘‘ώ του θαύματος!’’ αυτή μου η αίσθηση ανεβάζει την ενεργεία, το σφρίγος και την αντοχή μου, ακόμη μάλιστα και την διάθεση μου, και πιστεύω ότι ίσως θα ήταν σκόπιμο να δοκιμάσετε και εσείς κάτι παρόμοιο, ενώ θα χαιρόμουν να με ενημερώνατε για τα αποτελέσματα, (ήδη έχω την χαρά να έχω πάρει πολλά θετικά μηνύματα από άτομα που το εφήρμοσαν).


Στην όλη διαδικασία των κυλίνδρων μπορούμε να ζητήσουμε από τον Ανώτερο Εαυτό μας να καθαρίσουμε και το συναισθηματικό μας σώμα, εμφανίζοντας στο σωματικό μας ολόγραμμα και την συναισθηματική του κατάσταση, πράγμα που θα μας το επιτρέψει, αν δεν το θεωρήσει ιδιαίτερα επικίνδυνο στην αντιμετώπιση του λόγω της βαρείας ‘‘κληρονομίας’’ που κουβαλάμε μερικοί από εμάς. Όσο όμως προχωρούμε στην διαδικασία των κυλίνδρων, κάποτε θα φτάσει η στιγμή να πρέπει πλέον να προχωρήσουμε και στην συναισθηματική κάθαρση, πράγμα που αν δεν το αντέξουμε θα αναγκαστούμε να σταματήσουμε, γεγονός που μπορεί να επιδράσει αρνητικά στην επιλογή μας για την πορεία μας προς την πέμπτη διάσταση. Γι’ αυτό καλό είναι προηγουμένως να απελευθερώσουμε τα συναισθήματα που κρατάμε μέσα μας και να διαγράψουμε παλαιές πληγές, αφού αναγνωρίσουμε και τις πραγματικές αιτίες που τις δημιούργησαν. Ατό ταιριάζει και με αυτό που λέει ο Ανώτερος Εαυτός μου (μέσω του καναλιού που είναι ο φίλος μου Έρικ), ότι ορισμένοι άνθρωποι δεν θα μπορέσουν να αντέξουν την αλήθεια για το ποιοι ακριβώς είναι, και θα προτιμήσουν να φύγουν (δηλαδή να πεθάνουν τριτοδιάστατοι), από το να προχωρήσουν στην αφύπνιση που δημιουργεί η Ανάληψη. (Φοβούμαι ότι εδώ δεν γίνομαι απόλυτα αντιληπτός, ευελπιστώ όμως στην πορεία να κατανοήσουμε όλοι καλύτερα την σημασία αυτού που λέω όπως ακριβώς μου το μετέφεραν).


Β) Η ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΩΝ. Εν τω μεταξύ βάσει των νεώτερων πληροφοριών (28.4.11) από την ίδια πηγή, ήδη από το καλοκαίρι του 2011 θα αρχίσουν διακριτικές προσγειώσεις διαστημοπλοίων σε περιοχές όπου ανοίγουν χρονομετρικές πύλες (και ιδιαίτερα στην Ελλάδα θα υπάρξουν πολλές τέτοιες κυρίως σε θέσεις αρχαίων ναών), όπου οι εξωγήινοι θα έλθουν επιλεκτικά σε φυσική επαφή με ομάδες ανθρώπων που έχουν ήδη αφυπνισθεί και γνωρίζουν για την ύπαρξη ους, (χωρίς αυτά τα γεγονότα να παίρνουν ευρύτερη δημοσιότητα και να γίνονται γνωστά) και αυτό όλο και θα επεκτείνεται και οι επαφές αυτές ολοένα θα πληθαίνουν σε μεγάλους αριθμούς σε χώρους προστατευμένους και σε πολλά σημεία του πλανήτη. Οι μαζικές προσγειώσεις θα αποφευχθούν αν δεν προηγηθούν οι επίσημες ανακοινώσεις περί εξωγήινων, και αυτό για να αποφευχθεί ο ενδεχόμενος πανικός που θα μπορούσαν να δημιουργούσαν που ενδεχομένως θα είχε και θύματα. Όσον όμως αφορά στο σενάριο έκτακτης ανάγκης, αυτό μπορεί να ισχύσει ανά πάσα στιγμή για την προστασία μας, εφ’ όσον θεωρηθεί ότι οι σκοτεινοί πρόκειται να προχωρήσουν, στην απελπισία τους διότι χάνουν το παιχνίδι, σε ευρείας κλίμακας καταστροφές κατά της ανθρωπότητας, με την βοήθεια και της τεχνολογίας των σκοτεινών εξωγήινων. Σημειωτέον ότι οι εξωγήινοι ενώ οι ίδιοι δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο, εν τούτοις αισθάνονται πολύ υπεύθυνοι και ανησυχούν για την ασφάλεια μας. Ακόμη στο αίτημα που υπέβαλα να έχω μια σημαντική μεταφυσική εμπειρία, μου είπαν ότι μέσα στο καλοκαίρι αυτό (2011) ένας Ανδρομέδιος θα με επισκεφτεί με το υλικό του σώμα για να μιλήσουμε και να μου προσφέρει μια σημαντική μεταφυσική εμπειρία, πράγμα που το περιμένω με ανυπομονησία. Ακόμη μου είπαν ότι εγώ θα ενημερωθώ για τις θέσεις προσγείωσης των διαστημοπλοίων στην Ελλάδα, και θα προσκληθώ να τα επισκεφτώ και να γνωρίσω και τα πληρώματα τους, χωρίς όμως να μου επιτραπεί να αποκαλύψω προς το παρόν που είναι οι θέσεις αυτές.


Σημειωτέον ότι ή Ελλάδα έχει την πολύ προνομιακή θέση να καλύπτεται από μεγάλα ενεργειακά τρίγωνα μέσα στα οποία ανοίγουν ήδη χρονοχωρικές πύλες, μέσα από τις οποίες εισέρχονται α) ενέργειες που ανεβάζουν τις συχνότητες μας και του πλανήτη, β) πολύτιμες πληροφορίες που λαμβάνουμε τηλεπαθητικά, γ) διάφορες οντότητες είτε υλικές (εξωγήινοι), είτε (κυρίως) πνευματικές (της Ουράνιας Ιεραρχίας) που μας βοηθούν στην ανάληψη, και λοιπές άλλες ενέργειες, ενώ οι εξωγήινοι, σε συνεργασία με πεφωτισμένους Γήινους Συμμάχους τους, φροντίζουν οι πύλες αυτές να παραμένουν καθαρές εμποδίζοντας την είσοδο τυχόν αρνητικών ενεργειών. Τέτοια αποστολή έχουν π.χ. και οι φίλες μου Ελπίδα και Αθηνά για μια τέτοια πύλη στα Χανιά (που αναφέρω στην σελίδα μου ΙΙ.2.D1). Ακόμη η NASA, που ελέγχεται πλήρως από τις σκοτεινές δυνάμεις, έχει δημιουργήσει προ πολλού υπόγεια βάση κάτω από τα Τέμπη, μέσα στην ενεργειακή περιοχή του Ολύμπου, για να παρακολουθεί και να προσπαθεί να παίρνει πληροφορίες ή να παρεμβάλει εμπόδια στην ως άνω διαδικασία. Παρόμοιες βάσεις των σκοτεινών έχουν δημιουργηθεί και σε πολλές άλλες θέσεις τέτοιων τριγώνων, γι’ αυτό οι πύλες ανοίγουν μόνο κατά την διάρκεια που υπάρχει απόλυτος ασφάλεια.

Γ) Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ.. Στην ερώτηση που έκανα ‘‘γιατί ο Nidle, ο SaLuSa και άλλα κανάλια στην Αμερική υποβαθμίζουν την ύπαρξη των σκοτεινών εξωγήινων και επικεντρώνονται μόνον στους Γήινους σκοτεινούς της ελίτ, η απάντηση που έλαβα είναι η εξής: Η Αμερική λόγω της ηγετικής της θέσης, απετέλεσε τον κύριο στόχο των σκοτεινών δυνάμεων (γήινων και εξωγήινων), ώστε και με την τεχνολογία που της έδωσαν να επιχειρήσει να εμποδίσει την κάθοδο της Γαλακτικής Ομοσπονδίας (πράγμα βέβαια ανέφικτο), όμως η παρατεταμένη αυτή επίθεση συνετέλεσε στο να κατέβουν πολύ χαμηλά οι συχνότητες δονήσεων των Αμερικανών (ήτοι στο επίπεδο 3). Έτσι θεωρήθηκε σκόπιμο τα αισιόδοξα μηνύματα για την αφύπνιση του κόσμου, να μην περιέχουν στοιχεία που μπορεί να ενσπείρουν του φόβο και την αμφιβολία για την έκβαση της Ανάληψης, όπως θα ήταν η ύπαρξη ισχυρών εξωγήινων υποστηρικτών της ελίτ, δεδομένου μάλιστα ότι με την υπογραφείσα στα μέσα του 1990 συνθήκη, η μεγάλη πλειοψηφία των ‘‘κακών’’ εξωγήινων άλλαξε στρατόπεδο, και τα απομεινάρια της είναι πολύ αποδυναμωμένα.

Από την άλλη πλευρά, όσον αφορά στην Ελλάδα, αυτή έχει την τύχη να υποστηρίζεται από αρχαιοτάτων χρόνων από τους Ολυμπίους ή Ελλάνιους, οι οποίοι εκτός από εξωγήινοι, πολλοί από αυτούς είναι και πολύ υψηλές οντότητες της Ουράνιας Ιεραρχίας, οι οποίοι επενέβησαν και στο DNA των Ελλήνων, με αποτέλεσμα οι γνήσιοι Έλληνες να βρίσκονται στο υψηλό επίπεδο συχνοτήτων 7 των δονήσεων τους. Εστί δεν έχουν πρόβλημα να δεχθούν όλη την αλήθεια και σχετικά με την ενεργό ύπαρξη των κακών εξωγήινων, τους οποίους λόγω του υψηλού ενεργειακού επιπέδου μας, ξέρουμε ότι θα μπορούμε εύκολα να μάθουμε να αναγνωρίζουμε και να τους αποφεύγουμε, οι οποίοι θα μας ακλουθούν για μερικά χρόνια ακόμη (ως το 2020). Κατόπιν των πληροφοριών αυτών που μου έδωσαν οι Ανδρομέδιοι, αναγνωρίζω και επικροτώ και πάλι (σε γενικές γραμμές, διότι σε μερικά θέματα διαφωνώ όπως π.χ. για την Κοίλη Γη) την σημαντική εργασία που έκανε για τους Ολύμπιους ο χαρισματικός Έλληνας Γεράσιμος Καλογεράκης (foivos@dipolon.gr).


Ακόμη στην ερώτηση γιατί η Ελλάδα (παρά το υψηλό επίπεδο δονήσεων των Ελλήνων), σαν χώρα να συγκαταλέγεται πολύ χαμηλά (μαζί με το Ισραήλ και τις Φιλιππίνες, όπως με πληροφόρησε ο ανώτερος εαυτός μου), η απάντηση είναι ότι: Ακριβώς επειδή φοβούνται το υψηλό επίπεδο 7 των Ελλήνων, χτυπώντας τους τόσο στο πνευματικό όσο και στο υλικό επίπεδο (οικονομικό, πολιτικό, κοινωνικό, κλπ), δημιούργησαν μια κατάσταση ‘‘χειμέριας νάρκης’’, από την οποία όμως, με την κατάλληλη ενημέρωση περί του τι συμβαίνει και του τι πρόκειται να επακολουθήσει, (πράγμα που αποτελεί και την κύρια αποστολή μου εδώ), σύντομα θα βγούμε και μάλιστα θα ηγηθούμε της πορείας προς την Ανάληψη αποτελώντας παράδειγμα και για πολλούς άλλους.


Αφού ανήρτησα στο site μου τις νέες αυτές πληροφορίες του ως άνω κεφαλαίου 2, οι Ανδρομέδιοι μου έστειλαν το κάτωθι μήνυμα: Αγαπητέ Γιώργο. Σε τιμούμε και σε χαιρετούμε που για άλλη μια φορά ζωγράφισες με τόσο όμορφα χρώματα τις λέξεις και τα μηνύματα. Καμία πρόσθεση ή αφαίρεση δεν επιβάλλεται στην παρούσα στιγμή. Μπορείς να το φέρεις σε γνώση των ανθρώπων όπως ακριβώς το έγραψες. Επίσης είναι μεγάλη η χαρά μας να σε βλέπουμε ολογραφικά και να επιλέγεις με πλήρη συνείδηση την θεραπεία. Σε ένα μήνα από σήμερα θα λάβεις τις νέες πληροφορίες μέσα από ερωτήματα που θα γεννηθούν εντός σου. Σε τιμούμε. Γαλαξιακή Ομοσπονδία της Ανδρομέδας.


Δ) ΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. Με την επιβεβαίωση που πήρα για τους θαλάμους μεταμόρφωσης, και τις εντυπωσιακές δυνάμεις και ιδιότητες που θα αποκτήσουμε ως πεμτοδιάστατοι (που αναλυτικά περιγράφω σε αυτή μου την σελίδα), μου είπαν ακόμη ότι από την γέννηση μας αποκτούμε τις ψευδείς πεποιθήσεις που περνάνε στο αριστερό μέρος του εγκεφάλου μας, (οι οποίες αντιστοιχούν και τους δύο μόνον ενεργοποιημένους έλικες του DNA μας), ότι δεν μπορούμε, να πετάμε, να διακτινιζόμαστε, να υλοποιούμε, να είμαστε υγιείς, κλπ, και ότι ο πόνος και η λύπη είναι κάτι φυσικό, και (το μεγαλύτερο ψέμα) ότι η γήρανση και ο θάνατος είναι κάτι φυσικό. Όλα αυτά δεν ισχύουν όταν έχουμε ενεργοποιημένους και τους 12 έλικες μας, οπότε θα αποκτήσουμε όλες αυτές τις ιδιότητες (ενώ υπάρχει η δυνατότητα να έχουμε, σε υψηλότερα επίπεδα, ακόμη και 24 έλικες στο DNA μας). Βέβαιά οι υλικές αυτές δυνάμεις θα πρέπει να συνοδεύονται και από την πνευματική και συναισθηματική μας άνοδο, που θα μας κάνει άτομα γεμάτα ανιδιοτελή αγάπη προς όλους, καλοσύνη, συμπαράσταση, κλπ, διότι αλλιώς γινόμαστε πολύ επικίνδυνοι με αυτές τις δυνάμεις. Κατά τους Ανδρομέδιους, θα βοηθήσει πολύ (και μάλιστα το θεωρούν απαραίτητο), προτού μπούμε στους θαλάμους μεταμόρφωσης, να γεμίσουμε την ψυχή μας με καλά συναισθήματα, και μάλιστα αγάπης, και με ευγενικές σκέψεις που διατηρούν υψηλές τις δονήσεις μας και διευκολύνουν την όλη διαδικασία. Ακόμη μου είπαν ότι προς το παρών οι θάλαμοι μεταμόρφωσης χρησιμοποιούνται για να συντονίζουν και να προσαρμόζουν την ενέργεια αυτών που έρχονται από άλλους γαλαξίες με αυτήν της Γης, ώστε να μπορούν να κυκλοφορούν άνετα τόσο στην εσωτερική όσο και στην εξωτερική επιφάνεια της.


Όσον αφορά και στις αλλαγές που θα υποστούμε τόσο εμείς (φυσικές και πνευματικές δυνάμεις μας, κλπ) όσο και οι τεχνολογίες και τα συστήματα (οικονομικά, πολιτικά, κλπ), που ρώτησα και στην προηγούμενη επίσκεψη, πήρα τις εξής πρόσθετες πληροφορίες. Οι συσκευές των εξωγήινων (εξομοιωτές, δονητικά ντους, κέντρα επικοινωνιών, ολογραφικά θέατρα, κλπ), μικρός αριθμός των οποίων υπάρχει ήδη εδώ, θα δίδονται επιλεκτικά σε ανθρώπους που είναι έτοιμοι να κάνουν καλή και ωφέλιμη για το σύνολο χρίση των συσκευών αυτών, και ο αριθμός τους θα αυξάνεται όσο περισσότεροι άνθρωποι αφυπνίζονται και προετοιμάζονται. Ομοίως οι αλλαγές κυβερνήσεων θα γίνονται σταδιακά, καθώς και η εφαρμογή των λοιπών ρυθμίσεων που προβλέπει η συνθήκη της NEGARA στον οικονομικό και πολιτικό τομέα. Επίσης πιθανότατα προς το τέλος του έτους (2011) θα ξεκινήσουν σταδιακά και οι αποκαλύψεις των νέων τεχνολογιών που οι κυβερνήσεις σήμερα κρατούν μυστικές. Ή εμφάνιση των νέων σκληρών νομισμάτων είναι ακόμη υπό διαπραγμάτευση, ο δε μηδενισμός των χρεών θα γίνει και αυτός σταδιακά και κατά περίπτωση, όπου θα παίξουν ρόλο και οι αποφάσεις των χρεωληπτών (αυτοί που δεν θέλουν δεν πληρώνουν). Γενικά οι χρόνοι και οι ρυθμοί αυτών των εξελίξεων, δεν είναι απόλυτα καθορισμένοι καθ’ ότι εξαρτώνται και από την ελεύθερη βούληση των ανθρώπων.


Ακόμη μου επιβεβαίωσαν την μορφή και τις ιδιότητες της Κοίλης Γης που έχω ήδη περιγράψει (δείτε την σελίδα μου II.2.D7) με την διαφορά ότι υποστηρίζουν ότι εκεί υπάρχουν ακόμη αρνητικές οντότητες (υλικές και πνεύματα), που έρχονται σε διάφορες συμφωνίες με τους φωτεινούς που θα καθαριστούν μέχρι το 2020 όπως ανέφερα και προηγουμένως. Ακόμη μου είπαν ότι στη Κοίλη Γη συνυπάρχει το παρελθόν, παρών και μέλλον, πράγμα που ισχύει και για τις άλλες πεμπτοδιάστατες καταστάσεις (που εγώ τουλάχιστον δεν κατανοώ τι αυτό σημαίνει) ενώ συνυπάρχουν διάφορες διαστάσεις, και εκεί θα πάνε να εγκατασταθούν πολλοί άνθρωποι από την επάνω επιφάνεια, όπως έχω ήδη πει. Επίσης ότι στην επάνω επιφάνια οι αναστατώσεις θα συνεχιστούν σε κάποιο βαθμό μέχρι το 2020, στις δε πλωτές και ιπτάμενες πόλεις προστίθενται και οι υποθαλάσσιες. Τα χρήματα και τα ακίνητα θα έχουν κάποιο σημαντικά υποβαθμισμένο νόημα, ενώ μετά το 2016 δεν θα έχουν πλέον κανένα νόημα. Ακόμη ότι οι ‘‘σπόροι των άστρων’’ star seeds αγγίζουν πλέον το 20% του πληθυσμού της Γης, ενώ υπάρχουν και οι Walk Ιns (ψυχές που ενσαρκώνονται απ ευθείας σε σώματα ανθρώπων που μόλις έχουν πεθάνει), όπως η φίλη μου η Sharon αδελφή του Gabriel από την Ανδρομέδα ο οποίος Gabriel μου δίδει πολύτιμες πληροφορίες για το τι συμβαίνει ανά πάσα στιγμή στην Γη (δείτε τις σελίδες μου II.2.D13, και II.2.D14). Επίσης ότι ισχύουν όσα λέω για την διοίκηση με συμβούλια και για τις εγκαταστάσεις μας (κατ’ επιλογή).
 
από το "Αποκάλυψη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου