Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Η ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ – Ι


Πέρασε ήδη ένας μήνας από την συγκέντρωση του Κινήματος στην πλατεία Συντάγματος για την καταγγελία της «Μνημονιακής Δικτατορίας του Καθεστώτος». Εκείνη η συγκέντρωση επλήγη ΑΝΑΙΤΙΑ, ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ από τις καθεστωτικές δυνάμεις καταστολής, που συμπορεύονται μ’ ελεεινούς «αντιεξουσιαστές» προβοκάτορες, ενώ συνεργάζονται με τους μπολσεβίκους και χαϊδεύουν τους λαθρομετανάστες εισβολείς.
Στο μεταξύ η διαδικασία αποσύνθεσης του σάπιου κράτους των εξουσιαστών επιταχύνεται κι η μπόχα της απλώνεται αφόρητη σ’ ολόκληρη την Πατρίδα μας. Η δομική κρίση του ξενόδουλου Καθεστώτος κλιμακώνεται, η κοινωνικοοικονομική διάλυση επιτείνεται κι η εθνική κατάπτωση επιταχύνεται.   ……  >>>>>>

Οι σπείρες των αχόρταγων αρπακτικών και παρασίτων, που λυμαίνονται τον δημόσιο βίο συνεχίζουν ατιμώρητες την καταλήστευση του εθνικού πλούτου, οι χορτασμένοι αλήτες της παραπληροφόρησης προκαλούν κι οι απατεώνες της κομματοκρατίας συνεχίζουν με το θράσος τους να τροφοδοτούν τις εθνοαποδομητικές δυνάμεις τις αριστεράς, που πλασάρεται από τα αφεντικά ως δήθεν θεραπεία για την γενικευμένη κατάρρευση.
Απέναντι στον δηλητηριώδη οχετό των καθεστωτικών σκυβάλων στέκουν μόνον οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, έτοιμοι για μιαν ακόμη φορά να καταδείξουν την ενότητα, την ομοψυχία και την ακλόνητη θέληση τους ενάντια στους ξεπουλημένους εθνοκάπηλους και στα διεθνιστικά δεκανίκια τους. Δίχως φαύλες εκπτώσεις συνείδησης, ταγμένοι στο όραμα της Εθνικής Αντίστασης, Αναγέννησης και Ανασυγκρότησης.
Πορευόμενοι σ’ αυτήν την κατεύθυνση, θα ξανασμίξουμε στην Πορεία Εθνικής Μνήμης, όπως αδιάλειπτα πράττουμε κάθε χρόνο, τιμώντας την μνήμη των Ηρωικών Μας νεκρών στα Ίμια. Εκεί όπου οι τρείς αξέχαστοι πεσόντες Στρατιώτες της Πατρίδας κατέγραψαν ανεξάλειπτα με το αίμα τους το παράδειγμα του καθήκοντος. Ενάντιοι στον προαιώνιο εθνικό εχθρό και πιστοί στα πάτρια μέχρι τον θάνατο. Την ίδια στιγμή που τα πολιτικά σκύβαλα έγλειφαν τον Αμερικανό επικυρίαρχο να τους σώσει κι αποκαλούσαν την Εθνική Σημαία «πανί που το πήρε ο άνεμος» !
Οι τρείς μαχητές με την αυτοθυσία τους κατέδειξαν την Μεγάλη Πορεία που θα λυτρώσει τον Λαό μας στην άθλια εποχή που ζούμε και στην φρίκη που έρχεται. Τα Ίμια αποτελούν τον συναγερμό του πεπρωμένου για το Έθνος μας ! Μόνον ένας Λαός που μπορεί να κατανοήσει το νόημα του Αγώνα , αντλώντας από την Θυσία των μαχητών του δίδαγμα Θέλησης και Τιμής , μπορεί να βρει την Δύναμη της ανάκαμψης και της νικηφόρας συνέχειας.
Στο πνεύμα αυτό διενεργείται από το Κίνημα η Πορεία Εθνικής Μνήμης. Μνήμης του θάρρους Εκείνων, που υποχρεώνει βαθύτατα ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΗΣΜΟΝΟΥΜΕ, να συνεχίσουμε τον Αγώνα μας για την προστασία της Πατρίδας και του Λαού μας και την καταδίκη των εχθρών τους !
Δεν γνωρίζουμε πόσοι Συνέλληνες αντιλαμβάνονται την κλήση μας αυτή. Αλλά με τον γραπτό ή προφορικό μας λόγο εκφραζόμαστε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας, απευθυνόμενοι σε κάθε ελληνική καρδιά. Πιστεύοντας ακράδαντα πως η θέση μας δεν αφήνει απροβλημάτιστο κανέναν Έλληνα, εκδηλωνόμαστε με θρησκευτική ευλάβεια, τραυματική ειλικρίνεια και απόλυτη σοβαρότητα, όπως απαιτούν οι εξαιρετικά κρίσιμες περιστάσεις. Ο Λαός μας οφείλει ν’ ακούσει την σκληρή αλήθεια για την τρομερή πραγματικότητα που ζυγώνει.
Οι Συναγωνιστές κι οι Φίλοι του Κινήματος γνωρίζουν την βαρύτητα της κατάστασης και για τούτο η Ηγεσία είναι σε θέση να ζητεί από αυτούς την ενεργότερη δυνατή τους συμμετοχή. Οι Εθνικιστές είναι εξοπλισμένοι με Πίστη απέναντι στην κάθε αβεβαιότητα και στην όποια αδυναμία.
Οι αναμενόμενες λυσσαλέες, δόλιες και χολερικές αντιδράσεις του καθεστωτικού τέρατος που παραπαίει και των ελεεινών δούλων του, μας προσφέρουν περισσότερη ισχύ, ακλόνητη βεβαιότητα, αδίστακτη αποφασιστικότητα και μιαν άγρια μαχητική ψυχολογία, που μας καθιστούν ικανούς να ξεπερνάμε όλες τις δυσχέρειες και τις αντιξοότητες με επαναστατική ορμή και ασίγαστο πάθος.
Τούτη η περίοδος της καθολικής εξαθλίωσης δεν είναι πρόσφορη για να ξεκαθαριστεί ο τρόπος του χαμού των πεσόντων και να πληρώσουν οι κάθε λογής υπαίτιοι. Η ιστορική νέμεση χαρακτηρίζεται από παγερή υπομονή. Θάρθει η ώρα που ο Λαός μας θα πληροφορηθεί κάθε πτυχή της αλήθειας. Μέχρι τότε κανένας ελεύθερος Έλληνας δεν πρέπει να ξεχνά ή να αγνοεί την βαθύτατη και μοιραία σημασία του τραγικού ηρωισμού των Στρατιωτών μας στα Ίμια ! Η λησμονιά κι η περιφρόνηση της θυσίας τους αρμόζει μονάχα σε προδότες και δούλους !
Σε μια πορεία που διαρκεί τρείς δεκαετίες, εμείς οι Χρυσαυγίτες, Πολιτικοί Στρατιώτες του Εθνικισμού, βιώσαμε σχεδόν καταστροφικές αντίξοες περιστάσεις και συναισθανόμαστε ξεκάθαρα την βραχύτητα του χρόνου που απομένει, μέχρι τη επέλευση κοσμογονικών γεγονότων. Γεφυρώνοντας την γνώση και την εμπειρία, τιμούμε με αφοσίωση το εθνικό παρελθόν, προσβλέποντας στον μελλοντικό Μεγάλο Σκοπό μας.
Συνειδητά δεν αφηνόμαστε σε καμιάν άστοχη, άκαιρη κι άκαρπη αντιπαράθεση. Οφείλουμε να ενεργούμε άμεσα, με σκληρότητα, αλλά επιτηδευμένα και αποφασιστικά, όπως αρμόζει πάντα στους Εθνικιστές. Την κατάλληλη στιγμή ο καθένας θα εισπράξει τα δέοντα, όπως επιβάλλει η συμπαντική ηθική τάξη και η ιστορική δικαιοσύνη.
Κάθε αφελής εξωραϊσμός, κάθε ευχολογιακή συνέπεια και κάθε ψευδεπίγραφος καθωσπρεπισμός δεν είναι τίποτε άλλο παρά εκφράσεις ενός αξεπέραστα βλακώδους στρουθοκαμηλισμού ή μιας άστοχης μεγαλομανίας.
Συντεταγμένοι και με τις Σημαίες ορθές θα προχωρήσουμε στην Πορεία Μνήμης, όπως και στην περαιτέρω Μεγάλη Πορεία του Αγώνα μας με σκληρή θέληση, δίχως δισταγμούς. Σκοπός μας είναι να μεταφέρουμε στις μάζες την πραγματικότητα αφτιασίδωτη, πέρα από καταναλωτική νάρκωση και κάλπικες υποσχέσεις. Να μεταδώσουμε ειλικρινά κι απροκάλυπτα την άποψή μας, ξεκαθαρίζοντας τα μεγάλα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα με τον απλό και ωμό τρόπο μας.
Το Έθνος μας βρίσκεται σε κατάσταση ακήρυκτου αλλά ενεργού πολέμου. Έχουμε χρέος απέναντι στους προπάτορές μας και στις μελλοντικές γενιές ν’ αντιδράσουμε. Δεν χωρεί καμιά αμφισβήτηση για την κρισιμότητα της τρέχουσας περιόδου. Όποια εθνικά σκουπίδια προσπαθούν με ψεύτικες υποσχέσεις ή κατασταλτικές απειλές κι εκβιασμούς να διαστρέψουν ή ν’ αφανίσουν την αλήθεια για το συμφέρον τους ματαιοπονούν !
Η ξενοκίνητη πλημμύρα των λαθροεισβολέων, οι πάνοπλοι αρπακτικοί γείτονες κι οι ντόπιοι συνεργάτες και προστάτες τους αποτελούν όργανα της ίδιας ανθελληνικής Διεθνούς Πλουτοκρατίας, άσχετα με το εκάστοτε χρώμα του προσωπείου των πολεμίων μας, εκπροσώπων και απολογητών της.
Την τελευταία τριετία το Κίνημά μας εμπλέχθηκε δυναμικά στον κατεστημένο πολιτικό αγώνα του μεταπολιτευτικού κράτους με απόλυτη συνείδηση της ανάγκης. Έχοντας ολοκληρωμένη εικόνα της ολόπλευρης επίθεσης κατά του Ελληνισμού , το Κίνημα επέλεξε να δράσει στον ελεγχόμενο από τον Εχθρό πολιτικό στίβο, εκτιμώντας πως η σύγχρονη έκφραση της απειλής δεν επιτρέπει ουδεμία καθαρολογική πολυτέλεια απόμακρης περιφρόνησης. Τουναντίον, η μη μετοχή μας στο αντίξοο και στημένο «πολιτικό παίγνιο» και η περαιτέρω δαιμονοποίησή μας, θα εξυπηρετούσε τις δυνάμεις της εθνοαποδόμησης, είτε κοσμοπολίτικες – σοσιαλφιλελεύθερες είτε διεθνιστικές – μαρξοκομμουνιστικές.
Τώρα πάμπολλοι Έλληνες άρχισαν να κατανοούν την ακάματη επιμονή μας να προειδοποιούμε για τον κίνδυνο της εθνοφυλετικής αλλοίωσης και του πνευματικού αφελληνισμού. Ενάντια στην καθεστωτική συνωμοσία σιωπής, στην διαστρέβλωση και στην συκοφαντία ορθώσαμε το ανάστημά μας και κραταιώσαμε την φωνή μας – γνωρίζοντας την δυσχέρεια και τον κόπο της προσπάθειας – . Όμως δεν υπήρχε και ούτε θα υπάρξει στο εγγύς ορατό μέλλον κανένα άλλο περιθώριο για διακριτικότητες, επιφυλάξεις και αναχωρητισμούς.
Οι Χρυσαυγίτες ξέρουμε πολύ καλά πως εμείς μόνον αποτελούμε το τελευταίο απροσκύνητο Εθνικό Οχυρό της Αντίστασης απέναντι στον πολύμορφο Εχθρό που επιχειρεί την οριστική εξόντωση και τον αφανισμό του Λαού μας, με τρόπους πολυσύνθετους και πολυεπίπεδους, ευρύτερους από κάθε έως τούδε ανθρώπινη και ιστορική εμπειρία. Κάθε προηγούμενος εθνικός κίνδυνος ωχριά σε σύγκριση με την εξελισσόμενη πανώλη. Είναι καθήκον μας να συνεφέρουμε τον Λαό μας από την ναρκωτική παράλυση που του επέφεραν οι Έμποροι των Εθνών. Αν αποτύχουμε, εμείς θα έχουμε απολέσει την ιστορική μας αποστολή και ο Ελληνισμός την στερνή του Ελπίδα.
Όσοι Έλληνες Ζωντανοί κι Ανυπόταχτοι ας συμπορευτούν !

Κ. Θ.

http://cretanpatriot.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου