Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Κυνηγάνε τους αγνούς Έλληνες όπου τους βρούνε...

Η κυβέρνηση της εθνοκτονίας επιμένει να διώξει τον Εύελπι, την ίδια στιγμή που κρατά Άλκιμους και παλικάρια της χούντας στις τάξεις της…


20120112-141151.jpgΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, σήμερα το πρωί περνάει από το Πειθαρχικό Συμβούλιο της Σχολής Ευελπίδων ο αριστούχος εύελπις, ο οποίος πριν από ενάμισι μήνα απασχόλησε την επικαιρότητα. Τότε, που του αποδόθηκε η κατασκευασμένη κατηγορία ότι ως αρχηγός της Σχολής, εξανάγκασε συμφοιτητές του να ψάλουν… χουντικά 
τραγούδια!
Θυμίζουμε ότι ο Χρήστος Φαραντάτος είχε μπει στο μάτι του πρώην υπουργού Εθνικής Αμύνης κ. Μπεγλίτη από τη στιγμή που ως αρχηγός της Σχολής Ευελπίδων έψαλε με την ομάδα του τον ύμνο της “Μακεδονίτισσας”, στην επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, κατά την ματαιωθείσα ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης.
Ο Πάνος Μπεγλίτης θεωρώντας ως έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της ματαίωσης της παρέλασης, τον εύελπι Φαραντάτο, βρήκε ως …ευκαιρία την αποπομπή του από το στρατό, με το φτιαχτό επεισόδιο για τα χουντικά άσματα, που του πρόσφερε στο πιάτο η εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ”!
Η ολοκληρωθείσα ΕΔΕ αν και αρχικά έδινε την εντύπωση ότι ο εύελπις θα γλίτωνε τις περαιτέρω συνέπειες, τελικά ο νεαρός κάθεται στο εδώλιο του πειθαρχικού συμβουλίου της Σχολής, απολογούμενος ενώπιον πέντε (5) ανώτερων αξιωματικών του Οργανισμού της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν κληθεί να καταθέσουν δέκα (10) συμφοιτητές του Χρήστου Φαραντάτου, από τους οποίους -όπως λέγεται- η πλειοψηφία τους θα σταθεί στο πλευρό του.
Ο πρώην Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Μπεγλίτης, προφανώς και επιθυμεί ασμένως την καρατόμηση του νεαρού, κάτι που εάν γίνει, θα ρίξει βαριά τη σκιά του στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Μετά την φυλάκιση του Εφραίμ, το σαθρό πολιτικό σύστημα θα έχει καταφέρει μέσα σε λίγες ημέρες να στιγματίσει και την Εκκλησία και και το στρατό!
Την ώρα που δεν συλλαμβάνεται ούτε ένας από τους υπεύθυνους για την καταστροφή της χώρας πολιτικούς,, οδηγούνται στις φυλακές, ο ηγούμενος της μεγαλύτερης Μονής του Αγίου Όρους και ο αριστούχος της Σχολής Ευελπίδων. Ο Χρήστος Φαραντάτος μάλιστα, κινδυνεύει άμεσα με απόταξη από τις Ένοπλες Δυνάμεις!
Γι’ αυτό καλούνται οι αξιωματικοί που θα δικάσουν τον νεαρό εύελπι, να επιδείξουν πνεύμα ευθυκρισίας και βεβαίως να μην πέσουν στην παγίδα κανενός καρεκλοκένταυρου πολιτικού, που όπως διδάσκει η ιστορία υπηρετούν ιδιώνυμα συμφέροντα και όχι την Πατρίδα.. Θα αποτελούσε έγκλημα, τυχόν απόταξη από τις τάξεις του στρατού του «άριστου των αρίστων», όπως χαρακτηρίζουν τον εύελπι Χρήστο Φαραντάτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου