Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΝΤΑΡCIA ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΓΙΑ TRAFFICKING(διακίνηση λαθρομετανάστη) –ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟ-ΠΟ.







Μια πολύ περίεργη υπόθεση με εμπλεκόμενα δύο στελέχη της αμερικανοκομμουνιστικής ΑΝΤΑΡCIA έλαβε χώρα στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθησαν δύο αμερικανοκομμουνιστές, μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου της, για διακίνηση λαθρομετανάστη. Μιας ανήλικης (16χρονης) από την Σομαλία. Πρόκειται για το γνωστό «trafficking», που διώκεται από το νόμο σε βαθμό κακουργήματος. Ιδού η σχετική ανακοίνωση-«καταγγελία» των αμερικανοκομμουνιστών:

«Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει απερίφραστα τη σύλληψη και παραπομπή σε δίκη των μελών της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Σπύρου Μαρκέτου και Μπάμπη Κουρουνδή. Οι δύο σύντροφοί μας κατηγορούνται διότι συνόδευσαν στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης μια δεκαεξάχρονη κοπέλα από τη Σομαλία! Η ελληνική Αστυνομία δεν δίστασε μάλιστα να προτείνει την παραπομπή του πρώτου, καθηγητή Πολιτικών Επιστημών ΑΠΘ, για κακούργημα. Η προσπάθειά της έπεσε στο κενό μόνο μετά από το κύμα συμπαράστασης που εκδηλώθηκε από πανεπιστημιακούς, συνδικαλιστές και στελέχη όλων των κομμάτων της Αριστεράς. Αυτή η ενέργεια της Αστυνομίας αποτελεί συνέχεια ενός κρεσέντου καταστολής…».

Δύο παρατηρήσεις:

1ον) Γιατί το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ τηρεί σιγήν ιχθύος για το θέμα και δεν βγάζει μια επίσημη ανακοίνωση; Τι θέλει να καλύψει;
2ον) Συνελήφθησαν οι δύο για κακούργημα αλλά η δίωξη δεν ασκήθηκε «μετά από κύμα συμπαράστασης…». Τι εννοούν οι… ποιητές; Πως η αστυνομία βρήκε κακούργημα αλλά οι δύο συλληφθέντες γλίτωσαν με πολιτική παρέμβαση; 
 Τι συμβαίνει εδώ; 
Θα μας εξηγήσει κάποιος «αρμόδιος» ή μήπως υπάρχουν… εθνικοί λόγοι για να μη μάθουμε;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου