Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Κύριοι του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος αρκετά μας προκαλέσατε και αρκετά σας ανεχθήκαμε....







του συνεργάτου μας Οδυσσέως Πάτση

Καταλαβαίνουμε όλοι μας ότι ο παγκόσμιος σιωνισμός, βολεμένος όπως είναι στην αμερικανική ήπειρο αλλά και στην δυτική Ευρώπη, προκειμένου να ανακοπεί η ισλαμοφασιστική επιθετικότητα, δρομολόγησε τις κατάλληλες συνθήκες για την δημιουργία του κράτους του Ισραήλ για να έχουν οι γειτονικοί αραβικοί λαοί έναν στόχο όπου θα εκτονώνουν την επιθετικότητά τους - σαν σάκκο του μποξ ένα πράγμα- και να καταπιέζουν τις επεκτατικές τους βλέψεις προς την «πολιτισμένη» (υποτίθεται) Δύση. Δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι οι αρχικές σκέψεις ήταν το κράτος του Ισραήλ να γίνει είτε στην Κύπρο, είτε στα Δωδεκάνησα αλλά αυτό δεν εξυπηρετούσε πλήρως τον αντικειμενικό σκοπό των τότε εγκεφάλων.




Κάπου το πράγμα ξέφυγε και η ισλαμοφασιστική απειλή έπαψε να είναι ενδεχόμενη και έγινε απτή πραγματικότητα για την σημερινή Ευρώπη ενώ οι ΗΠΑ καταλαβαίνουν ήδη ότι θα είναι δύσκολη η ανακοπή των ορδών των βαρβάρων προς την ήπειρό τους με αποτέλεσμα να κινδυνεύει ο φημισμένος «αμερικανικός τρόπος ζωής» και κάνουν ότι μπορούν να καθυστερήσουν αυτό το ενδεχόμενο δημιουργώντας προβλήματα στις χώρες του ευρωπαϊκού νότου με σκοπό την απορρόφηση και εξασθένηση της ισλαμικής βίας.
Από την άλλη, για όσους από μας πιστεύουμε ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται και ότι οι ανθρώπινοι πολιτισμοί διαδέχονται ο ένας τον άλλον από ένα ανώτερο κάθε φορά επίπεδο, τα πράγματα δείχνουν ότι το κράτος του Ισραήλ φαίνεται να αντιλαμβάνεται ήδη τον ρόλο που κλήθηκε να διαδραματίσει όντας ίσως αναλώσιμο για τους σημερινούς δήθεν προστάτες του και για τον λόγο αυτόν εκδηλώνει υπέρμετρη επιθετικότητα προκειμένου να εξασφαλίσει την ύπαρξή του, ετοιμάζοντας για μια ακόμη φορά τις σφεντόνες του Δαυίδ ακριβώς όπως και «τότε». Είναι φανερό επίσης ότι ναι μεν το Ισραήλ θα πετύχει ένα εντυπωσιακό αλλά χωρίς ουσία κτύπημα (μάλλον στο Ιράν και αυτήν την φορά), πλην όμως οι Εβραίοι του Ισραήλ θα υποχρεωθούν αργά ή γρήγορα να διασκορπισθούν για πολλοστή φορά σε όλη την οικουμένη. Ταυτόχρονα οι απανταχού Εβραίοι, ενστικτωδώς μάλλον, αντιλήφθηκαν ότι είναι και αυτοί πιόνια στο ίδιο παιγνίδι και αντιδρώντας, έχουν ανεβάσει υπερβολικά τους τόνους υπενθυμίζοντας με κάθε πρόσφορο και βίαιο τρόπο την προσφορά(;) τους προς την ανθρωπότητα που δεν είναι άλλη από την ιστορία του Ολοκαυτώματος. Στην απόγνωσή τους προσπαθούν να δημιουργήσουν συναισθήματα ενοχής στους λαούς που τους φιλοξενούσαν προπολεμικά και έχουν την ατυχία (ίσως;) να τους φιλοξενούν και σήμερα ότι δήθεν δεν τους προφύλαξαν από τους Γερμανούς, ότι τους κατέδιδαν στην Γκεστάπο, ότι τους έκλεψαν τις περιουσίες, ότι..... . Ότι βάλει ο νους σας.




Έχοντας επισκεφθεί τον επίσημο ιστότοπο του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου της Ελλάδος διάβασα συνεντεύξεις επιφανών Εβραίων ελληνικής υπηκοότητας και έρευνες όπως της Εριέττας-Βαλερή Μπενβενίστε πχ, γεμάτες (ψεύτικο) παράπονο για την συμπεριφορά μας απέναντί τους ενώ συνάμα, δεν παραλείπουν να μας υπερτονίσουν την ενεργό συμμετοχή τους στην αντίσταση μια και πάντα ήταν έντονα πολιτικοποιημένοι (με την αριστερά βέβαια) όπως ισχυρίζονται.
Ήταν άραγε έντονα πολιτικοποιημένοι και είχαν ενεργό συμμετοχή στην αντίσταση κατά των Γερμανών;
Διαβάζω στο βιβλίο «Δάφνες και Δάκρυα» εκδόσεων «Ιωλκός», του συγχωριανού μου κομμουνιστή δάσκαλου Χρήστου Δ. Καινούργιου (Βρασίδα) τα εξής:
«...Οι Εβραίοι στην Πρέβεζα είχαν δικιά τους οργανωμένη παροικία.... έχω την εντύπωση ότι το εβραϊκό εθνικό στοιχείο ανέρχονταν στην πόλη της Πρέβεζας σε κάμποσες εκατοντάδες...Την αντισημιτική γραμμή που χάραξε ο Χίτλερ με τους κτηνανθρώπους συνεργάτες του, όλοι την ξέρανε. Κανένα μέτρο στοιχειώδους προστασίας και αυτοάμυνας δεν πάρθηκε από τους Εβραίους. Οι εθνικοαπελευθερωτικές οργανώσεις επισήμαναν τον επικείμενο κίνδυνο και τους προειδοποίησαν να φύγουν στα χωριά για να γλυτώσουν... τους αντίκρισα να γυρίζουν στην πόλη με το περιβραχιόνιο του άστρου του Δαυίδ...Ζούσαν σε ένα ψυχολογικό κλίμα φρούδων και μάταιων ελπίδων, χωρίς καμιά σιγουριά...Η οργάνωση του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ πρότεινε σε όλους τους άνδρες που μπορούσαν να κρατήσουν ντουφέκι, να καταταχθούν στον μόνιμο ΕΛΑΣ. Κανένας δεν έκανε το βήμα αυτό... Λίγες είναι οι περιπτώσεις ένοπλης αντίστασης Εβραίων στην Ευρώπη. Μόνο η ΕΣΣΔ συμπεριέλαβε στις γραμμές του παρτιζιάνικου δεκάδες χιλιάδες Εβραίους....» (σελ. 63,64 και 65) και εδώ γεννώνται πολλά ερωτήματα.
Ποιος τους καλλιέργησε τις φρούδες και μάταιες ελπίδες;
Γιατί δεν έλαβαν υπ' όψιν τους τις προειδοποιήσεις των ελληνικών εθνικοαπελευθερωτικών οργανώσεων;
Γιατί δεν διασκορπίσθηκαν στα απρόσιτα ηπειρωτικά χωριά όπου με λίγη βοήθεια θα μπορούσαν να αποφύγουν την σύλληψή τους;
Γιατί δεν βγήκαν στο βουνό εντασσόμενοι σε κάποια από τις οργανώσεις;
Γιατί δεν εντάχθηκαν στο εξακριβωμένα δικό τους ΕΑΜ;
Γιατί την ίδια στάση κράτησαν οι Εβραίοι σε ολόκληρη την Ευρώπη;
Μήπως είχαν κεντρική «πληροφόρηση» από το παγκόσμιο σιωνιστικό κέντρο για το ποια στάση έπρεπε να τηρήσουν;
Μήπως «θυσιάσθηκαν», αν τελικά θυσιάσθηκαν , για να επιτευχθεί ο αντικειμενικός σκοπός του παγκόσμιου σιωνισμού;
Και αν δεν θυσιάσθηκαν, μήπως απλά πύκνωσαν τις τάξεις του εβραϊκού στοιχείου στις ΗΠΑ βάσει συγκεκριμένου σχεδίου;
Και έρχεσθε σήμερα, εβδομήντα ολόκληρα χρόνια μετά, να κατηγορήσετε τους Έλληνες ότι σας κατέδωσαν, δεν σας προφύλαξαν, πήραν τις περιουσίες σας. Αλήθεια ποιες περιουσίες σας αν κρίνουμε από εδώ στα Ιωάννινα; Από ένα σπίτι είχατε, όπως όλοι οι Γιαννιώτες βέβαια, και ίσως κάποια κοσμήματα και κάμποσες λίρες προϊόν κλοπής κι αυτές από τους Έλληνες μια και ασκούσατε το γνωστό « έντιμο εμπόριό σας». Κτήματα, χωράφια, κοπάδια δεν είχατε γιατί βλέπεις δεν ταίριαζε στην «ιδιοσυγκρασία» σας η καλλιέργεια της γης και η κτηνοτροφία.
Τα σπίτια, τα κοσμήματα και τις λίρες τα δώσατε στους μαυραγορίτες ομοεθνείς σας για να «πορέψετε»- όπως λέμε εδώ στην Ήπειρο- στις συνθήκες της κατοχής, και στους Γερμανοϊταλούς με αντάλλαγμα την ζωή σας. Και δεν φθάνει που πουλήσατε τις περιουσίες σας! Μεταπολεμικά, ζητήσατε από το ελληνικό κράτος να σας αποζημιώσει με την δικαιολογία ότι σας τις κλέψανε Έλληνες πολίτες και δικαιωθήκατε!!!!!
Για ποιες περιουσίες λοιπόν μας μιλάτε και για ποιες διώξεις και προδοσίες έχετε το θράσος να κατηγορείτε τον αισθηματία απλό ελληνικό λαό;
Κύριοι του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος σας γνωστοποιώ τα παραπάνω μέσω της εφαρμογής επικοινωνίας του ιστοτόπου σας γιατί μας έχετε κουράσει αφάνταστα με τις καθημερινές σχεδόν επεμβάσεις σας πότε για προβοκατόρικες «αντισημιτικές ενέργειες» των Ελλήνων, πότε για την υπουργοποίηση Γεωργιάδη, πότε για τον Πλεύρη, πότε για το ένα και πότε για το άλλο και νιώθω κατάβαθα την ανάγκη να σας πω ότι αρκετά μας προκαλέσατε και αρκετά σας ανεχθήκαμε....

Οδυσσεύς Πάτσης, «Ήπειρος, η πατρίδα μας»




____________________________________

Εκείνο που έχουμε να προσθέσουμε είναι ότι εν όψει του Γερμανικού κινδύνου, οι Εβραίοι έμποροι, κάτοικοι Χαλκίδος, μετέφεραν και έκρυψαν τα εμπορεύματά τους στα υπόγεια της Μητροπόλεως Χαλκίδος- επί Μητροπολίτου Γρηγορίου- από όπου τα παρέλαβαν μετά την απελευθέρωση και επανεφοδίασαν τα καταστήματά τους (εμπορικά) και συνέχισαν τη λειτουργία τους, σαν να μη συνέβη τίποτα!



Αυτά για όσους ομιλούν χωρίς να γνωρίζουν...

απο το Efenpress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου