Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Ο 'Πέτρος Κωνσταντίνου" του ΑΝΤΑΡΣΥΑ ξεσάλωσε πάλι... ώς πότε?

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

Αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη ασκήθηκε από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για διασπορά ψευδών ειδήσεων κατά του Πέτρου Κωνσταντίνου, επικεφαλής της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ) και ηγετικό στέλεχος του αριστερού κόμματος ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αλλά και δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων με αφορμή την ανακοίνωση-όνειδος που εξέδωσε χθες υπερ των "δικαιωμάτων" των Αλβανών δολοφόνων της συμμορίας Μάριον Κόλα και κατά της Ασυτνομίας και του Ελληνικού Στρατού. Επίσης διατάχθηκε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση και η δικογραφία κατατέθηκε στο 19ο Πταισματοδικίο.
Η δίωξη αφορά μια σειρά αδικημάτων τα οποία στοιχειοθετούνται από τους απίστευτους, ακόμα και για μέλος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ισχυρισμούς, περί "αποσπασμάτων θανάτου της ΕΛΑΣ και του Στρατού", ενώ δικαιολογεί και εμμέσως τον θάνατο της άτυχης κοπέλας Κ.Ζώγαλη στον Ισθμό από τα πυρά των Αλβανών συμμοριτών γιατί καθώς αναφέρει "Οι πυροβολισμοί ανταλλάχθηκαν σε δρόμο με υψηλή κυκλοφορία"!
Στην ανακοίνωση υπάρχουν και άλλα απίθανα όπως ότι "εκτελέστηκαν οι Αλβανοί με απόφαση του επικεφαλής του αποσπάσματος" και άλλα που εκφεύγουν της λογικής, αλλά  μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους εχθρούς της χώρας...
Υπενθυμίζεται ότι στην αταδίωξη των Αλβανών συμμοριτών που είχαν αιματοκυλίσει μετά την δραπέτευσ'ή τους (που έγινε κατόπιν ημιστρατιωτικής υποστήριξης με χρήση βαρέων όπλων κλπ) τη Νότιο και Δυτική Ελλάδα, συμμετείχαν εκτός από την Αστυνομία, στην φάση της καταδίωξής τους στην ορεινή Ναυπακτία με υλικοτεχνική υποδομή, το Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών, αλλά και η ΜΥΑ/ΛΣ του Λιμενικού. Στην δεύτερη φάση, όπου σκοτώθηκε μετά από εμπλοκή ο Μ.Κόλα είχε μείνει η ΜΥΑ/ΛΣ
  
Η ανήκουστη ανακοίνωση έχει ως εξής:
α αποσπάσματα θανάτου της ΕΛΑΣ και του στρατού εκτέλεσαν άλλον ένα Αλβανό δραπέτη των φυλακών Τρικάλων, τον Μαριάν Κόλα. Άλλοι δύο είχαν εκτελεστεί στις 2 Ιούλη. Οι δραπέτες είχαν εμπλακεί σε μάχη με την ΕΛΑΣ όπου σκοτώθηκε ο αστυνομικός Γ.Ανδριτσόπουλος και η περαστική οδηγός Κ.Ζώγαλη αφού οι πυροβολισμοί ανταλλάχθηκαν σε δρόμο με υψηλή κυκλοφορία.
Η ΕΛΑΣ προχωράει σε εκτελέσεις εκδίκησης ανοίγοντας ένα επικίνδυνο δρόμο επιβολής θανατικής καταδίκης χωρίς την παραπομπή σε δίκη. Πρόκειται για κλιμάκωση της ανεξέλεγκτης δράσης των κατασταλτικών μηχανισμών με πράσινο φώς από την ίδια την συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Η ΕΛΑΣ γνώριζε από τον αλβανικό τύπο ότι ο Μαριάν Κόλα βρίσκονταν στην Ελλάδα και ότι οι συγγενείς του αρνούνταν κάθε συμμετοχή του σε απόπειρα απόδρασης του Αλκέτ Ριζάι.
Αυτή η τακτική ανοίγει σκοτεινούς δρόμους για την αυθαίρετη απόφαση του κάθε επικεφαλής αποσπάσματος καταδίωξης να εκτελεί κατά την δικιά του κρίση τον οποιοδήποτε. Το πείραμα ξεκινάει από Αλβανούς μετανάστες για να αξιοποιήσει τη ρατσιστική προπαγάνδα για την εγκληματικότητα που στήνει η ίδια η Αστυνομία και οι κυβερνήσεις χρόνια τώρα.
Η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, η συγκυβέρνηση των απολύσεων, των περικοπών, των κλεισιμάτων των νοσοκομείων, των σχολείων και των Δήμων αναζητά απεγνωσμένα θεαματικές ρατσιστικές ενέργειες για να αποπροσανατολίσει την οργή του κόσμου και να την στρέψει κατά των μεταναστών. Έφτασαν να δώσουν στη δημοσιότητα φωτογραφίες του δολοφονημένου Κόλα για να εθίσουν την κοινή γνώμη στην αποδοχή των εκτελέσεων.
Καταδικάζουμε την κλιμάκωση της ρατσιστικής αστυνομικής καταστολής με τις εκδικητικές δολοφονίες. Σήμερα εκτελούν ένα Αλβανό δραπέτη, αύριο θα συνεχίσουν με ένα απεργό η ένα ακτιβιστή της αριστεράς και των κινημάτων. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε.
Καλούμε τα κόμματα της αριστεράς, τα συνδικάτα, τις κινήσεις υπεράσπισης των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών να καταδικάσουν τις εκδικητικές δολοφονίες των αποσπασμάτων θανάτου της ΕΛΑΣ και του στρατού.
Πέτρος Κωνσταντίνου
Συντονιστής ΚΕΕΡΦΑ"
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

 

 

 

 

ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ, ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΤΟΚΟΡΑΝΙ, ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΣΤΗ ΜΑΡΦΙΝ!



ΠΑΡΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ ΠΑΛΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΥΠΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


ΤΥΧΑΙΟΣ "ΜΑΡΤΥΡΑΣ" ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΕ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΕ ΣΙΔΗΡΟΛΟΣΤΟΥΣ


ΥΠΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΟΠΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣΔ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟ ΨΕΥΤΟΚΟΡΑΝΙ




ΜΕ ΤΟ ΣΑΚΙΔΙΟ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΤΑ "ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ"


ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ


ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ; ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ. ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ




ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΝΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΑ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΛΑΓΙΤΙΚΑ ΜΜΕ

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΕ ΣΑΚΙΔΙΟ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΩΝ ΦΟΝΙΚΩΝ- ΤΟ ARISTERO ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΘΩΩΝ!




ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΑ - ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ




5 σχόλια:


Ελληνόψυχος είπε...
O Κωσταντίνου είναι η βιτρίνα ενός καλά οργανωμένου συστήματος προβοκάτσιας.

Πριν δύο χρόνια είχα βγάλει ένα βίντεο με αυτόν και τις μιντιακές του διασυνδέσεις.

Απανταχού παρών και χωμένος παντού.

Είμαι βέβαιος ότι αν κάποιος εξετάσει την χρηματοδότηση της ΣΣΤΠ και των άλλων εικονικών οργανώσεων του θα βρει πολλά.
Ανώνυμος είπε...
http://files.eleftheria.gr/pdf/%7BB9812025-2AEA-4401-ACD0-919F7B49179C%7D_7-5-10-FYLLO.pdf
Διαβάστε την πρώτη σελίδα γιά καταδίκη φοιτητή με αναστολή και στην 9η σελίδα συνέντευξη του Πέτρου Παπακωνσταντίνου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ
πού ονειρεύεται Μάηδες
Πρόκειται γιά άλλο άτομο γιατί αλλάζει λίγο το επώνυμο;
Ανώνυμος είπε...
09 Μαΐου 2010 1:21 π.μ.

Αυτός είναι άλλος.
Ανώνυμος είπε...
katharma fainetai.
Μάρκο Τ είπε...
Ο Πέτρος Παπακωνσταντίνου είναι ένας αριστεριστής δημοσιογράφος της "Καθημερινής" (τίποτα άλλο θα περιμαζέψει ο Αλαφούζος;).
Ο Πέτρος Κωνσταντίνου είναι ο "πρόεδρος" του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και είναι Κύπριος. Δεν ξέρω τι δουλειά κάνει, προφανώς είναι άεργος ή μάλλον κάποιοι τον πληρώνουν.

Είναι δύο διαφορετικά πρόσωπα, αλλά ο δημοσιογράφος Πέτρος Παπακωνσταντίνου είχε κατεβεί με το ψηφοδέλτιο του εγκληματικού ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις προηγούμενες εκλογές. Έχει δεσμούς με τους ισλαμιστές της Χαμάς στη Γάζα.

Ο Πέτρος Κωνσταντίνου, ο Κύπριος, οργανώνει λαθρομετανάστες και είναι η 5η φάλαγγα του ισλαμικού φονταμενταλισμού εδώ. Πρόκειται για αλήτη του χειρίστου είδους.

Αν υπήρχε κράτος ευνομούμενο, ο Πέτρος Κωνσταντίνου θα είχε απελαθεί στην Κύπρο και ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα είχε τεθεί εκτός νόμου.

1 σχόλιο:

  1. ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΣΥΡΙΖΑ είναι η υποταγμένη στον Ιμπεριαλισμό αριστερά που υπηρετεί τα παιχνίδια της νέας τάξης πραγμάτων.
    Μπράβο στο ΚΚΕ και σε κάθε άλλη πατριωτική δύναμη που είναι αντίθετο σε αυτά τα βρώμικα παιχνίδια Ο καιρός έδειξε τι γενοκτονία διαπράττουν η Συριακή αντιπολίτευσή κατά των Χριστιανών, Σιίτων, σουνιτών και κουρδων της Συρίας Αίσχος για ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΣΥΡΙΖΑ και μνημονιακές κυβερνήσεις( ΠΑΣΟΚ, ΝΔ) που δεν αναγνωρίζουν πλέον τον Ασαντ αλλά τους διαφόρους Ισλαμοφασίστες που χρηματοδοτεί η Δύση, Τουρκία, Σαουδική Αραβία, Κατάρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή