Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Προσχεδιασμένος Εμφύλιος ...




Εμφύλιο έχουν προσχεδιάσει Η ΕΚΚΛΗΣΊΑ ΚΑΙ οι 300σιοι προδότες να κάνουν και εδω στην Ελλάδα .Μάλιστα, γιαυτο το λόγο, απο κοινού *και οι δυο πλευρές αριστερά και δεξιά,μαζί με τα κοματόσκυλάτων και με ολόκληρο το κοινοβούλιο, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟ , υποκρύπτουν και υποθαλπτουν την απο 24\11\2011 δικογραφία που εχει η ελληνική δικαιοσύνη σχηματίσει κατα των πολιτικών για το κακουργημα της εσχατης προδοσίας . (βλεπε την ιερή δήλωση) .

Όπως ακριβώς επι κατοχής του 40 έγινε ο εμφύλιος αμέσως μετα την αποχώρηση των Γερμανών, έτσι ακριβώς οι 300σιοι προδότες με την συμμετοχή και την άμεση συνέργεια του κλήρου , έχουν αμέσως μετά απο την αποχώρηση του ΔΝΤ ,σχεδιάσει εμφύλιο . .
Υποθάλπτουν και υποκρύπτουν την απο 24\11\2011 δικογραφία που εχει η ελληνική δικαιοσύνη σχηματίσει κατα των πολιτικών για το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας ,για να καθυστερήσουν την έναρξη της ποινικής της διώξεως και διαδικασίας, ώστε να μην εξιχνιαστεί ΕΓΚΑΙΡΑ ο δόλος και όλες οι πτυχές της Ή ΌΣΑ ΑΠΟΡΈΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΉ ΤΗς ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ . .
Και αυτο που οφείλουμε εμεις οι πολίτες να κάνουμε ειναι να καταδικασουμε εγκαίρως την αριστερά τη δεξιά,και γενικά ολους τους πολιτικούς , καθώς και τα καθάρματα τους ιερωμένους που σιωπούν ,για συναυτουργία και απο κοινού δράση , με το παρακάτω δικόγραφο το οποίο επειδη αναφέρεται στην εφαρμογη του αρθρου 120 , εχει την ιδια ισχύ με δικαστική απόφαση .δειτε .Προς αποφυγή εμφυλίου , Τουτα εδω , τα καταθέτουμε το συντομότερο ,ειτε μεμονωμένα είτε ομαδικώς .
Δηλώνω ενόρκως προς την εφορία , προς κάθε ενδιαφερόμενη αρχη και προς κάθε φυσικό πρόσωπο , οτι απο σήμερα και καθ΄όλη τη διάρκεια που η πατρίδα μου , το σύνταγμά της και η δημοκρατία της τελούν υπο την κατοχή του εχθρού και της κομματοκρατίας , θα πολεμήσω μεχρι τελικής πτώσης τον όποιον αποπειραθεί ή σκεφθεί να επιβάλει σε μενα ή τους συμπολίτες μου την εφαρμογή του νόμου εκείνου ο οποίος έχει θεσπιστεί μέσω κατοχής απο επίορκους νομοθέτες πολιτικούς και κατηγορουμένους από τη δικαιοσύνη για το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας ...... .
Η προγενέστερη ημερομηνία κατάθεσης παίζει πολυ σημαντικό ρόλο για αυτους που καταθέτουν τούτα, καθώς ειναι εγκυρότερη και ισχυρότερη όσο εκείνη κατατίθεται σε κοντινότερο χρονικό διάστημα απο το χρόνο τέλεσης των κακουργηματων εκεινων που καταγγέλοντε μεσα σαυτην ) .δειτε
Προστατέψτε νομικά(και ουσιαστικά) τουλάχιστο ,ό,τι υλικό και πνευματικό σας έχει απομείνει . Προστατεύστε τα παιδιά και τα εγγόνια σας , δώστε τους τη δυνατότητα να μπορούν να αντισταθούν νομικά αλλα και ουσιαστικά .
Καταθέτουμε το συντoμωτερο, την ιερη δήλωση που ειναι στο λινκ στο τέλος ετουτου του κειμένου (ή κάποια άλλη ανάλογη, ειτε ομαδικα ειτε μεμονωμένα στο ΑΤ της περιοχής σας ,.(δε χρειάζεται παράβολο και κρατειστε(ό π ω σ δ ή π οτε) επικυρωμένα αντιγραφα ..
ΗΔΗ,ΜΕΧΡΙ ΣΤΗΓΜΗς ,ΠΑΝΩ ΑΠΟ 13.000 ΠΟΛΙΤΕς ταχουμε καταθεσει και εχουμε νομιμοποιησει(ΕΘΝΙΚΆ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩς) την αντίσταση που προβάλουμε για την αποτίναξη της σκλαβιάς μας ,καθώς και την ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ...., ( ΕΝΥΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥς ΠΆΝΤΕς να καταθέσουν όσο είναι νωρίς ωστε να αποκτήσουν πραγματικά δικαιώματα ΚΑΘΩς ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ

http://www.scribd.com/doc/143299694/Declaration



 http://www.katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου