Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Πόσοι γνωρίζουν τι πραγματικά είναι ο Σύριζα;



  Από τον Μάιο του 2012, έχουν ξεπηδήσει διάφοροι αναλυτές, αυτοπροσδιοριζόμενοι δημοκράτες και τιμητές της υπάρχουσας Δημοκρατίας παριστάνοντας τον υπερασπιστή της πολιτικής ζωής του τόπου. 
 
Έχουν βρεί τον εχθρό του Έθνους μας, της κοινωνίας μας και λέξεις όπως φασίστες, φασισμός, ναζί, γίνονται καραμέλα στα χείλη του καθενός, που θέλει να λέγεται δημοκράτης μη σεβόμενος πολλές φορές τις απόψεις του συνανθρώπου του και κατ’ επέκταση του λαού. Έτσι ο εχθρός , κατ’αυτούς, έχει όνομα και είναι η Χρυσή Αυγή. 
 
Κίνημα αμιγώς βίαιο, αντιδημοκρατικό και με ψηφοφόρους ρατσιστές και φασίστες. Έτσι τους βολεύει και έτσι λένε, αυτοί που αυτοπροσδιορίζονται ως δημοκράτες και θεματοφύλακες της Μεταπολίτευσης του Πολυτεχνείου. Αλήθεια έχει αναρωτηθεί κανείς τι είναι ο Σύριζα;;; 
 
Έχει μπεί κάποιος στον κόπο να δεί τι πρεσβεύει αυτό το συνονθύλευμα που ήρθε και ζητάει την εξουσία στην Ελλάδα;;; Από ποιους απαρτίζεται και ποιες οι πράξεις και τα λόγια τους;;;




  Ο Σύριζα είναι ένα μόρφωμα νοσταλγών του Στάλιν και θαυμαστών του Μάο και απαρτίζεται από αρκετά μικρότερα κόμματα,τις Συνιστώσες, πάντοτε της ακροαριστεράς.Τα κόμματα αυτά που συντηρούν και στηρίζουν σε μεγάλο βαθμό, τους επονομαζόμενους ταραξίες  μπαχαλάκηδες;;; 
 
Δεν είναι τυχαίο επίσης το γεγονός πως κάθε εκδήλωση του Σύριζα βλέπουμε ομάδες νέων, κυρίως αμούστακων παιδιών, στρατολογημένων μέσα σε άσυλα και υπό την επήρεια διαφόρων ουσιών, να κάνουν το δικό τους ‘αγώνα’ για μια κοινωνία στα μέτρα τους. 
 
Πανό των αντιεξουσιαστών, των αναρχικών κάνουν συχνά εμφανίσεις σε πορείες του αριστερού μαζέματος και τα παιδιά αυτά κρύβονται κάτω από τη μάζα και την ασφάλεια που τους προσφέρει η πολιτική ηγεσία που χρηματοδοτεί τους καθοδηγητές-μέντορες τους.
 

  Ανάμεσα σε όλα αυτά ας θυμηθούμε ποιοι ήταν αυτοί που έβαλαν φωτιά στη Marfin καίγοντας 3 ανθρώπους που απλά εργάζονταν και μάλιστα πανηγύριζαν, όπως κάνουν κάθε φορά που βάζουν φωτιά η σπάνε κάποιο ‘μπατσικό’ κάποια τράπεζα η καταστρέφοντας δημόσια περιουσία. 
 
Δεν είναι λίγες οι φορές που αυτοί οι ίδιοι σπάνε και ιδιωτικές περιουσίες και αμέσως σπεύδουν οι αριστεροί πολιτικάντηδες να υπερασπιστούν τα παιδιά που απλά είναι οργισμένα. Βέβαια στήριξη έχουν και από απο τα ΜΜΕ γιατί όπως είπαμε και σε προηγούμενο άρθρο, έχουν κατακλύσει και έχουν κάνει καριέρα οι δηλωμένοι αριστεροί και έτσι βλέπουμε κάτι τύπους σαν τον Λαζόπουλο να μιλάει την οργισμένη γενιά με ιδεολογίες. 
 
Τι σημαίνει όμως Αναρχία;;; Δίχως αρχή, δηλαδή δίχως την εξουσία. Αρχικά ακούγεται ρομαντικό αλλά τι σημαίνει στην πραγματικότητα;;; Ανεξέλεγκτες και αγελαίες καταστάσεις, υπέρμετρης ελευθερίας στο καθετί, από ναρκωτικά, μέχρι πολυπολιτισμική κοινωνία με κάθε λογής φυλή εντός της Ελλάδος, κατάργηση του στρατού και των συνόρων, της θρησκείας και της διαγραφής της ιστορίας μας με την δικαιολογία ότι δημιουργεί ρατσισμό και ξεχωρίζει τους ανθρώπους.



  Πόσο πατριώτες μπορούν να θεωρηθούν κάτι προσωπικότητες του Σύριζα όπως ο Νάσος Θεοδωρίδης με τις γνωστές δηλώσεις του;;;















Ο Τάσος Κουράκης;;;






Ο Νίκος Βούτσης;;;






Ο Πέτρος Τατσόπουλος;;;






Ο Γιώργος Πάντζας;;;






Ο Χουσείν Ζειμπέκ;;;







Αλλά και ο πρόεδρος, Αλέξης Τσίπρας;;;

www.youtube.com/watch?v=_t-nQattIwk
www.youtube.com/watch?v=koDK0deMrug
  Είναι κάποιοι, ανάμεσα και σε άλλους, που κατά καιρούς φωτογραφήθηκαν η δήλωσαν τα παραπάνω αλλά επίσης είναι οι ίδιοι, που όταν δούνε Ελληνική σημαία βγάζουν 'σπυράκια', χαρακτηρίζουν φασίστα τον κάθε ένα που την κρατάει και θέλει το δίκαιο του Έλληνα στη χώρα ΤΟΥ απαιτώντας να έχει δικαιοσύνη, ασφάλεια και ελευθερία. Ποντάρουν ως άλλο ΠΑΣΟΚ στη λαθρολαγνεία, για να δημιουργήσουν ακόμα έναν στρατό σύμμαχο, εκτός από τους αναρχικούς/αντιεξουσιαστές, ώστε να έχουν τη δύναμη να περάσουν τις δικές τους θέσεις όπου και όποτε χρειαστεί. Στο παρακάτω βίντεο ακούμε τις ευχαριστίες παρανόμων μεταναστών προς τον Σύριζα, στο κέντρο της Αθήνας και οι οποίοι δε διστάζουν να απειλήσουν ευθέως όποιον τους αντισταθεί, στέλνοντας μηνύματα για πόλεμο εντός Ελλάδας.







  Ας ανοίξουμε τα μάτια και ας δούμε ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να μας εξουσιάσουν, τι σκοπούς έχουν στην παγκόσμια διακυβέρνηση και ποιο είναι το ιδεολογικό τους υπόβαθρο σύμφωνα και με τις πράξεις τους.



                                                                                                    Άντερς Σβένσον






Πηγή



ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου