Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΟΥΡΑΚΗΣ για τα μέλλοντα να συμβούν σε Ελλάδα-Βαλκάνια





fourakiss

Φωνή από το Υπερπέραν…

Ο αείμνηστος Γιάννης Φουράκης (1937-2010) υπήρξε μία θρυλική και πρωτοποριακή μορφή του σύγχρονου ελληνισμού: πρώτος αυτός στην Ελλάδα, ήδη από τη δεκαετία του 1970, έφερε την «επιστημονική φαντασία» στην έρευνα και την αναζήτηση, γι’ αυτό και δίκαια τον αποκάλεσαν Έλληνα «φον Νταίνικεν».
Πρώτος αυτός μίλησε για την περίφημη «Ομάδα Έψιλον», πολύ προτού κάποιοι άλλοι την εκμεταλλευτούν ως «μόδα».

Θα λέγαμε ακόμη ότι ήταν κι ένας προφήτης του μέλλοντος, αφού τα περισσότερα απ’ όσα προέβλεψε επαληθεύτηκαν με τρόπο εντυπωσιακό.


Μένει όμως να επαληθευτούν κι άλλα, τα σημαντικότερα, που έχουν να κάνουν με το εγγύς μέλλον της Ελλάδας και των Ελλήνων!

Ο Φουράκης ήταν πάνω απ’ όλα Πανέλληνας!

Η ψυχή του δονούνταν από τον πλανητικό ελληνισμό και είχε απορρίψει «μετά βδελυγμίας» το σύγχρονο άθλιο κατασκεύασμα του γραικύλικου «Μπουζουκιστάν», αυτού του διεφθαρμένου και σάπιου μορφώματος που εκθέτει και ξεφτιλίζει το ελληνικό πνεύμα…

Και επειδή ακριβώς η σκέψη του ήταν πλανητική (άρα ελληνική!) έβλεπε πράγματα που άλλοι δεν μπορούσαν να δουν ούτε στον ύπνο τους, διάβαζε ακόμα και πίσω από τις «σκιές» των λέξεων, κι έτσι μπορούσε να ερμηνεύει τα πράγματα με σχεδόν απόλυτη στόχευση.

Για τους παραπάνω λόγους ο γράφων τιμάει και αγαπάει τον αθάνατο συναγωνιστή και θα διατηρήσει πάντοτε στη μνήμη του την εμβληματική αυτή μορφή του αιώνιου πανελληνισμού…

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι απόψεις του Φουράκη για τα μέλλοντα συμβάντα στη χώρα και την περιοχή μας.

Παραθέτουμε εδώ ένα απόσπασμα από το κλασικό πράγματι έργο του «Τα (προ)μηνύματα των Δελφών», που πρωτοεκδόθηκε το 1989, πλην όμως τα όλα όσα περιγράφει ταιριάζουν περισσότερο με τις μέρες που ζούμε:

«Κάποιαν αυγήν των λίαν προσεχών ετών, οι Πανέλληνες θα ακούσουν και πάλιν το εκ της φόρμιγγος του Ορφέως διεγερτήριον και εξορμητήριον σάλπισμα και τους, εκ του Ελλησπόντου τα ύδατα παφλασμούς, τους προκαλουμένους εκ της προς Κολχίδα πλεούσης Αργούς.

Προτού, όμως έλθη η Ηώς και ακουσθούν το εκ της φόρμιγγος του Ορφέως σάλπισμα και οι εκ της Αργούς παφλασμοί, θα έχουν ΄΄σημάνει οι καμπάνες΄΄. Με τους πρώτους των ήδη ήχους μυριάδες Ελλήνων και Ελληνίδων θα έχουν συναχθή εις την Πλατείαν Συντάγματος των Αθηνών και εις τας πλατείας απασών των πόλεων, κωμοπόλεων και των χωρίων της Ελλάδος.

Κατά την σύναξίν των αυτήν με μίαν στεντορεία φωνή, εξερχομένην εκ των μυχίων της ψυχής των, θα ζητούν και θα απαιτούν:

΄΄Εδώ και τώρα οι προδότες εις την κρεμάλα και επί των απογόνων των αιωνία κατάρα…΄΄

Ενώ η απαίτησις αύτη θα υποβάλλεται εντονότερον εις την Πλατείαν Συντάγματος, θα κατασκευάζωνται πολλαί δεκάδες αγχόναι και θα στήνωνται εντός της Βουλής και του περιβόλου της»!…

Πόσο αλήθεια αρμόζει η παραπάνω συγκλονιστική περιγραφή με τα όλα όσα ζούμε ήδη και, κυρίως, πρόκειται να ζήσουμε στην Ελλάδα το επόμενο χρονικό διάστημα!

Το ξεπουλημένο μεταπολιτευτικό σύστημα, που οδήγησε τη χώρα στην καταστροφή και στη χρεωκοπία, που ετοιμάζεται να εκχωρήσει εθνικά εδάφη προκειμένου να ξεχρεώσουμε τα κλεψιμέικα αθλίων πολιτικάντηδων, που στέρησε το μέλλον από τις νέες γενιές, που βύθισε τον τόπο στην κατάθλιψη και την υπογεννητικότητα, αυτό το άθλιο πολιτικό καθεστώς είναι πια ετοιμόρροπο να καταρρεύσει παταγωδώς και να πάει κυριολεκτικά «στον αγύριστο»!

Πάνδημη θα είναι σύντομα η λαϊκή απαίτηση αυστηρής τιμωρίας των υπεύθυνων, οι οποίοι αντί να χτίσουν μια σωστή κοινοβουλευτική δημοκρατία, με αξιοκρατία, με δικαιοσύνη και με πατριωτισμό, έφτιαξαν ένα απέραντο «διαφθορείο», που αμαύρωσε εντελώς σε διεθνές επίπεδο το ένδοξο όνομα της Ελλάδας!…

fourakis_2

Και σε ιδιωτικές του συζητήσεις με φίλους ο αείμνηστος Φουράκης, αυτή η τόσο αγαπητή μας μορφή, προέβλεψε ότι το μεταπολιτευτικό σύστημα έπεται να πεθάνει στη διάρκεια των επόμενων ετών και, επί των ερειπίων του, να οικοδομηθεί ένα πραγματικά ελληνικό πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό σύστημα, που δεν θα είναι καθόλου ξενόδουλο και θα προσδίδει στον ελληνισμό πλανητικές διαστάσεις!

Να σημειώσουμε εδώ ότι ο Φουράκης πίστευε πάντοτε στη μοναδικότητα των Ελλήνων και του ελληνικού έθνους, όχι μόνο για λόγους πολιτικούς και ιστορικούς, αλλά και για λόγους φυλετικούς-βιολογικούς: εντύπωση προκάλεσε κάποτε η εκτίμησή του ότι «άλλο πράγμα είναι ο άνθρωπος και άλλο ο Έλλην», υπονοώντας ότι οι Έλληνες είναι υιοί θεών!…

Η άποψη αυτή του Φουράκη εμπεριέχεται και στη δήλωση του τότε προέδρου της ελληνικής δημοκρατίας, Χρήστου Σαρτζετάκη, το Πάσχα του 1985, ότι «είμεθα έθνος ανάδελφον»…

Για τις βαλκανικές εξελίξεις του κοντινού μας μέλλοντος ο Γιάννης Φουράκης προέβλεψε πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας, με προσωρινά καταστροφικά αποτελέσματα για τον ελληνισμό (κατάληψη από τους Τούρκους και της υπόλοιπης Κύπρου, τουρκική εισβολή σε νησιά του Αιγαίου…), που όμως θα έχει σαν τελική κατάληξη την ολική διάλυση της πολιτικοκρατικής δομής της Τουρκίας!

Αυτό μας θυμίζει και τον Πατροκοσμά τον Αιτωλό, ότι οι Τούρκοι θα προελάσουν ως τα Εξαμίλια, αλλά στο τέλος το 1/3 τους θα εξολοθρευθεί, το άλλο τρίτο τους θα διαφύγει στην Κόκκινη Μηλιά (στα βάθη της Ασίας), ενώ το τελευταίο τρίτο θα επανέλθει στην ελληνορθοδοξία!…

Στο παραπάνω πλαίσιο ο Φουράκης είχε προβλέψει και τη σίγουρη εμπλοκή της Γερμανίας – προς όφελος φυσικά της Τουρκίας – και τον έντονο ανθελληνικό της ρόλο (που και σήμερα, με πρόσχημα την οικονομική κρίση της χώρας μας, δυσφημεί διεθνώς το ελληνικό έθνος…).

Αλλά εκεί όπου ο Φουράκης υπήρξε φοβερά εντυπωσιακός και ενήμερος στην απόκρυφη γεωπολιτική είναι στο θέμα των Χαζάρων, αυτής της «13ης φυλής του Ισραήλ», η οποία χρησιμοποιεί τον ιουδαϊσμό σαν «σκιάχτρο» στην προσπάθειά της να επιβληθεί σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πράγματι, σύμφωνα με το αθέατο πλανητικό παρασκήνιο, πίσω απ’ τη σημερινή συνωμοσία κατά των εθνών – και ειδικότερα κατά του ελληνισμού και της Ορθοδοξίας – κρύβεται αυτό το εξιουδαϊσμένο τουρανομογγολικό φύλο, που (σαν Εσκενάζηδες της Ανατολικής Ευρώπης) κατόρθωσε να κυριαρχήσει στις βασικότερες δομές τόσο του δυτικού όσο και του ανατολικού κόσμου,

προσπαθώντας τώρα να επιβάλλει την παγκόσμια δικτατορία του Αντιχρίστου!

Γι’ αυτό και επί Ψυχρού πολέμου ο Φουράκης θεωρούσε ότι αμφότερες οι υπερδυνάμεις ήταν δέσμιες των Χαζάρων (οι ΗΠΑ ως «σιωνιστές» και η ΕΣΣΔ ως «ταλμουδομαρξιστές»…).

Ειδικά για τα Βαλκάνια ο μεγάλος αυτός Κρητικός (ή Ετεοκρής, όπως αρεσκόταν να τον αποκαλούν) πίστευε κάτι που ταιριάζει απόλυτα με τα συμπεράσματα της απόκρυφης γεωπολιτικής: ότι πίσω από τον, αμφιβόλου προέλευσης, λαό των Κοσοβάρων κρύβονται στην πραγματικότητα οι… Χαζάροι!

Όντως, η ιστορία έχει καταγράψει την άλλοτε μετοίκηση των Χαζάρων από τις περιοχές του Βόλγα και της Υπερκαυκασίας στο κέντρο των Βαλκανίων, με συνέπεια η καθαρά σερβική (και μήτρα του σερβικού έθνους) επαρχία του Κοσσυφοπεδίου να περιπέσει πια εξολοκλήρου στα χέρια των – φυλετικά μη Αλβανών! – Χαζάρων-Κοσοβάρων!…

Πίσω απ’ τον ανελέητο βομβαρδισμό της Σερβίας το 1999 από τις ΝΑΤΟϊκές δυνάμεις κρυβόταν η τεράστια ισχύς του αόρατου παγκόσμιου οικονομικού δικτύου των Χαζάρων και όχι οι (ανύπαρκτοι πλέον ως αυτοτελής εθνότητα) Εβραίοι της εποχής του Μωϋσή ή του Χριστού!…

Τέλος, να σημειώσουμε ότι εκείνο για το οποίο ο Φουράκης κατηγορήθηκε αμείλικτα από τους άσχετους, δηλ. η ύπαρξη ή όχι της «Ομάδας Έψιλον», κάθε άλλο παρά φαντασίωση του μεγάλου αυτού Έλληνα υπήρξε!

Αποκαλύπτουμε για πρώτη φορά εδώ δημόσια ότι κάποτε στα υπόψη του γράφοντος είχαν υποπέσει ΣΑΦΕΣΤΑΤΕΣ αναφορές προσώπων του διεθνούς παρασκηνίου, τα οποία αναζητούσαν κάθε τι που είχε σχέση μ’ αυτή τη μυστική οργάνωση των Πανελλήνων!!!

Οι ξένοι αυτοί παράγοντες ήταν 100% σίγουροι για την ύπαρξη της νέας αυτής «Φιλικής Εταιρείας» και προσπαθούσαν να τη νοθεύσουν και καταστρέψουν… Άρα ο Φουράκης, όταν μιλούσε για την «Ομάδα Έψιλον», ήξερε πολύ καλά τι έλεγε!…

Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης 

  http://national-pride.org

   

 

 

εδώ είναι ένα βιντεάκι που βρήκα:

 http://fourakis-kea.com/forum/viewtopic.php?f=68&t=4301

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου