Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Νεοναζί και ο Παλαμάς;

  Προσπαθούν με διάφορα τεχνάσματα και κόλπα του δρόμου να μας κάνουν να ξεχάσουμε όσα ξέρουμε. Ο κόσμος ταλαιπωρημένος και σχεδόν πανικόβλητος μέσα στην δίνη του οικονομκού κυνηγητού που τον έχουν υποβάλλει, δεν έχει τον χρόνο και την διάθεση να ασχοληθεί με "φιλοσοφικά" προβλήματα.
  Κι όμως, είναι τώρα που πρέπει να ξαναβρούμε την έννοια των λέξεων, πώς αλλοιώς θα εντοπίσουμε την ρίζα του κακού αν δεν γνωρίζουμε καν το ονομά του;
  Πώς θα ξεχωρίσουμε τα αρνιά από τα ερίφια που λέγαν και οι παλιοί;
Βαρέθηκα να ακούω διάφορους ανεγκέφαλους να κατηγορούν την νεολαία, τον Λαό, όσους δεν συμφωνούν με την "πολιτικά ορθη"  κατεύθυνση που ακολουθούν οι ίδιοι για "εθνικισμό", συνδέοντας αυτή τη λέξη με τον ναζισμό και ότι άλλο άσχετο τους κατέβει.
Έχουν κρυφή ατζέντα, και πρέπει να μας ξεφτιλίσουν για να αρχίσουν να την εφαρμόζουν. Πρέπει να μας χτυπήσουν στο φιλότιμο, το εθνικό μας φιλότιμο. Δεν μπόρεσαν να το κάνουν για πολύ καιρό με την δήθεν "εθνική μας τεμπελιά" και τα δήθεν κλεμένα.  Πρέπει να διαστρεβλώσουν τα πιο μείχια αισθήματα μας για την Ελλάδα. Να ξευτιλίσουν όλα τα ιερά  αισθήματα που από τη φύση του έχει ο άνθρωπος για τον τ΄'οπο του.
Επειδή λοιπόν  τα σύκα είναι σύκα και η σκάρφη σκάρφη, ιδού τι είπε ο Μέγας  Παλαμάς για τον Εθνικισμό:


Μήπως ήταν και ο Παλαμάς Νεο-ναζί; είναι ικανοί να το πουν κι αυτό προκειμένου να μας ξευτιλίσουν το φιλότιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου