Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2012

Του κόσμου τα παράξενα..

Vadoma: Μια παράξενη φυλή.


ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!Στην ZIBABUE υπάρχει μια παράξενη αλλά συνάμα αινιγματική φυλή που ονομάζεται  VADOMA ή WADOMA αυτή η φυλή μαύρων ιθαγενών βρίσκεται στην περιοχή  CHIRUMA HILLS κοντά στους ποταμούς ZEMBOSI, στην κοιλάδα URUNGE και στον νομό SIPOLILO. 

Τους  αποκαλούν αλλιώς << οι άνθρωποι στρουθοκάμηλοι >>, έχουν μια ιδιαιτερότητα στα πόδια τους που οι ιατροί λένε ότι οφείλεται σε γενετική ανωμαλία. Πως γίνεται όμως μια ολόκληρη φυλή 500-600 ατόμων να έχουν το ίδιο πρόβλημα; Οι VADOMA όπως τους αρέσει να τους αποκαλούν αντί για πέντε δάχτυλα στο κάθε πόδι έχουν δυο. Αν και έχουν δυο δάχτυλα στο κάθε πόδι μπορούν και περπατάνε κανονικά αν και λίγο περίεργα και μπορούν και τρέχουν σαν τον άνεμο.
Αυτή η φυλή των μαύρων λέγεται ότι ανακαλύφθηκε από τον πόλεμο  που λοιμώτταν στην RODESIA (ZIBABUE), αυτό είναι μέγα λάθος γιατί οι VADOMA ήταν τουλάχιστον γνωστοί στους ντόπιους από τον μεσαίωνα. Οι ντόπιες φυλές τους θεωρούν φαντάσματα, παιδιά των θεών και ως αυτούς που βγήκαν από τα έγκατα της γης. Όλοι αυτοί οι θρύλοι για τους VADOMA υπάρχουν γιατί είναι μια φυλή που αν θέλουν αυτοί τους βρίσκεις, πολλές φορές συνεργεία των Μ.Μ.Ε. έχουν προσπαθήσει  να έρθουν σε επαφή μαζί τους για να τραβήξουν κάποια πλάνα με την ιδιαιτερότητα τους αλλά δεν το έχουν καταφέρει.
Η ιατρική για τους VADOMA αναφέρει ότι έχουν γενετική ανωμαλία στα κάτω άκρα με παραμορφωτική αρθρίτιδα και ότι γεννιούνται με δυο δάχτυλα στο κάθε πόδι. Αυτό βέβαια που δεν μπορούν να εξηγήσουν με βεβαιότητα είναι πως όλοι η φυλή αλλά και τα παιδιά τους έχουν το ίδιο γενετικό πρόβλημα. Το μόνο που λένε είναι ότι το γενετικό πρόβλημα έχει περάσει στο DNA τους και γεννιούνται πλέον έτσι. Αυτό το πρόβλημα όπως το αναφέρουν οι ιατροί θα ήταν κάπως πιστευτώ αν όλη η φυλή ήταν συγγενείς, δηλαδή να είχε γίνει αιμομιξία. Αν είχε γίνει κάτι τέτοιο δεν θα γεννιόντουσαν με δυο δάχτυλα  θα είχαν πρόβλημα στο αίμα από την λεγόμενη ασθένεια της αιμοφιλίας και η φυλή θα θρύβουσε από τερατογεννήσεις !!! Όμως στην περίπτωση της φυλής αυτής από νεότερες εξετάσεις που έγιναν και ειδικότερα στις εξετάσεις DNA έδειξαν ότι δεν είναι συγγενείς. Η παρακάτω φωτογραφία δείχνει έναν άνθρωπο με γενετικά προβλήματα που ονομάζεται ολιγοδακτυλία, εάν παρατηρήσετε τις φωτογραφίες των VADOMA με την φωτογραφία αυτή θα δείτε ότι δεν έχει καμία σχέση η μια με την άλλη. Άραγε εγώ προσωπικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι πρόκειται για ασθένεια ή τερατογέννηση όπως αναφέρουν τόσο απλά οι ιατροί χωρίς να είναι σίγουροι.
Οι ίδιοι οι VADOMA υποστηρίζουν ότι οι πρόγονοι τους ήταν μια ομάδα επίλεκτων φρουρών στο θρυλικό παλάτι SETSUA στην έρημο Καλαχάρη!!! Το παλάτι αυτό είναι για πολλούς άγνωστο, υποτίθεται ότι βρισκόταν σε κάποιο σημείο της ερήμου Καλαχάρης. Σε αυτό το παλάτι πιστεύεται από τους VADOMA  ότι οι κάτοικοι του ήταν από τα έγκατα της γης!!! Το παλάτι (!!;!!) αυτό τρεις φορές τον χρόνο βυθιζόταν μέσα στην άμμο και τρεις φορές τον χρόνο αναδυόταν στην επιφάνεια. Οι VADOMA πιστεύουν ότι προέρχονται από την φυλή των Βουσμάνων που ζουν μέχρι και σήμερα στην έρημο Καλαχάρη και δεν έχουν αλλάξει σαν φυλή ήθη και έθιμα εδώ και εφτά χιλιάδες χρόνια. Οι κάτοικοι του παλατιού αυτού κατά έναν περίεργο τρόπο δεν μπορούσαν να βγουν από το παλάτι έξω γιατί αν  έβγαιναν πέθαιναν από την αφόρητη ζεστή και την αφυδάτωση ακαριαία. Οι VADOMA  δεν αναφέρουν πως έμοιαζαν ή πως ήταν εμφανισιακά. Το μόνο που ξέρουν είναι ότι τους πρώτους που έπιασαν αιχμάλωτους οι κάτοικοι αυτού του παράξενου παλατιού ήταν οι πρόγονοι τους, τότε οι πρόγονοι τα πόδια τους ήταν κανονικά σαν τα δικά μας.
Από περιέργεια μπήκαν στο παλάτι (!!!!) όπως λένε οι VADOMA και εκεί αιχμαλωτίστηκαν από τους κατοίκους τις, εκεί ένας μάγος μεγάλος τους πρόσφερε μια συμφωνία για να φύγουν ζωντανοί κάποια στιγμή. Η συμφωνία ήταν η εξής: Aυτό το παράξενο παλάτι είχε ανάγκη από νερό, οι κάτοικοι δεν μπορούσαν να βγουν και να πατήσουν στην άμμο λόγο ότι θα έπεφταν αμέσως νεκροί, έτσι τους πρότειναν να γίνουν οι νεροκουβαλητές του παλατιού. Μην έχοντας άλλη επιλογή οι πρόγονοι των VADOMA συμφώνησαν αμέσως μόνο με μια απορία. Η απορία τους ήταν ότι αν έβρισκαν νερό θα ήταν πολύ μακριά από το παλάτι και για να πήγαιναν να το βρουν και να το μεταφέρουν στο παλάτι θα πέρναγε ένα τεράστιο διάστημα. Ο μάγος του παλατιού με ένα τεράστιο χάλκινο ραβδί ονόματι Γκουλντράν άγγιξε τα πόδια τους και αμέσως άλλαξαν μορφή και πήραν την σημερινή που έχουν σήμερα. Η μετάλλαξη των ποδιών τους τους έκανε να είναι γρήγοροι σαν τον άνεμο όταν ήθελαν να τρέξουν αλλά και να κάνουν τεράστια άλματα. Επειδή έδειξαν άμεση προθυμία να βοηθήσουν τους κατοίκους του παλατιού τους έκαναν και επίλεκτους φρουρούς τους μαθαίνοντας τους πολεμικές τακτικές αλλά και πώς να κατασκευάζουν ακόντια και τόξα. Το παράξενο αυτό παλάτι κάποια στιγμή δεν ξανά αναδύθηκε στην έρημο Καλαχάρη έτσι οι πρόγονοι των MADOVA αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν οριστικά την έρημο και να ζήσουν κάπου αλλού.
Η σημερινοί MADOVA πράγματι έχουν πολύ περίτεχνα όπλα όπως ακόντια και τόξα τα οποία είναι αλιμένα με ένα δηλητήριο που ονομάζεται  << ΟΥΚΟΥΜΠΟΥ >>. Το δηλητήριο αυτό είναι μέχρι και σήμερα άγνωστο για τους ειδικούς αλλά και οι MADOVA δεν λένε που το βρίσκουν. Αν και φοράνε πλέον ρούχα δεν τους αρέσει η μοντέρνα τεχνολογία και δεν είναι καθόλου κοινωνικοί με τις άλλες φυλές αλλά και με τους λευκούς. Όπως λένε οι ίδιοι θέλουν να είναι μονοί τους με τα ήθη και έθιμα τους και δεν θέλουν την τεχνολογία για έναν λόγο. Οι πρόγονοι τους έλεγαν ότι τους είχαν πει οι κάτοικοι του παράξενου παλατιού ότι η τεχνολογία θα είναι η καταστροφή του πλανήτη.
Σήμερα οι MADOVA  ασχολούνται με την κτηνοτροφία και το κυνήγι, τα σπίτια τους είναι καλύβες αλλά και η διάλεκτο που μιλάνε είναι πολύ παράξενη για όλες τις άλλες φυλές.
ΟΙ WADOVA είναι η ίδια φυλή με την μόνη διάφορα πριν πολλά χρόνια χωρίστηκαν και ζουν στην απέναντι πλευρά των ποταμών ZAMBESI, χωρίστηκαν γιατί οι WADOVA ήθελαν να ψάξουν και να βρουν το παράξενο αυτό παλάτι για να βρουν τους κατοίκους του και να τους παρακαλέσουν για να τους ξαναφτιάξουν τα πόδια τους όπως ήταν. Κάθε χρόνο μια ομάδα πέντε ανδρών ψάχνουν απεγνωσμένα εκατοντάδες μίλια μακριά από την φυλή τους στην έρημο Καλαχάρη μήπως και βρουν το παράξενο αυτό παλάτι. MADOWA και WADOVA όπως και να τους αποκαλέσουμε είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα.
Για εμένα προσωπικά η φυλή αυτή ανήκει στις μυστικές φυλές που προήρθαν από την μέση γη, είναι πολύ δύσκολο να αποσπάσει έως και αδύνατο πληροφορίες από τους MADOVA  για το από πού ήρθαν οι πρόγονοι τους. Επίσης περίεργο είναι ότι για το 95%του πληθυσμού της γης είναι άγνωστοι, αν και για εμάς τους υγιείς ανθρώπους ( ;;; ) θα μας φαίνεται πολύ περίεργο η δυσμορφία των ποδιών τους παρ ‘όλα αυτά δεν έχουν γίνει πλήρη αναφορές για αυτήν την φυλή και μέχρι σήμερα γνωρίζουμε  πολύ ελάχιστα πράγματα.
Η περίπτωση αυτή της δυσμορφίας των κάτω ακρών των ποδιών τους ανήκει στην ειδικότητα των αθρολόγων, αν και ξέρουν οι πιο πολλοί για τους MADOVA όταν τους ρωτώ για τον αν πρόκειται για τερατογέννηση ή δυσμορφία των άκρων μου απαντούν με απολυτή σιγουριά ότι πρόκειται για γενετική ανωμαλία.
1ον) Πως όμως είναι τόσο σίγουροι;
2ον ) Δίνουν τις απαντήσεις χωρίς να έχουν εξετάσει ποτέ έναν ιθαγενή MADOVA και το λένε με τόση σιγουριά γιατί το έμαθαν στο πανεπιστήμιο σαν γενετική ανωμαλία.
3ον  ) Στην ερώτηση μου στους αθρολόγους πως μπορούν και τρέχουν τόσο γρήγορα, πως μπορούν και κάνουν τεράστια άλματα; Οι αθρολόγοι μου δικαιολογούνται με ένα σωρό ασυναρτησίες που ιατρικός δεν στέκουν για έναν και μοναδικό λόγο. Ο λόγος είναι ότι αν είχαν πράγματι γενετική ανωμαλία θα είχαν κινητικά προβλήματα σε αυτό συμφωνούν και οι αθρολόγοι. Για μένα όπως είπα και πιο πάνω πρόκειται για μια από τις μυστικές φυλές της μέσης γης οπού ήρθαν με κάποιο τρόπο στη επιφάνεια, μαζί με εμένα συμφωνούν και άλλοι ερευνητές. Στην αναφορά νούμερο 23 της μέσης γης θα να αναφερθώ σε μια άλλη μυστική φυλή ονόματι DOPRA ή DROPA, η οποία και βρίσκεται στην Κίνα. Αν και πολλοί ερευνητές πιστεύουν ότι πρόκειται για εξωγήινους οπού με τα χρόνια αναπαραχθήκαν με ανθρώπους, εγώ από δικιά μου έρευνα θα δώσω στοιχειά ότι πρόκειται για εσωγήινους και όχι για εξωγήινους.  Τα συμπεράσματα για αυτή την φυλή είναι καθαρά δικά σας.
Να είστε όλοι καλά μέχρι την επομένη φορά. Αν δεν πιστεύεται σε κάτι, δεν πάει να πει ότι αυτό το κάτι δεν υπάρχει.

Το διαβάσαμε από το: Vadoma: Μια παράξενη φυλή. http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2011/07/vadoma.html#ixzz2C9byVkcFΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΑΡΑΞΕΝΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
Παρόμοιες ανακαλύψεις με αυτή των πανύψηλων ανθρωπόμορφων λείψανων που βρέθηκαν στη Ρουάντα, υπάρχουν πολλές στο παρελθόν και παραμένουν (εσκεμμένα ή μη) άγνωστες στο ευρύ κοινό.
Παρόμοια καταγραφή είχαμε το καλοκαίρι του 1937, όταν μια ομάδα Κινέζων επιστημόνων με επικεφαλή τον καθηγητή Chi Pu Tei ανακάλυψαν....
πανομοιότυπα πλάσματα στις σπηλιές του όρους Bayan-Kara-Ula, στη κεντρική Κίνα. Στο εσωτερικό των σπηλαίων βρήκαν σκελετούς με υπερβολικά μεγάλα κεφάλια και μικροσκοπικά σώματα. Κοντά τους υπήρχαν και 176 κυκλικές πέτρινες πλάκες (Dropa stones), που στο κέντρο κάθε μιας υπήρχε μια τρύπα από την οποία ένα σπειροειδή αυλάκι απλωνόταν στην περίμετρο με ορισμένους χαρακτήρες γραμμένους μέσα σε αυτό.
Επιπλέον, τα τοιχώματα του σπηλαίου ήταν καλυμμένα με εικόνες από την ανατολή του ηλίου, το φεγγάρι και τα αστέρια, με πολλές ζωγραφισμένες κουκκίδες που έμοιαζαν με μικρά αντικείμενα, που σιγά-σιγά πλησίαζαν τα βουνά και την επιφάνεια της γης.
Εμπειρογνώμονες των αρχαίων γραφών με επικεφαλή τον καθηγητή του Πανεπιστημίου του Πεκίνου Zum Umniu, κατάφεραν να αποκρυπτογραφήσουν μετά από δύο δεκαετίες αρκετές επιγραφές από τις πλάκες. Τα γράμματα στα αυλάκια αποκαλύπτουν μια αρχαία ιστορία 12 χιλιάδων ετών με ιπτάμενα αντικείμενα που συντρίφθηκαν σε αυτά τα βουνά.

Παρόμοιο πλάσμα βρέθηκε και σε έναν αρχαίο αιγυπτιακό τάφο. Η μούμια του παράξενου άνδρα είχε 2,5 μέτρα ύψος, δεν διέθετε μύτη και γλώσσα, ενώ τα αυτιά και το στόμα του ήταν πολύ μεγαλύτερα από τα κανονικά. Σύμφωνα με τον αρχαιολόγο Gaston de Villars, η ηλικία της μούμιας είναι περίπου 4.000 ετών.
Όταν θαβόταν ένας Αιγύπτιος ευγενής, μουμιοποιούταν και περιβαλλόταν από τους υπαλλήλους του και διάφορα τρόφιμα και αντικείμενα τέχνης που είχαν σχεδιαστεί για τη μετά θάνατον ζωή. Ωστόσο, όπως διαπιστώθηκε, στο συγκεκριμένο αιγυπτιακό τάφο, δεν ήταν όλα τα αντικείμενα γύρω από το εύρημα Αιγυπτιακά! Ανάμεσα στα ευρήματα ήταν ένα κοστούμι κατασκευασμένο από μέταλλο, πολλά δισκία πέτρας με ζωγραφισμένους αστερισμούς, διάφορες παράξενες μικρές μηχανές και ένας άγνωστος στρογγυλός δίσκος από γυαλιστερό μέταλλο γραμμένο με περίεργους χαρακτήρες.
Παρόμοιος δίσκος βρέθηκε και στο Νεπάλ, χρονολογείται 7000 ετών και στην επιφάνεια του εκτός των διάφορων σχεδίων, έχουν ζωγραφιστεί ένα ufo και ένα παράξενο πανύψηλο πλάσμα που δεν μοιάζει να είναι από εδώ…


http://okloios.blogspot.gr


Remains of giant creatures found in Central Africa
A team of anthropologists found a mysterious burial ground in the jungle near the city of Kigali Rwanda (Central Africa). The remains belong to gigantic creatures that bear little resemblance to humans.The 40 communal graves had approximately 200 bodies in them, all perfectly preserved. The creatures were tall – approximately 7 feet. Their heads were disproportionately large and they had no mouth, nose or eyes. (Source)

There are two things we know for sure: (1) many distant planets are inhabited by intelligent beings (2) giants (and others) walked on this planet before the creation of mankind.

Colossians 1:15-17 He is the image of the invisible God, the firstborn over all creation; because by Him everything was created, in heaven and on earth, the visible and the invisible, whether thrones or dominions or rulers or authorities— all things have been created through Him and for Him. He is before all things, and by Him all things hold together.

Whether on Earth or distant planets, EVERYTHING in this reality was created by the Only Begotten Son of Yahweh, The Word who in turns is Archangel Michael, who in turns is Christ Jesus. Think about it, He is the only direct creation of Yahweh, it makes perfect sense for Him to hold all these positions.

John 1:3 All things were created through Him, and apart from Him not one thing was created that has been created.
 
http://aliensandangels.wordpress.com


Cemetery Of Giants Found In Africa
giant bones Cemetery Of Giants Found In Africa Pictures Seen on www.VyperLook.com
A team of archaeologists have unearthed a mysterious burial ground in the middle of the Africa Jungle, in Kigali a small town near Rwanda. The weird thing about this unusual cemetery is the fact that the remains found belong to some odd non human creatures. According to the scientists, these gigantic creatures were buried over 500 years ago. Initially, the archaeologists thought that they were investigating a human burial ground, but soon found out that no human settlement had been documented in that area. The 40 graves held more that 200 giant creatures: three meters (7 feet) tall, with large heads compared to their body size and with noses, mouths or eyes. Anthropologists believe that the bones of the giants belong to an alien space crew which landed in Africa more than 500 years ago but were killed by a catastrophe, probably a virus,however, there was no sign of the extraterrestrial spacecraft.
Cemetery of giant creatures found in Central Africa Cemetery Of Giants Found In Africa Pictures Seen on www.VyperLook.com
Cemetery of giant creatures found in Central Africa 2 Cemetery Of Giants Found In Africa Pictures Seen on www.VyperLook.comhttp://www.vyperlook.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου