Οι εννιά στις δέκα πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διδύκτιο είναι ψέμματα ή μισές αλήθειες. Η καταγραφή τους βοηθάει στον έλεγχο και στο ξεσκαρτάρισμα.

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Υπάρχει διέξοδος για την Ελλάδα απο το σημερινό αδιέξοδό της;


Ελληνιδες και Ελληνες! Ως Ρωμηες και Ρωμηοι εισθε χαμενοι μεταξυ των θηριωδων λαων υαινες της βορειας Ευρωπης. Ως Ελληνιδες και Ελληνες ξεχωριζομενοι δυνατον να σωθητε ! Οι κλεφτες μπηκαν και οργιαζουν στο μανδρι σας. Οφειλεται να τους διωξετε!

του Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Η σημερινη και σχεδον παγκοσμια οικονομικη κριση ειναι τεχνικη και κατ’ευθυνομενη. Εαν ξυπνηση η Ε.Ε. και αποκτησει νεους ηγετες με οραματα που θα αντιμετωπισουν και τα δημοκρατικα ελλειματα της αλλα και την πεμτη φαλαγγα του διεθνους πολιτικου Σιωνισμου εντος των τειχων της, την Γερμανια, τοτε απελευθερωμενη απο τα σημερινα δεσμα της θα εργασθει για ενα νεο καθεστως αυτονομιας και ισχυος. Ο διεθνης πολιτικος Σιωνισμος με την πλανητικη και μισθοφορικη δυναμη του (ΗΠΑ) προσκρουει στις φοβιες για την δημιουργια μιας αλλης ισοποσης δυναμης, που θα μπορεσει να κυριαρχηση στο μεγαλυτεροηπειρωτικο χωρο του πλανητη, την Ευρασια. Μια αλλη απ’οτι ειναι η σημερινη για κλαματα Ε.Ε., η Ευρωπη των πατριδων, με αυτονομη γεωπολιτικη υποσταση και σε συμμαχια με την  εξασθενημενη, αλλα πλουσια σε φυσικους πορους και ισχυρη ακομα στρατιωτικα Ρωσια, θα μπορουσε να εξακοντιση τις ΗΠΑ και κατ’ επεκταση τον διεθνη πολιτικο Σιωνισμο στην περιφερεια. Εδω κρυβεται το μυστικο της σημερινης και σχεδον παγκοσμιας οικονομικης κρισης και κατ’ επεκταση και το φαινομενικα αδιεξοδο της πατριδας μας με ολα τα τρεχοντα προβληματα της. Αυτα σε απλη απαριθμηση εχουν ως εξης:

1.    Οικονομικο
2.    Δημογραφικο
3.    Μειονοτικο
4.    Λαθρομεταναστευτικο
5.    Ελληνικο φρονημα
6.    Ναρκωτικα
7.    Εθνικη αμυνα
8.    Απωλεια εθνικης ταυτοτητας
9.    Πολιτισμικη παρακμη
10.  Ιδεολογικος χαο’ι’σμος
11.  Ελληνικη δικαιοσυνη
12.  Ξενικες επεμβασεις
13.  Πολιτικος Νεποτισμος

Χωρις την επαναφορα της δραχμης και διαγραφη ολοκληρου του απεχθους χρεους που συνεχως εκ των πραγματων αυξανεται, με καταργηση ολων των Μνημονιων, που ετσι και αλλως ειναι αντισυνταγματικα, δεν εχει καμμια πιθανοτητα να ξαναστηθη στα ποδια της η ελληνικη οικονομια.

Με τα σημερινα και εγκληματικα φορολογικα μετρα του επιβληθεντος απο τουςπραγματικους εχθρους του Ελληνισμου στην Ε.Ε., Μνημονιου ΙΙΙ, η υπογεννητικοτητα θα αυξηνεται συνεχως και θα μας αφανισει.

Εαν δεν ληφθουν πολυ γρηγορα τα καταλληλα μετρα καταστολης, η δραστηριοποιηση των Τουρκων στους Μουσουλμανους της Θρακης και των ψευδομακεδονων των Σκοπιων στην Μακεδονια μας, θα κλονιση την ηδη με την λαθρομεταναστευση ταραγμενη εσωτερικη κατασταση της πατριδας μας.

Οποιος ηγετης τολμηση, να κρατηση τον ελληνικο λαο εξω απο τα αρπακτικα νυχια των χωρων-υαινων, «ειρηνης και δημοκρατιας !», της Ε.Ε., θα αισθανθη αμεσως χιλιους εξωτερικους μοχλους ανατροπης να αφαιρουν το εδαφος κατω απο τα ποδια του και θα πολιορκηθη απο αλλους χιλιους αυτοκλητους δουλους του διεθνους πολιτικου Σιωνισμου, απο τους διεθνεις ηρακλεις της δικαιοσυνης των αχτιναμεδων για τους διαφονουντες, της περιθαλψης, των προσφυγων, των λαθρομεταναστευτων, της σωτηριας των διωκομενων κ.α., που θα αρχισουν στην συνεχεια κανονικα και συστηματικα το εργο της διαλυσης του φτωχου λαου της μικρης μας χωρας και στην συνεχεια του ξεζουμισματος του φυσικου της πλουτου…

Το ελληνικο φρονημα και ειδικα στην νεολαιας καταστρεφεται με την τριτοκοσμικη εκπαιδευση και με την ολοκληρωτικη ανυπαρξια της ελληνικης παιδειας.

Ενω η διαδοση των ναρκωτικων στην χωρα μας εχει παρει απειλητικες διαστασεις, η σημερινη αχρηστη τριτοκομματικη κυβερνηση περιοριζεται σε δαπανηρες συσκεψεις «φορεων».Ειναι γεγονος λογω της γεωστρατηγικη της θεσης, η Ελλαδα περιβαλλεται αποαρπακτικους γειτονες. Ωφειλαμε, χωρις περικοπες στις αμυντικες δαπανες και στους μισθους των στρατευμενων, υλικα και ηθικα να ειμασταν πανισχυρη καιαριστα προετοιμασμενοι...απο τον προηγουμενο πολεμο...Αντ’ αυτων η σημερινη τριτοκομματικη και εθνικα αχρηστη κυβερνηση επραξε τα παντα για να διαλυση τις Ενοπλες Δυναμεις μας.

Η ελληνικη τεχνη, η αρχιτεκτονικη γραμμη, η αρχαιοελληνικη παραδοση, τα ελληνικα ηθη και εθιμα, η ελληνικη γλωσσα, ο τροπος της ελληνικης ζωης κ.α.προδιδονται συστηματικα απο τα καθαρματα (ανδρες και γυναικες !) που διαχρονικα δρουν υπονομευτικα μεσα απο τα υπουργεια πολιτισμου και παιδειας.

Με την απωλεια της εθνικης μας ταυτοτητας χανεται η Ελληνικοτητα μας.Τον τελευταιο μισο αιωνα και κατω απο την ελευθερη δραση των ετσι ονομασθεντων προοδευτικων αριστερων δυναμεων δεν παρηχθη στην πατριδα μας ουτε ενα πολιτιστικο εργο, διοτι τα κολοσσιαια χρηματικα ποσα που δοθηκανχρησιμοποιηθηκαν απο τα πολιτιστικα καθυκια για μη πολιτιστικες επιδιωξεις.

Οι εννοιες της ελευθεριας και σκλαβιας ‘η δουλειας εχουν διαστρεβλωθει Οι ανθρωποι αυτοι εχουν πεισθει απο την λογοκρατια, οτι ελευθερος ειναι εκεινος,στον οποιο εχουν παραχωρηθει απο την εκαστοτε εξουσια πολιτικες ελευθεριες και σκλαβος αυτος που τις στερειται. Προκειται για ανδραποδωδει πραγματα.

Ο ιδεολογικος χαο’ι’σμος που επικρατει σημερα στην χωρα μας ειναι το προ’ι’ον των διαβρωμενων μεχρι το κοκκαλο γραπτων και ηλεκτρονικων ΜΜΕ. Η συγχρονη δικαιοσυνη στην Ελλαδα ειναι η δικαιοσυνη των κομματικων επεμβασεων και καθοδηγησεων, ανικανη να επιβαλλη τη «Νεμεση» σ’ αυτους που δεν νοιαζονται για το γενικο συμφερον, αλλα μονο για τα ανομα δικα τους συμφεροντα, ανικανη να επιβαλλη την «Δικη» στους αντροπιαστους που κυκλοφορουν με θρασυτητα και με καμαρι σε ολα τα επιπεδα του κοινωνικου γιγνεσθαι, και μαλιστα στις περοσσοτερες φορες σαν ταγοι δηθεν πνευματικοι στην πραγ-ματικοτητα ανοητοι και μηδενικοι τετοιοι.

Οι ξενες πρεσβειες παντοτε παρανομα και σημερα τα οργανα της Ε.Ε. φαινομενικα νομιμα, χρηματοδοτουν και προωθουν πολιτικους, οικονομικους, κοινωνικους και επιστημονικους ελεγχομενους παραγοντες σε θεσεις κλειδια, για να εξουσιαζουν εμμεσα τον Ελληνικο λαο. Χαρακτηριστικη ειναι και η σημερινη εισβολλη των γερμανικων ιδρυματων που συνδεονται με τα γερμανικα κοινοβουλευτικα κομματα στο νεο προτεκτορατο τους που φερει ακομη το ονομα Ελλας. Η Γερμανια δεν περιοριζεται στην αναβαθμισμενη και υποπτη λειτουργια της πρεσβειας της στην Αθηνα, θελει να επεκταθη με τα ιδρυματα αυτα, που παιζουν κατα καποιο τροπο τον ρολο των ΜΚΟ του Soros και των αλλων κερδοσκοπων του διεθνους πολιτικου Σιωνισμου και σε αλλους τυπους πολιτικης, πολιτιστικης και κοινωνικης δραστηριοτητας στην Ελλαδα. Δεν πρεπει Ελληνες πολιτες να χασουμε απο τα ματια μας τις δραστηριοτητες του γερμανου υφυπουργου εργασιας κ. Χανς Γιοαχιμ Φουχτελ ‘η κατα την Μερκελ Φουχτελο, αρμοδιου της ελληνογερμανικης κοινοβουλευτικης συνεργασιας,που μηνυσε, οπως τουλαχιστον μεχρι σημερα φαινεται, και τον υφηγητη δοκτορα πτυχιουχο μηχανικο του πολυτεχνειου Ααχεν Γερμανιας κ. Γεωργιο Θ. Χα-τζηθεοδωρου για «διεγερση λα’ι’κου μισους» με ενα αρθρο του στην ιστοσελιδα www.berlin-athen.eu, δηλαδη για «Volksverhetzung», παραγνωριζοντας οτι κατι τετοιο πραττουν συνεχως οι γερμανικες εφημεριδες και τα περιοδικα, αλλα και τα τηλεοπτικα γερμανικα προγραμματα και γερμανοι πολιτικοι μετα το2009 κατα της Ελλαδος. Δεν πρεπει να χασουμε και απο τα ματια μας και τις δραστηριοτητες του επικεφαλης της ομαδος δρασης για την Ελλαδα κ. Χορστ Ρα’ι’χενμπαχ.

Οι δραστηριοτητες των γερμανικων ιδρυματων «Κονραντ Αντεναουερ» του συνδεδεμενου με το γερμανικο χριστιανοδημοκρατικο κομμα, «Φριντριχ Εμπερτ» του συνδεδεμενου με το γερμανικο σοσιαλοδημοκρατικο κομμα, «Χανς Ζα’ι’ντελ» του συνδεδεμενου με το χριστιανοκοινωνικο κομμα της Βαυαριας, «Χα’ι’νριχ Μπελ» του συνδεδεμενου με το γερμανικο κομμα των Πρασινων, «Ροζα Λουξεμπουρκ» του συνδεδεμενου με το γερμανικο κομμα της Αριστερας, που επιχορηγουνται πλουσιοπαροχα απο το γερμανικο κοινοβουλιο εχουν εμμεση σχεση κατω απο το πεπλο της πολιτιστικης και κοινωνικηςδραστηριοτητες (ετσι και υποκριτικα αρχιζουν ολες οι γερμανικες υπογειες διεισδυσεις !) στο νεο τους προτεκτορατο. Ετσι επραξαν και στην Μικρα Ασιακατα την κατασκευη της σιδηροδρομικης γραμμης Βερολινου-Βαγδατης, εκτοπιζοντας απο τις αρχαιοελληνικες εστιες τους πανω απο 300.000 Ελληνες, οι περισσοτεροι των οποιων κατ’ επιθυμιαν των Γερμανων δολοφονηθηκαν απο τους Τουρκους. Διαβαστε Ελληνες πολιτες το βιβλιο του Μιχαηλ Ροδα, που φερει  τον τιτλο «Πως η Γερμανια κατεστρεψε τον Ελληνισμον της Τουρκιας» (Μιτυληνη 1916, Ανατυπωσις Αθηνα 1978), για να καταλαβετε τον τροπο λειτουργιας των γερμανικων Ιδρυματων.

Αυτα ειναι τα προβληματα που πρεπει να απασχολουν καθε γνησιο Ελληνα και (οι προδοτες Ρωμηοι της τριτοκομματικης κυβερνησης συνεργαζονται με τους  εχθρους του Ελληνισμου και της Ελληνικοτητας) τα οποια επιβαλλεται ακομη και κοσμογονικα να λυθουν, για να μη γινουν οι πρωτοποροι Ελληνες  ουραγοι των εξουσιαστικων κατεστημενων. Απεναντι υποπτων γερμανικων  ιδρυματων, πολυεθνικων εταιρειων, υποκινουμενων προσωπων και κομματων, στρατευμενων λογοτεχνων, κατευθυνομενων γραπτων και ηλεκτρονικωνΜΜΕ, σκοπιμου παραποιησεως της ιστοριας απο τα καθαρματα των υπουργειων πολιτισμου και παιδειας και πολλων αλλων, που ολα μαζι πληττουν τον Ελληνισμο και Ελληνικοτητα, αντιτασσεται ο Ελληνικος Λογος που τελικα θα νικηση, διοτι περιεχει την ανικητη δυναμη της Αληθειας.

Ελληνιδες και Ελληνες !Ως Ρωμηες και Ρωμηοι εισθε χαμενοι μεταξυ των θηριωδων λαων υαινες της  βορειας Ευρωπης. Ως Ελληνιδες και Ελληνες ξεχωριζομενοι δυνατον να σωθητε ! Οι κλεφτες μπηκαν και οργιαζουν στο μανδρι σας. Οφειλεται να τους διωξεται !

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου
PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou

 http://www.berlin-athen.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου